Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
EnableTurk forum folder İşiniz internetse, işinizi düzgün yapın. Merhaba dostlar,
Önce size söylemek istediğim bi kaç şey var, daha sonra soruma geçeceğim.
Bundan bi sene önce falan rastgele arama hacmi için açtığım bi site vardı, tamamen kopya içeriklerle dolu takibini yapmadığım bir site. Fotoğraf galerileri vs. vardı sitede, bu sitede görsellerin arasına karışan bi çocukla kadının fotoğrafı yüzünden Müstehcen içerik üretiminde çocukları kullanmak. suçundan 1 gece nezarette yattım ve mahkemece yargılanana kadar denetimli serbestlik aldım. Üstelik fotoğrafta her hangi bir çıplıklık yok ve içeriği üreten kişi yani fotoğrafı çeken kişi ben değilim ve kişileri tanımıyorum.  O 1 gecede ağzıma sıçıldı afedersiniz. Zamanında yaptığım saçma sapan bir site için, mahkemeye çıkana kadar 25 - 30 saatlik süre bana 2 yıl gibi geldi. Psikolojim alt üst oldu. Demem o ki, şuan uğraştığınız bu tip siteler yada geçmişte açtığınız siteler varsa bir göz gezdirin. Günlük 10 hitli bir site olsa dahi bir bakın, nereden ne çıkacağı belli olmuyor. Gereksiz siteleri açık tutmayın. Hukuksal açıdan kesinlikle bir açık bırakmayın. Kaç gündür uyku uyumuyorum. Beynim eridi düşünmekten.
Soruma geleyim, 
Dediğim gibi, açtığım kopya içerikli bir sitede bulunan herhangi bir çıplaklık veya müstehcenlik barındırmayan, ancak müstehcen içerik yayınlayan bir sitede bulunduğu için beni "Müstehcen içerik üretiminde çocukları kullanmak"  suçundan yargıladıkları fotoğrafı başka sitede olduğunun kanıtı ile birlikte tutuklandım nezarette yattım ertesi gün savcılığa ifademi verdim. Mahkemeye sevk edildim ve mahkemede denetimli serbestlik aldım. Fotoğrafı üreten ben değilim, farklı bir sitede olan fotoğrafları toplu bir şekilde kopyalayıp yayınladığımın ıspatlarını sundum. Denetimli serbestlik sonunda, ağır bir ceza alırmıyım ? Yada para cezasımı kesilir ne olur ? Kafamda deli sorular. 
Konu neden gizli diye sormazsınız heralde.
Teşekkürler.
kendi istegi 08/Eyl/22 08:38
EnableTurk forum folder Yargıtay Bozma Kararı Sonrası Hk. Merhaba dostlar, 
13 Eylül 2014'de şu konuyu: https://www.tahribat.com/forum/isiniz-internetse-isinizi-duzgun-yapin-199164
23 Eylül 2015'de de şu konuyu: https://www.tahribat.com/forum/yargitay-sanigin-yaninda-midir--temyiz-sansim-ned-211574 açmıştım. Sonrasında 15 maddelik bir itiraz dilekçesi ile yargıtaya gittik. 
Konunun geçmişi böyle saçma sapan bir şey. Yargıtay kararı bozdu. Sizce beni nasıl bir süreç bekliyor? Duruşmaya katılacağım. (Eylül'de) Avukat'ın söylediği genelde yargıtayın kararına uyulur. Ama tabi nasıl bir hakim denk gelir ne olur bilmiyorum.
Mahkeme daha az bir ceza vermek zorunda iken, ben yargıtay'a 15 maddelik bir itiraz dilekçesi sunmuş iken;
Sizce yırtma ihtimalim kaç olur? Ya da ceza verirse ne ceza verir? 5 Yıl bozuldu örneğin, 3 mü verir? Var mı böyle bir muhabbet?
