Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
DanqerLine forum folder Çekememezlik nedir ? Arkadaslar ben burada kimseye kendimi kanitlamaya calisamiyorum herkesi mutlu edicem diyede bir kaidem yok ama herkese herşeye mualefet olan yavşaklarida sevmem bu hippomudur nedir neci oldugu belirsiz şahsiyet hakkimda atip tutmasi karaktersizce yorumlari beni bu konuyu acmaya sevk etti bundan bitane daha vardi abye kadar ban yedi bunun yalakçısı öncelikle capsdede goreceginiz gibi kendi calistigi otel demis simdi bizim olayimiz otel degil tesisimiz kendi tesisimiz mangal kahvalti ankaranin gurultusunden kactiklari nezih bir ortam otel konaklama yapmiyoruz yerimiz var sadece esimize dostumuza oda vermek icin var bunu neden acikladim simdi oncesinde unlu bir otel datasi paylasmistim bu datalar dedeman otele ayitti bu zoptirige ne oluyosa ozamandan konularimi kirletmeye basladi bunuda aciklama sebebim capsdeki kendini bilmez yorumundandir saygi deger bir kac murid danqerline bu tarz birsey paylasmisti diye atifda bulunmuş bu kekoda bana giydirmiş aklinda zeki ya :) neyse herkes birbirini sevecek diye birsey yok profilime yapilan yorumlar ortada burasida bilişim forumu arkadaşlar paylaşımlarda bir yanlış varsa mod arkadaşlar olaya zaten mudahale ediyor. Simdi arkadaslar pmden sormuslar hipponun seninle derdi ne diye o dallamanin benimle bir derdi olamaz kulvarimiz klasimiz adamligimiz uyuşmaz verdigim rahatsizlikdan ozur diliyorum daha oncesinde attigi pmleri yonetime ilettim bu capside iletiyorum bahsi geçen ve beni çileden çıkaran capsi

 
 
 
Burada isler boyle yurumuyor hocam. Onvelikle sitenin ortasinda oc tagli konu acilmaz. mesaj atarsin destege inceleriz ve sorunu cozeriz. 26/Şub/16 23:58
turkz forum folder Ek Vapur Seferleri için Destek Merhaba arkadaşlar bir change.org kampanyası açtım. Üsküdar'da köprünün kuzey tarafında yaşayanlar için çok önemli bir rica. sabahları işe gitmek işkence oluyor. Ek vapur seferleri konulsun diye. yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
https://www.change.org/p/info-sehirhatlari-com-tr-beylerbeyi-vapur-iskelesi-ne-sabahlar%C4%B1-ek-sefer-konulsun
 
 
bu tür işlemlere izin vermiyoruz. 26/Şub/16 15:20
KaptaN forum folder Person of interest tr tüm sezonlar arkadaşlar kendim için çekiyorum indirdikçe tüm sezonları eklerim (( tt den çekiyorum ))
merak edenler için.
http://www.cbs.com/shows/person_of_interest/
http://www.imdb.com/title/tt1839578/
 
1 sezon 
 
https://cloud.mail.ru/public/GGRc/pXDsVdhER1-14 
 
https://cloud.mail.ru/public/Bt4b/NJvmEo7Vm    linki  kopyalayıp öle yapıştırın sikinti çıkartıyor nedense   15-23  
 
2. sezon 
 
https://cloud.mail.ru/public/G6np/GWiGHFt8g    1-14
https://cloud.mail.ru/public/CEy6/izsedzQMw   15-22
 
