Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
RimPalace forum folder CorelDRAW 2017 Full ? Arkadaşlar bir türlü şu coreli crackleyemedim şuanda görüntüleme modu var sadece çizebiliyom kayıt etme felan o şu bu yok
acaba yardımcı olabilecek var mı ?c
Lisans Problemi 12/Ağu/17 09:19
futurist forum folder Adobe ve Corel Draw, Autocad ve diğer programlarının son sürümlerini paylaşacak olan var mı? Adobe CC derken ( photoshop, illustrator, dreamwearver, flash, indesign..)  - bendeki C5
Corel X8 ( bende x4 var) Bu sıralar 8 i kimse yükleyemiyor niyeyse. eğer sorunluysa X7 yükleyim kararsızım
autocad 2011 var bende  ama şimdi diğerlerini yenileyince o ağlamasın istiyorum
 
aç gözlüyüm 3Dmax,   sony vegas pro,  After effects, finalcutting,  ve bu tarzdaki çizim ve 3D gibi minumum her programa talibim.
bugün çok yorgun olduğumdan açıkçası interneti araştırmadım. hazırca konmak niyetiyle konu açıyorum.
paylaşan arkadaşlara hayır duamı edeceğim
Birileri tarafından fırça yiyecek olursam araştırıp gelmeyi taahhüt ediyorum :)
 
Bendeki sürümlerden isteyen olursa hiç çekinmeden söyleyin.
corel 7 burda var isteyen olursa
http://www.tahribat.com/forum/corel-draw-6--artik-calismiyor--cd-x7-full-payla-210353
 
 
Lisans Problemi 12/Ağu/17 09:19
AlpBTN forum folder cw’nin “Akıncılar” ezikliği ve Fetö Darbe Girişimi Gün geçmiyor ki bir tuhaflığımız daha yaşanmasın. Bildiğiniz gibi son zamanların en önemli olaylarından birisi 15 Temmuz Fetö Darbe Girişimiydi. Milletin üzerinde “alçak” uçuşlar yapan, üzerlerine bomba yağdıran, Özel Harekatçı gardaşlarımızı şehit eden, meclisi bombalayan uçakların, hatta darbenin tamamının “Akın”cılar tarafından yönetildiği ortaya çıktı.
Yani darbe girişimi; “Akın” tarafından “Akıncılar üssünde” planlanmış, yürütülmüş; “Akıncılar” kullanılarak uygulanmış, birçok insanımız hayatını kaybetmiş; milli duygularımız yara almıştır. Tıpkı yıllardır cwnin, milletin üzerine saldığı “Akıncılar” gibi; o adam da “Akıncılar”ını milletin üzerine salmıştır. Millet, “Akın”cılarla nasıl başa çıkacağını iyi bildiği için taşlarla sopalarla başlarından def etmişlerdir. Bir darbe hikayesi bir cw hikayesine bu kadar mı benzer. Şimdi bu WC’nin yıllardır bize yutturmaya çalıştığı “Akıncılar” ismi kanlı ve kirli bir darbe girişimine karışmış, ve kirlenmiştir. Bizim yıllardır lamer dediğimiz o akıncılar, meğer daha da betermiş.
  Zaten CW de olayı kavramış ve artık twitter adreslerinde Akıncılar kelimesini çok nadiren kulanıyorlar ve zaten artık kullanamazlar!!!!!!!!! hadi şimdi de kendinizi "Akın"cı olarak tanıtın da goreyim :) Darbe girişimi öncesi ise, twitter adreslerinden her gönderdikleri tweete “Akıncılar” ismini ekleyip gövde gösterisi yapıyorlardı.

Şimdi ise “sözüm ona operational timler” kelimesine dönüş yapmışlar. Demek istediğim o ki (cw için diyorum) sizin yıllardır gövde gösterisi yaptığınız “Akıncılar”ın aslında ne bok olduğunu tüm Türkiye anlamıştır. Belki de sözüm ona cw aslında wc’nin, "çok gizli" tuttukları "Akin"cilari yapmıştır darbeyi? :)
Sen (cw) Kapalı Kapılar Ardında, sitene giren "sözde beğenmediğin" elemanları def etmek için, herkesin kullanımına acık bir logonun içine zararlı kod yerleştirmeyi planlayan ve bunu uygulayan bir yapısın. O kapalı kapılar ardında kim bilir başka ne planlar yaptın.
 
