Giriş Yap Kayıt ol Online Üyeler Aktif Konular Arama Üyeler Forum Kuralları
Tahribat.Com | Site Içersindeki Klasör Dosyalarını Görme
Tahribat.Com Forumları
Web sitesi Güvenliği, DOS - DDOS Saldırıları...
      Site Içersindeki Klasör Dosyalarını Görme
Bu Bölümde yeni konu açmak için tıklayınız. Konuyu cevaplamak için tıklayınız.
Konu 1 Haziran 2009 (Pazartesi) 18:35 tarihinde açıldı. Kısayol | Alıntı yap | Özel Mesaj
uunal


Kayıt : 17 Temmuz 2005
Erkek Üye
 

Merhabalar

www.deneme.com/resim/ örnek olarak bu url'deki resim klasörünün içersindeki dökümanları görme şanşım var mı? Girdigimde dogal olarak "Directory Listing Denied This Virtual Directory does not allow contents to be listed." diyor izin vermiyor.Ordaki resimleri dökümanları nasıl listeletebilirim?


 
1 Haziran 2009 (Pazartesi) 18:44 tarihinde yazıldı. Kısayol | Alıntı yap | Özel Mesaj
yawuz


Kayıt : 17 Temmuz 2005
Erkek Üye
 

fso ile

http://forum.maxiasp.com/soru.asp?is=oku&sno=22520

yada panelden dizinlere gözatabilme yetkisi vererek


tahribat.com a can feda  
1 Haziran 2009 (Pazartesi) 19:53 tarihinde yazıldı. Kısayol | Alıntı yap | Özel Mesaj
RuzgaR


Uzaklaştırılmış Üye
Kayıt : 8 Agustos 2005
Istanbul
Erkek Üye
 
<?
$dizi = array(); // yeni ve boş bir dizi değişkeni tanımlıyoruz.
$dizin = "E:\www\foto\albums\deneme"; // hangi dizinin dosyaları listelenecek?
$ac = opendir($dizin);

echo("<h2>$dizin Dizinindeki Tüm Dosyalar</h2>");
echo "<SCRIPT LANGUAGE=\"JavaScript\" src=\"foto.js\"></script>";
# bütün dosyaları dizi değişkenine atıyoruz. bu işlemi yaparken,
# bir üst dizini temsil eden "." ve ".." değerlerini bir if deyimi
# yardımıyla dizi haricinde tutuyoruz.
while($x=readdir($ac)) {
if ($x != "." && $x != "..") {
$dizi[] = $x;
}
}
sort($dizi); // dosyaları alfabetik sıraya alıyoruz.

echo("<table border=1 width=10><tr>");

# dosya listesini basit bir foreach ile ekrana basıyoruz.
foreach($dizi as $x => $y) {

echo("<td> <a href=\"javascript:;\" onClick=\"MiniPopUp('foto/albums/deneme/$y','galeri')\"><img border=\"0\" src=\"foto\albums\deneme/$y\" width=\"150\" height=\"98\"></a></td>");

}


echo("</tr></table><br> ");
echo("toplam dosya: ");
echo "<b>".count($dizi)." </b>"; // toplam dosya sayısını basıyoruz.

closedir($ac);
?>

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
RuzgaR, 5 Ocak 2010 (Sali) 12:40 tarihinde Türkiye AB'ye girene kadar uzaklaştırıldı. Uzaklaştırılma Sebebi: http://tahribat.com/Forum-Orasi-Kuzey-Irak-Degil-Mis-Kurdistan-Mis-102301/6/#1127354 konusunda "Ama yarın öbür gün yıllarca kedi içinde yaşayan ,din,örf,adet hatta kültür farkı olmayan bir milletten devlet kurulup da baş düşmanı olursa yazıklar olsun derim Türkiye‘ye.Orta Doğu Geleceğin Yön‘ü ve Türkiye Orta Doğu‘da hamlesini kötü oynarsa bundan böyle oyun kuralı takmayan bir ABD veziriyle karşılaşacak." seklinde konusarak Turkiye yi tehdit ettigi icin yol verilmistir. sen amerika, ingiltere bir ol, bizde Turkiye ve Turk devletlerini alalim tek kale mac yapalim olurmu hoca. kim piyon kim vezir kim sah belli olur o zaman. 
1 Haziran 2009 (Pazartesi) 19:56 tarihinde yazıldı. Kısayol | Alıntı yap | Özel Mesaj
RuzgaR


