Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
Tekkeli forum folder kepçe kulak ameliyatı oluyorum. Merhaba müritler.
Bu pazartesi Konyaya gidip randevü alıcam.Baya baya ciddi kepçe kulak ameliyatı oluyorum.
Valla nası olucak bende çok merak ediyorum.
Yaptıranlar falan varmı aranızda bahsedin,bilenlerde birkaç şey söyleyebilir.
Yeterki benimle konuşun :) :)
Geçmiş olsun 23/Tem/15 21:31
EnableTurk forum folder Adsense Hesabi Alinacaktir. Merhaba dostlar, 
Elinizdeki adsense hesaplarina talibim. 
Tesekkurler.
yasak 23/Tem/15 19:50
DJ_Alper forum folder Metro Turizmden Hizmet atağı Metro Turizm'e ait otobüs, Sancaktepe'deki Samandıra Tesisleri'nden de yolcu alıp Samsun'a devam edecekti. Fakat otobüsün şoförü Anadolu yakasında yolu karıştırınca ilk olarak Şile istikametine daha sonra Anadolu yakasında çeşitli ilçelere gitti. Ancak bir türlü Samandıra'ya ulaşamadı.  "HOSTES BENİ DARP ETTİ"
Yol arayarak geçen iki saatin ardından durumu fark eden yolcular ile otobüs görevlileri arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Figen Sevinç adlı kadın yolcu, otobüsün hostesi tarafından yüzüne aldığı darbelerle yaralandı. Kavga sonrası otobüs D-100 Karayolu Maltepe Küçükyalı Mevkiinde durdu. Yolcular duruma isyan ederek otobüsten inip polis çağırdı. Olay yerine gelen polisler yaralı yolcu için olay yerine sağlık ekipleri istedi. Figen Sevinç adlı yolcu olay yerine gelen ambulansla Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sevinç kendisini darp eden hostesten şikayetci oldu. Otobüsten inen yolcular durumu firmanın merkezine bildirdi, kısa sürede olay yerine servis aracı ve yeni şoför gönderildi. Hostes tarafından darp edilen Sevinç, "Hostes darp etti beni tek şoför gidiyordu yolu bilmediği için 2 saattir İstanbuldayız, bunu söylediğim için darp etti hostes" dedi.  "ŞOFÖR YOLU BULAMADI"
Başka bir kadın yolcu da, "Samsuna gitmek için 24.00'da çıktık. 2 saattir Samandıra'yı bulamadık, biz şimdi yolda kaldık ve bizi kimse almaya gelmiyor polis 'birşey yapamam' diyor Esenler'den hareket ettik Samandıra terminale gidecektik, şoför yolu bulamadı, araba sürttü, balatalar yandı ve bu arada hostes hanım bir yolcuya saldırdı, darp etti. İnsanlar birbirine girdi" dedi. Yolda bir süre bekleyişin ardından yolcuların bir kısmı gelen servis aracıyla bazıları da yeni gelen şoförün kullandığı otobüs ile Samandıra da bulunan terminale gitti. Yolcular daha sonra terminalde bekleyen yolcularla birlikte Samsun'a hareket etti.
 
kaynak + video >>> http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/328041/Metro_Turizm__yolculari_hem_karakolluk_hem_hastanelik_etti.html 
tüm haber sitelerinde var 23/Tem/15 18:49
kvasir forum folder Rapidgator ucuza premium [istek] Sitesinde 12.99$ yazıyor aylık, daha ucuza bulabileceğim bir yer biliyor musunuz ? Normalde böyle alışveriş teklif etmezdim ama premiumu paylaşacak arkadaş varsa her alanda (Yazılım ve Sistem dahil özellikle Tasarım ağırlıklı ) tutorial paylaşan mükemmel bir site var, adresini paylaşırım, bedavaya vermem yalnız boşa pm atmayın kozum olsun, senelerce burada yardım edip benim işim düştüğünde yardım edilmemesinden dolayı böyle yapıyorum, kusuruma bakmayın. istek 23/Tem/15 16:54
alexfarrow forum folder cube t9 4g lte 9.7 inc phone call tablet 500 tl Cube T9 4G LTE Phone Call Tablet,MTK8752 Octa Core 64Bit Android 4.4,2.0GHz 9.7 inch 2048*1536 IPS,2mp ön 13.0 MP arka kamera,2GB 32GB rom,Battery Lithium battery,10000 mAh,otg,bluetooth 4.0 v.s...
ayrıntılı özelliklerine google den bakınız.izmir içi elden teslim edebilirim.olabildiğince son fiyat yazdım
fontlari duzelt tekrar ac 23/Tem/15 15:20
1234567B forum folder Kim konuları kafasına göre silen? Konusu silinen mağdur
Konu
İçerik
Bilgi
Tarih


