Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
SerYolcu forum folder Ücretsiz Devretmelik 2 Adet Domain Yukarıda yazılı olan 2 Adet domain talipli kişilere  ÜCRETSİZ devredilecektir.
Domainler IHS de bulunmaktadır.
EDIT : Domainlerin  taliplilerine transfer süreci başlamıştır. Konu kilit.
kendi istegi 20/Haz/18 02:23
CanKirca forum folder Satilik garantili, kapali kutu cihaz: iPhone X 256GB   Herkese selamlar,Her renk iPhone X 256GB mevcut. Garantili, Turkiye urunu, acilmamis kutu ve faturali.Fiyat: Ufak bir pazarlik payiyla 6150TLDetaylar icin PM yollayabilirsiniz, yalnizca Tahribat'a ozeldir.**Bilenler vardir, eski bir Apple calisaniyim ben, yani akliniza olumsuz ya da illegal bir dusunce gelmesin lutfen.
Kolayliklar.
kendi istedi 19/Haz/18 23:10
cocaine forum folder İngilizce Gelistirmek İçin Wp Gurubu Konu silinsin lutfen.
 
istek 17/Haz/18 16:20
matematikciadmin forum folder bu elemanı bulmam için yardım lütfen... donanımhaberden miktarı az olduğu için direkt gönderip kod almak istedim ama eleman parayı alıp kod göndermedi.(19 tl)
Hesap No: 52059886                               
Karşı Şube :Fındıkzade                                      Ödm.Tür:Diğer                 
Lehdar Hesap :54213155                                      Lehdar:HÜSEYİN UYSAL          
                              Lehdar IBAN:TR36 0003 2000 0000 0054 2131 55   
 
 
bu bilgilerden bana ayrıntı öğrenebilecek arkadaş var mıdır?  Ziyaretine bir gitmek istiyorumda.
 
yasak 15/Haz/18 13:24
x-t0xid forum folder Plakadan Isim ? Selamlar bir plaka mevcut plakadan isim veya numara verebilecek kimse var mi acaba? 
 
Plaka : 49 AP 713 - Kamyon
yasak 15/Haz/18 13:24
TurkForces forum folder Rahatsız eden numarayı sorgulama ? Müridler kolay gelsin.
Birinin ricası ile konuyu açtım. Bir bayan var sürekli evli bayan arkadaşımı rahatsız ediyor. Çalıştığı yer mevcut, numara mevcut isim mevcut fakat soyadını adresini falan bilmiyoruz.
 
Yardımsever bir murid el atabilir mi :S Biraz acil
FB Profili: https://www.facebook.com/profile.php?id=1255313123
Rahatsız Eden Özlem denen kadının Cep Numarası: 0531 918 30 17
Soyismi dahil bulunabilen bilgileri verebilecek arkadaş var ise çok makbule geçer.
problemli konu numarasiyla sikayet ederseniz devlet bulur 13/Haz/18 14:23
u235 forum folder Türksel Ukraynada dolandırıcılıkdan ceza yedi Türksel ( Ukraynada Lifecell )  Ukraynada dolandırıcılıkdan 2.5 milyon TL ceza yedi. Türkiyede yaptıkları burda halkın artık ses çıkarmadığı haksız kazanç hamlelerini orda yapıp ceza yediler.
 
Ceza sebebi:  tarife hesaplamalarında doğru olmayan bilgilendirme
http://ukrturk.net/ukrayna-antimonopol-komitesinden-turk-sirketine-19-milyon-uah-ceza/
 
Fazla gitmiş bu silinebilir.
Iki tane ayni konu var. under sildi 11/Haz/18 08:40
317seref forum folder silinebilir silinebilir del 06/Haz/18 08:41
yalnizturk forum folder Wordpress Yazıların İçinde Eklemediğimiz Bir Link Çıkıyor Hocalar merhaba, wordpress sitemizde yazıların içinde eklemediğimiz bir link çıkıyor. Bir resim eklenmişte onun açıklamasıymış gibi gözüküyor tıklandığında ana konuya yönelniyor yine, sanki virüs bulaşmış gibi konu hakkında bilgisi olan var mıdır ?Gözüken yazı: 
Sheer delight! Cardi B shows off her curves in black sequin bodysuit and thigh-high boots at Vogue bash in NYC
 
