folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Türkiye Nin Durumu Ne Olur ?



Türkiye Nin Durumu Ne Olur ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Aralık/2008
    Erkek

    Son durumlar malum ordan bi bomba geliyor terör olayları bi yandan sizce bu olaylar bişeyinmi işareti şahsen ben öyle düşünüyorum sizin yorumunuz nedir ?


    Yol Güzeldir. Odak Bilgi İşlem
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2007
    Erkek

    Savaş kaçınılmaz gibi görünüyor fakat şahsi fikrim abd seçimleri sonuçlanmadan bu belirsizlik karşılıklı ara sıra atışma devam eder 


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 11/Nisan/2007
    Erkek

    bu savaş öyle ya da böyle olacak. kürdistanın kurulması için bu savaş olacak (kim nasıl yönetiyorsa, ya da uyguluyorsa). ırak'ı aldılar, şimdi sıra suriye'de , suriye'yi alırlar büyük ihtimalle. suriye'yi alırken beraberinde sınır komsusu olan nusaybine akacaklar, sonra iran kalıyor. yani türkiye bu savaştan yenilmiş olarak çıkacak. (şahsi fikrim)


    Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2002
    Homo

    insan diyor ki bu kadar da olamaz ama oluyor. yılmaz özdil dünkü yazısında önemli bilgiler vermiş suriye sınırıyla ilgili. onları da görünce işin boyutu dank etti kafama. 1-2 yıllık plan değil bunlar. 

    türkiye'ye ne olacak bilemiyorum da iyi şeyler olmayacağı kesin. çünkü ülkeyi yokuşa süren oluşumun arkasında büyük bir halk desteği var. medya da canla başla çalışıyor birşeyleri gizlemek birşeyleri de tam tersi şekilde aktarmak için. 

    bizim nesil kayıp nesil bunu söyleyebiliyorum artık. başımıza iyi şeyler gelmeyecek. yapay güçlerle ayakta tutulan ekonominin fazla zamanı kalmadı. 5 yıl daha giderse gider. geri dönülmez yollara çoktan girdik. 10 ila 15 yıl sonrası büyük bir aydınlanma büyük bir halk hareketi oldu oldu. olmadı karanlık devam eder. 

    parçalanmak deyince belki aklımız almıyor şu an, fakat kısa zaman önce parçalanan kaç ülke, yıkılan kaç ülke var bakarsak bizim de parçalanma ihtimalimiz çok da az değil.

    savaş ise çıkmış çıkmamış çok da önemli değil gibi geliyor. bana kalırsa savaş, büyük planların küçük bir aşaması. bir anda ne olduğunu anlamadan bi bakmışız savaştayızdır. ne ara başladı ne ara bitti onu bile anlamayız belki. uzun süreli bi savaş günümüzde sanmıyorum mümkün olsun. tabi kısa olduğu kadar tahrip gücü de yüksek olacaktır. özellikle piyon haline gelmiş medyamız sayesinde koca savaş olur biz onu birkaç çatışma diye öğreniriz bu da bir ihtimal.

    şahsen akçakale olayını suriye devletinin yaptığına inanmıyorum. yeterli sebeplerim var bunun için. belli ki planlı bir operasyon. zaten birkaç yerde konuşuluyor suriyenin değil de muhalifler denilen paralı askerlerin bu işi yaptığı. hani bizim kamp kurup beslediğimiz belki de eğittiğimiz muhalifler...


    ________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Aralık/2008
    Erkek

    peki savaş çıktı diyelim türkiyenin durumu hiç iyi olmaz 100 yıl geri gideriz


    Yol Güzeldir. Odak Bilgi İşlem
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek

    Savaş Çıkarsa Türkiyenin Durumu Kanaatimce İyi Olacaktır. Savaş Çok Kötüdür. Ancak Götü Başı Oynayanlara Sopa Atmazsan Sopa Yiyecek Duruma Düşersin. O Yüzden Türkiyenin Suriyeye Rusyayı Takmadan Saldırmasını Doğru Buluyorum.

    ShockMan tarafından 06/Eki/12 13:44 tarihinde düzenlenmiştir

    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek

    Ortada benim oyunum dönüyor ve şu an seçimle meşgulum 1-2 ay bekleyin. Abd'de seçimler netleşince suriye ve türkiye'ye gerekli roller verilecektir. Kapışın karşılıklı voleybol oynar gibi top atın ama savaşmayın.

    Saygılar.

    Prizıdınt Obama.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2011
    Erkek

    kndi beynimizi kullanamayan bir toplum olarak 

    başımızı çok sağasola çarpacağız böyle gidecek

    değişen birşey olmaz terör sadece bildiğiniz terör değil aslında

    terör kadar zarar veren daha neler var 

    sadece diğer ülkelerden beyin olarak hep geri kalacağız

    zaman gösterecek

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Eylül/2012
    Erkek
    By_Gizemli bunu yazdı

    bu savaş öyle ya da böyle olacak. kürdistanın kurulması için bu savaş olacak (kim nasıl yönetiyorsa, ya da uyguluyorsa). ırak'ı aldılar, şimdi sıra suriye'de , suriye'yi alırlar büyük ihtimalle. suriye'yi alırken beraberinde sınır komsusu olan nusaybine akacaklar, sonra iran kalıyor. yani türkiye bu savaştan yenilmiş olarak çıkacak. (şahsi fikrim)

    Evet. Adamların amacı bu zaten. Başka devlet kurun ayağına oradaki bölgeyi zayıflatıyorlar. Yeni kurulan devlette zayıf bir devlet olucak sömürge olucak bu kaçınılmaz yani. Amaç orayı karıştırmak, zayıflatmak zaten.


    Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasv4
    kasv4's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2012
    Erkek

    masum insanlar ölecek 

Toplam Hit: 2739 Toplam Mesaj: 23