Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
Kaan forum folder Makine mühendisliği "Sınavlara Girecek Öğrenci" arkadaş lazım Selamlar,
Okulunu uzatmış veya yeni mezun olup vakti olan arkadaşlar ilgilenebilir diye düşündüm.
Ücreti mukabili dönemi atlatabilecek bir arkadaş lazım.
 
Aşağıdaki ilk üç ders zorunlu ders,
Sonraki dersler seçmeli ve 7 dersin 5 tanesinin verilmesi gerekiyor.



Statik


Akışkanlar Mekaniği


Malzeme Bilgisi I


 


Yalıtım Teknikleri


Kompozit Malzemeler


Soğutma Tekniği


Üretim Planlama ve Kontrol


Kaynak Tekniği


Güneş Enerjisi


Isı Pompaları



Dersler ve sınavlar online,
Vizelerin olumlu sonuçlanması sonucu ilk ödeme, finallerin/bütlerin sonuçlanması sonucu kalan ödeme yapılır.
 
İlgilenen arkadaşlar PM atsın lütfen,
duyar kasacak arkadaşlar kasabilir :)
 
malum 10/Mar/21 09:42
my4 forum folder silinebilir hocam. silinebilir hocalar. başka bir arkadaşla iletişime geçildi. under sildi 01/Mar/21 16:49
alacakaranlik forum folder Bitcoin Konu kapanmıştır silelim lütfe.  ciftlik bank 25/Şub/21 00:44
acemi-webci forum folder Yeni websitem hakkında yorumlarınız - SATILIK Edit: satmaya karar verdim.
geliştirme : .net core, mysql
ortam: linux - aylık 5$
kontrol panel: tüm içeriği baştan aşağı düzenlemek için ve yeni özellikler eklemek için gerekli altyapısı var.
inncele.com
ederini, fiyatını bilmiyorum. ilgilenen arkadaşlar özelden teklif verebilir.
---------------------------
Merhaba millet,
bir iki ay önce bir site açayımda internet ortamında bir varlığımız olsun belki bir kapı açar diyerekten kafamdaki kurguyu tamamladım. aslında tam olarak istediğim gibi olmasada mevcut hali beni tatmin etti. yazılımsal ve görünüm anlamında.
inncele.com
sitenin amacı ürünler hakkında incelemeler yazılmasını sağlamak ve ürünler için topluluklar oluşturup o topluluklar arası bilgi paylaşmını sağlamak.
atıyorum iphone x ürünün sayfasında incelemeleri de olacak ama aynı zamanda topluluk kısmından da soru sorup cevap alabilinecek.
değerli yorumlarınızı varsa tavsiyelerinizi alırım.
 
kendi isteği 22/Şub/21 12:12
eXeLanS forum folder Acı hayat.. Selam olsun herkese..
Bu günlerde öyle kötüyüm ki, hayatta yapayalnız kalmış çaresiz hissediyorum kendimi.Ne derdimi anlatacak dost kalmış nede hâlden anlayan bir kişi.Önce deliler gibi aşık olduğum kadın terketti, ardından bulaştığım işler maddi olarak beni bitirdi, battikca borca battım, maaş alamaz hale geldim..Artık uyandigim hergun yaşamak ızdırap oldu benim için..Gerçek dostluklar zor günde belli olurmuş ya insan o zaman daha iyi anlıyor dost sandıklarının dostun olmadigini..Yıllardır bu sitedeyim nerdeyse 20 yıldır, iyi kötü birşeyler paylaştık kalbini kirdigim varsa affetsin..Yarın birgün buralarda beni goremezseniz anlayinki yaşam benim için bitmiştir.Dayanacak gücüm kalmadı dostlar, hepiniz hakkınızı helal edin..
duble 20/Şub/21 11:59
ruhi forum folder Sokak Köpekleri ve Kedileri İçin Mama ve Yuva Desteği hk. (Yardım) Merhaba arkadaşlar, Soğuk kış günlerinde kedi ve köpekler sokakta çok üşüyor ve aç kalıyorlar. 
Arkadaşım ile karton kutu Ahşap parçaları vs. ile yuva yapmaya çalışıyoruz.
Mama için maddi gücümüz bir yere kadar yetiyor. Aramızda destek olmak isteyen müridler vardır diye umarak konu açmak istedim.
Gelin bu hayvanlara ufak ta olsa bir faydamız dokunsun.
O minik patili yavruları titrerken görmek çok acı. Hele ki karınları da aç ise :(
Sevgiler.
(Şehir ANKARA)
tahribatta gördüğüm en şuursuz yorumları almış olan güzel konu. her güzelliğe baltayla koşmak için sırada bekleyen çokbilmişlere birkaç gömlek fazla geldiği için siliyorum. 19/Şub/21 18:29
NighT_JudGe forum folder frontend işi figmada   tasarlanmış  10 sayfalık  bir  şablonu bootstrap - css ve  html temiz arayüze   çevirebilecek  vakti olan varsa başkasına  gitmesin 
daha sonrada  admin paneline  aynı iş  yapılacak  onu tasarımı  devam ediyormuş ilgilenen  arkadaşlar   yazarsa  bağlanıp  bakabilirler  ben  o kadar  aktif   frontend  bilmiyorum   o  yüzden  yapamam 
başka biri ile anlaşmaya varıldı 19/Şub/21 15:20
qckmrdrr forum folder DOLANDIRILDIM YARDIM. Halledildi del 16/Şub/21 20:09
noname forum folder Gözlerimi oyar mısınız? (photoshop) PS. atış serbest AMMA velakin aramızda kalsın lütfen sağa sola çıkmasın :D
Şimdi bi eleman var, supah diye, çok güzel bi animasyon yapmış (pcden açın)
http://www.supah.it
 

 
bunu kendime kopyalayayım dedim ortaya saçma sapalak bişey çıktı :D 
 
http://www.ayhan.info.tr/berk/
 
Şimdi ben fotonun orijinal halini aşağıya bırakıyorum. Gözlerimi oyar mısınız? :D
Arkaplan şeffaf olursa şahane olur, gözler de mecbur şeffaf olacak ki arkasındaki göz.png gözüksün
( fazla oymayın ) :D
Teşekkürler
 
http://www.ayhan.info.tr/berk/orj.png

 
Şunun gibi olacak : 