Vac
 Şanlıurfa'da 2 polis evlerinde şehit edildi
http://www.radikal.com.tr/turkiye/sanliurfadada_2_polis_sehit-1401514Başımız Sağolsun .. 

Başımız sağolsun. yeterince haber siteleri var.




Kobanide, suruçta ölen ibneler için yeterince haber sitesi yok mu?
 
 
hadi bi daha böyle bi itamda bulunun bakalım 22/Tem/15 20:13
1234567B forum folder Kim konuları kafasına göre silen? Konusu silinen mağdur
Konu
İçerik
Bilgi
Tarih




Vac
 Şanlıurfa'da 2 polis evlerinde şehit edildi
http://www.radikal.com.tr/turkiye/sanliurfadada_2_polis_sehit-1401514Başımız Sağolsun .. 

Başımız sağolsun. yeterince haber siteleri var.




Kobanide, suruçta ölen ibneler için yeterince haber sitesi yok mu?
 
 
sorun ve sikayetleriniz için destek@tahribat.com mail atiniz 22/Tem/15 17:04
Vac forum folder Şanlıurfa'da 2 polis evlerinde şehit edildi http://www.radikal.com.tr/turkiye/sanliurfadada_2_polis_sehit-1401514
Başımız Sağolsun ..
 
Başımız sağolsun. yeterince haber siteleri var. 22/Tem/15 16:12
Roark forum folder 700-800 tl arası telefon önerisi Tahribat Ailesi merhabalar bir arkadasım telefon alacak 700-800tl arası nakit parası var ve sıfır telefon almak istiyor.
fiyat performans telefonu istiyor, kamerası olsun hızı olsun memnun etsin istiyor eski telefonundan cok cekti , yenisi hayırlı olsun diyor :)
Önerilerinizi bekliyoruz aksama alınacaktır telefon :)
az formu incele 21/Tem/15 17:23
Vac forum folder Dünkü Saldırıda Vefat eden arkadaşlar hakkında. Tvlerde Görüyoruz Masum arkadaşlar çocuklara oyuncak götürüyolarmış vs..
 Peki Kim Bu arkadaşların dahil oldugu grup hemen araştırıyoruz 
https://twitter.com/sgdf_basin
https://www.facebook.com/sgdf2011
hımm örgüt sempatizanı oldukları apaçık belli.
Patlama Videosunu Açıyoruz.
0:43 Saniyede hemen gözümüze çarpan şey nedir?
Pkk bayrağı
Attıkları Slogan ne ? :
"Arin'den Sibel'e yürüyoruz zafere" Peki bu masum (?) gençlerin slogan yaptığı Arin ve Sibel kimmiş bi bakalım..Arin Mirkan ; Pkk nın Suriye kolu Ypg'nin kadın kolları olan Ypj'nin bir teröristi..Ayn El Arap da (Kobani) canlı bomba olarak kendisini patlattı..Sibel Bulut (Alttaki) ; Terör örgütü Mlkp üyesi bir canlı bomba..Yani dün ölenlerin gençlik kollarına bağlı olduğu, Marksist Leninist Komünist Parti'nin üyesi..
Çok Güzel ...
Şimdi bu arkadaslarmı Masum ?
Sonuç olarak bir çoğu Ölen arkadas  Kürt kökenli olmamasına ragmen örgüt sempatizanı ..
Genede Allah rahmet eğlesin Ailelerine Sabır versin. 
del 21/Tem/15 13:35
gamadam forum folder 20 Temmuz, Suruç anısına yaptığım bestem! 20 temmuz'da Suruç'ta yitirdiğimiz gençlerimiz için,onların anısına armağan olsun.
