Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
GUS forum folder Kardeşim İçin Makina Veya Enerji Alanında Staj Yeri Merhaba hocalar, kız kardeşim için makina veya enerji mühendisliği alanında çalışabileceği istanbulda iş öğrenebileceği bir firma arıyoruz. 2 bölümüde çap yaparak bu sene mezun oldu. Stajdan sonra çalışmaya devam etmek istiyor. Stajlarda da artık torpil döndüğü için yardımcı olan arkadaşa elbet benimde bir yardımım dokunur.  istek üzerine 24/May/23 15:04
u235 forum folder Ankara-İstanbul kıyaslaması Bilgilendirme yazısı Selamlar hocalar.
20 yıl İstanbulda, 3 yıldan fazla da Ankarada yaşamış biri olarak bugün size kısa bir bilgi yazısı yazayım dedim. İstanbuldan Ankaraya taşınmayı düşünen müridler vardı onlar da çayını kahvesini alır okur bunu.
Öncelikle İstanbulda hem Anadolu hem Avrupa yakasında yaşadım uzun süre. Ankarada da ortalama sayılacak 2 farklı semtte yaşadım. O yüzden iki semtin de uç düzeydeki iyi ya da kötü semtlerini hesaba katarak değil ortalama neyse onun üstünden konuşuyorum.
Genel Yaşam
Hocalar öncelikle Ankara klasik memur şehri bu doğru ama saat 11 de herkes yatar uyur diye bişey yok. Çankayada meyhaneleri, pubları gece 3 e kadar çalışır. İstanbula kıyasla eğlence kültürü daha kısıtlıdır. Seçenek az olduğu için eğlence sektöründe biraz kazık yemeniz olası. İnsanların abarttığı Çukurambar bile gittiğimde lan buraya mı abartıyorlarmış dedirtti bana. 
Sıkıcı mı İstanbula kıyasla evet. Kadıköy, Beşiktaş, Mecidiyeköy gibi canlı semtleri kısıtlı. Burada biraz da olay ne beklediğinze kalıyor. 
Genel olarak gezilecek pek yer yok. İstanbulun belki 10 da biri kadar bu konuda açık konuşmak gerek  :D
 
Çukurambar

 
Ev kiraları İstanbula kıyasla daha az ama burada da artık uçuşa geçmeye başladı özellikle gelen depremzedelerden dolayı 5 bin lira olan dairelerin kirası 7-8 e çıktı.
Toplu taşıma İstanbula göre zayıf. 45 dakika hatta 1 saat otobüs bekleyebiliyorsunuz. Ama çok kalabalık olmadığı için toplu taşımada daha rahat oluyorsunuz.
Suç istatistikleri, gürültü patırtı İstanbula göre kesinlikle daha az. O yüzden aile için bence Ankara kesinlikle daha ideal.
 
Çalışma hayatı - İş imkanları
Ben bu konuda her sektör için bilgi sahibi değilim. O yüzden sadece yazılım sektörü için konuşacağım. Yazılım şirketleri İstanbula kıyasla tabii ki daha az ama artık çoğunluk remote çalıştığı için İstanbuldaki bir şirkete Ankaradan çalışabilirsiniz. Burada benim gibi savunma sanayindeki şirketlere çalışacaksanız o zaman remote seçeneği pek masada olmuyor. Sizin ofise ya da çalıştığınız ortam neresiyse oraya gelmenizi istiyorlar. Savunma sanayi düşünen arkadaşlar da bunu göz önünde bulundursun.
Onun dışında tabii ki memur ya da devlete çalışan çok sektör belki de iş kollarının yarısını oluşturuyor. Örnek veriyorum özel bir Catering şirketin var ama devlet kurumlarına yemek veriyorsun vs 
İş imkanları İstanbula kıyasla sektörlerin de kısıtlı olduğundan dolayı daha az. Örnek veriyorum burada turizm yok dolayısıyla turizmin beslendiği bir çok iş kolu da zayıf kalıyor.
Onun dışında plazalar işte iş merkezleri vs yine İstanbula kıyasla kısıtlı. Çankayada bir plazada çalışıyorsanız öğle yemeğinizi 130 tl den aşağı geçirmeniz biraz zor.
 