 
Boyutlar da uzun kenar 500px, diğeri 477px olunca orantılı oluyor sanırım. O civar bi şeyler yaparsanız mükemmel olur.
Konu gizli ve aramızda lütfen :D
under sildi. 16/Şub/21 09:27
KarakartaL forum folder İnsanlardaki anlamsız rahatlık Selamlar ahali
Bu kadar olay olurken, ekonomi boku yemeye devam ediyorken millette anlam veremediğim bi rahatlık var bilmiyorum sizde farkettinizmi. Çevremdekilerin çoğu asgari ücretle çalışıp sabahtan akşama kadar sürünüyorlar. Ellerinde lüks telefonlarıyla gece gündüz karı kızla sohbet muhabbet. Abartısız %99 u böyle bakın. Kendi karnını doyuramıyorsun evlense çoluk çocuğu acından öldürecek gavat.
Şaşırıyorum amk nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar? 
Dün bikaç arkadaşla sohbet ediyoruz mevzu piyasa dolar filan adamlar doların yükselmesine bile seviniyor. Sebebini soruyorum parası değerlenen turistler ve yatırımcı daha çok gelir diyorlar. Sonra da sinirlenip beyninizi sikeyim dedim kalktım gittim. Artık kimseyle adam akıllı siyaset, ekonomi konuşulmuyor. Havuz medya ne söylüyorsa aynısını konuşuyorlar.
Ekonomiden bende o kadar anlamam ama olan bitenden neler olabileceğini az buçuk kestirememek ağır gerizekalılıktır. Bu ot beyinliler ondanda anlamıyorlar ya neyse..ölün amk.
 
istek uzerine. under 15/Şub/21 09:16
KarakartaL forum folder Alışveriş faturasında usulsüzlük [LEDGER alışverişi] selamlar.
(bu konu bilerek kripto paralar kategorisine açılmıştır.) 
2 gün önce www.bitcoincuzdanim.com adresinden(türkiye distribütörü) 2 Adet Ledger Nano S alındı. Fakat ürün elimize geldiğinde fatura da ürünün kendi ismi yerine aşağıdaki resimde gördüğünüz üzere USB Bellek yazdığını gördük. Önemli değildir diye aldırmadık açıkcası. Bu cihazdan kullanan bir dostumuz bize bu ürünün faturadaki "Usb bellek 2 adet" yazdığından dolayı isterlerse garanti kapsamına alamayacaklarını, hatta bu ürünü kendilerinin satmadığını bile iddia edebilirler dedi. 
Şimdi benim merak ettiğim şey bu ürünün isminin faturada açık bir şekilde belirtmesi gerekmezmi? Aldığımız ürün basit bi ürün değil sonuçta cihazın ne işe yaradığını kripto para ile ilgilenenler bilir. Eğer bu ürünü satıyorsan müşterinin bu işte en ufak bir şüpheye bile düşmesi söz konusu bile olamaz. 
Yasal olarak bu firmaya ne gibi yaptırımlar uygulanabilir. sonuçta ortada büyük bir yanlış var. Fatura baştan sona sıkıntı bu adam bana ledger satmış fakat orada ledger üzerine hiçbir ibare yok. Siz olsaydınız bu durumda ne yapabilirdiniz.. Bu arada şirket ledgerin kendi sitesinde resmi satıcı olarak yer alıyor. 
https://shop.ledger.com/pages/retailers
 
fatura şudur:
istek uzerine. under 15/Şub/21 09:16
KarakartaL forum folder Şarbon(Anthrax) Hakkında Merhaba tahribat
Bu konuyu açmamın sebebi bugünlerde şarbon vakalarının arttığını görüyorum bu durum beni acayip ajite etti. Sosyal medyada insanlar el ve kollarındaki lezyonları çekip bazı platformlara koymaya başlamış bile.. Bir hekim olarak bu durumun ne kadar vahim olduğunu hatırlatmak istedim. Gerçi tv lerde pek haber yapmazlar neden diye sormayın biliyorsunuz zaten. Bunları görünce insanların ürkmesi lazım gerçekten. Ama insanlar niyeyse durumun ehemmiyetini bir türlü anlamak istemiyorlar. Bu bizim ülke insanı için geçerli bi durum anlamamazlıktan gelme, sikine takmama, ammaaaan boşver kafana takmasana kafasını yaşadığı için bu kadar bokun içine gömüldüğümüzü düşünüyorum. (sadece sağlık değil siyasi olarakta). 
 
Şarbon yüzyıllardır insanlığın ve diğer canlıların başına bela olmuş hastalık. Öyle lanet bir bakteriki toprak altında 70-80 yıl kadar canlı kalabiliyor. Hastalığın en tehlikeli formu solunum formu akciğerlere girince kurtulma ihtimali çok düşük. Vakaların %95'i ölüm. Deri formunda kurtulma ihtimali biraz daha yüksek. Yinede belli olmuyor. Günümüzde biyolojik silah olarak kullanılmasıyla meşhur bir bakteri... Bakınız 5-6 sene önce danıştay, yargıtay, aym ye şarbon şüpheli mektuplar gönderilmişti hatırlarsanız. Google a yazarsanız haberleri çıkar zaten. Ayrıyeten çoğu yerde bu hastalık vardı zaten ilk defa gelmedi. Ama bu son zamanlarda yapılan hayvan ithalatından sonra ciddi miktarda salgın vakası artmaya başladı. Sebebi ise ithalat lobisi ve şirketlerin yetkili merciilere denetimi iptal ettirmesi deniliyor. Yani anlayacağınız yediğiniz ithal etler veteriner hekim kontrolünden geçip gelmiyor deniliyor. Diğer taraftan hekim gönderilse bile illaki ülkeye hastalık girebilir deniliyor. Sebebi ise inkubasyon süresi??? 
O zaman sokacağın hayvanı şüpheli hastalıkların inkubasyon süresi kadar karantinada tutun. Mevzu bahis insan sağlığı çünkü...
Kurban bayramında kesilen hastalıklı hayvanlar yayılmasında büyük etken. Hali hazırda az biraz temiz olan su kaynaklarınada kan akıtarak bulaştırmış olabilirler. Bazı Dezenfektanlara bile dirençli bir bakteriden bahsediyoruz bakınız. 
 
