Giriş Yap Kayıt ol Online Üyeler Aktif Konular Arama Üyeler Forum Kuralları
Tahribat.Com | [Görsel&Sesli] Crypter Nasıl Kodlanır?
Tahribat.Com Forumları
Visual Basic - Basic - PicBasic ve Türevleri
      [Görsel&Sesli] Crypter Nasıl Kodlanır?
Bu Bölümde yeni konu açmak için tıklayınız. Konuyu cevaplamak için tıklayınız.
Konu 18 Kasim 2011 (Cuma) 15:24 tarihinde açıldı. Kısayol | Alıntı yap | Özel Mesaj
morf1n


Kayıt : 15 Kasim 2011
Erkek Üye
 

Videoları çekeli 2 seneden fazla oldu, daha önce başka forumlardada paylaşmıştım göreniniz olmuştur.

3 ders ile herşeyi temel olarak anlattım. Kendi kodlarınızı yazıp geliştirmek, sizin becerinize kalmış.

Anlamadığınız veya takıldığınız noktaları konu altında sorabilirsiniz.

http://img5.imageshack.us/img5/8751/caps1ej.jpg

http://img233.imageshack.us/img233/3386/caps2i.jpg

http://img411.imageshack.us/img411/9712/caps3h.jpg

Projede kullandığım kodlar arşivin içindedir.

http://www.mirrorcreator.com/files/RYPBXDHT/Movies.rar_links


 
18 Kasim 2011 (Cuma) 15:25 tarihinde yazıldı. Kısayol | Alıntı yap | Özel Mesaj
morf1n


Kayıt : 15 Kasim 2011
Erkek Üye
 

antivirüslerden kaçırmak için ufak birkaç püf nokta:

1-) derlediğiniz dizini değiştirin
2-) form module class vb adlarını değiştirin
3-) string(metin)leri crypt edin
4-) fonksiyon ve değişken adlarını değiştirin
5-) api aralarına sahte apiler ekleyin (apiviewer ile rasgele api seçip)
6-) api sıralamalarını değiştirin
7-) derleme türünü değiştirin pcode/native(fast,small,nooptimize) [önerilmez]

bunların hepsini otomatik olarak yapan ACO(v3/v4) adlı bir program var onu kullanabilirsiniz

http://www.mirrorcreator.com/files/0IKCVVFX/ACO_4FIX1_by_Abronsius.rar_links


 
18 Kasim 2011 (Cuma) 15:31 tarihinde yazıldı. Kısayol | Alıntı yap | Özel Mesaj
Eredanne


Uzaklaştırılmış Üye
Kayıt : 8 Haziran 2011
UnderDark
Erkek Üye
 

hacı keylogger'ıda paylaşsana :)


http://194.71.107.80/ Thepiratebay.se‘e burdan ulaşabilirsiniz
Eredanne, 21 Ekim 2012 (Pazar) 22:23 tarihinde Türkiye AB'ye girene kadar uzaklaştırıldı. Uzaklaştırılma Sebebi: deep web konusunda çocuk pornosu sitesi paylaşıp sonra itiraf etmiş ve beğenmeyen bu konuya girmesin demiş bu sitede işi yok senin gibilerinin 
18 Kasim 2011 (Cuma) 15:44 tarihinde yazıldı. Kısayol | Alıntı yap | Özel Mesaj
kralsam


Kayıt : 27 Mart 2007
Giresun-IST--Ankara
Erkek Üye
 

Limitless bunu yazdı:
-----------------------------

antivirüslerden kaçırmak için ufak birkaç püf nokta:

1-) derlediğiniz dizini değiştirin
2-) form module class vb adlarını değiştirin
3-) string(metin)leri crypt edin
4-) fonksiyon ve değişken adlarını değiştirin
5-) api aralarına sahte apiler ekleyin (apiviewer ile rasgele api seçip)
6-) api sıralamalarını değiştirin
7-) derleme türünü değiştirin pcode/native(fast,small,nooptimize) [önerilmez]

bunların hepsini otomatik olarak yapan ACO(v3/v4) adlı bir program var onu kullanabilirsiniz

http://www.mirrorcreator.com/files/0IKCVVFX/ACO_4FIX1_by_Abronsius.rar_links


-----------------------------

Eyvallah hocam Sağolasın.. Bu gerçekten faydalı olacaktır..