 
tr dublajlı kimse izlemesin böyle eziyeti kismeye yapamam 25/Şub/16 21:08
Damsizgirenadam forum folder Avm otoparkına araba park etmek? Haftasonu istanbulda olacam. Malum araç
park sorunu var. Kalacağım yere yakın alışveriş merkezinin otoparkı var gece orada bıraksam sıkıntı yaratırlar mı bilgisi olan var mı?
Hangi mahallenin trolu isen oraya park et.. 25/Şub/16 16:36
djmatrax forum folder ptc grid hile yapılabilirmi ptc sitelerindeki grid oyununda hile yapılabilirmi sınırsız tıklama yada direk en yuksek kazanc saglanabilirmi?
Örnek
konuları uygun bölümlere açalım 25/Şub/16 12:37
Branimir forum folder Deep Web - Black Market Deneyimi Olan? Merhaba arkadaşlar, deepweb blackmarket deneyimi olan varmı? Herhangi bir alışveriş yapan?
Varsa deneyimi olan birkaç sorum olucak :)
Aramaya inanmak.. http://goo.gl/9ZNeGI 25/Şub/16 10:50
DrKill forum folder MATLAB 2015a veya MATLAB 2015B iso lazım Beyler bu zıkkımın ücretsizi yokmuş sanırım. Saolsun hocada buradan gösterecek uygulamasını. Bana kalsa openCV iyi giderdi.
 
Bu son matlab 2015a veya matlab 2015b nin iso sunu üniversitede indirmem lazım. Sınırsız net yok. Birisi mail.ru veya yandex e upload edebilir mi?
 
İlaç olmasına gerek yok muhtemelen trial kullanacağım. Korsan yazılıma karşı bir adamım ama bizi böyle süründürüyorlar sinir ediyorlar işte. Matlabın sitesinede üye oldum, üniversiteniz ile anlaşmamız yok k.bakmayın indiremezsiniz diyor.
 
kaç yıllık 24/Şub/16 19:56
RimPalace forum folder Steam KO Impact Arkadaşlar bdwden kalma 2 tane red box vardı kırdırdım ikisinden de impact düştü.
AP si 74 olan iron impact değil :D
Neyse Beramusta Humanım bunun +7 si felan para edermi yoksa hiç uğraşma sat +1leri geç mi diyorsunuz ?
 