Who'ya göre Türkiye zaten Şarbon riski en yüksek ülkeler arasındaydı. Cdc verilerine göre:
https://www.cdc.gov/anthrax/specificgroups/travelers.html
 
Hastalık hakkında burada uzun uzadıya bilgi vermiycem google'de aratırsanız şarbonla ilgili bir sürü döküman bulabilirsiniz. Bu bir kenara son zamanlarda bulaşıcı hastalık sayısı ciddi manada artmaya başladı. Brucella, kuduz, tüberküloz ve daha niceleri...  . Bunu sadece biraz önemseyin diye yazdım. Niyemi? vurdumduymaz bir milletiz de ondan.  Ben şu saatten sonra korkudan et ve et ürünlerini yemeye korkar oldum. Her gün biraz daha korkum artıyor. Acilen beşeri ve veteriner hekimler ortak teşkilatlar kurulmalı önlemler arttırılmalı. Gerekirse şüpheli bölgelerde kuş uçurtulmamalı.
Sağlığınızı önemseyin ot gibi yaşamayın. 
 
istek uzerine. under 15/Şub/21 09:16
KarakartaL forum folder Sevişen Beyin-Geoffrey Miller(istek) hocalar selam,
kitabın ingilizcesini buldum ama türkçesi lazım. Elinde bu kitabın pdf i olan varsa benimle paylaşabilirmi?:)
 
Mod not. Telif hakki sebebiyle konuyu gizliyorum.
istek uzerine. under 15/Şub/21 09:15
samato forum folder sa.. ...

 
del 14/Şub/21 01:26
Schwarz forum folder r10.net içinde AKP aleyhine mesaj atarsanız ban yersiniz. Selam gencolar,
Bugün r10 üzerinde gezinirken kadir topbaşın vefat haberi konusunu gördüm ve konuya Allah rahmet eylesin ateşi bol olsun diye bi yorum attım.
Sonra bi baktım üyeliğim ban yemiş.
Bu yüzden r10 içerisinde akp aleyhine cümleler kurarken 2 kez düşünün arkadaşlar.
Bu konudan sonra hesabım perma yemezse iyi :D
başka sıtelerin gundemini buraya taşımayalım. 13/Şub/21 23:29
ExpirE forum folder Freelancer Full Stack Developer Arıyoruz. (5.000 TL) Hocalar selam,
Codeigniter olarak başladığımız ama salt php olarak devam eden scriptimize iyileştirmeler ve eklentiler yaptırmak istiyoruz. 
Bu işlerin başında 
-Yazıcıya öngörünümlü evrak gönderme. 
(Evrakalrda yer alacak olan verileri zaten sistemde kaydediliyor ve excel dosyası olarak iniyor. Bunları excel olarak indirmek yerine artık direk yazıcıda yazdırmak istiuyorum.)
-Admin Dashboard oluşturmak ve sistemle alakalı istatistiki bilgileri görmeyi sağlamak.
-Hakediş ve fatura sistemi
(Hakediş ve faturada kullanılacak olan tüm detaylar zaten kaydediliyor. toplamda 36 tane olan deneyler için birim fiyatlar müşteriye göre girilip proje sayfasında zaten sayısı ve istenilenleri veritabanında kaydediliyor olan verilerden proje maliyeti hesaplıycak.)
 
Geri kalanlar aşağıda.




İletişime geçiniz arkadaşlar.
 
kendi istegi 10/Şub/21 01:26
TheAvenqer forum folder Silinebilir. Hallettim gerek kalmadı silinebilir. sipariş üstüne 09/Şub/21 13:16
blackhammer forum folder Python da Sorular konu silinebilir, sorularin cozumlerini halloldu. sipariş üzerine 08/Şub/21 00:35
Schwarz forum folder Az çok demeyelim derbi için linkleri bırakıverelim Allah kabul etsin Selam millet,
Var mı şöyle donmayan domalmayan linkleriniz izleyelim şu maçı.
maç bitti. 06/Şub/21 21:09
zeybekustasi forum folder Bir Kitap Arıyorum: Yarının Dünyası Yıl 2019 Selam,
1989 Yılında güneş gazetesiyle kuponla satılmış.
Pdf ini aradım ama bulamadım.
Acaba elinde olan var mı nasıl bulabilirim sizce?
duble 06/Şub/21 13:50
acab forum folder Numaranın kime ait olduğunu bulma hk. Selam ey dostlar başımıza gelmeyen kalmadı virüsü hastalığı ile ekonomisi de derken bir de kardeşime sapık dadandı size şöyle olayı anlatayım Twitter'dan fake birisi kardeşime yazıyor konuşmaya başlıyorlar fake olduğunu biz bugün öğrendik bir hafta konuşuyorlar sonra kardeşimin Instagram'da fake hesabı açılıyor arkadaşlar ekleniyor ve olmayan bir video üzerinden tehdit ediliyor bu arkadaşin fake olduğunu ve telefon numarasına WhatsApp'ını 4 gün önce kurulduğunu durumundan öğrendik 4 gün önce de bu numarayı kardeşime veriyor şimdi biz bu numaranın kime ait olduğunu öğrenmek istiyoruz yarın kardeşim savcıliga gidecek ama savcılık işlemleri çok uzun sürecek Instagram belki verileri vermeyecek WhatsApp zaten vermiyor bu Vodafone numarasının kime ait olduğunu bulabilecek bir arkadaşımız varsa çok süper olur 100 TL de ödül var çok teşekkürler için PM please 😔😔
Dip not truecellerda gozukmuyor
sıkıntılı konu hocam yasal yollardan çözmen hepimizin refahı için daha iyi 05/Şub/21 15:58
rakkoc forum folder Clubhouse banları Merhabalar mürid ve müridler;
yaklaşık 18 yildir buradayım. Bugune kadar bir kişiye ana avrat sövmüşlüğüm bir kişi ile düzeysiz tartişmişliğim yoktur. Sayisi ticaret yapmişliğim hatta dolandirilmişliğim vardir. Dolandiran müridin de ihtiyaci varmiş demek diyip arkasinda atıp tutmadim. Bir kere bile banlanmadım. 
Dün öğlen saatlerine kadar; Clubhouse tren diye bir konu açilmiş. Benim konudan haberim bile yok. Whatsapp grubundan mürid arkadaşim bana davetyiye verdi. Girdim. Kendisi de bana davet atana yollamamiz lazim diyip birisine yollattirdi. Sonra yine aynı whatsapp grubundan bi müride yolladim. Oda açtık muhabbet ederken başka davetyiyeler geldi. Burada ki 2-3 müridi ve bir arkadasimi daha almak için kullandım. (niye kendimi savunuyorum ki ben sizin treninize binmedim zaten ki hakkimi yine tbt de kullandim) Hatta pm ile isteyen oldu onada yardimci olmaya calistim.
Bir baktim bunca zaman sonunda hiç yapmadiğim bir sey icin banlanmişim. Kim banlamış o olmuş bu olmuşa girmiyorum, bilmiyorum. Öğrenmek de istemiyorum. Öğrenir isem içten içe kin duyarim o kişiye diye umrumda değil. Hala inanamayacağınız kadar kizgin ve kirginim. 
Whatsapp grublarindan gördüğüm kadari ile 2-3 mürid daha banlanmış benzer mevzulardan. Ben 18 yildir bir kere bile ban yemedim diye iftehar duydugum bir sicilim vardi, bir egoist insan yüzünden bunu kaybettim. Bildiğin bakirelimi kaybetmiş tecazvuze uğramış gibi hissediyorum. @underzero ya whatsapp dan bi 5-6 gün ban atmasini soyleyeceğim. kafayi dinliyim. 
Bunun dişinda bence yöneticilerin bellirli bir oylama sistemine tabi olmasi ve yargisiz infaz yapan insanlarin önüne engel konulmasi gerektiğini düşünüyorum. Yoksa tahribat eski tahribat değil diye cok söyleniriz...
esen kalin, sevgiler ile.
Not : Konu gizli, baktiğimda olmuyor. Bakmiyim diye. 
şimdi konuda yazanları ciddiye alsam minimum 5 kişi banlamam lazım. katliam yapmamak için konuyu siliyorum. bir şeyi de insan gibi tartışın hocamlar ya. 05/Şub/21 15:57
Free_Mans forum folder Numaradan İsim Adres Bulma? arkadaşlar birisi bugün arayıp bi hanım kızımızı taciz etmiş. Yok kargocuyum evin nerede evini söylersen sana anlatacakarım var vs gibisinden gevşek gevşek bi kaç kere arayıp taciz etmiş. Bizizm kızda kargocu beklediği için önce ayıkamamış sonradan düşmüş ama adam biraz bilgi almış herhalde.
şimdi bu arkadaşın numarası bende mevcut böyle numaradan ad soyad adres bulabileceğim bir program varmı?Numara 0532 218 yirmiiki-oniki
problemli konu gözden kaçmış 05/Şub/21 15:43
sansar55 forum folder konu (kapandı) konu kapandı under sildi. 05/Şub/21 14:52
unbalanced forum folder Udemy Kurslari - Sürekli Güncellenecek (#EvdeKal) Selam arkadaslar
@CISSP bana cesitli udemy hesaplari veriyor ben de indirip upload ediyorum. Burada elimizde olan setleri paylasacagiz  ve yenileri geldikce bu mesaji güncelleyecegim. Hepsi tek linktir. Google drive hesabim sinirsiz ama olur da bir sekilde kapanirsa diye kendi hesabiniza aktarin (make a copy) ya da bilgisayariniza indirin..
Not: tüm uploadlar bana aittir.
Not2: eger zipi acamazsaniz, windows kendi zip extractorunu degil de harici bir program kullanin. Ben IZArc isimli bi uygulama kullaniyorum.
Basliyoruz
İngilizce A-Z™ (2020) | Elif Hoca'nın Keyifli Anlatımıyla!

