Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
JohnKramer forum folder Rusya'dan Türkiye'ye Vize Şoku Rusya, Türklere vizesiz seyahati askıya aldı

 
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türkiye ile vizesiz seyahat anlaşmasını 1 Ocak itibarıyla askıya aldıklarını açıkladı.


 
Lavrov, Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim ile Moskova’da gerçekleştirdiği görüşme sırasında son günlerde gerilen Türkiye-Rusya ilişkilerine dair açıklamada bulundu. 
Rusya Dışişleri Bakanı, iki ülke arasında uygulanan vizesiz seyahat uygulamasının 1 Ocak’tan itibaren durdurulacağını söyledi.
VİZELER 2010'DA KALDIRILMIŞTI
Rusya ile Türkiye arasında 2010’da imzalanan anlaşmayla karşılıklı olarak vize uygulaması kaldırılmıştı. İki ülke vatandaşları 90 gün içinde 30 günü geçmeyen seyahatlerinde vize almadan giriş yapabiliyordu. 
Dönemin Rusya Devlet Başkanı Dimitriy Medvedev, Türkiye ile Rusya arasında turistik vizenin kaldırılmasını “tarihi bir anlaşma” olarak tanımlamıştı.Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/turkiye-ile-vizesiz-seyahat-bitiyor-40019810
diğer konudan devam 27/Kas/15 17:00
x-t0xid forum folder 2015 Aktif İstanbul Telefon Datası Alınır Müridler güncel istanbul'daki evli insanların telefon numaralarını arıyorum isim,soyisim,numara ve adres yeterli. İlgilenenler PM ile dönüş yaparsa sevinirim.7
 
konu gizlidir.
konu içeriği ve bölümünü kontrol edip tekrar açınız.. 27/Kas/15 16:26
kazasker1 forum folder Can Dündar Tutuklandı... Haber;
http://www.haber3.com/unlu-gazeteci-can-dundar-tutuklandi-3694171h.htm
*
Yazık diyorum ve noktayı koyuyorum.
yazık 26/Kas/15 21:59
ersn forum folder gogle a turkey yazın Kafama ruslar mı yapıyor sorusu geldi. Google a Turkey yazınca Full + Full Hindi resimleri çıkıyor. boş 26/Kas/15 21:50
cache forum folder Bilgisayar alternatifi işler Hocalar merhaba,
Bi süredir bilgisayardan oldukça soğudum. Proje üretmeyi, yapmayı geçtim düşünesim bile gelmiyor artık. Yazılım olsun network olsun iyice sıkıldım. Artık uğraşmak istemiyorum.
Hali hazırda elektronik okuyorum fakat mutlu değilim okuduğum bölümü de sevmiyorum. Hatta yakın zamanda bırakabilirim. Daha farklı bi meslek edinmek istiyorum. Müzikle de pek aram yok. Bi ara 2-3 tane internet radyom vardı, Isparta'da bi yerel radyoda 2 yıl kadar yayın yaptım, fakat radyo işleride artık kazandırmıyor. Mümkünse içinde bilgisayar olmayan bi meslek edinmek istiyorum..
 
Not: Konu ailevi nedenlerden dolayı gizli.
.. 26/Kas/15 21:05
Mylitta forum folder Koşun müridler kimyasala düşelim. Merhaba arkadaşlar, şu sıra yoğun bir tempoda tutturmuş gidiyorum. Fakat yapmak istediklerime beynim yetişmiyor. Çalışırken uyuyakalmaktan bıktım usandım.
Beni daha az uyutacak, enerji kumkuması yaşatacak, götümde sevgi kelebekleri uçurtup ,UYARICI ETKİLERİ YAŞATACAK ritalin tarzı legal reçetesiz önerilere açığım.
I love farmakoloji.
 