Örnek sayfa:
https://www.academicopinion.org/uyghur-qanat-karez-water-channels.html
2.post 03/Haz/18 07:50
SaviorAngel forum folder paypal 20 dolar alınacak merhaba müridler paypal üzerinden bir şey almam gerek 20 dolar yardımcı olabilecek mürid var mı?  yasak 31/May/18 10:42
asa42 forum folder DGKO Seyh @HolyOne Bunu yaptigim icin banlancak gibi hissediyorum ama, dogum gunu bile kutlamayacaksak tarikatin ne manasi kaldi? sitede dogum gunu kutlamak yasak :) 30/May/18 15:51
salihgs forum folder Aklıma Gelen Çılgın Düşünceler Gerçekten bu konuları açanları saçma ergen bulurdum ama zor durumdayım hocalar aklımla konuşmaktan kafayı yiyecek noktaya geldim ve 8 senedir yanımda olan tbt ailesine içimi dökmek istedim.sevdiğim emek verdiğim bir kız var... yakın zamana kadar birbirimizi çok seviyorduk.Ancak  3,4 aylık zamanda da birçok kez ayrılılıklar yaşadık hepsinde de bir şekilde barıştık.2 gün sürmedi iletişimsiz kaldığımız dönem.
En son bayramdan önce 7 günlük bir zamanı birlikte geçirme fırsatımız oldu bu 7 günde 4 gün iyiysek diğer 3 gün kavgayla gürültüyle geçti. Yaşadığı yere yolcu ederken de iyi bir şekilde ayrıldık.Aradan 3,4 gün geçtikten sonra yine kötü olduk ve öfkeden birbirimize inanılmaz kötü sözler söyleyerek ayrıldık.Normalde 2,3 gün süren iletişimsizliğimiz 6,7 günü buldu konuşmak için arıyorum açmıyor mesajlarıma cevap vermiyor ve artık tamamen bittiğini düşünüyorum.
Aklıma devamlı gelip duran şey ise arabama atlayıp görev yaptığı yere gitmek karşıma alıp konuşmak... 12 saatlik bir yol gidip geleceğim toplamda 24 saat ve iki güne sığdırmam lazım bu yolu.tek başıma çıkacağım yola.Oraya gittiğim de benimle konuşmaması geldiğin gibi geri git demesi de kuvvetle muhtemel.
Aslında çok abes bir hareket olacağının farkındayım ama bu fikri de içimden atamıyorum kendimi saçmalıklarına ikna etmeye çalışıyorum ama sonra tekrar başa dönüyorum.
Sizce gitmeli miyim her şeyi göze alarak ? Olgun cevaplar bekliyorum hocalar samimice...
Yanlış Yere Açtım Konuyu Silinirse Sevinirim
 
istek uzerine. under 30/May/18 14:42
murdery forum folder 20 saniye sürer - Yarışmaya katıldık oy verir misiniz http://hayalineuc.com/yarisma/bursa/app-video/501 oy isteme konulari yasak. 30/May/18 09:22
C_e_Z_a forum folder Hydro'dan sonra katılanları en çok sevindirecek Token : Arraw ( 0,0002 eth = 1$ ) Merhaba arkadaşlar,
 
Hydro'dan sonra en çok katılımın olduğu , en çok gelecek vaad eden ve e-ticaret üzerine bir proje olan token olan Arraw'ın Airdrop'una katılmayı kaçırmayın. Şuanki değeri 0,0002 eth = 1$. Girişte 500 Arraw veriliyor.Her referansa 25 Arraw hediye. Kısa sürede borsada işlem göreceği bir diğer güzel haber .
Hemen katılmanızda fayda var
refli link yasak, konuda refsiz linkle beraber veilmelidir 27/May/18 22:55
saybirs forum folder Bu Numara Kime Ait? konu kilitlenebilir,çözüme ulaşılmıştır :) yasak 27/May/18 14:58
kUz3y forum folder İsim soyisimden numara lazım. Hallettim teşekkür ederim arkadaşlar. yasak 27/May/18 14:57
Dante_ forum folder Kaza 67 TG 908 Plakalı aracın Kime Ait olduğu adresi vs. bulma gibi bir durumumuz varmıdır. Kdz.Ereğli de trafikte yaşlı  karı kocaya saldırdı yakalayamadım. Şikayetçi oldurdum amcayı vs. Savcı ne zaman çağırır ifadeye falan belli olmaz dedi tanıdık polisler falan . Yardımcı olursanız sevinirim. plakayi ogrendiniz sikayetci oldunuz zaten?.. yasak 27/May/18 14:57
patates forum folder bit coin lazım. arkadaşlar 0,0091 bitcoin göndermem lazım. 
btc türk adres bilgisi istiyor, üzerime fatura vs yok. onay süreci filan çok oyalanıcak. yarın ben tl karşılığını eft olur havele olur birinize geçsem benim yerime isteğim cüzdana göndermeniz mümkün olurmu?
yada btc türkten daha kolay bir yolu varmı?
baskasinin adina para gondermenin her turlusu kulliyen yasak 27/May/18 14:17
Tutaysalg1r forum folder Ezhel'in tutuklanmasına dair !? Konusunu bulamadım ama sanırım kimse bu konu hakkında düşüncelerini paylaşmamış ben sizin düşüncelerinizi çok merak ediyorum açılan dava ve dava süreci haklı mı yoksa haksız mı ?  bizi ilgilendirmeyen konu 26/May/18 10:07
EnableTurk forum folder 280 TL Sanal Kart Lazım (330 TL havale & Eft yaparım ) Merhaba dostlar, apple developer acc alacağım. 
280 lira gibi bi ödemesi var. Bunun için sanal kart oluşturup gönderen arkadaşa, ödeme sonrasında anında havale & eft saat geçerse ATM den yatıracağım. 
Şimdiden teşekkürler.
yasak 22/May/18 17:08
u235 forum folder Yazılımcı arkadaşlar telegram grubu kurdum Merhabalar hocalar.Yazılımla ilgilenen arkadaşlar için bir telegram grubu kurdum.Yazılımla alakalı muhabbet edebileceğimiz,bilgi alış verişi yapabileceğimiz ve soru sorabileceğimiz bir grup.
Grupda neler konuşulur;
Software architecture,design patterns,yazdığınız kodla alakalı review vs dahil olmak üzere yazılımla alakalı herşey.
Kariyerle alakalı sorular,sohbetler.
Yazılım müh. ve programcılık bölümüyle alakalı konular.
Bilgi verici linkler,bloglar,yazılımla alakalı her türlü yeni teknoloji.
Ayarında kaldığı sürece havadan sudan muhabbet.
 