https://drive.google.com/open?id=1H3d_GbRXXznnMeYpXBsXTHAVPfHYiiWz
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Adobe Animate CC Dersleri
https://drive.google.com/open?id=1t26yfYPFrx_dHFHy0-t0voeMbFUpd3DE
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Flexapp ile Android ve IOS uygulama geliştirme
 
 
https://drive.google.com/file/d/1uact0LJGlwhsfiNCZ9apVkDd1_b9UPam/view?usp=sharing
-----------------------------------------------------------------------------------------------

C# Dersleri : Adım Adım Sıfırdan - İleriye
https://drive.google.com/file/d/1rZPFs1rMg_GkxNwpJcgG0ergmnlnvgch/view?usp=sharing
-----------------------------------------------------------------------------------------------
 

Temel Asp.Net Web Api
 
https://drive.google.com/file/d/1rX1jmDX0_WTMcmp8K73E_KrlXhQouwAv/view?usp=sharing
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Entity Framework Code First ile Grid.MVC
https://drive.google.com/file/d/1bAiZQimuAIb28Fph6mkIntHoFyLCGJ86/view?usp=sharing
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------

C# ile Katmanlı Mimari Öğren : Ado .Net ile WinForm
 
https://drive.google.com/file/d/1auHbog_2YxGBBEr9oeeRAFJ8IY0vpRUU/view?usp=sharing
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Unity 3D ile Sıfırdan Oyun Geliştirmeyi Öğrenin
https://drive.google.com/file/d/1_BgHS5TAYdD7iFCcEnETeGt3XOm6A6cs/view?usp=sharing
-----------------------------------------------------------------------------------------------

 
Unity Dersleri : MMORPG Online (Multiplayer) Oyun Yapımı
https://drive.google.com/file/d/1OMBN5UWJ2a3X1k36zEeoqfw3_hehYrqj/view?usp=sharing
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Game Maker ile Sıfırdan Oyun Yapımı - Bir Oyun Yapımcısı Ol
https://drive.google.com/file/d/1jJ10MQhFuCT807ZMsIXTDYSBf1ywLnIb/view?usp=sharing
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Uygulama Geliştirerek C# Öğrenin: A'dan Z'ye Eğitim Seti
 
https://drive.google.com/file/d/1-aVZivR4F_EoejC22k1fAdmN8X6edEPa/view?usp=sharing
-----------------------------------------------------------------------------------------------

 
Sıfırdan Angular 4 & 6 Kursu ve Bonus Ionic & TypeScript
 
https://drive.google.com/file/d/1JU6v1MGGlOwfvbWQvUZxC0Tx5rRW0CFH/view?usp=sharing
-----------------------------------------------------------------------------------------------

PHP OOP: Object Oriented Programming for beginners + Project
https://drive.google.com/file/d/18gKj34ge43QXZHeOuuZa3v6mm85FS4ux/view?usp=sharing
-----------------------------------------------------------------------------------------------
 

C# Başlangıç ve İleri Düzey
https://drive.google.com/file/d/10v6PMjSgjT-Ge7CtlBxzZA59ZCpy7hwL/view?usp=sharing
-----------------------------------------------------------------------------------------------

The Complete 2020 Flutter Development Bootcamp with Dart
https://drive.google.com/file/d/1Vj2ErKPxQhYea3x0vXCa6WgX397t8jDG/view?usp=sharing
-----------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

Master SQL For Data Science
 
https://drive.google.com/file/d/10TJHo5f0RbdgMudfdc1CHhaIoW4kcZAS/view?usp=sharing
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Komple Uygulamalı Web Geliştirme Eğitimi
 
 https://drive.google.com/file/d/1DxyLKNmKCj80UHZFyNtpSTH65z8xFntw/view?usp=sharing
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------
 