Elektronikçi mürid.......|||....... Üzülme...!!! İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin yada, Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur. (Hz Mevlana) 
18 Kasim 2011 (Cuma) 16:20 tarihinde yazıldı. Kısayol | Alıntı yap | Özel Mesaj
wasd


Kayıt : 14 Haziran 2006
Ace of Spades
Erkek Üye
 

Limitless bunu yazdı:
-----------------------------

antivirüslerden kaçırmak için ufak birkaç püf nokta:

1-) derlediğiniz dizini değiştirin
2-) form module class vb adlarını değiştirin
3-) string(metin)leri crypt edin
4-) fonksiyon ve değişken adlarını değiştirin
5-) api aralarına sahte apiler ekleyin (apiviewer ile rasgele api seçip)
6-) api sıralamalarını değiştirin
7-) derleme türünü değiştirin pcode/native(fast,small,nooptimize) [önerilmez]

bunların hepsini otomatik olarak yapan ACO(v3/v4) adlı bir program var onu kullanabilirsiniz

http://www.mirrorcreator.com/files/0IKCVVFX/ACO_4FIX1_by_Abronsius.rar_links


-----------------------------

eyvallah paylaştığın bilgiler için. Ancak vidyolarda anlatırken hangi dili kullandığını yazaydın iyimiş :) birde bu aco tam olarak nasıl çalışıyo? onuda anlataydında hani amaç kendi crypterımızı kodlamak yani sonuçta


Klavyemden bi arf eksildiği için ayatıma Trakyalı olarak devam ediyorum. epinize ayırlı günler arkadaşlar. 
18 Kasim 2011 (Cuma) 16:47 tarihinde yazıldı. Kısayol | Alıntı yap | Özel Mesaj
SpermMan


Kayıt : 12 Haziran 2007
Bodrum
Erkek Üye
 

çok teşekkürler hacı sağlam olmuş...


www.yunusbassahan.com 
18 Kasim 2011 (Cuma) 17:03 tarihinde yazıldı. Kısayol | Alıntı yap | Özel Mesaj
Twitter


Kayıt : 13 Ekim 2007
Tunceli
Erkek Üye
 

Eywallah Hocam videoyu izledim diğer videolara oranla 

yine biraz açıklayıcı olmuşta . Asıl önemli olan modüller ve fonksiyonların 

yazımı yine arkaplanda kalmış .

Önemli olan modüllerin kodlanması fonksiyonlar vs :) 

Böyle en can alıcı noktaları vs


Tbt Dersimliler Derneği Başkanı :) 
18 Kasim 2011 (Cuma) 18:24 tarihinde yazıldı. Kısayol | Alıntı yap | Özel Mesaj
morf1n


Kayıt : 15 Kasim 2011
Erkek Üye
 

Eredanne bunu yazdı:
-----------------------------

hacı keylogger'ıda paylaşsana :)

-----------------------------

Keylogger için herhangi bi anlatım yapmadım. Ilerleyen zamanlarda vakit bulursam yapabilirim

 

wasd bunu yazdı:
-----------------------------

eyvallah paylaştığın bilgiler için. Ancak vidyolarda anlatırken hangi dili kullandığını yazaydın iyimiş :) birde bu aco tam olarak nasıl çalışıyo? onuda anlataydında hani amaç kendi crypterımızı kodlamak yani sonuçta
-----------------------------

Dil derken hangi dili kastediyorsun? Videodada açık ve net görüldüğü gibi Visual Basic :)

Aco yu uzun uzun anlatmaya gerek yok yeterince sade bir program zaten siz sadece yapmasını istediğiniz şeyleri seçiyorsunuz o kendisi bitirip size projeyi veriyor full + full otomatik bir produr kendisi. Tabiki vb bilgisi olmayan birisi için karışık gelebilir arayüz fakat zaten tavsiyem vbyi ilk olarak crypter hazırlamak için açtıysanız kapatın gitsin :)


Twitter bunu yazdı:
-----------------------------

Eywallah Hocam videoyu izledim diğer videolara oranla 

yine biraz açıklayıcı olmuşta . Asıl önemli olan modüller ve fonksiyonların 

yazımı yine arkaplanda kalmış .