Siyaset muhabbetleri.Partilerle alakalı yorumlar.Futbolla alakalı konular.Üyelerin birbirine hakaret,küfür vs etmeleri. gibi durumlar ise grupda istemediğimiz durumlar.
 
Grupda katı kurallar falan yok.
Grup linki burdan. Grup Tahribat adına değildir ve Tahribat.com la alakası yoktur.Yazılımcı arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz.
NOT:Gruba gelen arkadaşlar hangi programlama dillerinde yazdıklarını yada ilgilendiklerini,tecrübelerini yazarlarsa güzel olur.
tahribat kullanicilarini hedef alan her turlu grup yasaktir, tahribatla iliskisi yok yazinca bu durum degismiyor :) 21/May/18 08:11
patates forum folder Akşam ki maç için link varmı Başlık böyle olunca buraya haricinde birşey yazmaya gerek yoktur herhalde suresi gecmis, bir de yasak :) 21/May/18 08:08
KaptaN forum folder Ülke Gündemi, Seçim ,Olaylar, Bombalar Ve Niceleri ,[TEK KONU] V6 V1 https://www.tahribat.com/forum/gundem--guncel-durum-hk-217109
V2 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-olaylar-bombalar-ve-niceleri-tek-k-225738
V3 http://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-olaylar-bombalar-ve-niceleri-tek-k-230581
V4 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-olaylar-bombalar-ve-niceleri-tek-k-232837
V5 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-olaylar-bombalar-ve-niceleri-tek-k-234651 
 
Tek konu olsun. Gundem/guncel konulardan siyaset, terorist, multeci, patlama, siyasi rejim vb. iceren gelismeleri burda tartisalim. Spesifik olarak ekonomik gelismeleri konusmak icinse surasi da var:
http://www.tahribat.com/forum/ulke-ekonomisi-doviz-ve-zamlar-genel-konu-224852
Lutfen tartisma dozuna ve kelime secimlerine dikkat edelim, lazim oldukca uyuz oluyorum butonunu kullanalim.
 
Seçim yaklaştığından seçim özel olarak belirttim , başka konular açmaya gerek yok .
 
 
 
+18 gorseller (orn. ceset) paylasirken direkt postun icinde paylasmak yerine bakmak isteyenin tiklayip gorebilecegi bir link paylasmaya dikkat edelim. 
bu tarz konular için yönetimden izin alalım keyfi oalrak konu kapatmayalım 20/May/18 22:16
sakat-at forum folder Alınık Adsense Selam mürit ve mürideler. 
Adsense hesabı satın almak istiyorum. R10 gibi yerlerdeki üçkağıtcılarla uğraşmak istemediğimden sizlere sorayım istedim. Pinli olması önemli. Elinde olan varsa istediği fiyatı ve ne zaman açtığını yazarsa konuşalım.
 
yasaklı 19/May/18 13:19
WarHead forum folder Banka hesabım Sorun halledildi.. avukat saolsun kendi istegi 17/May/18 09:31
Toplam 4558 kayıt