tek konufdan devam 24/Şub/16 19:44
Free_Mans forum folder Clash of clan hesabı satan? Merhabalar clash of clan hesabı satan var mı aranızda? Seviye yüksek "Adsense, Facebook sayfa/hesap alım ve satımı, ve diğer mecralara ait üyelik alım satımı yasaktır." 24/Şub/16 14:59
SiyahBeyaz forum folder Duty Free Hakkında ARkadaşlar Atatürk Hava limanında ki duty free fiyatlarını nedir güncel alkol ve sigara olarak. İnternetten baktım ama bulamadım . 
Ayrıca sigara olarak karton mu min alım şekli?
konuları uygun bölümlere açalım 24/Şub/16 00:24
MecaniC forum folder Volkswagen Bora Kullanan var mı Volkswagen Bora otomatik almayı düşünüyorumda kullanan varmı otomatiği sorunlumudur 
bu araç için bildiğiniz iyi kötü yanlarını yazarmısısnız
zilyontane arac oneri konusu var. birisinin altinda paylas. 23/Şub/16 21:57
insidae forum folder Dondurulmuş Gıdalar Hakkında merhaba, dondurulmuş gıdalar için bir fırın almak istiyorum.. mikrodalgamı almalıyım yoksa normal mini fırın gibimi? hangisi daha iyi olur ufak birşey yeterli olur ayda bi kac kez yapmak istiyorum. Mikrodalga fırınlar 200 civarı mini fırınlarda 100-150 tl civarı mevcut. Nasıl almalıyım veya öneri yapacak link atacak varmıdır? konuları uygun bölümlere açalım.. 23/Şub/16 18:17
DanqerLine forum folder Ünlü bir otel firmasının müşteri dataları  
konu gevşekler yüzünden silindi ...
istek uzerine. under 23/Şub/16 09:07
Pisibaliqi forum folder Ankara Bombacısına Kurulan Taziye Çadırı Büyük haber sitelerinde kasıtlı olarak mı yansıtılmıyor bilmiyorum ancak bunu da gördük daha gözümüz açık gitmez herhalde,
http://zernews.net/tak-uyesi-somer-icin-taziye-cadiri/
http://www.hakkariobjektifhaber.com/hakkaride-taziye-cadiri-kuruldu-10454h.htm
Memleketteki ayrışmanın nasıl bir boyuta geldiğini gösteren bir olay bence Kürt tarafı için ve siyasi uzantısı için bu  durumun etnik bir savaş olarak algılandığını gösteriyor.
Sizler ne düşünüyorsunuz? 
aramızda armut ile elmayi ayni sanan beyinsizler var. 22/Şub/16 23:43
DaSpOnGe forum folder Fenerbahçe - Beşiktaş maçında kombine satılık Merhaba müridler,
29 Şubatta ki derbide arkadaşım önceki maçtan ceza aldığı için gidemiyor. Kombineyi bu maçlık satmayı düşünüyor.
İsteyenler varsa özeli yeşillendirsin.
Fiyatı : 180 TL 
Tribün : okul açık 
İş - Güç, Takas - Alışveriş teknolojik ürün ve aletler ile bu işler ile ilgili satış ve pazarlamanın yapılacağı bölümdür. At, eşşek, köpek, iguana, ev, araba, bisiklet satacak arkadaşlar bu iş ile ilgili sitelere başvurabilirler. 22/Şub/16 16:33
avezgista forum folder Su ile ilgili bir soru suyun ağaçların yapraklarına kadar gidebilmesi vesaire bu olay için biri sudaki yüzeysel gerilim demişti, diğeri ne alaka suda yüzeysel gerilim mi olur o osmotik basınç dedi.kafam karışık doğrusunu öğrenmek isterim.suda yüzeysel gerilim var mıdır. ve bu sayede yapraklarına vs su gider mi, yoksa hiç alakasız sadece osmotik basınç denilen olay mı. Yanıtı googleda çok kolay bulunan soru. https://goo.gl/bgzsvR 22/Şub/16 09:13
EcHoLL forum folder Yeni Fenomen Deli Adem ve besteleri https://www.youtube.com/watch?v=cQNhOtUW2_A sadece video linki var konuda ve video kaldırılmış. 22/Şub/16 08:39
GodKlaus forum folder Bu Kasanın Ederi Ne Kadardır ? Hocalar merhaba. Odamdaki gereksiz boş şeyleri temizliyorum şu sıralar.
Casper Neo RESİM Kasam var ve satmak ile satmamak arasında kararsız kaldım.
İçindeki parçaları tek tek yazıcam. Bana bir fiyat verebilirmisiniz ? direkt olarak parça adlarını internete yazdım ve yaklaşık 550 lira bir fiyat çıktı. (Herşey dahil komple kasa )
Ama sanmıyorum ki 550 liraya biri bunu alsın ki bi arkadaşım 300 lira bile etmez dedi :D
Neyse Parçaları tek tek sıralıyım buraya sizde bana ya total fiyatı yada te tek parça fiyatlarını verin. Her ikiside kabulümdür. Şimdiden Teşekkürler :)
 
Ekran Kartı : HD4450 512m ddr2 hdmi dvi vga
İşlemci : İntel Pentium SLGU9 MALAY 2.80ghz/2M Cache/ I 066 / 06 
Ram : Elixir 2gb 2Rx8 PC-3 10600Uü
Anakart :Foxconn G41mxe 775p 
HDD :Western Digital wd3200aajs 320GB   SATA
Power Supply : WIN400- PS 
CD/DVD : Sony Optiarc AD-7240S  SATA
 
Kasada çizik kırık filan yok. Garanti bandı ve windows lisans anahtarının yazdığı etiket bile yerinde duruyo :P
 