32 GB :) (59 Saat)
Learn Flutter & Dart to Build iOS & Android Apps [2020]
 
https://drive.google.com/file/d/1YtcLxeOu4y40ju74OzG2QXrA-SPHZUIr/view?usp=sharing
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Illustrator CC 2020 MasterClass
https://drive.google.com/open?id=1ZqRxHh5F11UdM4vAzyvHjQCDqs7dadG7
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Photoshop Beginners Mastery: Zero to Hero in Photoshop
 
https://drive.google.com/open?id=1WIU7FDtq9yBA9RTX8IHs-UBw8TvMlr4a
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Complete ASP NET MVC Web Development - Newbie to Ninja!
https://drive.google.com/file/d/1HzXXl_7hGfO9pCKdMm_Ei4THMOpDukJ3/view?usp=sharing
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Tech Explorations™ Arduino Step by Step Your complete guide
 
Not: bu kursu tam cözemedim. Udemy'de bu isimde bi kurs yok, onun yerine ayni kisinin yaptigi Tech Explorations™ Arduino Step by Step: Getting Started var, Ustteki basliga tiklayinca orasi aciliyor zaten ama satin alin eleman complete guide'i görüyor nedense ve ben de complete guide'i indirdim
https://drive.google.com/file/d/1ml60jtMtF8DuW-1HKYgVBc59AwItvss2/view?usp=sharing
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Javascript Essentials (ÜCRETSIZ KAYIT OL)
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Advanced Forex Trading - Ichimoku Trading Strategy Explained
https://drive.google.com/file/d/1357B1SIDjkJx6n0_ARr2PlXpOmtMfHtS/view?usp=sharing
-----------------------------------------------------------------------------------------------

The Complete Foundation FOREX Trading Course
https://drive.google.com/file/d/1_qEK3VdHbfyIyRuYVeVE1Hm7gidxobbR/view?usp=sharing
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Perfect On-Page SEO In 1 Day That Users & Google Will Love
 
https://drive.google.com/file/d/1YljfBdjrh22OitihaQgm0EsX5JGnsYNX/view?usp=sharing
-----------------------------------------------------------------------------------------------

SEO & Social Media Marketing Strategy To Reach 1,000,000 Ppl
https://drive.google.com/file/d/1yDgZou97s1IsoLhnIIZchF29w8pJkBKl/view?usp=sharing
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Critical Thinker Academy: Learn to Think Like a Philosopher
 
https://drive.google.com/file/d/1E5QdxE2q7qIqf20R2tQlGDjqWwV29IZm/view?usp=sharing
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Adım Adım Linux Öğren (Udemy'de artik yok)
https://drive.google.com/file/d/1HAGo6_9KVE1hqHQBORIG0yJ8a8PVfCpU/view?usp=sharing
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------

 
Kali Linux - Ethical Hacking and Penetration Testing(Udemy'de artik yok)
https://drive.google.com/file/d/1lErxfESVJBFOY-djoHcoQ9NgJR5h8dzc/view?usp=sharing
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------
 

The HTML And CSS Bootcamp
 
https://drive.google.com/file/d/1a1Ui_iokjRpeop9wW60jhp6B8zOnRsoY/view?usp=sharing
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Beginner Full Stack Web Development: HTML, CSS, React & Node
https://drive.google.com/file/d/1lHhw3cjBtPkrAGqhFcaJDtUD8IZ7ysHX/view?usp=sharing
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Web Development Building Websites Web Design HTML and CSS
https://drive.google.com/file/d/1taEgIxwhAkwPjvT2ORMlQOYSLyoE2tSO/view?usp=sharing
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Davud Hoca ile HTML - CSS
https://drive.google.com/file/d/1bjDa08eHwvHTS1LhdL0NIliPQGvtHQ2R/view?usp=sharing
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Davud Hoca ile Angular JS
 
https://drive.google.com/file/d/1QAKhAYrmLph1g4FnEg1LCi45QB92WwyA/view?usp=sharing
-----------------------------------------------------------------------------------------------
 

Davud Hoca ile SQL
 
https://drive.google.com/file/d/1sPLUCEOcVD7m2jOhMH9wj07kqNxaZTAM/view?usp=sharing
-----------------------------------------------------------------------------------------------

C Programlama Dili (Kurs ücretsizmis zaten ama indirmisim yine de)
https://drive.google.com/file/d/1UlLxz_hcunzZ5L-cmUJS08GbGbpUTnZ_/view?usp=sharing
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Python: Python Programming Language | Tutorial | Beginner
 
 
https://drive.google.com/file/d/1WsMOYamCj8HU9vb6YxE9_wwS0ilpA-49/view?usp=sharing
-----------------------------------------------------------------------------------------------

iOS 10 & Swift 3: From Beginner to Paid Professional™
 
(71 saat)
https://drive.google.com/file/d/1LSsRMS5hrmSdhKY3dB7AxMS6LZnk3J_J/view?usp=sharing
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Git ve GitHub Kullanmak ve Visual Studio
 
 
https://drive.google.com/file/d/14IGP74yhWG04Betx0TTGVDkrWGx---oT/view?usp=sharing
-----------------------------------------------------------------------------------------------

 
WordPress essentials Step by Step setup and using Wordpress
 
 
https://drive.google.com/file/d/1Ymdt-pRhob4MksrdTpPk2BwcdFjGdoiJ/view?usp=sharing
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Twitter Integration customize Tweets with developer API
https://drive.google.com/file/d/1deRFVZwbDjc3u201vC6AX2N63nQLPHeD/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Ultimate guide to Social Media Web development integration
https://drive.google.com/file/d/1FriEUQN-79QwPBsxXqxROW_qaRGXnfqG/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

 SOLİDWORKS PROFESYONEL EĞİTİM SETİ 
https://drive.google.com/file/d/1OJ17t2qkUuZmlM8NDEzVBN4dk0Zqx7lr/view?usp=sharing
 
------------------------------------------------------------------------------------------------

Özel Ders Formatında Sıfırdan Zirveye İngilizce Eğitim Seti
https://drive.google.com/file/d/1cgSCOFZpw7w0CnHcULMzNJTOCkraOw0o/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Zaman Yönetimi
https://drive.google.com/file/d/1SNIVX_L96669KiKtzNgnUeF5T9tlEzRt/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Photoshop CC 2020 : A'dan Z'ye Kolay Öğrenme! (Güncellenmiş) (En Cok Satilan)
https://drive.google.com/file/d/1paCMXIWXZBF5eGj3l0RM-36wTiCaEGkj/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Xamarin Forms: Build Native Cross-platform Apps with C#
https://drive.google.com/file/d/1HUDhyfVvVZw-O86wK0yfeN4Ndcqlg7vA/view
------------------------------------------------------------------------------------------------
PHP Object Oriented Programming (Udemy'den kaldirilmis sanirim, linki bulamadim)
https://drive.google.com/file/d/1ppXvRAVM2Z9nDEQumeEu-GurG0L5HAOd/view
------------------------------------------------------------------------------------------------

