Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
ReyiZ forum folder Selamun aleyküm hocalar.
İzmitte iş konusunda yardımcı olacaklar varmı  ? yaşım 25 çok tecrübem yok ancak hallederim ne iş olsa yaparım derler ya biraz da o hesap.Yeterki şu bunalım modundan çıkayım.Ücret asgari de olabilir problem değil
2 harfli konu başlığı olmaz 27/Kas/18 14:30
Mycity forum folder Tosunun yeni projesi (Ağır Troll İçerir) Müridler whatsapp gruba gelen reklam mesajında gördüm :D gelin güzel bi trolleyelim sohbet kısmında bekliyorum :P 
 
TAMAMEN YATIRIMSIZ ÜCRETSİZ BİR SİTE
Hep te bu şekilde kalacağını taahhüt ediyor.
Size başlangıçta 1 adet inek veriyor onu besleyerek kazanıyorsunuz.
Sitenin kazancı reklam gelirleri. Özel bilgilerinizi istemiyor sadece tel doğrulaması istiyor çoklu hesaba karşı.
 Eklediğiniz her üyenin süt satışından %5 kazanıyorsunuz.
https://www.cowlook.com/register/25487https://www.cowlook.com
Chat kısmına gelin :) 
bu kadar ağır trollü sunucularımız kaldıramadı 27/Kas/18 14:29
TurkForces forum folder Bedelli İhtiyaç Listesi (2.Celp olarak 26 Ekim 2018 'de terhis oldum.)  
Merhaba müridler. Gerek özelden gerekse telefonumdan bana yazan arkadaşlardan özür diliyorum. İş yoğunluğumdan dolayı dönüş yapamadım toplu olarak görülsün diye buraya konu açıyorum.
 
Askerlik Yapılan Yer: ERZİNCAN 59.TOPÇU BİRLİĞİ 
 
TERHİS TARİHİ: 26 EKİM 2018
 
 
 
Not: Aşağıdaki ihtiyaç listesini minimum bandında tuttum. İsteyen daha fazla alır bana sorarsanız gerek yok.
 
 
 
İHTİYAÇ LİSTESİ:
 
1- Jilet ve Tıraş Köpüğü , banyo havlusu ( jilet 10 adet yeterlidir. Banyo havlusu alın, orada size yüz yıkama ve baş havlusu veriliyor.)
 
2- Asker yeşili (Tonları farketmiyor) kilot, çorap ve fanila. ( 10 ar adet yeterlidir. 2 adet ekstra birliğiniz size verecek.)
 
3- Tırnak makası
 
4- Kamerasız Cep telefonu. 
 
(Bu konuya biraz parmak basmak istiyorum. Askeriyeye girişte üstünüz detaylı aranıyor fakat valize bakılmadı bizde. Siz getirmeyin kamerasız harici gerek yok.Kameralı getirip yakalananlar anında PTT ile geri gönderdiler kargo ile. Riske girmeyin. Orada emanet yok bırakamazsınız. Birlikten birliğe fark olabilir bilemiyorum ama ben ilaçta sivil hat 'ta soktum. Tabi sigaranın paketini açınca içerisinde aluminyumvari bir kağıt var onun içine sardım hattımı cüzdan arasında soktum. Bu taktiği de gardiyan bir arkadaştan aldım. Cezaevlerinde olay bu şekilde işliyormuş. Tavsiyemdir.)
 
5- İlaç 
 
Hastalığı olanlar belirtip yanlarına reçeteli ilaçlar alabilir. Ben ağrı kesici aldım, vs…
 
SİZ MUTLAKA boğaz pastili, burun spreyi, boğaz spreyi, soğuk algınlıkla alakalı ne alabilirseniz alın, şiddetle tavsiye ediyorum. En büyük sorun hastalık.
 
6- Bot kilidi
 
7- Kulak tıkacı. (gece uyurken horlamadan vs rahatsız olanlar için. Horlama ve ses oluyor koğuşta. Bizim koğuş 70 kişilikti.
 
8- Temizlik ürünleri (sabun, şampuan,krem, PUDRA. Aslında en önemlilerinden pudra. Bot ayakları yara yapıyor %99 gece yatmadan ve sabah uyandığınızda pudra sürersiniz ayaklarınıza işe yarıyor.)
 
9- Eşofman ve yatmalık üst. (renk önemli değil beyler illa siyah veya yeşil olacak denmiş ama öyle bir şey yok. Serbest zamanlarda veya yatışlarda istersen atlet ile gez – yat sıkıntı değil.)
 
10- Banka kartı veya kredi kartı alın nakit geçmiyor.
 
11-Terlik. (hem dışarı terliği hem banyo terliği alabilirsiniz.)
 