Sen sitene üye olan kişileri sınıflara ayırıp, rütbelendirip; üzerlerinde dini yönetim baskısı kurarak, dini duygularını sömürerek onları kendine bir köle, bir savaşçı yaptın. Onlara, sorgusuz sualsiz işler yaptırdın…Şuraya geleceğim…Senin gibi din ile kuşatılmış, yılların akepe yalakası bir siteden kaç tane fetöcü çıkmıştır Allah bilir. Sen o hükümete yakın, dini altyapınla bunca yıl kaç kez fetöye isteyerek veya bilmeden hizmet ettin Allah bilir. Sen, o kandırdığın, sorgulamayan; dini militan savaşçılarınla birlikte kaç fetö operasyonu icra ettin Allah bilir.
 
Bu mesajı cw yani WC aleyhinde yazılmış: gerçekleri yansıtmayan bir yazı olarak görebilirsiniz. O zaman sizi şöyle düşünmeye davet ediyorum. Fetö dediğimiz sinsi örgüt, devleti ele geçirmeyi planlamış ve bunu uygulamak için de özellikle akepe döneminde, hızlı bir şekilde; dini yönetimin hakim olduğu her yere szmaya başlamıştır.
Sizce Fetö gibi bir örgütün cw gibi bir yapıya sızmaması mümkün müdür?
 Ey cw! Sen bakanlarının tamamı fetöcü olan iktidarı savunurken, biz bu sitede eleştiriyorduk. Sen kandırılmış militanlarına STV’den menkıbeler okuturken, biz fetönün tehlikelerinden bahsediyorduk. Sen “bazı” abilerinin yol vermesiyle, fetö kaymağı yerken biz fetöye direniyorduk. Ey cw! Yediğin kaymak şimdi lopipop oldu, götünden fırladı; yalayıp durasın.
 Geçenlerde aklıma geldi yazıya dökmek istedim.
Konu saçma sapan, içerik saçma, yazılanlar ucmuş gitmiş. 10/Ağu/17 13:34
RimPalace forum folder udemy üzerinden set alabilecek ? ben yollayacağım arkadaşlar bendeki kart udemy üzerinde nedense çalışmıyor
35 liralık eğitim setini alabilecek varsa yollayayım parayı mobil bankacılıktan
Bu tarz konular yasaklidir.. 09/Ağu/17 21:31
gh990 forum folder İsim soyisimden adres bulma İsim ve soyisimden adres bilgilerine ulaşmak istiyorum . Bulunabilir mi acaba yasak 08/Ağu/17 16:42
TheAvenqer forum folder facebook profili şikayet hocalar arkadaşımın çok uzun zaman önce facebook hesabı çalındı şimdi ise yenisini açtı eskiyi kapattırmak istiyor ( eski hesabı çalan kişilere uygunsuz mesaj atmaya başlamış öyle diyor ) ne yapabiliriz şikayet yoluyla mümkün mü ??
https://www.facebook.com/serhat.yasar.142 hesap bu 
yasak 07/Ağu/17 21:20
Kernel_Panic forum folder Spotify Aile grubunda yeri olan? Selam muridler,
Spotify aile uyeliginde yeri olan varsa talibim.
 
