Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
do_som forum folder Küçük bir photoshop isteği arkadaslar bir abimiz varda makara yapıcaz 
 
evlenme programındaki birine kafasını yerleştirip isim kısmına ismail yazarmısınız size zahmet
konuyu gizli yapıyorum görmesin :D buraya girdiğimi gördü bir kaç kere :D
 

 
başkası için shop konusu açmayalım 29/Şub/16 15:43
VEXTA forum folder tc no dan medeni hal bulmak ? Beyler bi vatandaşın tcsi adı soyadı doğum tarihi ana baba adı vs herşey mevcut .  Medeni halini bulmanın yasal , illegal yada sosyal mühendislikle bulmanın yöntemi varmıdır ? sıkıntılı konu 29/Şub/16 15:17
stockholm8 forum folder Allah kahretsin TTNET, pislik, rezil, utanmaz firma!!!! Arkadaşlar merhaba bulunduğum yerde Sadece ttnet alt yapısı var daha önce ttnet kullanıyordum sürekli problemler vardı ayın 15 günü internet yoktu . Daha sonra tahahüt bitince süperonline a geçtim. Yine alt yapı ttnet in ama en azından bu firma daha iyi arıza felan olunca da alt yapıdan kaynaklı ttnet e baskı yaptırıp 1-2 gün içinde çözülüyormuş. Gerçekten de alt yapı aynı olmasına rağmen süperonline a geçince 3AYDIR KOPMA, KESİLME OLMADAN sıkıntısız kullandık. Ta ki 2 hafta öncesine kadar...
Gündüz saatlerinde bir baktım telekom ekipleri gelmiş GÜYA çalışma yapıyorlar alt yapı çalışması, telefon hatlarıyla, direklerle felan oynadılar bir şeyler yaptılar.. Arıza kaydına bile gelmeyen adamlar çalışma yapmaya gelmişler hayret dedim. Tam bunlar çalışmayı bitirdi evde internet felan gitti, sıçtı bıraktılar alt yapıya.. Resmen süperonline a geçtik diye bilerek bozdular. Arıyoruz süperonline ı telekom u yönlendiriyor alt yapı arızası olduğu için, ama şerefsiz o.ç ları yapmıyor, dalga geçer gibi alt yapıda dışarıda sorun yok elektirkçi çağırın evinizdeki bağlantıları kontrol ettirin diyorlar. Evdeki tüm bağlantıalr sağlam ve sıkıntısız halbuki. Hadi diyelim evdeki bağlantıalrda sıkıntı var sen necisin şerefsiz kontrol etsene elektrikçiyi çağırın ne demek.. Şerefsizin çocukları süperonline müşteri kaybetsin diye özellikle yapıyorlar, müşterielr sorun yaşasın istiyorlar. (Bunu da bu işleri iyi bilen bir tanıdıktan öğrendim)
Sonuç olarak 2 haftadır net yok kaafayı yicem, aksayan işlerim oldu, muhatap bulsam çekip vuracam o seviyeye geldim.. Şimdi sevgili müridler benim alt yapı kullanmadan bağlanabilme şansım yok mu, düzgün bir öneriniz vb var mı yoksa katil edecek bu adamalr beni...
vın paketleri berbat adil kullanım 15 gb sonra hız berbat yaramaz
uydu üzerinden internet buldum onun da düzgün bir paketi 200 tl den başlıyor aylık
Bu nasıl başlık?. Zilyontane ttnet konusu var. 29/Şub/16 09:43
Pikacu forum folder Nik Sorunsalı Hacılar, hocalar, bilumum envai çeşit insan topluluğu,
Nasılsınız, ne yapıyorsunuz, çoluk çocuk nasıl?
Şimdi ağalar, hanımağalar, Burada bildiğiniz gibi nik değiştirmek için yönetime pm, mail atıp niçkimizi değiştirebiliyoruz. Yönetim böyle bir kolaylık sağlamış. İyi güzel hoş bir şey  fekat benane demeyin, bazen birini arıyorsun, adamı bulamıyorsun. Adam uçmuş mu kaçmış mı, niçkini mi değiştirmiş belli olmuyor. 
Hani herkes niçkini profiline yazsa yada arama yaparken eski niçki yazıp yeni yeni niçki ile eşleştirip bunu mu demek istedin dese?
İyi olur değil mi? Yönetim yapar mı böyle bir güzellik? Yaparlar tabi canım neden olmasın.
Belki konuyu yanlış yere açmış olabilirim. Yanlışım varsa doğru bölüme alınmasını rica ederim.
Öneri ve şikayetleriniz için,  destek@tahribat.com iletişime geçiniz. 28/Şub/16 20:51
BlackApple forum folder 24 saat pokemon yayını http://www.twitch.tv/twitchwatchespokemon
 