Dipnot: Aylık 200 TL kazandırsan bi site için evlilik tarihimi bile erteledim. Hayatımı erteledim bu salak şey yüzünden :) Dikkatli olalım beyler, her konuda. Umarım her şey gönlünüzce olur.
kendi istegi 08/Eyl/22 08:38
EnableTurk forum folder Yargıtay sanığın yanında mıdır ? Temyiz şansım nedir ? 5 Yıl Hapis Verdiler. Merhaba arkadaşlar, dostlar.
TBT beni derdimden sıkıntımdan tanıyor artık da. Gülemiyoruz işte aklımız başımızda değilken yaptığımız aptallıklar, bu gün karşımıza çıkıyor.
http://www.tahribat.com/forum/isiniz-internetse-isinizi-duzgun-yapin-199164 Böyle bir konum vardı vakti zamanında açtığım. Önce bu konuyu okursanız beni daha iyi anlayacaksınız. Yine de özet geçeceğim;
Bir gün baktım ki adult'da bir kelimenin arama hacmi çok yüksek ve arama motorlarında bu yönde bir boşluk var. Dedim açayım bir adult sitesi, direk keyword aldım. Anahtar kelime biraz siyasi. Ama her hangi bir kişiyle veya kurumla alakası yok. Sadece bir görüşe yönelik içerikler.
Herneyse, siteyi açtım. Reklamdan 300 - 500 gelirken, bu siteyi çöp bir hostingde bıraktım. Ve uzuunca bir süre boyunca dokunmadım, site 50 60k hitlere ulaşmış.  Çok detaya inmeyeyim.
Adamın biri benden şikayetçi oluyor ve aksiyon başlıyor. Konu : " Müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak! "
Ne yayın üretiyorum, ne de müstehcen birşey var ortada halbuki. Botla çekilen içerikler, içerisine karışan saçma görseller. ( Site porno içermese de müstehcen fotoğraflar mevcut. )
2. duruşmada, fotoğraf başbakanlığın bir birimine gidiyor ve gelen cevap fotoğrafın müstehcen olmadığı. 3. Duruşmada ise, hakim " Fotoğraf müstehcen olmasa dahi bulunduğu  site müstehcen " deyince, 5 yıl hapisi de yazınca.. 
Duruşmaya katılmamıştım ve yurtdışındayım, avukatım arayıp 5 yıl hapis, yargıtaya temyize gidiyoruz dedi.
Ben temyiz kelimesini daha önce duymuş biri de değilim. İnternetten  araştırdığım ve avukatın söylediğini biliyorum.
Ama sizce bu mevzuda yargıtayın kararı ne olur ? Avukatın söylediği, bu hukuksal manada doğru bir karar değil dönme ihtimali yüksek. Ama çok da umutlu değiliz. 
Yargıtay sanıktan yana karar verir diyorlar ama bilemedim.
kendi istegi 08/Eyl/22 08:38
override forum folder Sahte Google Translate uygulaması binlerce bilgisayara madencilik yazılımı yükledi Hi millet, Bugun haberlerde bunu gordum ve kodu merak ettim, dosyalari bulamadim, yapan kisi'de turk cikti :)Programi nerden bulabiliriz?
Research: https://research.checkpoint.com/2022/check-point-research-detects-crypto-miner-malware-disguised-as-google-translate-desktop-and-other-legitimate-applications/Haber: https://tr.cointelegraph.com/news/sneaky-fake-google-translate-app-installs-crypto-miner-on-112-000-pcs
kendi istedi 05/Eyl/22 12:19
u235 forum folder Akdeniz Ege Otel önerisi Hacılar tatile gidecem 5 günlük kadar. Kafa dağıtmam lazım. Sosyalleşmem lazım.
Şu profil fotomdaki hatun gibilerin olduğu bol rus falan turistli 8-10 k bütçeyi aşmayacak bir otel arıyorum. 
Tatil sitelerinde çıkıyor bazı oteller de hangisi nasıldır pek bilmiyorum. 
 