Not : Karaciğeri elime alma, böbrekleri poşete koyma potansiyeli hakkında bilgim var. Tüm sorumluluk bana aittir.
konu yasal kimyasal derken yasal olmayan tavsiyeler yazilmaya basladi. under sildi 26/Kas/15 04:40
acikistihbarat forum folder Rus Uçağının Düşürülmesi Rusyanın 11 Eylülüdür Rusyaya ait su-24 savaş uçağının sınırda düşürülmesi herkesin aklında soru işaretleri bırakmıştı. Bunlardan en önemlisi sınıra daha varmadan ve 10 kere tekrarlanan uyarıya rağmen uçağın neden sınırı ihlal ettiğiyle ilgiliydi. Kimileri bunu rusyanın türkiyeyi test etmesi olarak yorumladı kimileri sınırın ihlal edilmediğini yazdı ama 10 kez uyarılmasına rağmen neden cevap vermeyip ihlale devam edildiği sorusunu cevaplayamadı. Mantıklı şüphelere mantıklı cevaplar verilmelidir ve o mantıklı cevap putinden gelmiştir. Suriyedeki rus askerlerini korumak gerekçesiyla hava savunma sistemi yerleştirilmesine karar verilmiştir. 
haber: http://www.sozcu.com.tr/2015/dunya/putin-turkiyede-liderler-toplumu-islamlastiriyor-994811/?utm_source=sm_fb&utm_medium=free&utm_campaign=dunya
Bu olay gerçekleşmeseydi rusya hava savunma sistemini yerleştirmek için dünya kamuoyunu ikna edemez ve başta abd olmak üzere kimse buna izin vermezdi ve 3.dünya savaşının eşiğine gelirdi. Çünkü suriyeye yerleştirilecek hava savunma sistemi aynı zamanda suriyeye yönelik nato nun da dahil olduğu muhalif hareketleri de engelleyeceği için beşşar esad yönetiminin ömrünü uzatacaktır. Kısaca rusya suriyeye uzun vadede çöküyor.Esat ya da onun temsil ettiği rejim devam edecek ve muhalifler tasfiye edilecektir. Sonrasında ise kuzey ıraktan akdenize kürt koridoru açılması projesi devreye girecektir. Türkiye'nin güvenli bölge projesi bu koridoru engellemek içindi ama artık çok geç kalındı. Bu gelişmelerin türkiyeye zararı kuzey ırak petrolünün türkiye devre dışı bırakılarak akdeniz üzerinden pazarlanacak olmasıdır. 
diğer konudan devam edelim. yoksa haber sitelerinden farkımız kalmayacak 25/Kas/15 20:29
kukunku forum folder Paypaldan Dolar Gönderebilecek? (Acil) Hocalar kardeşime aldigim quadrocopteri ucururken alet takildi ve kayboldu. Sonuc olarak kisa zamanda yenisini almam lazim.
 
Paypal hesabimda 5.95 dolar var bana 11 dolar daha lazim. Gonderebilecek olan varsa ben ona tl cinsinden tr deki hesabina havale yapayim.
 