A'dan Z'ye Temel ve Orta Düzey Adwords (Google Ads) Eğitimi
https://drive.google.com/drive/folders/1wu9t9Rc3EBepgO-m3ONFBsDprqsvQxVJ?usp=sharing
Not: Bu kurs 4 part olarak upload edilmis. o yüzden tek tek kurslari indirmeniz gerekecek.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Sıfırdan Modern JavaScript Kursu - ES6+ (2020)
https://drive.google.com/file/d/1E-Gjb6BFV1aOphCqAbPPfdPB8OzJVaNt/view
------------------------------------------------------------------------------------------------

90+ Saatlik Aranan Web Geliştiricisi Olma Kamp Kursu|2020
 
https://drive.google.com/file/d/1Fr47gwjFCo-WUhVU-fSqPo0ljHgfcZM5/view
------------------------------------------------------------------------------------------------
YENI GÜNCELLEMELER - 07.03.2020
------------------------------------------------------------------------------------------------

Modern React with Redux [2020 Update]
https://drive.google.com/file/d/1SzKmLsmJQPwiMtRyKNFe_XY3hUQZR2E8/view
------------------------------------------------------------------------------------------------

Python: Yapay Zeka için Python Programlama (1)
https://drive.google.com/file/d/19LruDgHnJDVzT9Zwu9wTqKbfDS0wZbY_/view
------------------------------------------------------------------------------------------------

React Native: Advanced Concepts
https://drive.google.com/file/d/1BdTYccO_znBXPal_5JAOwyNa-LF1YDYg/view
------------------------------------------------------------------------------------------------

Java Programming Masterclass for Software Developers
 
https://drive.google.com/drive/folders/1SRTn6v4Wn02_VcfVK3lmoB0O2H1B7muS
------------------------------------------------------------------------------------------------

The Complete Java Developer Course
https://drive.google.com/file/d/1c9a-rkv3sht_l1NmzZvUitYPNIc8rlkp/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

PHP Laravel ile Kullanıcı Sistemi ve Soru Cevap Uygulaması
https://drive.google.com/file/d/1aAmVRj70Janp5smpE2S5X0nfcxzwIR59/view
------------------------------------------------------------------------------------------------

Sıfırdan İleri Seviye Laravel Eğitimi
https://drive.google.com/file/d/15XYY6jEbGjsuM-qiHL2oH9dGk2PvuoSu/view
------------------------------------------------------------------------------------------------

Golang ile Web API Programlama
 
 
https://drive.google.com/file/d/1eIo1tV3ZaM24UHGYW-rSPUCwu5qWydZr/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------
YENI GÜNCELLEMELER - 11.03.2020
 
------------------------------------------------------------------------------------------------

Golang Programlama Dili : Standart Kütüphane
https://drive.google.com/file/d/17aH9rd5resrg8ttMNlacRJuMvw-WW_ud/view?usp=sharing
 
------------------------------------------------------------------------------------------------

 Golang Programlama Dili
https://drive.google.com/file/d/1XOeW7mu0rY9nJzDEcaZZioLakPHYAuM4/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------ 

Google Flutter ve Dart Programlama Dili Temel Eğitimi
https://drive.google.com/file/d/19sjqVm9WhzrtWAyhe3lGosczgBB_9O_7/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Sıfırdan Her Yönüyle Big Data Eğitimi
https://drive.google.com/file/d/1Zbh1XL1cX7UOgUwnXe2w5DjDwBaincV_/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Big data and Hadoop framework
https://drive.google.com/open?id=1tbwPCptlw-X2CWIXW_qraieTXeEoG0IP
------------------------------------------------------------------------------------------------

(44 Saat) Python Kursu:Baştan Sona Python Programlama | 2020
https://drive.google.com/open?id=1somMjj736TWC7TceN0sDLqpJNRY4nxTB
------------------------------------------------------------------------------------------------

83+ Saatlik Aranan Programcı Olma Kamp Kursu: JAVA,PYTHON,C#
https://drive.google.com/file/d/1F4xRVT-vSpHNZ2Xh1Nkjtj5I_Q5l7efs/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Swift and iOS8 Apps in 31 Days: Build 16 iPhone apps
https://drive.google.com/file/d/1SP6LMq9KsG9TvqHGaGzdNancG26r8l5g/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

30 Days of Python | Unlock your Python Potential 
https://drive.google.com/file/d/1fmiRFGf6cMuSDWXvCIRiY4N0f9ek7NjA/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

 Learn Programming with Python 
https://drive.google.com/file/d/1XW3DJQmId9Ika-m32IKtwBvdcNXkSrUW/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

 OpenCV + Webapp 
https://drive.google.com/file/d/1xh6Oz6rlUrJd5F5RGpaj-ZijjD_ku20n/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

 OpenCV: Python ile Adım Adım OpenCV Öğrenin
https://drive.google.com/file/d/1Zk1sUYD54aDype_DSuUI6W0QpOEoz600/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

 Python 3.7 Eğitim Seti 
https://drive.google.com/open?id=1ub9qZwEruL0KK_n5rm-G3T4Pk5PZKyZX
------------------------------------------------------------------------------------------------

 Python: Yapay Zeka ve Veri Bilimi için Python Programlama
https://drive.google.com/file/d/1R2bBf-GM2ZeERXNU38KLOWiix-cH4TtU/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

 Veri Bilimi için Python ( Python for Data Science ) 
https://drive.google.com/file/d/1NzhWZn8BcIazM29S65URbJxpjj0yjnWt/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

 Python Artık Çocuk Oyuncağı
https://drive.google.com/file/d/1pX9_P4UQNnl4TxmH58q_nN9DF2kKV_oC/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------
YENI GÜNCELLEMELER - 13.03.2020
------------------------------------------------------------------------------------------------

Arduino Artık Çocuk Oyuncağı
https://drive.google.com/file/d/1SjDiT-37FD5LrK2vC_x00W_VUYwxaZbN/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Android Uygulama Geliştirme Kursu
https://drive.google.com/file/d/1vMw2ToSDCob1tC58bUETId74MwV88GnA/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Herkes için Mobil Uygulama Geliştirme ( APPInventor )
https://drive.google.com/file/d/1i7-dJHsVFetDExoqNxJUA0Aw9CF4JUA0/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Scratch Artık Çocuk Oyuncağı
https://drive.google.com/file/d/1ERJhpCpQPontBqfVJ56P12kSwcxp3PIF/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Embedded Linux(for Raspberry Pi)
https://drive.google.com/file/d/1gAb3KntLksd2LVNg4tFREsRcjRjjl43g/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