kaçırdığınız yerleri  ya da en başından izlemek istiyorsanız http://www.twitch.tv/twitchwatchespokemon/profile
 
ingilizce ama basit ingilizce olduğu için anlamakta sorun çekmezsiniz
bkz: google 28/Şub/16 14:10
BlackApple forum folder arch linux kolay kurulum daha önce http://www.tahribat.com/forum/arch-linuxu-kurmakta-zorlananlar-205100 konusunu açmıştım yeni konu açmak yerine güncelledim fakat anasayfada düşmüyor 1 yıl geçtiği için.
 
https://sourceforge.net/projects/architect-linux/
http://architectlinux.boardhost.com/index.php
 
tek olayı grafik arayüzü ile kurulum yapmanıza olanak sağlıyor, hiçbir ekstra paket falan kurmuyor
http://www.tahribat.com/forum/arch-linuxu-kurmakta-zorlananlar-205100 28/Şub/16 13:21
csfrt forum folder Kenan Işık'ı kaybettik Allah rahmet eylesin.
 
https://eksisozluk.com/28-subat-2016-kenan-isikin-vefati--5051552
 
https://twitter.com/MHazinedar/status/703730694007230465
 
fake haber 28/Şub/16 10:57
Not forum folder Tahribat- ı Skype Tahribat'ın benim gibi gece kuşlarının ister sesli, ister görüntülü, ister bilgisayardan, ister cepten konuşacağı bir Tahribat Skype grubu yapalım diye düşündüm. Dün açtığım konuyu silen mod sana karşıdır bu savaşım( Şaka şaka iki tane konu açıldı sende haklısın.)
1-) Konu neden gizli ?
- Skype adresini  yazıp ekle diyenler olacaktır, forumu ziyaretçi olarak gezen kişilerle bilgilerini paylaşmak istemeyebilir veya dışarıdan görülsün istemeyebilirler diye.
2-) Daha önce böyle şeyler denendi
- Ne güzel işte onlar yapmış ve başarılı olmuş ve olmamış ama bu da başarısız olacağını göstermez değil mi?
3-) Herkes orada olursa bir kargaşa olmaz mı?
- Bizde ast üst olayı olmadığı için bir şey olacağını düşünmüyorum ki yeni müritleri oraya alıp ortamımızı gösterir daha sonra TBT ortamı ve fikirleri bu deyip Tarikatı büyütürüz. Tarikat demeye kızanlar olabilir. Medeniyet Tarikatı diyelim o zaman. :)
4-) Skype neden?
-) Daha işlevsel ve iyi bir program bulabilirsek orası da olur. Önemli olan o tatlı sohbeti döndürmek ve bir şeyler paylaşmak.
5-) Skype iyi mi?
-) Daha önce kullandım ve kötü bir yanını görmedim. Hızı vs internet bağlantısı ile alakalı ve güvenli bir mesajlaşma sistemi ki, Şeyh daha iyisini kodlarsa onu kullanırız. ( Bu bir istektir.) :)
Kötü bir şey demek isteyeni veya baltalayanı Ajdar öpsün.
geleneksel açılan konulardan 28/Şub/16 00:05
spawm forum folder Beyaz Eşya İstek Hocalar akrabamız istanbula yeni taşındı geçici olarak çamaşır makinesi ,buzdolabı ve fırına ihtiyaç vardır. 2.el veya sıfır fiyat konusunda yardımcı olabilecek var mıdır ? İş - Güç, Takas - Alışveriş teknolojik ürün ve aletler ile bu işler ile ilgili satış ve pazarlamanın yapılacağı bölümdür. At, eşşek, köpek, iguana, ev, araba, bisiklet satacak arkadaşlar bu iş ile ilgili sitelere başvurabilirler. 27/Şub/16 19:50
u235 forum folder Milletin her haltı bilme sorunsalı Aga harbi kafayı yiyorum milletin her boka yorum yapma her konuda en ufak fikri olmasa bile bişeyler söylemesi olayına.
 