Edit: havaleyi bu gunde yapsam en erken yarin 9dan sonra hesaba gecer. Sen niye direk karttan cekmiyorsun diyen varsa daha onceki alisveriste karttan tl cekilmesine ragmen banka bana onu dolar olarak yansitti ve normalden daha fazla odemek zorunda kaldim. Ayrica pederin ekstrede gormesini istemiyorum
böyle istekler, vallahi billahi tallahi yasak. 25/Kas/15 19:44
Roark forum folder Boşlukta hissetmek Tahribat ailesi hayırlı geceler. Bu okul konusu cok uzadı biliyorum lakin , dertlesmek istedim. Ve bu okul üzerine actıgım son konum bu olabilir. :) 
Hayallerim , hedeflerim ve planlarım vardı. Yanlıs dersler/okullar sayesinde girdigim bu üniversite sınavında tamamen hayallerimden farklı , aile istegi üzerine bir bölüme girmis bulunmaktayım.
Basladıgım günden itibaren , psikolojimde kendimin fark ettigi bozulmalar yasıyorum , ciddiyim. 
Hayattan hiçbir zevk alamıyorum , günler bombos , ne bir hayalim var ne bir hedefim var ne bir canlılık belirtisi bombos ot gibi bir hayat yasıyorum. hayatım mahvoldu diyebilirim , yani gerçekten bombosum ya , bir ortama giriyorum gülemiyorum , gelecek adına bir hedefim / planım yok. 
OKUMA hevesi diye birşey kalmadı , kitap gördükçe miğdem bulanır oldu , okula giderken her gün gözlerim doluyor o derecedeyim , ayaklarım resmen geri geri gidiyor.
Sorana " iyiyim allaha sükür " diyorum ama hiç de öyle değil , yani günden güne bitiyorum daha yolun basındayım ama yüküm agır geliyor. 
Tüm arkadaslarım / cevrem okudugu okullar da bölümler de istemeyerek gitmis olsalarda mutlular , eglence , mutluluk devam ediyorlar.
Ben bunalımdayım , samimi söylüyorum patlıcam okuyamıyacagım diye korkuyorum. Herseyden vazgecip egitim hayatıma nokta verecegimden korkuyorum. 
Bırakmayı düsünüyorum ; Bırakıp geri gelsem , hevesim kalmadı. Devam etsem istek yok heves kalmadı. 
Mutluluk denilen kavramım hiç yok , gerek ailem , gerek tahribat olsun yanımda duran destek olan herkese cok tesekkür ediyorum , ama bu düsüncelerden bu bitmislikten bu tükenmislikten kurtulamıyorum. 
Yani her sabah kalkıyorum , bombosum , her aksam yatıyorum bombosum , tekrar belirtiyorum ne bir amacım  , ne bir gayem ne bir hevesim kaldı. gelecege dair güzel planlarım vardı , hepsi bitti gitti.
hayallerim vardı , hepsi yarım kaldı. 
Sayısal bilgim hiç yok , su anda bıraksam sınava kaldı 4 ay , 4 ayda 0 olan bir insan kazanamaz. Seneye kalır , yani düsünemiyorum bile düsünme yetilerimi bile kaybettim.
O okula nefret ederek giriyorum , sınıfta ki elemanlar hepsi ayrı bir tavırlar miğdem bulanıyor böyle. 
Sevmeye calısıyorum , olmuyor.
Her aksam " tamam sanırım artık devam edebilirim " diyorum , sabah " Lanet olsun " diyerek uyanıyorum. 
Erkek adam aglamaz sözü vardı , yalan. Hayatımda lise den beri okul konusunda aglıyorum. Liseden beri , bu egitim sistemim bir yoluna , bir hayal ettigim gibi gitmedi. gitmesi için elimden geleni yapmadım / liseyi bırakmadım. Bıraksaydım devam etmezdim biliyorum.
