TRT 1 Kızıl Elma

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2010
    Erkek

    Diziyi dün izleyen müridler varmı acaba nasıl buldunuz ?

     

    Efsane dizilerin yapımcısı Osman Sınav’dan; Türkiye’nin yeni heyecanı “KIZILELMA”

    “ÜLKEN İÇİN YAŞA, AŞKIN İÇİN ÖL..!”


    Büyük ve güçlü ülkeler üç şeye sahiptir; büyük millî amaçlar, güçlü istihbarat servisleri ve aşk denince ülkesini, ülke denince aşkı anlayan insanlar! Şimdi, Türkiye’nin büyük amacı ve istihbarat savaşlarının akıl almaz heyecanı, ilk kez bir TV dizisine konu oluyor. Osman Sınav yeni bir efsaneye imza atıyor “KIZILELMA”

    Murad Altay, Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milletine hizmet etmeye, çıkarlarını savunmaya ve her türlü saldırıya karşı korumaya and içmiş genç bir MİT mensubu... Tam da Murad Altay’ın Türk bayrağı, silah ve Kur’an üzerine yemin ettiği sıralarda; uluslararası karanlık bir odak, hedefinde Türkiye olan tüyler ürpertici bir komploya start verir. Şimdi hem Murad, hem de Türkiye, daha önce görülmemiş bir saldırının karşısındadır.

    Artık kaybedilecek çok şey vardır ama kazanmak, sadece bir avuç vatanseverin ölüme karşı yürümesiyle mümkündür. Türkiye, ya korkunç bir kaosun içine yuvarlanacak ya da bu kavgadan bir kez daha başarıyla çıkarak kendi millî amacına, kendi KIZILELMA’sına ulaşacaktır.


    Artık silahlar, onlara sahip olması gerekenlerin elinde!


    Türkiye’de ilk kez MİT’i konu alan bir yapım!


    Türkiye’de ilk kez bir “Türk Ajan Dizisi”! Türkiye’de ilk kez, Türkiye’nin kendi hikayesi! Türkiye’de ilk kez, “KIZILELMA”!

     

     

    Kızılelma dizisinin konusu

    Türkiye’nin gözü kulağı, Türkiye’nin aklından geçen ama kimsenin söyleyemediği her şey, “Kızılelma”da! Efsane dizilerin yapımcısı Osman Sınav ve Süleyman Çobanoğlu’nun imzasını taşıyan, Türkiye’nin yeni heyecanı “Kızılelma”; merak ve heyecan dolu ilk bölümüyle, Türkiye’nin istihbarat savaşlarını anlatmaya başlıyor. Urfa Ceylanpınar’da, sınırın sıfır noktasında, iki Türk askeri nöbette... Ovanın sessizliği, 200 kişilik ağır silahlı bir grubun ani saldırısıyla bozulur. İki asker, şimdi ölümle hayat, görev bilinciyle korku arasında saniyelik bir seçim yapmak zorunda... Cezalı, sorunlu ve sıra dışı bir asker, Murad Altay’ın delice cesaretiyle saldırı önlenir, silahlı grup durdurulur.

    Kızılelma dizisinde şimdi Murad Altay, tüm Türkiye’de günün konusu ve haber bültenlerinin yeni gözdesidir. Murad, Ceylanpınar Devlet Hastanesi girişinde toplanan meraklı kalabalığa ve kameralara doğru yumruğunu havaya kaldırır ve haykırır: “Ülken için yaşa, aşkın için öl..!” Murad’ın söylediği bu cümle, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) İstanbul birimi başkanı Meryem Kadıoğlu’nun beyninde yankılanır. Bu genç adam kimdir, bu cümle nereden kulağına gitmiştir, tüm bu çılgınca savaşı nasıl kazanmıştır? Hızla araştırılır ve Meryem Hanım, 24 saat sonra Murad’ın karşısındadır; tereddütsüz, Murad’a hayatının teklifini yapar: MİT’e katılmak ve hayatını Türkiye’ye adamak. Murad, teklifi kabul eder. Şimdi Murad Altay, aklını, gücünü ve tüm varlığını, gözlerden uzak bu savaşa verecektir. O artık bir MİT ajanı olarak, Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milletine hizmet etmeye, çıkarlarını savunmaya ve her türlü saldırıya karşı korumaya and içmiştir.

    Kızılelma dizisinde tam da Murad’ın yemin ederek teşkilata adım attığı sıralarda, uluslararası karanlık bir odak, hedefinde Türkiye olan tüyler ürpertici bir komploya start verir. Şimdi hem Murad, hem de Türkiye, daha önce görülmemiş bir saldırının karşısındadır. Artık kaybedilecek çok şey vardır ama kazanmak, sadece bir avuç vatanseverin ölüme karşı yürümesiyle mümkündür. Türkiye, ya korkunç bir kaosun içine yuvarlanacak, ya da bu kavgadan bir kez daha başarıyla çıkarak kendi millî amacına, kendi Kızılelma’sına ulaşacaktır. Osman Sınav’ın yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği, Süleyman Çobanoğlu’nun senaryosunu kaleme aldığı “Kızılelma”da; Furkan Palalı, Pelin Akil, Zeynep Eronat, Erdal Cindoruk, Miraç Eronat, Rahmi Dilligil, Adnan Biricik, Osman Karagöz, Mesut Yılmaz, Ceyda Saltadal, Sefa Zengin, Selin Altay ve Yener Gürsoy rol alıyor. Türkiye’nin kendi hikayesini, ilk kez bir “Türk ajan dizisi”yle ekranlara taşıyan, Türkiye’nin yeni heyecanı “Kızılelma”; ilk bölümüyle 15 Ocak 2014, Çarşamba akşamı saat 19:50’de TRT 1’de!

    http://www.youtube.com/watch?v=-8cmwZ1AQYs


    Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    izleyecektim oğlan rahat durmadı

    oyuncak geri getirmece oynadık


    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Eylül/2005
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

    izleyecektim oğlan rahat durmadı

    oyuncak geri getirmece oynadık

    :)))))) senin yaptığın daha güzel ama, allah bağışlasın kardeşim


    Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ocak/2010
    Erkek

    Elalem breaking bad yapar , dexter yapar bizimkiler de anca kurtlar vadisi , kizilelma gibi millete gaz vermeye çalışan angarya diziler yapar turkiyede artik tv sektörü bitmiş gitmiş


    .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    trt habere katıldılar yönetmele . yeni idolün başrol karakterleri olacağını idda ediyolrar. nedemekse artık yeni idol herlade polat alemdar ın yerini alacak falan demek istediler.ayrıca dizi pok gibiydi .


    Minimalist Değilim Tembelim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    catlax bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

    izleyecektim oğlan rahat durmadı

    oyuncak geri getirmece oynadık

    :)))))) senin yaptığın daha güzel ama, allah bağışlasın kardeşim

    amin Saollasin

    Babasına it muamelesi yapıyo eşek sıpası oyuncağı atıyor ben geri getiriyom getirmeyince sinirleniyo dana


    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mayıs/2010
    Erkek

    İlk bölüm için senaryo biraz zayıf gibi geldi, Dombra`nin da yersi kullanımları pek hoş olmamış. Osman Sinav yapar da kötü olur mu?


    Allah Türktür.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    Hedef göster ceset iste,


    Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek

    İlgi çekici değil. Kötü ile vasat arasında gidip geldim.

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2007
    Erkek

    baron varmı. yoksa izlenmez.


    .
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ocak/2009
    Erkek

    Hükümet propagandası yapacaklarsa hiç izlemeyelim abi

Toplam Hit: 3777 Toplam Mesaj: 36