Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
x-t0xid forum folder Pubg Adam laızm Selamlar pubg atıyoruz squad gircez 1 kişi eksiğiz. genele açılan konu 10/Kas/17 07:11
CenkSertoz forum folder Aramızda WP'in piçi var mı? Merhaba,
WP'den uzman derecede anlayan, css bilgisi bulunan elimde hali hazırda işleyen bir siteyi adam edecek adam arıyorum.İlgilenenler lütfen PM atsın.
 
Cenk.
Duzgun bir konu basligi ac, burasi inci sözlük degil. Bir dahakine banlanirsin. under 09/Kas/17 07:57
muco forum folder Satılık 54 Tuşlu JWIN Org Jwin mk3054 org mevcut. Kardeşim müzik dersi için 2 defa kullandı tertemiz, mikrofonlu. Linkteki ürünün aynısıdır.
150₺'ye veriyorum.http://www.vatanbilgisayar.com/mk-3054-mikrofon-hediyeli-54-tuslu-elektronik-org.html
site disinda birine sattigi icin silinmesini istemis 06/Kas/17 00:17
Kurtismail forum folder Tahribattaki Hit Arttıran Açık Arkadaşlar hepinize selamlar saygılar sevgiler, az önce fark ettiğim bir açığı buradan paylaşmak istedim, Değerli admin arkadaşların özellikle dikkatlerine sunuyorum..
Konuların içinde sayılarla sayfalara gittiğimiz butoncukların hemen sonunda Son yazan buton, o butona bastığınızda, konunuzun hiti artmaktadır, ona dokunma sayısınca Açılan konunun hit sayısı artmaktadır! Buda haksız hit sonucunu doğurmaktadır. Bilgilerinize sunarım..
 
Mod not. Konunun Holy gormeden bir admin tarafindan hizla yok edilmesi gerek ekmegimizden olacagiz.
Moderatör hocam, Taktiri size bırakıyorum ancak Şeyh konuyu gördü, ona malüm oluyo bilirsiniz. :)
konu hakkinda gerekli aciklamayi Holy yapmis. Muridlere not: Kurtismail ile Anakonda ayni kisi degil, inceledik. Anakonda zaten banli. Daha da bu muhabbet hakaret sebebi olmaya devam ederse banlar havada ucusacak bilginize. 03/Kas/17 20:39
Sserkan forum folder Turkcell 1 TL Lazım Arkadaşlar 1 TL yollayabilecek varmı ? 
Anında enparadan  havale eft  yaparım. 1 TL lazım tl yüklemek istediğimde min 20 TL yükletiyor bana 1 TL lazım.
yasak 30/Eki/17 21:42
samato forum folder .. ..
 
gorundugu kadariyla konudan vazgecmis :) 29/Eki/17 16:04
Ransack forum folder Body Building Hormon Bilgisi Olan Selam hocalar,
Düzenli body sporu ile uğraşıyorum fakat gün içersinde iş yoğunluğu ve mutfak ile hiç aram olmadığı için büyüme sağlayamıyorum. 
Şimdi burda sormak istediğim soru şu;
Bu sporu yaparken hormon almak, vucuda bir zararı olur mu ? Kulaktan kulağa dolaşan hormon vuranların çocuğu olmuyor dedikodusu doğru mu ? Hormonlar hakkında bilgisi olanlar var mı ? Kullanan var mı ? Varsa tavsiye ediceğiniz bir marka yada kür var mı ?
lütfen bilgi verelim, bilgisiz yorumlar yazmayalım
saglikla iliskili bu tip konular yasaktir, spor hekimliginden bilgi alabilirsiniz 28/Eki/17 13:17
kofcu forum folder tunngle lifetime üyelik alımını kapatmış (silebilir miyiz? anlamsız olduğunu fark ettim) merhaba arkadaşlar "tunngle ne ki?" diyenler için kısa açıklama yapayım: hamachi gibi (yani sanal bir ağ kurarak lan oyunlarınızı multiplayer oynamanıza imkan sağlayan bir sistem)
bunun lifetime üyeliği vardı bir kere satın alıyorsun ömür boyu premium oluyor.
49 euro idi pahalı gelmişti ve ne gerek var ne işime yarayacak demiştim
az önce alasım geldi bi bakim dedim bir de ne göreyim!
fiyatı yarı fiyatına inmiş!! 19.99€
ama satışı durdurmuşlar...... https://www.tunngle.net/account/license/
internette satılık hesap falan aradım onu da bulamadım..
özetle bi fırsatı daha kaçırmış oldum... var mı sizin bildiğiniz satan, ya da sahip olduğunuz hesap?
Ek not: düşündüm de.. yok ya, fırsat falan kaçırmadım... zaten birsürü free alternatif var. Hem linux desteği de yokmuş.... Böyle düşününce başlığımın da bi anlamı kalmadı... eski zamanlardan kalma bi heves işte...
:)) 26/Eki/17 12:05
ExpirE forum folder Şu filmin adı ney (Bir film arıyorum) Film hakkında hatırladıklarım.
 
2005 den önce olması lazım digitürk daha yeni yeni evlere girmeye başlamıştı çünkü vede izlediğim evi hatırlıyorum o evde ilkokuldaydım çünkü.
 