Okumayı seviyorum , tarih , bilgi , roman , güncel , makaleİnsanlar ile konusmayı seviyorum ve bugune kadar tüm dertde olanlara ben pozitif enerji yükledim , öldüm bittim diyen en yakın arkadasıma ( ki yasadıgı olay cok kötü bir olaydı ) en büyük destekcisi ben oldum , olaylar hala çok kötü ama herkes yavas yavas alıstıgı için o kardesim dedigim elemanda gayet mutlu mesut. ve sanırım , bana en uygun meslegin " para vermeseler bile " yaparım dedigim meslek " psikoloji  , rehberlik , ve psikoloji bölümü ve insanlara psikiyatri diyorum. Hem kendi sorunumu bile çözemiyorum ve pozitif tarafından bakamıyorum. ama bana insanlara destek ol , hayata bakıs acılarını degistir deseler , her gün parasız bu isi yaparım. Ama kendi kuzenime bakıyorum 3 senedir kapı kapama ders calısıp ne yazık ki yeterli puanı alamadı ve en sonunda özel bir okula kayıt oldu. Özel okula ( 5 yıllık psikoloji ) bölümü için , verecek maddiyat durumunda degilim. 
Bu benim bölümüm diyip , geri gelip kapı kapama calısacagıma , su anda inanmıyorum , inanamıyorum çünkü gerçekten durdum muridler , yani yok yani bombos hissiz , cansız biri haline geldim.
Evet biliyorum bu günlerde gececek , ama beni benden alıp gececekse bir anlamı yok. 
Ailem ; Oglum bu halin ne , bu kadar kötüyse bırak gel , tekrar hazırlanırsın illa orda okuyacaksın diye birşey yok diyor. 
Ama bırakıp gelmeye bile takatim kalmadı , bu koskoca 5 yıl nasıl bitecek diyorum ( ki bitse bile ben bu okulu kesinlikle uzatırım ) bu okul olur 7-8 sene diyorum. Ben ölürüm o zamana dayanamam diyorum. 
İnsanların cevabı ise ; ÜNİVERSİTE HER SEKİLDE BİTER , NE ADAMLAR MEZUN OLDU , EN FAZLA 1 - 2 SENE UZAR, SONRA MEZUN OLURSUN HER TÜRLÜ DİPLOMANI ALIRSIN SAKIN BIRAKMA diyorlar.
Ama bir türlü eski hayatıma dönemiyorum , " bulundugun konumu kabul etmen ve gerekli sorumlulugu alman , seni istedigin yere ulastırır " mantıgı ile haraket etmek istiyorum. Ama yapamıyorum.
yazdıgım yazıda bile devamını toplayamıyorum , okudugum koskoca bir metni aklımda tutarken , simdi 2 satır şeyleri bile aklımda tutamıyorum. Yüzüm gülmüyor , güldüremiyorum. 
Yemin ederim , keske sınava girmeseydim , keske tercih yapmasaydım , keske keske keske. 
Ailem, destekcim. Maddi manevi arkamda duracaklarını söylediler ve inanıyorum. Allaha sükürler olsun. 
Lakin , hiçbirşey yapasım yok , ne 1 adım ileri ne 1 adım geri. 100. söyleyisim olacak belki ama , görüntüler rengini kaybetti , hedefler hayaller yok oldu , heves şevk denilen kavramları silindi , bos bakan gözler  , hedefsiz bir insan. 
Biliyorum , olumsuz yorumlar gelecek 
" yeter " diyenler olacak , " senden bir cacık " olmaz diyenler olacak. Bunları zaten biliyorum , bana beklenti ile bakan insanlara " benden artık birsey olmaz diyebilirim " çünkü bombos biri haline geldim.
Birazda gurur yapıyorum ,  " a bak bıraktı " diyecekler. Kesinlikle assagılamak için demiyorum , çok daha kötü üniversite de benle aynı bölümü okuyan cocuklar " yaağğğhh bura cook kolay sen niye bırakıyorğğğsunnn " diye triplere girecekler. Ben daha kötü olacagım diye düsünüyorum. en cokda bu bölümde okumamı isteyen babam , bana oglum önemi yok önemli olan senin mutlulugun dedi. 
ama ben pes etmeyip  , lanet olsun 5 yıl bir sekilde gecer deyip devam ediyim diyorum. 
Ama bu sekilde de , yani belirttigim gibi bir hayat gitmez diyorum. " karı kızla takıl yağğğ " diyenler oluyor , samimi diyorum umurumda değil ve ben hiçbir zaman bir okula  " karı kız " yaparım diye gitmedim ,  ve bu dönemlerde kim ne yapmıs  , bu kimmis diye kavramlarım yok , beklentim yok. :) 
Aynı kelimeleri tekrar yazmıs olabilirim affola. 
Hepiniz iyi ki varsınız , iyi ki buradayım. 
SAYGI VE SEVGİLERİM İLE HEPİNİZİ SEVİYORUM , HEPİNİZİ. 
Konu gizlilik sebebi : ailevi 
 