12- Toz maskesi. ( Muhakkak alın, heryer toz, her yer toprak özellikle Erzincan’da. Çünkü eğitimlerde en az 300 kişi oluyorsunuz. Herkes rap rap ayağını vuruyor eğitim dolayısıyla, kalkan tozun haddi hesabı yok. Ben gittiğimin ikinci günü grip oldum. Daha yeni geçti. Yaklaşık 1 ay boğazım ağrıdı. Hele o boğaz ağrısı … Ben hayatımda böyle boğaz ağrısı çekmedim. Tüm toz eğitimlerde burnunuza, boğazınıza doluyor. Grip geçmiyor maalesef. Biz gittiğimizde hava çok soğuk değildi, son birkaç gün soğuk oldu, onun dışında iyiydi. Allah yardımcınız olsun hava çok soğuk oralarda. Yüce üstad BARIŞ MANÇO ‘da Erzican ‘da askerlik yaptı, meşhur “Dağlar Dağlar” şarkısını orada yazmıştır. Dinleyin derim. Bu hastalık konusunu uzatıp gözünüzü korkutmak istemiyorum. 3 kişi vefat etti bizim celp Erzican ‘da. Haberlere çıktı. 2.celp Erzincan ölüm vs diye aratırsanız çıkar.
 
13- Yasatık, yorgan kılıfı falan getirmeyin yasak.
 
14- 1-2 adet askılık sığıyorsa valize alın.
 
 
 
Tavsiyelerimi sonraki mesaja yazacağım aklıma geldikçe bu listeye ekleme yaparım.
 
 
 
 
https://www.tahribat.com/forum/bedelli-ihtiyac-listesi-238939 tek konudan devam edelim. içeriği konuya ekledim. 26/Kas/18 14:48
Ziraatci forum folder Bu sefer isim var numara lazim Edit halledildi yasak 20/Kas/18 19:32
kofcu forum folder soruyu sormaktan vazgeçtim [silinebilir] bir soru sormuştum, sormaktan vazgeçtim. kirlilikten dolayı özür dilerim del 18/Kas/18 10:37
UmutxTR forum folder Anket Doldurarak Para Kazanma Sitesi - Üye ol 1.5 Avro Kazan Arkadaşlar ref üye başına da 1 euro veriyor, refimden üye olursanız sevinirim.
Ayrıca aramızda burdan para kazanan başkaları da var mı?
 
MarketAgent ile anket doldurarak gelir elde edebilirsiniz.
Minimum ödeme tutarı 2 Euro’dur. Üye olduğunuzda 1,5 Euro hediye vermektedir.
HEMEN ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN
İlk anketi doldurduktan sonra 2 Euro ödemenizi hemen alabilirsiniz. 
Ayrıca profil bilgilerinizi genişleterek hem daha fazla anket gelmesini sağlayabilirsiniz hemde para kazanabilirsiniz.
Güvenilirdir ödemeleri 24 saat içerisinde yapmaktadır.
 
Anket başına 0,10-2,50 Euro vermektedir.
Sisteme kullandığınız e-posta adresinizi girin. Hem bu sayede gelen anketleri kaçırmadan haberdar olabilirsiniz. Sistem spam ve reklam e-postaları göndermemektedir.
 
Almanya merkezli araştırma şirketi olan MarketAgent, Avusturya, İsviçre, Hollanda, ABD, Rusya ve Türkiye gibi büyük ülkelerde faaliyet gösterir. İnternet sitesi üzerinden kayıt olduğunuz sisteme giriş yaparak sizlere yöneltilen sorulara yanıt verir ve karşılığında para kazanırsınız. Son derece güvenilir bir anket sitesi olan MarketAgent’e dileyen herkes ücretsiz kayıt olabilir ve anket doldurarak para kazanabilir. Google+ ve Facebook hesabınızla da kayıt olabildiğiniz site anket başına verdiği yüksek miktarlarla ünlü. Ülkemizde de faaliyet gösteren siteden para kazanan binlerce kişi var.
MARKETAGENT'A ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN REFLİ LİNK
http://www.marketagent.com REFSİZ LİNK
 
Ödeme kanıtları:

 
reflink yuzunden cigrindan cikmis konu. hem refli hem refsiz linki cakallik kasmadan vererek ayni konuyu tekrar acabilirsiniz. 15/Kas/18 00:40
SENAR1ST forum folder Tempobet Canlı Rulet hk. Merhaba arkadaşlar ufak miktarlarla tempobet rulet denedim bugün. 
300 kişilik bir oda, canlı kurpiyerler, martingale sistemi ile oynuyordum. 1TL, 2TL, 4TL, 8TL, 16TL, 32TL, 64TL, 128TL, 256TL yatırarak ve 9 kere ard arda aynı renk gelmez diyerek oynadım ve 1 saat boyunca 80TL civarı kazandım. Büyükbaş'ların yanında dikkat çekmez geçinir gideriz diyordum tam. Aşağıdaki resimdeki sahneyle karşılaştım.
9. elden sonra durdum ve 3 el daha aynı renk geldi. Elbette bende biliyorum rulette kasanın kazanma zorunluluğunu ama, 12 kere ard arda aynı rengi getirebilecek kadar yüzsüz olmadıklarını düşünerek denedim. Siz denemeyin diye buraya yazıyorum :).
http://hizliresim.com/dPdgEp 
Mod: Konuları doğru kategorilere açmaya özen gösterelim.
 