 
Teşekkürler :)
kendi istegi 21/Şub/16 21:28
zeybekustasi forum folder u235 'in Attığı Küfürlü PM Arkadaş ben bu adamları şikayet etmekten bıktım bu adamlar bulaşmatan bıkmadı.
Hiç bir zaman böyle bir konu açmadım, ama ben bu adamı 4-5 kere yönetime şikayet ettim bir keresinde sadece ceza aldı.
Yani ne olacakta bu adamlar AB ye gidip birdaha gelmeyecek ?
Ben adama demişim ki seni sevmiyorum ama görüşüne hak verdim yani adamla aramız bozuk diye her konuda ona zıt gitmek yerine olgun davranıp hakkını vermeye çalıştım,
Adamın cevabına bakın :)
Takdiri size bırakıyorum. 
BEN DEFALARCA ŞİKAYET ETTİM HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR DURMUYOR. ONUN İÇİN KONU AÇMA GEREĞİ HİSSETTİM KUSURA BAKMAYIN.
Yönetime kolaylık olsun : pmid=793633
under sildi. 20/Şub/16 22:22
bysinem forum folder Bu Sitenin Destek Bölümü Ne İşe Yarıyor? Yetkili bir arkadaş cevap verebilir mi?
 
bu tip istekleriniz icin direk admin-mod larla iletisime geciniz. istek uzerine. under sildi 20/Şub/16 21:21
cptprice forum folder Tüm Bilgilerimiz Çalınmış Zaten çoğu avukatların falan kullandığı bir olaymış anonymousta(biz yapmadık demiş) public yapmış :) 
Dosyayı bulursanız linki verinde bizde bi bakalım yalnız dikkat edin sanal makinede falan açın zombi olmayalım.
http://www.cyber-warrior.org/Forum/emniyet-hackledi-yalanina-dikkat_579265,0.cwx burasıda ayrı telden çalıyor. 
https://www.youtube.com/watch?v=-7r_gneeRz0
konu hem tarihi eser, hemde wc içeriyor. 20/Şub/16 14:34
Atorgani forum folder Gri pasaport nedir ne değildir ? iş yerine biri geldi gri pasaport çıkarttım dedi ne kadar dedim para vermedim diyor ? Nasıl çıkarta bilirim birde cihaz işletebilir miyim  google 20/Şub/16 09:47
do_som forum folder Yüksek özellikli pc de win 8.1 mi win 7 mi kullanmak tam verim kazandırır ? arkadaslar win 8.1 den cok bıktım win7 64bit var elmide win 8 türkçe olmadıgı için onumu yüklesem felan diyorum
ama verimde düşme olurmu ?
konuları uygun bölümlere açalım 19/Şub/16 19:26
samato forum folder Tema isteği wordpress yarım saattir bir temayı arıyorum reklamcılar sayemde zengin oldum diyebilirim.
soho - fullscreen photo & video wordpress theme
http://themeforest.net/item/soho-fullscreen-photo-video-wordpress-theme/10020792
Bu temayı gönderenden allah razı olsun müridler :)
multi konu 19/Şub/16 17:38
by_Tet forum folder Tayyip Erdoğan’ın Doğum Günü Resmi Tatil Olay ülke genelinde değil Etimesgutta bunu belirteyim. Direk fotosunu atayım


“2023 Türkiye Vizyonu oluşumu kapsamında 26 Şubat 2016 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum günü kutlaması için Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Aşmak İçin Hareket Kampanyası Ankara İl Koordinatörlüğü ve Türkiye Beyazay Derneği işbirliğinde 2023 Engelli-Engelsiz öğrencilerimizle beraber Beştepe Jandarma Komutanlığı önünden Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne kadar kortej yürüyüşü düzenlenecektir. Konu ile ilgili olarak 15.02.2016 tarihinde okul müdürleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Tugay Gözüm başkanlığında yapılan toplantıda bilgi verilmiştir.
Katılacak idareci, öğretmen ve öğrencilerin izinli sayılabilmesi için yazımız ekinde gönderilen formların doldurularak 23 Şubat 2016 Salı günü mesai bitimine kadar müdürlüğümüze gönderilmesini önemle rica ederim.”

 
http://www.altayhaber.net/tayyip-erdoganin-dogum-gunu-resmi-tatil/
 
del 18/Şub/16 21:33
Toplam 4567 kayıt