 
istek uzerine. under 25/Kas/15 16:21
Cayan forum folder Silinsin  
Silinsin
Sahibi istedi 25/Kas/15 15:50
Olgunisik forum folder Oto teyp alacağım ama Jvc Kd-R466 ile Sony DSX-A40UI arasında kaldım. Hangisini almalıyım. http://www.hepsiburada.com/jvc-kd-r466-android-usb-cd-mp3-aux-radyo-oto-teyp-pm-ottime3538 ile http://www.hepsiburada.com/sony-dsx-a40ui-usb-ve-aux-girisli-kumandali-oto-teyp-p-OTSONYDSXA40UI arasında kaldım. Sony nin yorumları harika ama jvc nin hem görüntüsü hemde kumandası güzel. Kendi nasıldır bilmiyorum.
Kullanan bilen tavsiyede bulunacaklar durmayın gari.
Hocam her konuyu genele açıyorsun, kategorilere göz atmanı isterim. 25/Kas/15 15:28
patates forum folder Tırnak batık izmir arkadaşlar tırnakta batık çıktı felaket ağrıyor.
Lokal aneztesi ile filan genel carrihide yapıyorlar diyende var ortopedi de halleder diyende padikürcüde de:)
izmirde bunu en hızlı en acısız nasıl halledebilirm? hastaneye gitsem direk yapıcakmı randevu mu vericekler?
işim gereği ayaktayım ve artık dayanamıyorum.
Doktora git 24/Kas/15 22:30
DanqerLine forum folder Uygun satılık araç arıyordum . uygun satılık araç arıyordum buna nasıl denk geldim bende bilmiyorum : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bugatti-acil-satilik-245597455/detay/
parasına para katmak isteyen müridlere fırsat resmen :D 
del 24/Kas/15 19:13
JohnKramer forum folder En iyi görüntü veren webcam hangisi ? arkadaşlar en sağlam ve en net görüntü veren webcam hangisi ? almak istiyorum rica etsem paylaşabilirmisiniz  Genele açılan konu.. Konuları uygun bölümlere açmaya özen gösterelim. 24/Kas/15 18:30
patron_38 forum folder Savaşa Doğru Turk F16 ları Rus uçağını düşürdü 
 