İnsanlar 
 
İnsanlar, çevrede yaşayan konu komşu vs önemli bir konu. Ankaranın insanı gerçekten söylendiği gibi bir tık düz diyebileceğimiz insanlardan oluşuyor. Ankaranın bir asır boyunca başkent olmasının sosyolojik etkisi çok büyük burda. İstanbula kıyasla burada devlet bilincini ve düzeni gerçekten hissediyorsunuz. İstanbulda benim lise okuduğum semtlerden birinde pkk flamaları asarlardı sağa sola. Lise öğrencileri bile okulda devrimci yok ülkücü bilmem ne diye ayrışıyormuş benim dönemimden öncesine kadar. 
Burda ben şuana kadar hiç aşırı siyasi eylem gösteren ya da devlet aleyhine organizasyonları öven kimse görmedim. Bir de zaten insanların birçoğu memur ya da memuriyetle bağlantısı olan kimseler olduğu için örnek işte memur değil ama memurun oğlu,kızı vs biraz da bu devlet bilinciyle yetişiyorlar. 
Bir de Ankarada cidden kimin ne olduğu belli değil.  Bir adama gereksiz atar gider yaparsam adam bana kafayı takar beni işten attırır ya da işte mekan sahibiysen mekanımı kapattırır falan diye düşünebiliyor.
Örnek veriyorum senin baban albay olsa bile karşındaki adamın belki amcası Tümgeneral olabiliyor vs vs
Onun dışında İstanbulda zaten aşırı göç olduğu için kimin ne olduğu belli değil. İnsanların yarısının psikolojisi bozuk geliyor bana. Ama son yıllarda Ankara da çok fazla göç alıyor o yüzden bu yukarıda bahsettiğim durumlar değişebilir.
Velhasıl Ankara bu konuda benim gözümde ileridedir.
 
Soruları olan arkadaşlar olursa sorabilir. Dilim döndüğünce cevaplarım.
 
istek uzerine. under 09/May/23 13:34
Webci58 forum folder Bu veya buna benzer tema bulmam lazım - Acil Selamlar,
Bir proje için bu veya buna çok benzer bir tema arıyorum themeforest vs. herhangi bir siteden, daha önce denk gelen veya bilen var mıdır? kendim yaparım fakat o kadar vaktim yok
Site: https://stockimg.ai
istek uzerine. under 05/May/23 17:59
Webci58 forum folder jQuery Draggable Sorunum (Konu Silinebilir) Selamlar, bi projede kullandığım jqueryui draggable eklentisinde her şey okey fakat böyle sorun yaşıyorumDrag - drop yaptıktan sonra alt alanda tekrar sıralarken;- sıralama yaparken sadece en sona atıyor, örneğin 2. 3. sıraya ekleyemiyorum-  4. elemanı ekledikten sonra hiçbirini sıralayamıyorum
sıralama için farklı bir yöntem var sanırım ama çözemedim
Codepen: https://codepen.io/pen?template=qBJNEER
yapıyı komple değiştirmek istemediğimden daha önce kullananızız var ise aydınlatırsanız çok sevinirim
Edit: jquery-sortable ile çözdüm
istek uzerine. under 05/May/23 17:59
orheyn forum folder KONU SİLİNEBLİR KONU SİLİNEBİLİR under siler 25/Nis/23 00:13
Kentaki forum folder Milletvekili Oylama İsteği Hocalar s.a
Vakti olan müridler lütfen aşağıdaki linkten Ömer Tanrıkulu nu oylayabilir mi?
Hatta fazladan vakti olan mürid var ise gizli sekmeden aç kapat yapıp tekrar tekrar oylarsa süper makbule geçer. Ücret de verebilirim, bedava iptv de. Yeterki kafaya alalım.
 
