folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Fullcalendar Plugin Kullanımı Hakkında



Fullcalendar Plugin Kullanımı Hakkında

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ağustos/2010
    Erkek

    http://themeforest.net/item/atlant-bootstrap-admin-template-with-frontend/9217590 burdaki temayı aldım asp.net ile kurcalıyorum http://fullcalendar.io/ bu eklentiyi kullanmak istiyorum.Ama nasıl kullanıcağımı çözemedim.Mesela summernote eklentisi var temada onu kullanırken   yazdım cssclass a summernote yazınca direk textbox summernote plugin şekline dönüşüyo böylece de textbox1.text i diyerek içeriğe ulaşıyorum.Ama bu fullcalendar cok karısık gözüktü gözüme nasıl yakalıycam yapılan değişiklikleri?

    Birde bu javascript dosyalarını asp.net webform içinde nereye yerleştirmem gerekiyor bunuda tam olarak kavrayamadım.Benim aşagıdakı ifadeyi

    $(document).ready(function() {// page is now ready, initialize the calendar... $('#calendar').fullCalendar({ // put your options and callbacks here }) });

    Nereye yerleştirmem lazım alttaki resimde??

    http://i.hizliresim.com/z2A3GY.png     bu resimde kac numaralı yere yazıcam bu fullcalender ile alakalı javascript kodlarını?? Bide fullcalenderın kendi sitesinde kodları head bölümüne koyun demişler.Ama satın aldığım temada body nin alt bölümlerinde geliyor.Kodların head içinde yada body de olması farkedermi??

    http://www.destekyeri.com/tr-TR/makale/as-net-etkinlik-takvimi-hazirlama-ornegi.gbt  bi burda buldum türkçe anlatım burdada stringbuilder diye bısey kullanmıs onu kullanmam gereklimi yoksa kolaylık olsun diyemi o sekilde yapmış?

    Javascript hakkında kitap öneriniz varsa lütfen söyleyin alayım hemen.Ve fullcalender kullanan arkadaslar bi yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ağustos/2010
    Erkek

    Soru hakkında yardımcı olamasanızda javascript için kaynak kitap falan önerebilirsiniz sevinirim.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Haziran/2007
    Erkek

    http://fullcalendar.io/docs/

    nasıl yakalayacağına dair detaylı dökümantasyon yapmışlar zaten. oradakinden farklı olarak bizden nasıl bir cevap bekliyorsun anlamadım. dökümantasyondaki kodlara yorum getiremiyorsan önce temel js öğrenip daha sonra biraz jquery kurcalaman lazım.

     

    http://bonsaiden.github.io/JavaScript-Garden/tr/

    geçen müridin biri çok güzel çeviri bir döküman paylaşmıştı js için. bu dökümanı kavrarsan gerisi çerez.

    eğer zorlarsa w3c den başlayıp ısındıktan sonra üstteki dökümana geçebilirsin.

    http://www.w3schools.com/js/


    agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ağustos/2010
    Erkek

    Temel js ve jquery için iyi dediğin döküman http://bonsaiden.github.io/JavaScript-Garden/tr/ bu mu hocam ? Yoksa ayrı bir tane daha mı var tam anlayamadım ? Ben başladım şimdi http://www.w3schools.com/js/ burdan elinde güzel döküman olan arkadaslarda paylasırsa sevinirim.

Toplam Hit: 1180 Toplam Mesaj: 4