Olay 1
Burda Türklerin yeri var.Oturduk işte orda biz kendi aramızda konuşuyoz Türk yaşı 40 civarı olan bir adam atladı bizim muhabbete neyse.Adam laf arasında tuttu dedi ki ateist demek zaten hristiyan yani Allaha inanmayan demek dedi.Bizde yok aga işte o başka bu başka anlatıyoz mal hala devam ediyor yok öyle değil falan diye tabi biz çok uğraşmadık adama deli muamelesi yapıp he he diyip geçtik dahada cevap vermedik herife.
 
Olay 2
Bizim bir arkadaş gelecek Türkiyeden Ukraynaya 3 ay sonra burda işte takılcaz falan.Çocukda ne rusça var ne ingilizce.Bende çocuğa diyorum ki olm hani Rusça İng çalış söyleyecek bişeyin olsun klube falan gittiğimizde gelmeden öğren zamanın varken öğrenebildiğin kadar.
Çocukda gitmiş daha önce buraya gelmiş Türk lavuğun birine sormuş işte böyle böyle durum var diye elamanın cevap"Sen çok kasıyorsun.Sakın Rusça çalışma.Ukraynada Rusça konuşanlardan nefret ederler."
Ülkeninde %80 i gündelik hayatında Rusça konuşuyor :D
Daha vahimide bir kızla konuşurken geçmiş bu konu kızda demiş ki "Nie dil çalışıyorsun ki onlar zaten biraz Türkçe biliyor."  :D :D
 
Güler misin ağlar mısın amk :D
Ne yapak yani, ölekmi ? 27/Şub/16 14:23
salihgs forum folder Ww'nin 1.2 Tsi 105 Hp Motoru Arkadaslar bu motor hakkinda bilgiye ihtiyacim var fabialarda da var ibizalarda da polodo da golfte de. kullanilan 1.2 tsi 105 hp. Bu arabalara ayni motor mu takiliyor hicbir fark yok mu aralarinda?
Bir de 1.2 tsi dsg sanziman muhabbeti var o ne oluyor cok fark ediyor mu 1.2 tsi 105 le. 
Kullanan varsa bu motoru özellikleri nedir mesela ben otobanda 140 150 nin altina pek inmem. Beni skntiya sokar mi uzun yolda vs. Genel degerlendirmelerinize ihtiyacim var?
zilyontane araba konusu var. 27/Şub/16 13:28
Roark forum folder Ozel usb bellek yapan muridler Tahribat muridleri merhabalar ozel tasarim usb ler oluyor bunlardan 1000 adet yaptiracagim. 
 
Kredi karti seklinde , 1gb boyutun da , ustunde firmanin adi yazan bir usb istiyorum. 
 
Yapan murid varsa benimle iletisime gecsin ya da arkadasi olan , yani bunu acil yaptirmam gerekiyor ve aklima siz geldiniz :) madem boyle para muridlere yarasin dedim. 
 