1. sıra ile aramızda 700 oy var..
 
https://www.ulkucumedya.com/anket/mhp-izmir-milletvekili-adaylari-anketi-5
Her türlü Facebook Profil Şikayet, Youtube Video Şikayet, gerekli-gereksiz her türlü anket katılım isteği konusu açılması yasaklanmıştır. Aksi taktirde "İkinci Sınıf Ceza" uygulanır. 01/Nis/23 00:10
Freak forum folder istanbul karaköyden bir evrak alacak var mı ? axa genel müdürlükte bir evrakım var ve acil şekilde alınması lazım. evrak alınıp ziraat bankasının herhangi bir şubesine teslim edilecek. bu konuda yardımcı olacak bir mürid müride var mı ? 
adres 
Meclisi Mebusan Cad. No:15 34433 Salıpazarı, Beyoğlu, İstanbul, TÜRKİYE
halletmis 14/Mar/23 18:55
Pc-ErrOr forum folder Motorcu Kulaklığı Eşleştirme Selamlar arkadaşlar.
 
Elimde 3 adet v4, 1 adet v4 plus motorcu kulaklığı mevcut. Bunlardan plus hariç diğer 3ünü birbirine bağlayabildim ancak v4plus ile v4leri eşleştiremedim. Nasıl yapıldığı konusunda bilgi sahibi olan var mı acaba?
duble 07/Mar/23 09:22
EscDewil forum folder Elektronik sigara tavsiye Selamlar iyi forumlar. Sigara bağımlısıyım bırakma gibi bir niyetim yok. Uzaktan çalışıyorum, oda artık ağır ağır sigara kokuyor. Odada içebileceğim elektronik sigara almak istiyorum. Arkadaşım artık devlet çok sıkıştırıyor, internet üzerinden sağlam alabileceğin bir yer yok dedi. Google arama sonucunda çıkan siteleride pek güvenemedim açıkcası. Nargile içim arıyorum. Tavsiyede bulanabilecek birileri var mı ?
 
fazla acilmis konu. under sildi 02/Mar/23 20:32
myblackworldweb forum folder Silinebilir Silinebilir istek uzerine. under 23/Şub/23 16:08
Davos forum folder Twitter, keywordler uygulamaları hk. Arkadaşlar herkese Selam.Öncelikle bireysel araştırma yapanlar için önemli bir konu olduğunu düşündüğüm için buradaki deneyimli arkadaşlara sormak istedim. Ersin Bey çok güzel bir çalışma yapmış. Çalışmayı yaparken görseldeki uygulama ve programları merak ettim. Aramızda görsellerde kullanılanları ve benzer uygulamaları bilen varsa paylaşırsa bizde faydalanalım. Buna benzer araştırmalar yapabilenler varsa kendi yöntemlerini de paylaşsın lütfen. https://twitter.com/ersincmt/status/1628490678895353864 yanlışlıkla 2. defa açılan 23/Şub/23 11:31
OverLord forum folder Facebook kimlik yapılacak Kimlik onayına düşmüş bir hesap var elimde.
Uygun fiyata kimlik yapacak mürid(e)ler PM atabilir mi ?
kendi isteği 18/Şub/23 13:03
OverLord forum folder Instagram hesap kapatma 25 TL 5k takipçiye kadar olan Instagram hesaplari kapatılır
Yoğunluğa göre 2-3 içinde hesap kapanmaktadır.
Geri açılma ihtimali az da olsa vardır.
Açılırsa para iadesi mevcuttur.
kendi isteği 18/Şub/23 13:01
OverLord forum folder Netflix ultra HD 4 kişilik hesap Sa mürid(e)ler 
Netflix ultra HD 4 kişilik hesap 8 TL 
İlgilenenler PM den ulaşabilir .
 
kendi isteği 18/Şub/23 12:59
ajan1111 forum folder zayıflamak ile ilgili arkadaşlar bilirsiniz beyin kanaması muhabbetine bağımsız yürümede sıkıntım var. zaten bide EMEKLİYİM çalışmıyorum (: sevgilimde yok. gün içerisinde kendimi yoracak pek bi işim yok. benim kilo almam çok normal bi durum ama ben kendime gelmeye başladım= ağustos 2014'te, babamda emekli sağolsun bize elektronik kantar aldı. boy=1.76 ilk dartıldığımda 76.6 kiloydum.
 