Not: Amacım tartışmak, tartıştırmak değil. Yorumlamak sadece. Emeğe ve inanca saygılı herkesi dinlemeye davet ediyorum.
Alper Burak Çan - Onlar
Müritler arasında kavgaya sebep olan konu 21/Tem/15 13:32
sancaks forum folder Merak ediyorum arkadaşla köpeğimin öldüğü ile ilgili bir başlık açmıştım silinmiş saygı duyarım..gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum sadece merak ediyorum hangi kurala aykırı bir başlıktı. sorun ve Şikayetler için destek@tahribat.com 21/Tem/15 00:31
Andrei forum folder isim bilgisi lazım az önce konuyu silen vatandas baslıga mı takıldı, acil yazdık diye kural ihlali mi yaptık bilmiyorum ama gercekten acil olmasa böyle yazmazdım degil mi? 9 senedir üyeyiz, nadiren böyle isteklerim oluyor, onu da silmeyin bi acıklama dahi yapmadan, ayıptır.
beyler havaalanındayım, su an kisisel verilerime erisimim yok, telefondayım, cok acil olarak bir sahsın aile - kimlik bilgilerine ulasmam lazım bir saat icerisinde en gec, mernis bok püsür bir sey kullanan varsa pm atabilir mi, karsılıgını ayarlarız
bu tür konular acmayiniz. 20/Tem/15 21:14
CnkGn forum folder Trigger Kayışı Selam müridler,
Bayramda aracımla ( Clio 1.2 16V 2006 Model ) şehiriçi yolculuk yaparken biraz devirli kullandım ve 10-15 dakika sonunda stop etti. Ne olduğunu anlayamadım, hiç gürültü tekleme vs olmadı. Stop ettiği anda akü ikaz ışığı ve servis ışığı yandı. Hemen sağa çekip kaputu açtım. Bu arada hararet vs olmadı gözüm hararettedir her zaman. kaputu açtığımda pek bişi anlayamadım sonrasında bir tanıdık gelip baktığında aküsü bitmiş gel vurduralım dedi. benimde cahilliğime denk geldi ve itikledik vurdurmaya çalıştık fakat araba vurmadı kendini olduğu gibi frenledi. Sonrasında dikkatli baktığımda bir kayışın koptuğunu fark ettim. İnce bi kayıştı. Sizce ne olmuştur?
Bu arada aracım daha 53.000 kmde.
tahribati sanayi sitesine cevirdiniz.. 20/Tem/15 21:14
NoToLeRaNcE forum folder İnsan hayatının pamuk ipliğine bağlı olduğu O an Videoyu bi arkadasim facebook'ta paylasmış. Tüylerim diken diken oldu izlerken. Kalbi durduğu anlarda rengi resmen bembeyaz cocugun yani adımı atmış diğer tarafa, kalp masajı ile birlikte kalbi calismaya baslayip kendine geldikce rengi duzeliyo. Kefeni yırtmak sözü bu elemana uygun olur heralde.
O ilk mudahaleyi yapanlarda sahil güvenlikçilermiş. Büyük şans zamanında gelip kurtarmaları. Herkesin bence ilk yardım tekniklerini ozellikle kalp masaji ve suni solunumu bilmesi gerekli. Bu konuda kursların arttirilmasi lazım.
 
http://www.youtube.com/watch?v=82he70dGcbE
http://www.sabah.com.tr/yasam/2015/07/06/18-yasindaki-genc-iste-boyle-kurtarildi-1436207887
 