Uzaklaştırılmış Üye
Kayıt : 8 Agustos 2005
Istanbul
Erkek Üye
 

Bir ara uyarlama da yapmıstım belki işine yaramasını sağlayacak bilgin vardır.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

<?

include( "function.php" );
include( "ust.php" );

# Resimleri cek
$dizin  = "image/animoticons/";             // Resim dizini (resimlerin bulundugu yol/path)?
$tutucu = opendir($dizin);
while($dosya = readdir($tutucu)){
   if(is_file($dizin."/".$dosya))
   $resim[] = $dosya;
   }
closedir($tutucu);
# On bilgiler
$limit  = 45;   
                // Sayfalama kacarli yapilacak?
$sayfa  = $_GET["sayfa"];       // Kacinci sayfadayiz? (Bu bilgi adres satirindan geliyor)
if($sayfa < 1) $sayfa = 1;      // Kontrol ...
$toplam = count($resim);        // Toplam kac adet resim var?
# Bu bilgiler dogrultusunda
$kactan = ($sayfa-1) * $limit;  // Kactan baslamaliyim?
$kaca   = ($kactan+$limit);     // Kacta bitirmeliyim?
if($kaca > $toplam) $kaca = $toplam;
# $kactan baslayip $kaca kadar resim bas
echo "<html>\n";
echo "<head>\n";
echo "<title>Sesli Chat Sesli Sohbet Görüntülü ve Kameralı Chat Animasyonlar Resimler</title>\n";
echo "<body>\n";
echo "<table border='1'>\n";
echo "<tr>\n";
for($i=$kactan; $i < $kaca; $i++){
   echo "<td align=center><img  width=104 height=100 src='".$dizin."/".$resim[$i]."'></td>\n";
   if (((($i+1)%9)==0)  && ($i != ($kaca-1) ))  echo "</tr>\n<tr>\n";
  
   }
echo "</tr>\n";  
echo "</table>\n";

# Birden baslayip sayfa sayisi kadar link bas
echo "<p>";
echo "<center>";
for($i=1; $i < ($toplam / $limit) + 1; $i++){
  if($sayfa == $i)
  echo "$i"; else
  echo "<a class='Sayfalama' href='SesliChat-SesliSohbet-Animasyonlar-RR.php?sayfa=$i'>$i</a>";

  }
echo "<tr>\n";
echo "<td align='center' background='http://www.birsesver.com/Sesli/resimler/Tablolar/Tablo1/Tablo1_03.gif'><font class='Tablo1'><font color='#000000'>Birsesver.Com</font> Sesli Chat Sesli Sohbet için Sürekli Güncel Animasyon Listemiz.Sesli Chat Siteniz İçin Animasyonlar,Hareketli Resimler,Gifler.</font></td>";
echo "</tr>\n";
echo "<tr>\n";
echo "<td align='center' background='http://www.birsesver.com/Sesli/resimler/Tablolar/Tablo1/Tablo1_03.gif'></font>Beğendiğiniz resmi farenizin sol tuşuna basılı tutarak masaüstüne veya belirlediğiniz bir konuma sürükleyerek indirebilir sitenizde kullanabilirsiniz.</font></td>";
echo "</tr>\n";
echo "<tr>\n";
echo "<td align='center' background='http://www.birsesver.com/Sesli/resimler/Tablolar/Tablo1/Tablo1_03.gif'></font>Görüntülenen animasyonlar Birsesver.Com da kullanılan animasyonlarla aynı anda değişir veya silinir.Burdaki animasyonlar o an bizim kullandığımız animasyonlardır ve beraber otomatik panelden güncellenir.Birsesver.Com'la SesliChat SesliSohbet'te daima ileriye...İyi Eğlenceler.</font></td>";
echo "</tr>\n";
include( "alt.php" );