Rusya ve esad Türkmenleri ağır bi şekilde bombalıyor bu güne kadar Türkiye Türkmenler için bi girişimde bulunmamıştı 
 
Kızıldağ düştü deniliyor , Kızıl dağ Türkiye için çok önemli bir kaleydi 
 
Rusya sınır ihlali olmadığının radar kanıtları var diyor
 
G-8 Ülkeleri yerlerni almış hazırda bekliyorlar bunlar 3-5 kasalı aracı olan militanlar için oraya gelmiş olamazlar 
 
1. ve 2. dünya savaşlarında olduğu gibi 
 
Türkiye savaş bataklığınamı çekiliyor 
 
Ve Türkiye neden Türkmenlere sessiz kalıyor 
 
güzel bir tartışma ortamı olursa sevinirim arkadaşlar
 
 
 
 
senden 2 dakika önce açılmış konu var. Haber konusu açmak için pusudamı bekliyorsunuz. 24/Kas/15 12:02
Mutubilir forum folder R10 Hocalar biliyorsunuz artık az çok açtığım konulardan. Aydında okuyorum ve maddi sıkıntılar var. Burada çabaladık evden yapabileceğim bi editörlük işi çıkmadı. R10 diye bi site var biliyorsunuz aktif makale talebi oluyor. Ama üyelik referans usülü. Referans olabikecek var mı ki acaba  yasaklı 22/Kas/15 14:12
JohnKramer forum folder Yıldızlı E postayı çıkartma arkadaşlar kolay gelsin baş harfi ve son harfi var olan ancak ortasında yıldız olan ve uzantısı @hotmail.com olan örnek :  ( x******x@hotmail.com ) maili nasıl bulabilirim ? Yani bir şekilde bulmam lazım çok önemli.  Bunun yöntemi nedir bilen varsa lütfen gerekirse ücretini vereyim kırabilen varsa kırsın. Bulunacak e-mail : s******o@hotmail.com  kurallara bi göz at istersen. 22/Kas/15 02:59
atm forum folder windows youtube playlist video indirme herkese selam forumda yeniyimnasi yapacaz bu işi en saglıklı yoldan? diğer yazılımları denedim başarılı olamadımyarım yamalak çekip tam indirmiyor free ve crack yazılımlar belkide ben yapamadımyoutubeden playlistleri nasil sırasıyla 1. 2. 3. video belirtir şeklilde ve kendi oldugu kalitede çekebilirim? konuları uygun bölümlere açalım 21/Kas/15 23:35
uLtRaLoVeR forum folder Pi(1998) Filmindeki son olay neydi? Uzun zamandır izlemek istiyordum. Bugün fırsat oldu.
http://www.sinemalar.com/film/886/pi
Şimdi gelelim sorulara.
1) Kafasındaki yara neydi?
2) Annem güneşe bakma dedi ben baktım muhabbeti neydi?
3) Matkabı neden soktu kafaya?
4) Son sahne?
Anlayan bir el atarsa güzel olacak. Biraz uyuklayarak izledim kaçırdım sanırım bazı noktaları.
genele açılan konu 21/Kas/15 22:47
Tayga forum folder Yeni Alınan Notebook Arızası Selam Hocalar,
Geçen haftalarda 2 laptop siparişim pcdepo'da mahsur kalmıştı onlar gelmeyince  üstüne GG den başka siparişle 2 tane daha sipariş verdim 
Siparişleri başkası için yapmıştım ancak birinin ekran dururken yeşillenmeye başlıyor sonra her yeri kaplıyormuş gene başıma kaldı anlıcanız tüm zarara çalışıyom
Siparişi bu hafta içinde vermiştim elime geldiğinde sorun var mı yok mu bakma fırsatım olmadı baktım kırık filan yok ödemeye onay vermiştim
Ama alan arkadaş kurulum yaptıktan sonra böyle arızası olduğunu söyledi ne yapabilirim daha bi hafta bile olmadı 2-3 günlük makine 
GG den onay vermiştim satıcıyı bekletmeyelim diye hemen bi günde kargolamıştı güya bizde adamı ödüllendirdik .)
Ürün iade şartları ne olur adam almayabilir mi yada en kötü ihtimal garantiye mi göndermeliyim hangi yolu izlicem bi akıl veren olursa hayrına bi fatiha okurum .)
Şimdiden teşk 
genele açılan konu 21/Kas/15 22:47
AsortiC forum folder Parfüm Tedarikçisi Arayışı Selam hocalar yeni açacağımız parfüm üzerine olan e-ticaret sitesi için tester parfüm tedarikçi arayışımız var tanıdık felan olan varsa yönlendirebilir genele açılan konu 21/Kas/15 22:46
Zande forum folder Geleneksel Tahribat Eglencesi Sevgili Murid ve Murideler;
Uzun zamandir boyle bir konu acilmiyordu. Bende sizleri trollemektense, geyigine acayim dedim.
Asagida ki fotoyu, yaraticiliginiza birakiyorum. Bakalim, kim ne kadar degistirebilecek.