ben yemek yemeye yeni başlamışım. çünkü beyin kanaması olduğu için, insanoğlunda tamamen beyinden geliyormuş; nefes alırken soluk borusunun kapağı açılıyormuş akciğerlere gidiyormuş yemek borusunun kapağı kapatılıyormuş, aynı şekilde yemek yerken yemek borusunun kapağı açılıyormuş yediklerimiz mideye gidiyormuş soluk borusunun kapağı kapatılıyormuş. bunları otomatikman beyin yapıyormuş. benim beyin hazretleri bunu yapmadığı için yediklerim ciğerlere kaçıyormuş sonra aspire eden cihazla borularla bunları çıkarıyorlarmış. en son boğazımı delip yani trakeostami açıp dışarıdan hava vermişler ve dışarıdan beslemişler. işte bir sene sonra kendime gelmeye başladıktan sonra ilk zamanlar çok sağlam yiyormuşum. doğal olarak 78.küsür kiloları gördüm. 
 
kilo almamak için araştırarak öğrendimki bizim ecdadımız yani osmanlı günde 2 öğün yermiş. sabah kahvaltısı ve ikindi kahvaltısı. bunlarda da azar azar yersek pek kilo almıyoz. başka bi yerde daha öğrendimki yemek yerken arada su içmek hem faydalıymış yediklerimizi daha kolay sindirim edebiliyormuşuz ve içtiğimiz su mide de yer kaplayadığı için mide beyine daha çabuk doydum mesajı gönderiyormuş. 
 
birde bu aralar galiba bana özel çünkü başka birilerinden duymadım hergün tatıyorum. tatıyorum=büyük tuvaletimi yapıyorum. bu "tatmak" lafı ben "k" harfini söyleyemediğim zamanlardan kaldı (: ben yıllarca 77-78 kilo civarındaydım dün dartıldığımda 76.4 kiloydum. zaten yürüyemediğim için öyle özel birşeyde yapmıyorum bu kadar zayıflamanın nedeni tatmak mıdır? (:
 
edit yazmayı unutmuşum; şimdiye kadar genelde 2 günde 1 bazen 3 günde 1 bu hafta hergün tattım.
siteyle alakasiz konu 18/Şub/23 12:39
serdo forum folder yurtdışında yolanan para alınmazsa geri hesaba döner mi? Merhaba  yurdışında bir arkadaş para yolladı, ama gönderi şifresi kayıp olduğu için parayı alamadım, arkadaş parayı nasıl geri alır?  genele acilan konu 18/Şub/23 12:39
Opsiyonel_Bilgiler forum folder Bavul Ticareti Beyler / bayanlar selam,
 
aranızda yurtdışına düzenli / düzensiz çıkanlarınız var mı? varsa bavul ticareti yapın bize. 100 dolara ürün alsak 20-30 gümrük, 30-40 dolar kargo parası ödüyoruz yazık yani.
 
Ben saat almak istiyorum, şu an amerika yolcusu arıyorum mesela. var mı destek olabilecek?
dogru kategoriye acmaya usenmeyelim 18/Şub/23 12:38
ReyiZ forum folder Boğaz enfeksiyonu Hocalar selam, yaklasik bir haftadir. Bogazlarim pert.
Lenf bezlerim sisti bogazimda.Bogazim kucuk dilim kipkirmizi.Biraz baktigimda bademcik tarafi beyaz beyaz. Agir iltihap
Geciriyorum. 2 gundur antibiyotik igne aliyorum 3 gun daha vurulacağım. Oncesinde antibiyotik ilac aldim ama boş
Igneyi aliyorum bir tik daha iyi ama agri kesicisiz duramiyorum. Nefesi zor aliyorum
Yiyemiyorum icemiyorum.
Kan tahlili yaptirdim kan kanseri vs suphelenmisti doktor lenf bezleri asiri sisince bogazda
Ancak sukur kotu bir sey cikmadi CRP de. Fisfis gargara herseyi deniyorum FOS
bakiyorum bademcikler beyaz beyaz. Lekeler var. Ek olarak ne yapayim hocalar
Sirkeyle gargara, zeytinyagi falan iciyorum. Baska ne yapayim. Igne de gecirmezse ne alayim
Agzima sicildi resmen uyuyamiyorum uyumayi ozledim.
 
