Ağalar Bu Explorer Bot Denen Bişey Varmış
-
SelamuAleykum.Benim Uzun Zamandir Aradigim Bi Program var İsmini Tam OLarak Bilmiyorum Ama biLdigim Kadarıyla Explorer Bot DiyorLar Şu işe Yarar Bu Program. Programı Acip AyarLarı Yapıp Calistirdiktan BotLari Hangi Siteye Sokacaksan Artık Onuda AyarLayip OKeyLiyosun Ve Bir anda O Siteye Sanki YuzLerce Yada BinLerce Kişi Girmiş Gorunuyor Boyle Bişey..Varsa PaylasabiLirmi benimLe.Lazımda:)
-
denyo launch yapıyo o dediklerini kasmana gerek yok
-
denyo yu biliyorum ama benim dedigim ayrı bişey..programı kurduktan sonra toplistlerde siten sanki 1000 3000 cekmiş gorunuyor denyo yu kullansamda site nuke oldugu için kasar..
-
canım benim siten html olsa bile 1000-2000 kişi girdiği zaman ister istemez kasacaktır yanlız sana şoyle bişey soyliyim php nuke için sen denyo ile 1000 kişi soksan sitede sadece 1 kişi gözükür yani kasma kendini fazla :D
-
GuzeL Kardesim Sen gaLiba Yazımı iyi Okuyamadin Okudun Yada anLiyamadin. Ben Zaten Denyo yu Biliyorum Ne İşe Yaradıgınıda biLiyorum Zamanında kuLLandım Cunki.Yazımı iyi Oku Ona Gore Bana Cvp Yaz biLip biLmeden Yazmazsan Sevinirim..
-
infazci bunu yazdı:
GuzeL Kardesim Sen gaLiba Yazımı iyi Okuyamadin Okudun Yada anLiyamadin. Ben Zaten Denyo yu Biliyorum Ne İşe Yaradıgınıda biLiyorum Zamanında kuLLandım Cunki.Yazımı iyi Oku Ona Gore Bana Cvp Yaz biLip biLmeden Yazmazsan Sevinirim..
Hakim Bey kusura bakma BarettaMazz Kanka bırak yaa Adam Herşeyi iyi biliyor :PHaykırın önde gideni baksana :D hahahaa
-
belki herşeyi benden daha iyi bilebilirsin ama php-nuke benden iyi bilemezsin ...benim php-nuke uzerindeki çalışmalarımı bilen bilir ben sadece sana bir tavsiye verdim ayrıca bot sokmak istiyorsan sistemin salak değilse botu yer eğer sistem botu kabulleniyorsa hele bir program aracılığıyla bot sokabiliyorsan sitene başkasınında sokabileceğini aklına getirmen gerekiyor yani iki kişi 1000 er tane bot soksa sitene sana sokmaktan beter yapmış olurlar.... hayırlısı olsun sen ve botların mutlu bir yaşam sürdürmeniz dileğiyle :)
-
Bi TarafLarınızdan Laf Uydurmasinizda Benim Soruma Bi Cvp Verseniz Nerde Yazmısım Ben Herseyi İyi biliyorum Diye iLLaki Sataşacaksiniz Adama HırrımLara Baq. Denyo Ben DeiL Ufak Cocuk biLir Bunun Herseyi biLmekLe Alakasi Nea. Tip tip Konusmayin. Herneyse Sorduguma Soracagıma Pişman Ettiniz Gidin Simdi Baska ForumLarda EgLenin.
Toplam Hit: 1736 Toplam Mesaj: 8