kendi istedi 13/Kas/18 20:00
Nikoteen forum folder Tc no'dan numara bulma? Evreka. Konu silinsin lütfen.  yasak 13/Kas/18 09:53
Shephard forum folder Stan Lee Ölmüş :( Stan lee amca 95 yasinda olmus, topragi bol olsun.
 
Via : @deja-vu
gec kalmis :) 13/Kas/18 09:41
C10H15N forum folder Silinsin Silinsin  under sildi. sansini zorluyorsun. 13/Kas/18 08:41
C10H15N forum folder Bacaklarıma ağda yaptım Arkadaşlar bacaklarıma ağda yaptım ama yurtta herkes bacağıma bakıyor kendimi çıplak gibi hissediyorum sizce kötü mü olmuş 
 
Under sildi. Abuk sabuk konular acmayin. Tekrarinda banlarim 12/Kas/18 23:16
SENAR1ST forum folder (silinsin lütfen) Yüksek hate sebebiyle konunun silinmesini istiyorum modlar yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, uzaktan eğitim bilgisayar programcılığı okuyorum ilk dönem sınavlarına çalışma fırsatım olmadı düğün, iş güç derken... O yüzden bu hafta sonu gerçekleşecek sınavıma aşağıdaki derslerde bilgili bir arkadaşa ihtiyacım var. Belirtilen saatte benim şifremle giriş yapacak ve yarımşar saatlik 4 sınava girecek. Maddi durum bu ara pek iyi değil o yüzden 100TL verebilecem.
(sinav internet ortaminda yapiliyor)
PROGRAMLAMA TEMELLERİ
10.11.2018 CUMARTESİ 13:30 - 14:00
AĞ TEMELLERİ
10.11.2018 CUMARTESİ 15:30 - 16:00
WEB TASARIMIN TEMELLERİ
11.11.2018 PAZAR 14:30 - 15:00
OFİS YAZILIMLARI
11.11.2018 PAZAR 16:30 - 17:00
Sildik. under 10/Kas/18 20:02
ajan1111 forum folder belhanda denen adam sa. arkadaşlar sıcağı sıcağına sorayım bu adamı galatasaraya kim neden niye aldı? her maçta adamın vukuatı var. bide adama 10 nmaralı formayı vermişler. adamın hiçbir faydası yokki. üstüne zararı var. adam orlarda diye kendi takım arkadaşıda adama güvenir. herkes bilir fenerle oynanan maçta fener taçı kullanıyor fenerin adam bizim ceza sahasına kaçıyor ama belhanda denen adam çizgide düşmüş orlarda oyalanıyor. o top gitti gol oldu. şimdi schalke maçını izliyom. adam hep vukuat yaa. bu adamı gönderin diye oylama yapsınlar facebook, twitter, instagram internette yapılabilecek her ortamda bu adam gönderilsin diye uğraşırım. bu adamı az anlatın yaw kimdir? neyin nesidir? şimdiya kadar neyi başarmışta galatasaraya almışlar? şimdiye kadar hangi takımda oynayabilmiş?
 
kalıcı olmayan konu diye buraya açtım. 
yasak 07/Kas/18 00:46
do_som forum folder husnuweb ulaşabilen var mı ? uzun zamandır giriş yapmamış merhaba dostlar husnuweb le muhabbetim vardı bayadır giriş yapmamıs. en son ekimde giriş yapmıs gün aşırı giren birisiydi bi sıkıntı felan mı vardır konu açayım dedim
 tanıyan eden varsa cıtlatırsa iyi olur
https://www.tahribat.com/Members/husnuweb
 
Istek uzerine. Under 05/Kas/18 11:51
coder2 forum folder (Konu silinebilir) Tableti olan birinden ufak bir rica Halledildi , teşekkürler. Konuyu goren mod silerse sevnirim. istek üzerine 04/Kas/18 10:51
Enquinx35 forum folder Fenerbahçe Galatasaray derbisi Arkadaşlar yarın derbi var. Nerden takılmadan donmadan izleyebiliriz. Varmı ip tv ? Donmadan izleyebilieceğimiz veya günlük 5 veya 10 tl ye satın alıp izleyeceğimiz güvenilir bir yer ?
 