Konu gizlidir tahribat icin de kalsin ,
konu gizliligini kaldirmassaniz sevinirim
not 2 : saat 3-4 e kadar fiyat alabilirsebim harika olur 
saygi ve sevgilerim ile 
gereksiz yere gizlenen konu 27/Şub/16 11:50
Bolvadinli forum folder Sigortacı Arkadaşlar TC'den araba sorgulayabilirmi? Birisine nakit yüklü bir borç verdim ve karşılığında senet aldım. Sonuç icralık olduk fakat üzerindeki malları temizlemiş.
Aradan biraz zaman geçti TC No ve isimden şu anda üzerinde araba varmı kontrol edebilirler mi?
 
sakat konu 27/Şub/16 08:11
Not forum folder Tahribat Sohbet Merhaba müritler,
Eskiden bir sohbet uygulaması vardı (Slack) bakıyorum artık o da faal değil sanırım. Tahribat'ın gececileri için bir sohbet uygulaması veya forum içinde bir yer olsa mesela? Yeni mürit olacak kişileri orada sohbet ortamına alıp daha sonra TBT'de olan MSYS'ye soksak ?
geçen seneye kadar irc açıldı ama ilgi gormedi. her yıl açılan konulardan birtanesi 27/Şub/16 08:10
hipokondriyak forum folder konum neden silindi ? silen arkadas neden sıldın konuyu acaba ?
yedıgım kufur ve tehtıd yuzunden savcılıga sıkayetcı olacagım dıye mı ?
 
Destek@tahribat.com 27/Şub/16 08:05
mkyb forum folder Tahribat Sohbet Grubu Blackberry messenger programı ile grup kurdum. Zira WhatsApp telefon numarası ile çalışıyor. Sohbet etmek isteyenler nicki ile kayıt olsun. Barkodu okutmanız yeterli. 
https://itunes.apple.com/gb/app/bbm/id690046600?mt=8
silinmesi istenmiş 27/Şub/16 01:49
DanqerLine forum folder Çekememezlik nedir ? Arkadaslar ben burada kimseye kendimi kanitlamaya calisamiyorum herkesi mutlu edicem diyede bir kaidem yok ama herkese herşeye mualefet olan yavşaklarida sevmem bu hippomudur nedir neci oldugu belirsiz şahsiyet hakkimda atip tutmasi karaktersizce yorumlari beni bu konuyu acmaya sevk etti bundan bitane daha vardi abye kadar ban yedi bunun yalakçısı öncelikle capsdede goreceginiz gibi kendi calistigi otel demis simdi bizim olayimiz otel degil tesisimiz kendi tesisimiz mangal kahvalti ankaranin gurultusunden kactiklari nezih bir ortam otel konaklama yapmiyoruz yerimiz var sadece esimize dostumuza oda vermek icin var bunu neden acikladim simdi oncesinde unlu bir otel datasi paylasmistim bu datalar dedeman otele ayitti bu zoptirige ne oluyosa ozamandan konularimi kirletmeye basladi bunuda aciklama sebebim capsdeki kendini bilmez yorumundandir saygi deger bir kac murid danqerline bu tarz birsey paylasmisti diye atifda bulunmuş bu kekoda bana giydirmiş aklinda zeki ya :) neyse herkes birbirini sevecek diye birsey yok profilime yapilan yorumlar ortada burasida bilişim forumu arkadaşlar paylaşımlarda bir yanlış varsa mod arkadaşlar olaya zaten mudahale ediyor. Simdi arkadaslar pmden sormuslar hipponun seninle derdi ne diye o dallamanin benimle bir derdi olamaz kulvarimiz klasimiz adamligimiz uyuşmaz verdigim rahatsizlikdan ozur diliyorum daha oncesinde attigi pmleri yonetime ilettim bu capside iletiyorum bahsi geçen ve beni çileden çıkaran capsi

 
 