echo "</center>";
  echo "</p>\n";
  echo "</body>\n";
  echo "</html>\n";
  ?>


Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
RuzgaR, 5 Ocak 2010 (Sali) 12:40 tarihinde Türkiye AB'ye girene kadar uzaklaştırıldı. Uzaklaştırılma Sebebi: http://tahribat.com/Forum-Orasi-Kuzey-Irak-Degil-Mis-Kurdistan-Mis-102301/6/#1127354 konusunda "Ama yarın öbür gün yıllarca kedi içinde yaşayan ,din,örf,adet hatta kültür farkı olmayan bir milletten devlet kurulup da baş düşmanı olursa yazıklar olsun derim Türkiye‘ye.Orta Doğu Geleceğin Yön‘ü ve Türkiye Orta Doğu‘da hamlesini kötü oynarsa bundan böyle oyun kuralı takmayan bir ABD veziriyle karşılaşacak." seklinde konusarak Turkiye yi tehdit ettigi icin yol verilmistir. sen amerika, ingiltere bir ol, bizde Turkiye ve Turk devletlerini alalim tek kale mac yapalim olurmu hoca. kim piyon kim vezir kim sah belli olur o zaman. 
1 Haziran 2009 (Pazartesi) 19:57 tarihinde yazıldı. Kısayol | Alıntı yap | Özel Mesaj
FOXXLY


Kayıt : 19 Haziran 2006
O_o
Erkek Üye
 

2 yolu var

ya pleskden izin vercen klasörler vs görünsün die

yada 

asp için fso ile listeleyip içindekileri kontrol ettirceksin.

 

bunun için mydesing da çok güzel bir örnek vardı. ararsan bulursun.


Memleketin tüm vatan hainleri, Toplanmış Mektep-i Sultaniye"de, Ah bi müdür olsam, Hepsini siksem bi saniyede! 
1 Haziran 2009 (Pazartesi) 20:01 tarihinde yazıldı. Kısayol | Alıntı yap | Özel Mesaj
uunal


Kayıt : 17 Temmuz 2005
Erkek Üye
 
site yabancı bir site benim degil site.!

 
1 Haziran 2009 (Pazartesi) 20:06 tarihinde yazıldı. Kısayol | Alıntı yap | Özel Mesaj
RuzgaR


Uzaklaştırılmış Üye
Kayıt : 8 Agustos 2005
Istanbul
Erkek Üye
 
uunal bunu yazdı:
-----------------------------

Merhabalar

www.deneme.com/resim/ örnek olarak bu url'deki resim klasörünün içersindeki dökümanları görme şanşım var mı? Girdigimde dogal olarak "Directory Listing Denied This Virtual Directory does not allow contents to be listed." diyor izin vermiyor.Ordaki resimleri dökümanları nasıl listeletebilirim?


-----------------------------
...listeletebilirim?

yanlış çağrışım yapmış.Bir sitenin resim kalsorundeki resimleri çemkmek istiyorum ama resimleri goremiyorum diyorsun.

Site buna izin vermiyorsa görebileceiğini sanmıyorum.Eğer site yöneticisi bunu listelerse firefox download helper ile toplu indirme yaparsın olur biter.Ama şu an göremezsin.


Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
RuzgaR, 5 Ocak 2010 (Sali) 12:40 tarihinde Türkiye AB'ye girene kadar uzaklaştırıldı. Uzaklaştırılma Sebebi: http://tahribat.com/Forum-Orasi-Kuzey-Irak-Degil-Mis-Kurdistan-Mis-102301/6/#1127354 konusunda "Ama yarın öbür gün yıllarca kedi içinde yaşayan ,din,örf,adet hatta kültür farkı olmayan bir milletten devlet kurulup da baş düşmanı olursa yazıklar olsun derim Türkiye‘ye.Orta Doğu Geleceğin Yön‘ü ve Türkiye Orta Doğu‘da hamlesini kötü oynarsa bundan böyle oyun kuralı takmayan bir ABD veziriyle karşılaşacak." seklinde konusarak Turkiye yi tehdit ettigi icin yol verilmistir. sen amerika, ingiltere bir ol, bizde Turkiye ve Turk devletlerini alalim tek kale mac yapalim olurmu hoca. kim piyon kim vezir kim sah belli olur o zaman. 
1 Haziran 2009 (Pazartesi) 20:12 tarihinde yazıldı. Kısayol | Alıntı yap | Özel Mesaj
yawuz


Kayıt : 17 Temmuz 2005
Erkek Üye
 
anaaa dötünden anadık desene sen

tahribat.com a can feda  

[1]


Bu Bölümde yeni konu açmak için dıklayın Konuyu cevaplamak için tık...
Allah'a Havale Et Google Bookmark'a Ekle Yahoo'ya Ekle Stumbleupon''a Ekle Facebook'a Ekle Twitter'a Ekle   Google'da Ara : Site içersindeki klasör dosyalarını görme Favorilerime Ekle Yukarı Çık
Konuda 8 Mesaj Var.
Konu 6383 Sefer Gösterilmiş.