Önemli olan modüllerin kodlanması fonksiyonlar vs :) 

Böyle en can alıcı noktaları vs
-----------------------------

 

Hocam o modüllerden kasıt inject ve callapi ise o modülleri zaten orta düzey bi vb kullanıcısı kodlayamaz. Benide aşıyor. Aşırı profesyonel vb bilgisi ister onları kodlamak + sadece kullancağın dili bilmeklede kısıtlı kalmıyor zaman zaman işin içine asm de girebiliyor 3-5 satır gördüğün bir callapi komutunu kodlayabilmek için. Yabancı coder abilerimiz ablalarımız bizim işin uğraşıp yapıyorlar bize sadece bulup projemize eklemek kalıyor :)

Bu callapi ile inject ikilisine RunPe deniyor

callapi = apileri declare etmeden çağırmaya yarar (ne kadar az api o kadar az detection)

inject = istediğin byte ı diske yazmadan direk ram de çalıştırır. bu işlemin adı RunTime 'dir.

Eğer bu işlemler yapılmazsa crypterimiz sadece ScanTime yani tarama zamanı ud gözükür fakat. çalıştırıldığında decrypt edilen dosyamız diske yazıldığı için

antivirüsümüz bunu görür ve öter.

 


 
18 Kasim 2011 (Cuma) 18:31 tarihinde yazıldı. Kısayol | Alıntı yap | Özel Mesaj
Esconda


Uzaklaştırılmış Üye
Kayıt : 28 Eylül 2007
Çizim Masasından
Top Üye
 

Yöneticilere sesleniyorum, Bu murid çömez olmamalı


Madem bu dünyanın hem başı hem sonu hiç,Bu iki hiç arasında varlık olur mu hiç
 
18 Kasim 2011 (Cuma) 20:15 tarihinde yazıldı. Kısayol | Alıntı yap | Özel Mesaj
wasd


Kayıt : 14 Haziran 2006
Ace of Spades
Erkek Üye
 

Limitless bunu yazdı:
-----------------------------

wasd bunu yazdı:
-----------------------------

eyvallah paylaştığın bilgiler için. Ancak vidyolarda anlatırken hangi dili kullandığını yazaydın iyimiş :) birde bu aco tam olarak nasıl çalışıyo? onuda anlataydında hani amaç kendi crypterımızı kodlamak yani sonuçta
-----------------------------

Dil derken hangi dili kastediyorsun? Videodada açık ve net görüldüğü gibi Visual Basic :)

Aco yu uzun uzun anlatmaya gerek yok yeterince sade bir program zaten siz sadece yapmasını istediğiniz şeyleri seçiyorsunuz o kendisi bitirip size projeyi veriyor full + full otomatik bir produr kendisi. Tabiki vb bilgisi olmayan birisi için karışık gelebilir arayüz fakat zaten tavsiyem vbyi ilk olarak crypter hazırlamak için açtıysanız kapatın gitsin :)
-----------------------------

hayır vidyoya henüz bakmamıştım ondan sordum hangi dil diye.c/c++ ve c# çalışıyorum-biliyorum. vb6yla en son 2sene önce uraşıyodum. Benim demek istediğim şey indirip izlicekler için bilgilendirme amaçlı kullandığın dili yazsaydın. aco konusundada ben yanlış yazmışım,aconun yaptıklarını yapmayı anlatsaydın dedim :)


Klavyemden bi arf eksildiği için ayatıma Trakyalı olarak devam ediyorum. epinize ayırlı günler arkadaşlar. 
18 Kasim 2011 (Cuma) 20:32 tarihinde yazıldı. Kısayol | Alıntı yap | Özel Mesaj
Wakizashi


Kayıt : 1 Haziran 2010
Sofia
Erkek Üye
 

takiptesin eyvallah zaman ayirmissin.


 

[1] [2] [3]   [»] [»»]


Bu Bölümde yeni konu açmak için dıklayın Konuyu cevaplamak için tık...
Allah'a Havale Et Google Bookmark'a Ekle Yahoo'ya Ekle Stumbleupon''a Ekle Facebook'a Ekle Twitter'a Ekle   Google'da Ara : [Görsel&Sesli] Crypter Nasıl Kodlanır? Favorilerime Ekle Yukarı Çık
Konuda 24 Mesaj Var.
Konu 3664 Sefer Gösterilmiş.