MS Excel : İşinizi Kolaylaştıracak Kısayollar ve Öneriler
https://drive.google.com/file/d/1EJkgaKqOjZx6YCgOEHN_RDclZ9q7rS5B/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Excel A-Z (2020): 'Microsoft Excel Masterclass'
https://drive.google.com/file/d/1L84K24u1aPyo4meeNhkGLMKS2h9fewHf/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Typing Course - How to Touch Type Faster - New Way to Learn
https://drive.google.com/file/d/12ALU84CiVTVnjLAgLBn8xsNWwQfKXyZa/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

.NET CORE API development
https://drive.google.com/open?id=12oOuPipnjbBWOrnEDZX8TALJqtsDMVUg
------------------------------------------------------------------------------------------------

ChatBot Marketing Eğitimi
https://drive.google.com/file/d/1bl8oYhyF9IO6xc3IyVYS0r8smqw5OVfd/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

JavaScript Countdown timer with PHP Subscribe form
https://drive.google.com/file/d/10ySrHTsaqtkKWIcBp-OURUq8dmBqeTNF/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Davud Hoca ile JavaScript, Ajax, jSON
https://drive.google.com/file/d/1McLuO1MqombOmCBgralD-QTNUe8vKoYk/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Davud Hoca ile jQuery
https://drive.google.com/file/d/1qwYxEGgr3avpjAWqAYu21WTVeeNvYKtR/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Create Websites with HTML & CSS for Beginners
https://drive.google.com/file/d/1mHJeCYwwTsPVkVnVhcG6FMo9sW2MO0fW/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Veritabanı Saldırıları ve Veritabanı Güvenliği
https://drive.google.com/file/d/1g0DK7-ZdfjPGOCVoLdWt160lpwbxLm4z/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Cross Site Scripting(XSS) Hacking Course: Beginner to Expert (Udemy'den Kaldirilmis)
https://drive.google.com/file/d/1rRMbGiBWrpZTgC99YVF9dz82cGy5cOc_/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Complete Burp Suite Hacking Course: Beginner to Advanced! (Udemy'den Kaldirilmis)
https://drive.google.com/file/d/1H2UvB34lef0bFnS0z8smR_hlYkKwFL7p/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Complete Cyber Security Course: Go from zero to hero! (Udemy'den Kaldirilmis)
https://drive.google.com/file/d/1TX-QTT38xGGkXN-xOHiIvCtO732FyMfE/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Complete Certified Ethical Hacking Course: Zero to Expert! (Udemy'den Kaldirilmis)
https://drive.google.com/file/d/1dvM7rQgp64PCj2mBn3x-axAU7mJJvLqg/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Complete Metasploit Hacking Course: Beginner to Advanced (Udemy'den Kaldirilmis)
https://drive.google.com/file/d/1nNhQnp3EhPBTco2z3M66csBnv4JEocMY/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Complete SQL Injection Hacking Course: Beginner to Advanced! (Udemy'den Kaldirilmis)
https://drive.google.com/file/d/1PnP1LZ86knbRNSU73MyPLvi7Qyzhu4Yx/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Data Science with R - Beginners
https://drive.google.com/file/d/1gnjhm4i19iEAnXd9ODxAbY7LXqfoZlWW/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

PostgreSQL Tutorials for Beginners
https://drive.google.com/file/d/1W_1nIqjkQ9sSPACJnfTK9SqLvdRsLlix/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Oracle VirtualBox | Virtual Box for Beginners
https://drive.google.com/file/d/1-Q6zLNWKRshCXz8R5j0R8KLKr1Djs5zr/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Reporting in C# with Stimulsoft, Crystal Reports Top Replace
https://drive.google.com/file/d/1GUm_FzER12xbzZQlCBGIIZC5N3duEWEX/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

SQL in C# Series: Saving Image in SQL Server Database by C#
 https://drive.google.com/file/d/1vaExj3UWkwwuiI_olHNqLLv7mHREzsS0/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Image Editing: The Most Professional Tools & Techniques
https://drive.google.com/file/d/1WaKVqDD0qLZtRlxtkqxH53Wya8FgDrxo/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------ 
YENI GÜNCELLEMELER - 15.03.2020
 
------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

 
Twitter Integration customize Tweets with developer API 
 
https://drive.google.com/file/d/1KSbst3SdEPL9snU_8vdaz1bCwtQJ_0Al/view?usp=sharing 
 
------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Ionic 5 - Build iOS, Android & Web Apps with Ionic & Angular 
 
https://drive.google.com/file/d/1ZlpvA7gL3nNhOZjEUFrefKC_CUBXwM2k/view?usp=sharing 
 
------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Design Awesome Infographics to Grab Customer Attention (A-Z)
https://drive.google.com/file/d/15Pf3zwf3iUMquPN6ePlA2Rfx7jcgVcnv/view?usp=sharing 
 
------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
Essentials of Docker For .Net Developers
 
 https://drive.google.com/file/d/1LRxBlSpbKY_g0oPcn2A3eeFqF1OV-RR_/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
Sıfırdan Kendinizi Sokakta Savunun ; Yakın Savunma Kursu 
 
https://drive.google.com/file/d/1_QMoLCaTY0IzmZqrXKAi5msUrMHGKED4/view?usp=sharing
 
------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Make a Unity 2D Physics Game - For Beginners!  
 
https://drive.google.com/file/d/1fICQwsHyD76zG81N5o7SB-Dsw9qIXAxI/view?usp=sharing
 
------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Angular 2 İle JavaScript Programcılığına Giriş
 
https://drive.google.com/file/d/1Y9npfq1dKoAy-5atGIdn7OwnVeDquE1i/view?usp=sharing
 
------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
Learn Ethical Hacking in 2020: Beginner to Advanced!
 
https://drive.google.com/file/d/13_PcPKVB3nISbDzigjllr7ePDQcHmb1Y/view?usp=sharing
 
------------------------------------------------------------------------------------------------

 
  (40+ Saat) Python | Sıfırdan İleri Seviye Programlama (2020)
 
https://drive.google.com/file/d/1i-b2nGjM9DdfVDSTKbGmLSdILdTbVTlk/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------
YENI GÜNCELLEMELER - 20.03.2020
 
------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

 
 A-Z™|Web Servisleri Eğitim Videosu Serisi|Web Api, Wcf|2019 
https://drive.google.com/file/d/11BIINmKdc-HqXO7uBWXO1ITdnI5hYuVh/view?usp=sharing
 
------------------------------------------------------------------------------------------------
 

C# Eğitim Videosu Serisi 
https://drive.google.com/file/d/1W5TJt8WEER4m61SJjvqNEpOorPZya8hX/view?usp=sharing
 
