folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Asp Siteye Favicon Koyma [ Yardım ]



  1. KısayolKısayol pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek
    beyler çok denedim ama olmuo kodları yazmadığm sayfa kalmadı dediği gibi faviconuda ana dizine attım ama olmuyo neden olabilir acaba hiç başına  gelen var mı :)
  2. KısayolKısayol pmÖzel Mesaj
    ontedi
    ontedi's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Eylül/2005
    Erkek

    Sorun asp veya php olması değil, head etiketleri arasına şöyle birşey kat

     

    <link rel="icon" href="images/favicon.ico" type="image/x-icon">

    <link rel="shortcut icon" href="images/favicon.ico" type="image/x-icon">


    İkon ise images klasöründe. Hadi kolay gelsin.

  3. KısayolKısayol pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Kasım/2007
    Erkek

    bu zamana kadar hiç sorun olmadı ama bende

    <link rel="shortcut icon" href="favicon.ico">  bu kodu 

    </head>

    <body> 

     

    üsütne koy bakalım öle dene tüm sayfalarda 

  4. KısayolKısayol pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Eylül/2005
    Erkek

    bendede olmadı hikmetini çözemedim :)

    küçük harfle rel="shortcut icon" böyle yapınca oldu enteresan :D

  5. KısayolKısayol pmÖzel Mesaj
    KarizmaTurk
    KarizmaTurk's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Kasım/2007
    Erkek
    Rene olaya el atmamış :D
  6. KısayolKısayol pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Eylül/2007
    Erkek

    tahribat asp. tahribat ınki,

    		<link rel="icon" href="/favicon.ico" type="image/x-icon">
    <link rel="shortcut icon" href="/favicon.ico" type="image/x-icon">

     

Toplam Hit: 1460 Toplam Mesaj: 6