her konuyu genele acmayalim... 20/Tem/15 21:13
cache forum folder Silinsin. Silinsin.
bişey paylaşmaya gelmiyor
bişey paylaşıyoruz hemen suistimal ediliyor 20/Tem/15 20:01
Tariqat_Sapiii forum folder ŞanlıUrfa'da patlama oldu... Çok sayıda ölü ve yaralı olduğu belirtiliyor. İlk gelen bilgilere göre ölü sayısı 10 kişinin üzerinde. Olay yerine ambulanslar sevk edildi. Yaralı sayısının 20'nin üzerinde olduğu belirtiliyor. <strong style="-webkit-font-smoothing: antialiased; outline: 0px; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: line; color: #444444; font-family: 'Gotham Narrow SSm', Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 15px; letter-spacing: 0.200000002980232px; line-height: 22.0499992370605px; : #ffffff;">Patlamaya parça tesirli bir bombanın sebep olduğu iddia ediliyor. İntihar saldırısı olduğu da iddialar arasında.Güvenlik güçleri ikinci bir patlama olma olasılığı nedeniyle geniş güvenlik önlemleri almış durumda.
Kobani'ye geçmek için ilçeye giden Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu (SGDF) üyesi 300 genç Amara Kültür Merkezi'nde konaklıyordu. Patlamanın olduğu sırada basın açıklaması yapılıyordu. Açıklama için birçok ilden gelenler bulunuyordu.
<strong style="-webkit-font-smoothing: antialiased; outline: 0px; margin: 15px 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: line; font-size: 16px;">PARÇA TESİRLİ BOMBA OLASILIĞI
Patlamaya parça tesirli bombanın yol açtığı belirtiliyor ancak, saldırıya bir canlı bombanın yol açmış olduğu ihtimali de değerlendiriliyor.
Saldırı sonrasında olay yerinde korkunç görüntüler ortaya çıktı.
<strong style="-webkit-font-smoothing: antialiased; outline: 0px; margin: 15px 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: line; font-size: 16px;">GÖRGÜ TANIKLARI OLAYI ANLATTI: CESETLERİN ALTINDA KALDIK
Yaşanan dehşeti bölgede bulunan görgü tanıkları anlattı. Görgü tanıklarından Garip Çelik şunları söyledi:
"Basın açıklaması için gitmiştim. Gençler basın açıklaması yapacaktı. Hangi koşullarda Kobani'ye geçeceklerini anlatıyorlardı. Tam foto çekmeye çalışırken çok şiddetli bir patlama oldu. Cesetler her yere yayıldı. Cesetlerin altında kaldık o derece şiddetliydi.Patlama kitlenin tam ortasında meydana geldi.
Patlama diyoruz ama patlamanın şekli belli değil, canlı bomba olabilir. Bu daha önce tasarlanmış. İntihar saldırısı olabilir, çözemedik. Gerçekten şok büyük bir kargaşa yaşandı. Kamera elimdeydi, insanlar şoka girdiler, sonra yaralılar taşınmaya başlandı. Ambulanslar çok geç geldi. Araçlar yaralıları almak istemedi, kargaşa çıktı. Polisler havaya ateş etti. İnsanlar ağlayarak geliyor. Sabah yolda kontrol yoktu ama sonra gelenler kontrol edildi alana gelirlerken. Planlanmış olabilir. Biz İstanbul’dan geldik. Dün yola çıkıp geldik.Amara Kültür Merkezi önünde basın açıklaması yapılıyordu. Patlama olurken kameram açıktı çekim yapıyordu, alttan üste doğru patlama oldu. Mantık olarak poşet içinde veya yerde olması mantıklı gelmiyor, canlı bomba ihtimali var. Kitlenin tam ortasında oldu. İstanbul’dan birlikte geldiğim arkadaşlarım hayatını kaybetti."
Patlamanın yaşandığı <strong style="-webkit-font-smoothing: antialiased; outline: 0px; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: line;">Suruç Suriye sınırında yer alıyor
<strong style="-webkit-font-smoothing: antialiased; outline: 0px; margin: 15px 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: line; font-size: 16px;">AMARA KÜLTÜR MERKEZİ
 