 
Burada isler boyle yurumuyor hocam. Onvelikle sitenin ortasinda oc tagli konu acilmaz. mesaj atarsin destege inceleriz ve sorunu cozeriz. 26/Şub/16 23:58
turkz forum folder Ek Vapur Seferleri için Destek Merhaba arkadaşlar bir change.org kampanyası açtım. Üsküdar'da köprünün kuzey tarafında yaşayanlar için çok önemli bir rica. sabahları işe gitmek işkence oluyor. Ek vapur seferleri konulsun diye. yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
https://www.change.org/p/info-sehirhatlari-com-tr-beylerbeyi-vapur-iskelesi-ne-sabahlar%C4%B1-ek-sefer-konulsun
 
 
bu tür işlemlere izin vermiyoruz. 26/Şub/16 15:20
KaptaN forum folder Person of interest tr tüm sezonlar arkadaşlar kendim için çekiyorum indirdikçe tüm sezonları eklerim (( tt den çekiyorum ))
merak edenler için.
http://www.cbs.com/shows/person_of_interest/
http://www.imdb.com/title/tt1839578/
 
1 sezon 
 
https://cloud.mail.ru/public/GGRc/pXDsVdhER1-14 
 
https://cloud.mail.ru/public/Bt4b/NJvmEo7Vm    linki  kopyalayıp öle yapıştırın sikinti çıkartıyor nedense   15-23  
 
2. sezon 
 
https://cloud.mail.ru/public/G6np/GWiGHFt8g    1-14
https://cloud.mail.ru/public/CEy6/izsedzQMw   15-22
 
 
tr dublajlı kimse izlemesin böyle eziyeti kismeye yapamam 25/Şub/16 21:08
Damsizgirenadam forum folder Avm otoparkına araba park etmek? Haftasonu istanbulda olacam. Malum araç
park sorunu var. Kalacağım yere yakın alışveriş merkezinin otoparkı var gece orada bıraksam sıkıntı yaratırlar mı bilgisi olan var mı?
Hangi mahallenin trolu isen oraya park et.. 25/Şub/16 16:36
djmatrax forum folder ptc grid hile yapılabilirmi ptc sitelerindeki grid oyununda hile yapılabilirmi sınırsız tıklama yada direk en yuksek kazanc saglanabilirmi?
Örnek
konuları uygun bölümlere açalım 25/Şub/16 12:37
Branimir forum folder Deep Web - Black Market Deneyimi Olan? Merhaba arkadaşlar, deepweb blackmarket deneyimi olan varmı? Herhangi bir alışveriş yapan?
Varsa deneyimi olan birkaç sorum olucak :)
Aramaya inanmak.. http://goo.gl/9ZNeGI 25/Şub/16 10:50
DrKill forum folder MATLAB 2015a veya MATLAB 2015B iso lazım Beyler bu zıkkımın ücretsizi yokmuş sanırım. Saolsun hocada buradan gösterecek uygulamasını. Bana kalsa openCV iyi giderdi.
 
Bu son matlab 2015a veya matlab 2015b nin iso sunu üniversitede indirmem lazım. Sınırsız net yok. Birisi mail.ru veya yandex e upload edebilir mi?
 
İlaç olmasına gerek yok muhtemelen trial kullanacağım. Korsan yazılıma karşı bir adamım ama bizi böyle süründürüyorlar sinir ediyorlar işte. Matlabın sitesinede üye oldum, üniversiteniz ile anlaşmamız yok k.bakmayın indiremezsiniz diyor.
 
kaç yıllık 24/Şub/16 19:56
RimPalace forum folder Steam KO Impact Arkadaşlar bdwden kalma 2 tane red box vardı kırdırdım ikisinden de impact düştü.
AP si 74 olan iron impact değil :D
Neyse Beramusta Humanım bunun +7 si felan para edermi yoksa hiç uğraşma sat +1leri geç mi diyorsunuz ?
 
tek konufdan devam 24/Şub/16 19:44
Free_Mans forum folder Clash of clan hesabı satan? Merhabalar clash of clan hesabı satan var mı aranızda? Seviye yüksek "Adsense, Facebook sayfa/hesap alım ve satımı, ve diğer mecralara ait üyelik alım satımı yasaktır." 24/Şub/16 14:59
Toplam 4558 kayıt