Şeytanın çocuğu idi filmin konusu  (OMEN değil)
 
Hatırladığım bir kaç sahneler.
Çocuk bazı güçlere sahipti ve aile yemek yerken masadaki tabakları hareket ettiriyordu.
Metro sahnesi vardı birde birileri annesi ile çocuğunu kovalıyordu son anda metro kapısı kapanırken anne ve çocuk giriyordu. O sırada kovalayan kadının yüzü şeyatnımsı birşeye dönüşüyordu ve sinirleniyordu kaçırdığı için.
Şeytanın oğlu yada çocuu gibi bir ismi vardı sanki diye hatırlıyorum ama omen değil :S
ismini unuttum tarzi konular yasak :) 25/Eki/17 20:17
patates forum folder ayakabı öneri? arkadaşlar 2 aydır bankada çalışıyorum ve oldum olası klasik ayakabı giymeyen biri olarak ayaklarım minik tatlı ayaklarım pert oldu..
gelip giderken spor ayakabı giysem bile şube içi klasik devam.  bu konuda hazır kışta gelmişken sizden özellikle işte çalışan arkdaşlardan tavsiye istiyorum.
klasik gibi görünebilir fakat kesinlikle spor ayakabı rahatlığında bir ayakabı arıyorum. izmirde giyilecek çok kalın olmasada en azından su geçirmesin kış için.
 
işte bu kadar :)
 
aynı zamanda hafif bir tırnak batmam var bunlarla ilgilide deneyimleri olanlar fikir verirse sevinirim.
boyle konulari tahribatla alakasi olmayan konu diye silince kiziyorsunuz, silmeyip esnek davranmaya calisinca "bunun tahribatla ne alakasi var" diye sikayet yagiyor. Sonuc olarak kurallardaki at esek iguana maddesi dolayisiyla siliyorum. Ayrica ben de sketchers oneriyorum cok rahatlar. 24/Eki/17 22:13
SaviorAngel forum folder 1 Adet Satılık r10 davetiyesi fiyat 50 tl alıcılar pm 
satım olduğu için gizli
yasak 23/Eki/17 22:58
AnaKonda forum folder Özür dilerim sizden Muritlerden özür dilerim icerik gitmis 23/Eki/17 09:51
wordros forum folder Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi çözelim şu işi Selam olsun mürid kardeşlerim. Bugünki derbi 60 küsür ülkede canlı olarak yayınlanacakmış. Bende araştırıyorum normal tv den izliyebilirmiyiz diye. Bilgisi olanda buradan paylaşırsa mürid kardeşlerimiz yararlanır sanırım. 
 
NOT : KONU BİZE ÖZEL.
maç bitti 22/Eki/17 21:38
underzero forum folder Bimeks.com da ucmus Saldiri altinda mi ? Yoksa cogu magazalari kapanmisti komple mi kapattilar bilmiyorum.
Site su an acilmiyor.
www.bimeks.com
 
yanlış anons -bi admin 21/Eki/17 23:08
cybermole forum folder Çiçeksepeti Sorunu Özel  
Sorun çözüldü ... teşekkür ederim..
keske nasil cozuldugunu de soyleseymissin hocam :) 21/Eki/17 10:52
Bosluk forum folder son zamanlardaki wifi açığı nedir sağda solda görüyorumda pek birşey anlamadım bilen yapan varmı nedir sizi su tarafa alalim https://www.tahribat.com/forum/krackattacks-wifi-acigi-bulunmus-232223 18/Eki/17 22:24
satrekarte forum folder mynet haknda silinebilir.. konu yolundan sapmış 18/Eki/17 15:37
AnaKonda forum folder Sedat peker e ne oldu Gerçekten arkadaşlar twitter da bu haberi gordüm de bu gerçekten doğru bi habermi.kimi der photoshopla yapılmış sahte bi evrakmis derler.bu haberi attım diye de sedat peker hayranları varsada bana kizmasin lütfen bu haberi twitterde paylaşanlar var.bu haber benide  gerçekten üzdü.koskoca Reis e ne oldu bu dogrumu sizcede konuda konudan fazla kavga var 18/Eki/17 09:52
unbalanced forum folder Bir tane linki premium Cevirme (konu silinebilir) hallettim, o kesilen sey nedense ara ara devam ediyordu ve tamamlandi..  kendisi halletmis 18/Eki/17 00:12
AnaKonda forum folder Silindi Silindi konu basliklarini ve icerigini silinebilir olarak degistirmek ban sebebidir, haberiniz olsun :) 18/Eki/17 00:10
AnaKonda forum folder Konuyu sildim Konuyu sildim.tahribat kurallarına saygiliyimdir.tahribat kurallarına uymayipta bana laf atanlar trol diyenler cumartesi günü saat 13 te İzmir saat kulesinin önünde cay içmek için buluşmak üzere.gelmeyen soytarılık yapipta laf atmasin.herşey sahnesinde güzeldir.burada klavye kabadayılığı yapmak delikanlılık degil biraz ortami gozlemle otur soluklan hocam alinganlik yapacak bir sey yok :) 18/Eki/17 00:09
AnaKonda forum folder Silindi Silindi under sildi 17/Eki/17 10:58
x-t0xid forum folder tolgasen Muride nasil ulasabilirim numarasi falan var mi ? Adam banli durum biraz acil adama odememiz vardi  erteledik, iletisim kurabilirsiniz :) 17/Eki/17 00:46
muaythaist forum folder Suçsuzluğun İspatı Hususunda Yardım (gerekli bilgi edinildi, özel dava dosyası olduğu için konu silinirse sevinirim)  
gerekli bilgi edinildi, özel dava dosyası içerdiği için konu silinirse sevinirim..
del 16/Eki/17 19:00
hipokondriyak forum folder Pinli adsensi olan var mi?  Arkadaslar pinli adsensi olup kullanmayan var mi ?
Almak istyrm cok butcem yok ucretsiz olursa sevinirim.
Tesekkur ederim
hesap alim satimi yasaktir 16/Eki/17 18:48
Toplam 4558 kayıt