Amara Kültür Merkezi, bölge halkının çeşitli kurslar aldığı ve yoğun olarak rağbet gören bir yer olarak biliniyor. Hem bölgede yaşayanlar, hem de kültür merkezine gelenler genellikle kültür merkezinin yanındaki çay bahçesinde oturuyor.
sonra neden ban yedik diyorsunuz. 20/Tem/15 18:26
sancaks forum folder Köpeğim Duman vefat etti. Arkadaşlar 9 aydır beslediğim köpeğim Duman bu sabah 6 civarı vefat etti.Bütün aşıları tam,eksiksiz ve aylık olarak veteriner kontrolünde olan köpek 4 gün içinde ne olduysa eridi gitti.4 gün önce iştahsızlık ve ishal ile ilk belirtilerini gösterdi.Hemen veterinere götürdüm gayet iyi,zıplıyor ,oynuyor yaramazlık yapıyordu anlayamadık ne olduğunu.Ertesi sabah kusmaya başladı o saatten bu sabaha kadar 5 serum,ağrı kesiciler,ateş düşürücüler,ilaçlar,20 e yakın iğne elimizden ne geliyorsa yaptık ama kurtaramadık.Eridikçe eridi sürekli kusuyordu 4 gün boyunca ağzına bir lokma koymadı sadece serumlarla gitti.Yanlız kalmasın diye işimden haftalık izin aldum ve 4 gün boyunca geceden sabaha kadar yanında durdum sürekli sevgi gösterdim dirençli olsun vazgeçmesin diye.bir türlü yemedi özel mamalar hazırladım şırıngayla besledim gerçi hepsini 1 saat sonra kusuyordu velhasıl ne yaptıysam olmadı kurtaramadım bu sabaha karşı nefes alışverişi çok zayıfladı kucağıma aldım sürekli bana bakıyordu ama elimden birşey gelmedi son defa derin bir nefes aldı havladı ve 5 saniye sonra nefes alışverişi durdu.yaşım 32 ama hiçbu kadar ağladığımı hatırlamıyorum meğer ne kadar çok bağlanmışım.öyle işte paylaşayım dedim moral bozuk evin hertarafında hatıraları var.. Başın sagolsun.. site ile alakasız konu. 20/Tem/15 18:22
seadog forum folder Adsense Hakkında Arkadaşlar bu adsense hesapta pin girilip girilmediğini nasıl öğreneceğiz. Bende bir hesap var pin girdim diye hatırlıyorum ama, tam emin olmak istiyorum. Birde bu hesabı satsak ne kadar eder. 
 
Saygılar
Mürit
seadog
adsense satis takas kiralama yasak 20/Tem/15 18:21
mrtkx forum folder R10 Davetiyesi Selamunâleyküm dostlar,
Elimdeki server problemleri alaklı olarak daha detaylı destek almak için R10'a üye olmam lazım. Elindeki davetiyelerden bir tane gönderebilirseniz çok memnun olurum. Bunun karşılığında eğer talep ederseniz ben de size 1 haftalık seedbox kullanım hakkı hediye edebilirim.
Not: Konuyu açarken arama yaptım, önceki konular çok eskiydi.
yasak 20/Tem/15 18:20
uykucuibo forum folder Adıyaman'da PKK saldırısında 1 asker şehit oldu Adıyamanda pkk terör örgütü tarafından haince saldiri düzenlenmiştir  1 askerimiz şehit olmuştur ruhu şad olsun allah rahmet eylesin 
ölen türk askeri olunca hiç ses çıkartılmıyo unutulup gidiyo ama şu bilisinki biz hiç unutmıycaz allah şehidimizin ailesine sabir versin 
her haber icerigi buraya acmayalim 20/Tem/15 18:19
ProSky forum folder Telefon sapığını yola getirmem lazım Hayırlı geceler mürid mürideler sabahtan beri bi numara annemin telefonunu arayıp rahatsız ediyor küfür vb gibi bu dallamaya nasıl bi ayar çekebiliriz acaba ?
 
edit: bi de bu şerefsize dava açsak nasıl bi yol izlememiz lazım ?
edit2 : numarayı kaldırdım
Bu konuları yasaklamak lazım. 20/Tem/15 18:01
dead_march forum folder firefox geçmişi silmiyor geçmişi asla hatırlamasını seçtiğim halde trayıcıyı kapatıp açıp bir siteye girince önceden açık olanoturumlar gene açık oluyor örneğin tahribata şuan giriş yapmadım tarayıcıyıaçtım tahribat.com yazdım önüme oturum açık bir şekilde geldi aynı şey facebook içinde geçerli genele açılan konu 20/Tem/15 16:55
q3zqin forum folder arena-tr.com davetiye s.a arkadaşlar rica etsem arena-tr.com davetiyesi olan gönderebilir mi? q3zqin320@gmail.com davetiye istemek yasak 20/Tem/15 12:58
zasox forum folder bu konu silinsin lütfen Bir artist likle kurar dedim ama elime yüzüme bulastirdim napicam bilmiyomki siyah bi ekran çıktı initramfs internete yazdım çözüldü diye bi kaç konu gordum ama verdikleri kodlar isime yaramadı hala devam ediyor bilgili arkadaşlar şuraya bi baksın 2  3 dk ya resimleri aticam
 Konu iptal kapatıp açınca düzeldi :D
sildim 20/Tem/15 10:49
Toplam 4557 kayıt