istek uzerine. under sildi. 22/Ağu/22 08:52
coder2 forum folder Mod arkadaşlar silebilirseniz sevinirim Mod arkadaşlar silebilirseniz sevinirim, teşekkürler null 12/Ağu/22 14:14
hipokondriyak forum folder 'berk yan    Gereksiz konu 27/Tem/22 08:38
hipokondriyak forum folder İllla K Pzezenk Mi Olmak Gerek Ya Da Orospu Evladi b'sk' İllla K Pzezenk Mi Olmak Gerek Ya Da Orospu Evladi b'sk' İçip içip konu açmayın 27/Tem/22 07:24
xylgn_ forum folder Konu silinebilir İptal under sildi. 25/Tem/22 09:31
zeybekustasi forum folder Edit edit... undre sildi. 13/Tem/22 12:10
e2 forum folder Photoshop Yüz Değiştirme (Ücretli) Arkadaşlar merhaba.
İntikam soğuk yenen bir yemektir, bana yapılan şakanın üzerine 8 ay geçti bir planım var :P. Bunun için arkadaşın kafasını kesip transeksüel, travesti bedenine yapıştırmam gerekiyor.
Kendi bilgisayarım arızalı geçici olarak kullandığım bu bilgisayara uygulama yüklemek istemiyorum. Psd olsa ben yapardım fakat beklemek istemedim.
Herkese açık atsam eminim fotoğrafların içinden geçerdiniz fakat şans kaza fotoğraflar public olursa, başka yere giderse büyük sıkıntı çıkarır eleman diye gizlilik çerçevesinde ücretli yaptırmak istiyorum.
Dediğim gibi ana tema travesti, transeksüel yapacak arkadaşın hayal gücüne bırakıyorum fotoğraf işini sadece kaliteli, gerçekçi birşeyler çıksın yeter :D
Not: Ücret işleri bu iş için nasıl olur bilmiyorum fakat 40TL düşündüm 6 fotoğraf yeterli olacaktır.
Kendine güvenen photoshop ustalarını bekliyorum :D
istek uzerine. under 04/Tem/22 21:28
EmiRReiS forum folder Underzero ya Özel Merhabalar,
 
