folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saç Güçlendirme İçin Neler Yapılmalı !



Saç Güçlendirme İçin Neler Yapılmalı !

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek
    Artık saçlarımız dökülüyor,ayrıca sağlıksız ve çok ince.Maalesef bunun büyük nedeni jöle kullanımı.Elime bir yazı geçti onu sizinle paylaşmak istedim.Ayrıca bana tavsiye edeceğiniz öneriler var mı? 25 yaşına geldiğimizde tamamen kel kalmayalım :)

    ====================================================================

    Erkekler de kendine bakar!

    Sadece kızların bakım kürleri ya da güzellik maskeleri hazırlayıp, kendilerine baktığını düşünüyorsan çok yanılıyorsun. Çünkü erkekler de bu tip konularda zaman zaman sorunlar yaşayabiliyor.

    Özellikle saç konusunda kızlardan daha fazla problemleriniz olduğu bir gerçek! Genç yaşta saçlarının dökülmesini istemiyor ve kel kalmaktan korkuyorsan, tüyoları takip et!

    1. Saçların seyrek ya da ince telli ise, kesinlikle jöle kullanmaktan vazgeçmelisin. Saç köklerini yıpratan jöle ve bu tarz sertleştiriciler saçların dökülme sürecini hızlandırıyor. Jöle yerine uçucu saç spreyi ya da buzdolabındaki limonlardan yararlanabilirsin. Limon, saç tellerini güçlendirme ve koruma özelliğine de sahip.

    2. Şampuan seçimine çok dikkat etmelisin. Saç tipini öğrendikten sonra, sana uygun şampuanları kullanabilirsin. Saçların ince telli ise, kalın telli saçlar için uygun olan bir şampuan kullandığın takdirde, saçlarının ömrünü kısaltmış olursun.

    3. Kepek sorunu yaşıyorsan, düzenli olarak kepeklenmeyi önleyici şampuanlardan kullanmalısın. Kepeklenmenin başlıca sebebi olarak çok sık şampuan çeşidi değiştirmek gösterilebilir.

    4. Saçını düzenli olarak kestirmeyi alışkanlık haline getirmelisin.

    5. Saçının parlak ve bakımlı görünmesi için, saçını gün aşırı yıkamayı alışkanlık haline getirmelisin.

    6. Duş sırasında iki kez şampuan ve ardından da bir kez saç kremi kullanman, saçına iyi gelecektir. Durulamanın son aşamasında ise soğuk su kullanman, saç tellerini kuvvetlendirecektir.
    ====================================================================

    Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ocak/2006
    Erkek
    hojam bunlara ekstra katabileceğim bişi yoq ama şu gerçekki saçları gün aşırı yıkamak gerekiyoo.. ve bilinç altımdan bi yerlerden daha yeni çıkagelen bi bilgiye göre saçları sıcak yada çokk sıcak :D suyla yıkamak yada durulamakta çoğu kişi için kepeklenmeye yol açıyor...

    Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2003
    Erkek
    gerek yok o kadarına jole kullanma şampuan yerinede antep yapımı zeytınyaglı kalıp sabun kullan temız gez sacların dokulurse gel yanıma. Irsi oldugunu soyler gerı yollarım senı..

    tahribat.com/murid/tugrulbaba
Toplam Hit: 9456 Toplam Mesaj: 3