Not: maçtan sonra konu silinebilir teşekkürler.
mac sonucu 2 - 2 02/Kas/18 23:51
NighT_JudGe forum folder İş İlanı Bir  arkadaş için  PHP ve  Js den  anlayan  Bulgaristanda  çalışacak  personel  arıyorlar yazılım  işi  bahis felan  işi diye  tahmin ediyorum ama  bilmiyorum :) sorarsınız
maaş  1000  Euro Sosyal  Haklar  var  evi onlar  verecekmiş   ilgilenen olursa  ben  yönlendireyim 
boş beleş adamların gereksiz muhabbeti 'Nevropat ' kast ediyorum 01/Kas/18 11:52
my4 forum folder Arkadaşlar çok kötüyüm hiv olabilir miyim? Merhabalar dün gece şeytana uyduk bir hayat kadınıyla beraber oldum. Kondomsuz şekilde ve şu an çok korkuyorum hiv olabilir miyim diye konu gizli  Arkadaşlar lütfen yardımcı olun  duble 01/Kas/18 11:15
plA forum folder Age of Empires 2 HD - The Rise of the Rajas 4 saattir uğraşıyorum, 2 farklı setup indirdim ama bi türlü açamadım. Varsa helalinden bi link , dört gözle bekliyorum ..Linkler bulundu : 
https://thepiratebay.org/torrent/16579270/Age.of.Empires.II.HD.The.Rise.of.the.Rajas.DLC-ALI213
Alternatif ) http://www.thepiratedownload.com/download-age-of-empires-ii-hd-the-rise-of-the-rajas-reloaded/
expired 01/Kas/18 10:58
do_som forum folder Alüminyum Klorür Satılık Terleme önleyici losyonların içindeki ana madde bu. Ter bezlerini gecici süreliğine bloke edip terlemeyi engelliyor. Daha çok el terlemesi veya aşırı terleme hastası insanların tercih ettiği solisyonlarda kullanılıyor.
Bende bu tür bir amaç için almıştım şimdi birazını satmak istiyorum.
15-20 gr dan 100 küsür ml solisyon yapabiliyorsunuz. 2-3 gün elinize sürdüğünüz takdirde ve eliniz çekerse 2 hafta terleme kesiyor 8-9 gün sonra tekrar sürün bu şekilde hiç terleme başlamadan ufak ufak besleyerek gidersiniz.
Alüminyum klorür tahriş edici bir toz sıvısıda öyle. solisyon yapmak için etil alkol, su, alüminyum klorür gerekiyor.
yani 100 ml lik yaparsanız 2-3 sene götürür sizi 15 gr dan. o yüzden pharmaton şişesine 50-60 gram veya daha fazla koyucam göz hesabı teraziyle ölcüp yaparsınız siz. Eğer lazım olan varsa duyurulur 30 liraya satarım kargosu alıcıya ait daha pahalı birşey ve az satan bulamazsınız bunu :D
under sildi. bi daha bu tip konu acarsan banlanirsin. 30/Eki/18 17:38
flybatwin forum folder r10 için ad soyad tc no lazım r10 üye olucamda  kendi tc kayıtlı   başka birinin lazım verebilecek var mı admin konusu 30/Eki/18 14:31
Nikoteen forum folder Bir telefon numarasının adresi lazım 0552 ile başlıyor yardımcı olabilecek varsa lütfen pm atsın hayat Mamak meselesi benim için geçende böyle bir konu vardı ama bulamadım. Adresine kadar çıkartanlar olmuştu verilen numarayı bana isim soy isim ve adres lazım.  Istek uzerine. Undee 29/Eki/18 10:40
NighT_JudGe forum folder Ücretli Ufak Bi Yardım Oluşturdum bir Js dosyamda hesaplamalar doğru çalışmıyor makul bir fiyat ile ücreti mukabilinde düzenleme yaptıralacak ilgilenen arkadaşlar PM atabilir mi zahmet olmassa acele olduğu için başkasın ile anlaşdım 15/Eki/18 13:00
NighT_JudGe forum folder Js bilenler bakabilir mi uzun  süredir  üzerinde  çalıştığım  hem  kendimi  geliştirmek   hemde  kazanç sağlamak için   uğraştım üretim takip  uygulamamda  JS de bi yerde  takıldım  (sorun  hesaplama ile  alakalı hesaplama  doğru  yapılıyor  ama benim istedim yada olması  gerektiği  gibi değil )  tam anlamadım için  kodların  hepsini  atmak yerine   müsait olan  bir  arkadaş  uzak bağlantı ile  yardım  edebilir mi  sorun çözüldü 13/Eki/18 12:31
burakayser forum folder -------------- Sildim alüminyum. under sildi. Muzik ve ses harbiden kötüydü :( 11/Eki/18 17:09
Toplam 4560 kayıt