Sürekli forumda kendisine nargile ısmarlamadığım için bana laf sokan, usulune uydurup beni banlayan abimize özel video çektik.
Kendisine saygılar :)
 
Video
admin konusu 04/Tem/22 09:20
circuit500 forum folder Tarikat Günlük Mesaj Sınırı Selamün aleyküm herkeseBildiğiniz üzere yeni siteye katılan bir muhasebeciniz olarak pek çok konuda yazıştık ve sitenin favori muhasebecilerinden biri olduk. Ama günlük mesaj limiti sebebiyle bütün arkadaşlara cevap yazamıyorum. 24 saat beklemek zorunda kalıyorum. Yönetimimiz mesaj sınırını arttırsa kaldırsa güzel olmazmı? under sildi 27/Haz/22 12:50
DE5TROY3R forum folder TV Usb Video Desteklenmiyor Uyarisi hk. axen marka bir tv var. mp4 videosunu 8 formatta hazirladim usb ye attim oynatmadi. hangi formatta yapmaliyim ¿
tv modeli yok.
anasayfada gozukmedi 22/Haz/22 21:18
Deleted001 forum folder Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V63 Atam affet...
 
KONU YENİ ÜYELERE DE AÇIKTIR - KONU YENİ GELENLERE AÇIKTIR
V50 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-251699V51 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-251855 V52 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-252007
V53 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V53
V54 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V54
V55 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V55
V56   Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V56
V57 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V57
v58  Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V58
v59 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V59
v60 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V60
v61 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V61
v62 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-253300
ADMIN NOT. BU KONU ALTINDA BUTUN KURALLAR HUNHARCA, ZALIMCE, KIMSENIN BAHANESINI DINLEMEDEN, KULLANICI DEGIL ASAYIS ODAKLI BIR SEKILDE UYGULANMAKTADIR. EN UFAK PROVOKASYONA GECIT YOKTUR. YAZDIGINIZI IKI KERE DUSUNEREK YAZIN.
admin konusu 21/Haz/22 13:04
Deleted001 forum folder Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V62 ATAMIN RESMİNİ KONUDAN KALDIRYORUM, BU KADAR AMSALAK İNSANIN OLDUĞU VE SÜREKLİ DAHA DA SALAK SAÇMA İŞLERİN YAPILDIĞI BİR ÜLKEDE YÜZÜNE BAKACAK HALİMİZ KALMADI
Atam affet...
 
 
V50 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-251699V51 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-251855 V52 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-252007
V53 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V53
V54 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V54
V55 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V55
V56   Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V56
V57 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V57
v58  Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V58
v59 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V59
v60 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V60
v61 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V61
 
ADMIN NOT. BU KONU ALTINDA BUTUN KURALLAR HUNHARCA, ZALIMCE, KIMSENIN BAHANESINI DINLEMEDEN, KULLANICI DEGIL ASAYIS ODAKLI BIR SEKILDE UYGULANMAKTADIR. EN UFAK PROVOKASYONA GECIT YOKTUR. YAZDIGINIZI IKI KERE DUSUNEREK YAZIN.
 
 
admin konusu 21/Haz/22 13:04
Deleted001 forum folder Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V61  
ATAMIN RESMİNİ KONUDAN KALDIIYORUM, BU KADAR AMSALAK İNSANIN OLDUĞU VE SÜREKLİ DAHA DA SALAK SAÇMA İŞLERİN YAPILDIĞI BİR ÜLKEDE YÜZÜNE BAKACAK HALİMİZ KALMADI
Atam affet...
 
 
V50 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-251699V51 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-251855 V52 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-252007
V53 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V53
V54 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V54
V55 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V55
V56   Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V56
V57 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V57
v58  Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V58
v59 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V59
v60 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V60
ADMIN NOT. BU KONU ALTINDA BUTUN KURALLAR HUNHARCA, ZALIMCE, KIMSENIN BAHANESINI DINLEMEDEN, KULLANICI DEGIL ASAYIS ODAKLI BIR SEKILDE UYGULANMAKTADIR. EN UFAK PROVOKASYONA GECIT YOKTUR. YAZDIGINIZI IKI KERE DUSUNEREK YAZIN.
 
admin konusu 21/Haz/22 13:04
futurist forum folder Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V60  
 
V50 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-251699V51 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-251855 V52 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-252007
V53 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V53
V54 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V54
V55 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V55
V56   Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V56
V57 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V57
v58  Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V58
v59 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V59
 
ADMIN NOT. BU KONU ALTINDA BUTUN KURALLAR HUNHARCA, ZALIMCE, KIMSENIN BAHANESINI DINLEMEDEN, KULLANICI DEGIL ASAYIS ODAKLI BIR SEKILDE UYGULANMAKTADIR. EN UFAK PROVOKASYONA GECIT YOKTUR. YAZDIGINIZI IKI KERE DUSUNEREK YAZIN.
admin konusu 21/Haz/22 13:04
u235 forum folder Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V59  

V50 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-251699V51 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-251855 V52 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-252007
V53 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V53
V54 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V54
V55 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V55
V56   Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V56
V57 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V57
v58  Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V58
ADMIN NOT. BU KONU ALTINDA BUTUN KURALLAR HUNHARCA, ZALIMCE, KIMSENIN BAHANESINI DINLEMEDEN, KULLANICI DEGIL ASAYIS ODAKLI BIR SEKILDE UYGULANMAKTADIR. EN UFAK PROVOKASYONA GECIT YOKTUR. YAZDIGINIZI IKI KERE DUSUNEREK YAZIN.
admin konusu 21/Haz/22 13:04
Mutubilir forum folder Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V58 V50 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-251699V51 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-251855 V52 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-252007
V53 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V53
V54 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V54
V55 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V55
V56   Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V56
V57 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V57
 