herkes kesin teşhis koymuş hey maşallah bu tip sağlık konuları yasaktır 08/Şub/23 21:40
rebelpower forum folder tahribat.com - AHBAP Deprem Yardım Kampanyası Arkadaşlar merhabalar, dün ahbap'a bağış yaparken kampanya oluşturabileceğimi farkettim. Sizlerinde çorbada tuzunuz bulunsun isterseniz ben tahribat.com adına bir kampanya oluşturdum. Katılımlarınızı bekliyorum.
 
Aşağıdaki linkten bağış yapabilirsiniz.
tahribat.com - Ahbap Deprem Yardım Kampanyası Linki
 
niyet cok guzel ama tahribat.com un adini kullanarak herhangi bir sey yapmak yasaktir, bu tip organizasyonlar icin lutfen yonetimle gorusunuz 08/Şub/23 16:24
u235 forum folder Edit Edit silinebilir  İçi boş konu 08/Şub/23 10:38
ptchicko forum folder .... Çok özür dilerim. Amaç eğlence değildi, daha çok teknik bilgiydi ama büyük aptallık yaptım. Oğlumun istekleri olunca..
 
Silinebilirse sevinirim
del 07/Şub/23 13:43
Nikoteen forum folder Cyberwarrior un Gerçek Yüzü ! edit: görülmesini istiyordum derin konular anasayfada görunmuyormuş / silinsin. ayni konu. under sildi. 06/Şub/23 10:43
Darksun forum folder Projelik premium domainler. Güncel liste Konuyu kilitli Tutuyorum  Özelden İletişime Geçebilirsiniz .
 gereksiz yorumlarla konuyu kirletmemek için devamlı kilitli kalacak 
Ayda  iki defa  konu yukarı tasınacak güncellenecek . 
Kurallara aykiri konu formati. Under 25/Oca/23 14:59
gokcan forum folder Yüksek lisans ödevi için anket Merhaba sevgili TBT,Asagida okul odevim icin lazim olan 11 soruluk yaklasik 1 dakika surecek bir anket mevcut.Doldurursaniz cok memnun olurum.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdxihJ4Ju5l4S7qFsyznLMgtX0_4c2FMAG_8VluF-ZY1DW-6w/viewform?usp=sf_link
her türlü anket oy vb isteği yasaktır hocam 25/Oca/23 14:39
ferdinand forum folder kafama göre bişeyler yazasım geldi kime ne bugun uyandım.. ülke geleceği hakkında cok keyifsizim. evet siyaset yapmıyorum ama abi gündemimizde baska birsey yok ki. kahvaltı edeyim dedim ne yesem de bir sonraki güne de biseyler kalsın harcamalarımı kısayım diyorum.. üzülüyorum kendime herkeslere.. ya da hiç üzülmüyorum.canım cok sıkkın cok. yaşama inancım yok hayata karsı dik durasım yok moralim bozuk vs vs bişey bişey iste ..bişeyler yazıp karalayasım geldi anlatımım iyidir kötüdür dilim iyidir kötüdür kimseyi ilgilendirmez.. beni eleştireceğiniz için konuyu kiltliyorum.. canım sıkılırsa bakarsınız acarım..  çünki aşağıda linki bıraktığımız konuda demekki kural ihlali yokmus bende yapabilirim..https://www.tahribat.com/forum/projelik-premium-domainler-guncel-liste-255062 link bu..buda kanıtı under reiz gelip sikayetimizi gördüğüne rahmen bişey demediği için demekki forum kuralları dahilinde..
 
https://www.tahribat.com/forum/tahribatta-keyfe-keder-takilmak-255065
:) 25/Oca/23 14:33
Toplam 4557 kayıt