Moda Not: Fotoda sahsim haric, kariyerleri olan birkac arkadasim oldugundan, rezil olmamalari icin gizledim.
 
 
böyle eğlenmiyoruz 20/Kas/15 21:33
Ziraatci forum folder Dikkat dağınıklığı baş ağrısı Bu aralar bi baş ağrısı sardı gözüme falan vuruyo dikkat dağınıklığını beraberinde  getirdi buna hangi doktor bakar unutkanlık falan yok ama bi dikkat eksikliği odaklanamıyorum falan 
rahatsız olmaya başladım ne bilim böyle bi noktaya bakayım dağılmıya başlıyo böyle garip 
 
Doktora git hocam, Sağlık ile alakalı konular açmayalım. 20/Kas/15 17:46
GodKlaus forum folder Geceleri Kolayca Uyuyamamak Hocalar merhaba uzun bi süredir bi sorunum var. Geceleri uyuak için yatağa gidiyorum doğal olarak. Saat 11 gibi bazen 11.30. Sonra başlıyorum düşünmeye hayal kurmaya süperman filan oluyorum. bana 5 dakika gibi geliyo bu durum ama saate baktığımda saat 1 olmuş oluyo ve bende gram uyku yok. Yani hastalık mıdır takıntı mıdır bilmiyorum ama herkes 15 dakikada uyurken ben bazen 3 saat sonrasında bile yatakta mal mal duruyorum. Bunun tıbbi bir açıklaması var mıdır ?  Psikoloğa mı gitmeliyim ?! Ciddi anlamda sorun olmaya başladı bende.
Simsiyah bi oda düşünüyorum kafam boşalsın diye sonra birden karanlık ninjalar filan geliyo içeri dövüşüyorum xD
Neyin kafasındayım ben :) Doktora başvurmam gerekiyosa hangi bölüme gitmeliyim ? :D
doktora git hocam, baksana hemen ilaç önerisinde bulunan TIP mezunu arkadaşlarımız çıkmış ortaya. 18/Kas/15 14:55
u235 forum folder bir esrarengiz ölüm vakası Kafa kesme,motorlu testereyle adam doğrama vs videolarını rahatça izleyebilen biri olarak bu konuyu gerçekden çok sinir bozucu buldum.Eğer sinir sisteminiz kaldırmayacaksa hemen anasayfaya dönün.
 
2013 yılında Elisa Lam adlı Çinli turist kayboldukdan Amerikada kayboluyor.Aradan 15 gün geçtikden sonra Elisa nın kaldığı oteldeki müşteriler musluklarından akan suyun kirli renkde ve pis koktuğunu söylüyorlar.Bu şikayet üzerine otel yetkilileri otelin su tankını açınca Eliza nın cesedi su tankının içinde bulunuyor.
İşin tuhaf ve korkunç tarafı ise şu ki polisler otelin güvenlik kameralarını izlediklerinde Elisa nın asansöre aceleyle bindiğini ve asansörün katlarına bastığını ama asansörün çalışmadığını görüyorlar.Asansör çalışmayınca Elisa adeta birinden kaçar gibi asansörün köşesine siniyor daha sonra dışarı çıkıyor ve sanki birine bişeyler anlatıyor gibi konuşuyor.İşin ilginç tarafı konuştuğu tarafda kimse yok ve daha ilginç olanı ise video da sizinde izleyebileceğiniz gibi elleri normal bir insanın bükemeyeceği şekilde ters bükülüyor.
Bu kamera kaydından sonra hiçbir şekilde Elisa görülmüyor ta ki su tankının içinde bulunana kadar.
Otopside vücudunda bir zorlama izi bulunmuyor.
Peki eğer intihar ettiyse 2 kişinin zor kapatabildiği su tankerinin kapağı nasıl üstünde kapalı olarak bulunuyor ?
Bu videodaki fizik dışı ellerini kollarını yamultmayı nasıl yapıyor ?
 
Asansör video kaydı +18.Bu video da ise olayı anlatıyor.İlk kısımda.
https://www.youtube.com/watch?v=UaqZznOQ9sk
Vikipedia da Elisa Lam'ın ölümü.
https://en.wikipedia.org/wiki/Death_of_Elisa_Lam
 
 
gereksiz konu 18/Kas/15 14:54
Toplam 4557 kayıt