ADMIN NOT. BU KONU ALTINDA BUTUN KURALLAR HUNHARCA, ZALIMCE, KIMSENIN BAHANESINI DINLEMEDEN, KULLANICI DEGIL ASAYIS ODAKLI BIR SEKILDE UYGULANMAKTADIR. EN UFAK PROVOKASYONA GECIT YOKTUR. YAZDIGINIZI IKI KERE DUSUNEREK YAZIN.
admin konusu 21/Haz/22 13:04
futurist forum folder Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V57  
 
V50 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-251699V51 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-251855 V52 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-252007
V53 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V53
V54 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V54
V55 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V55
V56   Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V56
 
ADMIN NOT. BU KONU ALTINDA BUTUN KURALLAR HUNHARCA, ZALIMCE, KIMSENIN BAHANESINI DINLEMEDEN, KULLANICI DEGIL ASAYIS ODAKLI BIR SEKILDE UYGULANMAKTADIR. EN UFAK PROVOKASYONA GECIT YOKTUR. YAZDIGINIZI IKI KERE DUSUNEREK YAZIN.
admin konusu 21/Haz/22 13:03
futurist forum folder Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V56 V50 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-251699V51 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-251855 V52 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-252007
V53 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V53
V54 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V54
V55 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V55
 
ADMIN NOT. BU KONU ALTINDA BUTUN KURALLAR HUNHARCA, ZALIMCE, KIMSENIN BAHANESINI DINLEMEDEN, KULLANICI DEGIL ASAYIS ODAKLI BIR SEKILDE UYGULANMAKTADIR. EN UFAK PROVOKASYONA GECIT YOKTUR. YAZDIGINIZI IKI KERE DUSUNEREK YAZIN.
admin konusu 21/Haz/22 13:03
futurist forum folder Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V55  
V50 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-251699V51 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-251855 V52 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-252007
V53 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V53
V54 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V54
 
ADMIN NOT. BU KONU ALTINDA BUTUN KURALLAR HUNHARCA, ZALIMCE, KIMSENIN BAHANESINI DINLEMEDEN, KULLANICI DEGIL ASAYIS ODAKLI BIR SEKILDE UYGULANMAKTADIR. EN UFAK PROVOKASYONA GECIT YOKTUR. YAZDIGINIZI IKI KERE DUSUNEREK YAZIN.
admin konusu 21/Haz/22 13:03
futurist forum folder Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V54  
V50 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-251699V51 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-251855 V52 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-252007
V53 Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V53
ADMIN NOT. BU KONU ALTINDA BUTUN KURALLAR HUNHARCA, ZALIMCE, KIMSENIN BAHANESINI DINLEMEDEN, KULLANICI DEGIL ASAYIS ODAKLI BIR SEKILDE UYGULANMAKTADIR. EN UFAK PROVOKASYONA GECIT YOKTUR. YAZDIGINIZI IKI KERE DUSUNEREK YAZIN.
admin konusu 21/Haz/22 13:03
LhaNeT forum folder Ülke Gündemi, Vergiler,Ekonomi,Covid-19,₺ ,$, €, Ve Daha Niceleri [TEK KONU] V53 V50 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-251699 V51 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-251855 V52 https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-vergilerekonomicovid-19---v-252007ADMIN NOT. BU KONU ALTINDA BUTUN KURALLAR HUNHARCA, ZALIMCE, KIMSENIN BAHANESINI DINLEMEDEN, KULLANICI DEGIL ASAYIS ODAKLI BIR SEKILDE UYGULANMAKTADIR. EN UFAK PROVOKASYONA GECIT YOKTUR. YAZDIGINIZI IKI KERE DUSUNEREK YAZIN. admin konusu 21/Haz/22 13:03
Toplam 4558 kayıt