folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Teledünya Taahhüt Yenileme



Teledünya Taahhüt Yenileme

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delinetci
    Delinetci's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Ocak/2015
    Erkek

    Öncelikle selamün aleyküm,

    Geçen AKN'nı geçtiğim için internet yavaşladı. Bende ne ara 50 GB yemişim diye Türksat online işlemlere girip baktım. Neyse ona baktıktan sonra bir de taahhüt ne zaman bitiyor diye bakıyım dedim. Aklımda Hızlandıran Kampanyaya geçmek vardı. Ama baktığımda 30/04/2015'te taahhüt yenilemişler. Bende babamın yanına gittim taahhüt yenilemişler haberin var mı dedim. Babamda bir ara telefonla aradılar ama taahhüt yenilemek için onay aldılar mı hatırlamıyorum dedi. İmza olmadan taahhüt yapma gibi bir yetkileri var mıdır? Taahhüt bu ay yapıldığı için iptal ettirme şansım var mıdır ? Yaptıkları taahhütde ki kampanyada internetsiz ev kalmasın kampanyası 41,9 tl üstüne 4 lira daha koyarım babalar gibi 25 Mbps kullanırım. Yarın bayilerine gidip konuşacağım telefonla arayınca kem küm edicekleri için yüz yüze konuşmak daha iyi. Size zahmet bilenler üstteki soruları cevaplarsa çok makbule geçer.

    (Şuan 10 Mbps 50 GB sınırsız + Teledünya Temel Paket)

     

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Ağustos/2005
    Erkek

    Benim babam turkcell faturasiz iken arayip faturaliya taşımışlar tahut vermemiş babam pakete evet demiş ama tahüt dememişler megerse tahüt yapmişlar faturalar yüksek gelince hattip iptal ettiridik vodafone taşıdık bizden cayma bedeli yillik vergi cart curt istediler biz dedik ses kaydimizi istiyoruz o.ç ler vermedi ne yaptık ettik diyor gidin savciliga verin ancak o zaman ses kaydinizi alırsınız bence cayma bedeli cart curt alırsın tahütlüde üst pakete cıkarsın ama altina inemezsin 


    Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Nisan/2007
    Erkek

    Hocam TurkSat'taki abonelik yenilemeleri ve taahhütler telefon üzerinden yapılabiliyor, imza olmasına gerek yok. Ama onay alabilmek için hat sahibinin kimlik bilgilerine kadar soru soruyorlar. Bu sadece ADSL'deki modemi kapatıp açarak sağladığınız IP değiştirme işi için bile UyduNet'te hat sahibinin onayını isterler. Zaten biliyorsunuz, modem değiştiğinde de aynı terane, modemi istediğiniz gibi değiştiremiyorsunuz.

    Abonelik yenileme telefon ile yapıldı ise (ya da öyle söyleniyorsa) bayinin bir şey yapabileceğini sanmıyorum, onlar da büyük ihtimalle telefon açık diyeceklerdir. Diğer taraftan, henüz daha bu ay abonelik yenilenmiş ise ve daha fatura çıkmadıysa iptal olma ihtimali söz konusu olabilir muhtemelen. Sadece kaç gün kullandıysanız onun faturası çıkacaktır, en azından benim tahminim bu yönde.

    Gerçi TürkSat'ın faturalandırma işlemlerini henüz anlamış değilim. Bir öyle diyorlar bir böyle :) Ben de 25 MBit 50 GB AKN + Teledünya Üst Paket + Altın Sinema Paketi üyesiyim. Kampanya ile girmiştim, ilk 3 aydan sonra 65 küsür geleceği yerde 71 geldi, çok üstünde durmadım. Bir sonraki ayda da aynı faturayı görürsem arayıp soracağım.


    Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Şubat/2014
    Erkek

    Mecburiyetten uydunet kullanıyorum. 3-5 kuruş fazla ödüyorum ama taahhüt vermiyorum. İstediğim gibide at koşturuyorum. Canım sıkıldığında veya uydunetle ilgili bir sıkıntı yaşadığımda iptal etmekle tehdit ediyorum :D Vermiş olduğum 3-5 kuruş fazlaya bu tehdit etme mevzusu bile değer gerçekten. 100 mbit 100 Gb akk ile kullanıyorum. Problem olduğunda veya hız düştüğünde arayıp tehdit ediyorum ve anında problemi çözüyorlar. Türksata taahhüt vermemek gerçekten paha biçilemez


    Titanyumun gücü adına!!!
Toplam Hit: 1142 Toplam Mesaj: 4