------------------------------------------------------------------------------------------------
 

SQL Server Eğitim Videosu Serisi
https://drive.google.com/file/d/1oijZeimmJCJZuyd_y9Ab5rC98zjgB6YX/view?usp=sharing
 
------------------------------------------------------------------------------------------------

 
SSIS Eğitim Videosu Serisi 
https://drive.google.com/file/d/1MEONZZ83iZBqcNsijtsWDuhmEzcgW0bx/view?usp=sharing
 
 
------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Sistem Bakım ve Veri Güvenliği
https://drive.google.com/file/d/1is8JYo4lLGKRHi67x0FES4joK4u9SuEP/view?usp=sharing 
 
------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Graph Theory Algorithms (Üniversitedekilerin Isine Cok Yarar)
https://drive.google.com/file/d/1OnDFvdpUyHAe9bUT8oVc8SnJdAkwTONU/view?usp=sharing
 
------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Certification in Color Psychology(Udemy'den Silinmis)
https://drive.google.com/file/d/1FO-QZJ0ZlQlfK7PU4qxwBLxUw-Iokxcp/view?usp=sharing
 
------------------------------------------------------------------------------------------------

 
DIP using MATLAB: Digital Image Processing for Beginners
https://drive.google.com/file/d/1hil-PXeBQN2-lGKQflSOhURD8s6-MH88/view?usp=sharing
 
------------------------------------------------------------------------------------------------
YENI GÜNCELLEMELER - 24.03.2020
------------------------------------------------------------------------------------------------

Bir Deha Gibi Öğrenmek - Hızlı Okuma - Hafıza Teknikleri
https://drive.google.com/file/d/1-jX3n4yJeDioaszu_8KHffN4593aFfqf/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Sıfırdan Orta düzeye Web Front-end eğitimi
https://drive.google.com/file/d/1Ilcku0fqtzDMooCgearpvVpE1MTuhAvJ/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Yapay Zekanın Temelleri: Python ile Programlama
https://drive.google.com/file/d/12K6AgJicxXX6nM9gIgoSOGmyoL-R8tvU/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Build an Advanced Keylogger using C++ for Ethical Hacking!
https://drive.google.com/file/d/1lU7vxD_Jx4EKGF58OvDwh0I1fSYCEcZm/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Django Core | A Reference Guide to Core Django Concepts
 
https://drive.google.com/file/d/1BCQedxzPfRsJfQQUGShmWwwklWAlXPU5/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweetme | Build a Twitter-like app step by step with Django
https://drive.google.com/file/d/1ncWd7lA96DLwNc71y9xPi-7Abwgh65ez/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

The Complete Web Scraping Course with Projects 2019
https://drive.google.com/file/d/1Oxx4Rc-9Y4AF_vpsz6XAD6sIhlrjPiPv/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

Node.js Unit Testing In-Depth
https://drive.google.com/file/d/1Oc1WVphrOAGaBJKwvddkTXAfUjG8G0vj/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------

MULTISIM - Circuit Design, Schematics Capture and Analysis
https://drive.google.com/file/d/1ULX5C6Vbqh3scQkwpBHUFrYvJxGHMrHY/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------
YENI GÜNCELLEMELER - 26.03.2020
------------------------------------------------------------------------------------------------
Mürit CISSP'in Upload Ettigi Cesitli Python Kurslari

https://mega.nz/#F!esFDQSCB!8d-I4MGdS6OFWSBSDI7htw
------------------------------------------------------------------------------------------------
Mürit CISSP'in Upload Ettigi Cesitli Python Kurslari 2

https://mega.nz/#F!9FpzAIab!LfyQ6CrFY08hk58lVMbmcw
------------------------------------------------------------------------------------------------

 
A'dan Z'ye Sistem Yöneticileri için PowerShell (CISSP)
https://mega.nz/#F!MZsR0QCR!Q3N1cnwLYSGd36MDe8LXPQ
------------------------------------------------------------------------------------------------

FL Studio 20 Eğitim Seti: Trap Müzik Besteleyerek Öğrenin
 
 https://drive.google.com/file/d/1__7uuLAEyoVQXPD_JRTOK8s4uwwPdTxp/view?usp=sharing
------------------------------------------------------------------------------------------------
YENI GÜNCELLEMELER - 06.04.2020
------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Sıfırdan İleri Seviye Modern Javascript Dersleri ES7+ | 2020 (tcvatandasi)
https://mega.nz/folder/XskyWIgB#baikk_pAhpxamybzJp6LJg
------------------------------------------------------------------------------------------------

Sıfırdan İleri Seviyeye Komple PHP ile Web Geliştirme 2019  (tcvatandasi)
https://mega.nz/folder/Xs1TyTiK#CVSepy-74W6TNvJ658bjIg
------------------------------------------------------------------------------------------------

SEO Eğitimi 2020 - 0'dan İleri Seviyeye Uzmanından SEO Kursu ( tcvatandasi)
https://mega.nz/folder/jt9l1bTA#F9e2q-wDSMkLYrnmv4CebQ
 
------------------------------------------------------------------------------------------------
YENI GÜNCELLEMELER - 18.04.2020 (tcvatandasi)
------------------------------------------------------------------------------------------------

Uygulamalarla jQuery ve PHP: 15 Uygulama İnşa Ediyoruz (İndir)
------------------------------------------------------------------------------------------------

Sıfırdan PHP ve MySQL Eğitim Serisi (İndir)
------------------------------------------------------------------------------------------------

SQL Kursu : Sıfırdan Sektörün Yükseklerine | 2020 (İndir)
------------------------------------------------------------------------------------------------

Visual Studio İpuçları& .NET Temelleri Eğitim Videosu Serisi (İndir)
------------------------------------------------------------------------------------------------

A'dan Z'ye Wordpress ve İnternet Sitesinden Para Kazanmak (İndir)
 
------------------------------------------------------------------------------------------------

 
120 Dakikada PHP (İndir)
------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Master JavaScript from Scratch (with jQuery and React JS) (İndir)
 
------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Master Bootstrap 4 (4.3.1) and code 7 projects with 25 pages (İndir)
 
------------------------------------------------------------------------------------------------
YENI GÜNCELLEMELER - 20.04.2020
------------------------------------------------------------------------------------------------
 

SAP2000 İLE BİLGİSAYAR DESTEKLİ YAPISAL ANALİZ EĞİTİMİ
(Ismini vermek istemeyen bir mürid'in paylasimi)
 
https://mega.nz/folder/LpVlTYxb#_COc36NuNQVXIi-C5PdrlQ
 
istek uzerine. under 01/Şub/21 08:56
Toplam 4557 kayıt