tek konu devam 07/Ağu/17 15:24
Kanakan forum folder Istanbul (Tarihi yarimadada) otel tavsiyeniz Tatil ile ilgiliyi yanlis kisim oldugu icin sildi gerekli yere yeniden konu actim. kilit 06/Ağu/17 17:06
kofcu forum folder Bu sunucu google olduğunu kanıtlayamadı (kazayla konu tekrarı) Kusura bakmayın çift olmuş çift konu 06/Ağu/17 13:11
C10H15N forum folder Uyuşturucu Kullandım kendimi kötü hissediyorum. Arkadaşlar yaklaşık 3 gün önce hayatımda ilk defa Ex kullandım üstünden 3 gün geçmesine rağmen şuan panik atak oluyor. çok hafif halisler görüyorum ve algısal bozukluk yaşıyorum. kafamda bir boşluk hissediyorum sebebi nedir?  sıkıntılı konu, kendinizi kötü hissediyorsanız doktora başvurun 05/Ağu/17 20:07
renegadealien forum folder GNC Mega Man Energy & Metabolism 180 Tablet Selam :)
Gittigidiyor'a koydum şikayet ettiler, Sanalpazar'a koydum şikayet ettiler.
Buradan satacam a.k.
Kanada'dan sipariş etmiştim, 30 luk yerine 180'lik geldi :) İhtiyaç fazlası olduğu için satıyorum. Türkiye'de yok bu. Açılmamış kutu, 1 tanesini ben kullanıyorum, 1 tanesi de satılık. 05/2017 son kullanma tarihi. 150 TL isteyene gönderirim, kargosu benden.
İsteyen var mıdır? Varsa, bayram sonrası göndereyim.
GNC türkiye'de bir alt modeli olan Mega Men 100 adeti http://www.gnc.com.tr/MEGA-MEN_4288.html 112 TL


 
Satıldı 05/Ağu/17 12:37
Pikacu forum folder Beğeni İsteği Slm Gençler,
Bir abimizin evladı internetten yarışmaya katılmış. Kazanırsa eğer akülü araba alacak. Sizden aşağıdaki linkte bulunan resmi beğeni manyağı yapmanızı rica ediyorum. Hesap gizli olduğu için hesabı takip edip sonra beğenmeniz gerekecek. Yapacağınız yardımlar için şimdiden teşekkür ederim. 
https://www.instagram.com/dacococuk/ buradan takip isteği gönderip daha sonra da altta ki linkten resme ulaşabilirsiniz.
https://www.instagram.com/p/BXJDoDundS4jP2pYfto2nmHFSa3MU6Eyg-UsLY0/?taken-by=dacococuk
No: Daha önceki bir kaç beğeni konusu genele açıldığı için buraya açtım. Eğer yanlış yerde ise konuyu silmeden doğru yere taşımanızı rica ediyorum.
Sevgiler saygılar...
Pikacunuz
 
yasak 04/Ağu/17 13:03
Pikacu forum folder Beğeni İsteği Slm Gençler,
Bir abimizin evladı internetten yarışmaya katılmış. Kazanırsa eğer akülü araba alacak. Sizden aşağıdaki linkte bulunan resmi beğeni manyağı yapmanızı rica ediyorum. Hesap gizli olduğu için hesabı takip edip sonra beğenmeniz gerekecek. Yapacağınız yardımlar için şimdiden teşekkür ederim. 
https://www.instagram.com/p/BXJDoDundS4jP2pYfto2nmHFSa3MU6Eyg-UsLY0/?taken-by=dacococuk
No: Daha önceki bir kaç beğeni konusu genele açıldığı için buraya açtım. Eğer yanlış yerde ise konuyu silmeden doğru yere taşımanızı rica ediyorum.
Sevgiler saygılar...
Pikacunuz
 
yasak 04/Ağu/17 11:59
okyanus forum folder Tahminclass.com Dolandırıcı Herkese selam. İddaa oynanlar bilir tahminclass sitesini sözde 75tl verip gold üye oluyorsun her neyse hesap numarası ve adını istedik eft yapmak için adamlar hesap numarasını verdiler hesap adına gelince yok neymiş sabah neden yapmadınız felan diye bankamatikten yatırın gibi laflar söylüyorlar anlıyacağınız dolandırıcı bunlar arkadaşlar sakın kanmayın faceden yazışıyoruz dalga geçer gibi konuşmaları var youtube koymuşlar bir kaç video sözde kazandırıyor sakın kanmayın kardeşlerim Şikayet Geldi... 31/Tem/17 18:06
do_som forum folder Haksız Yere Adam Kayırarak Ban Atan İnsanlar Var ? Beni En son 2 Kere Kim Banladı? Babama kim vurdu  gibi oldu konunun başlıgıda.
olay dün mü bugünmü ne banım acıldı neymiş   konu silinsin demek yasakmıs. konunun içeriğinde bilgi olsa sildirmem zaten göt degilim
2-3 saat geçti silinsin diye eidtledim 0 mesaj vardı. bide adam bize gecikmeli ban atıyor  heralde 3 ısık günü uzaklıkta sanırım jetonda geç düşüyor.
karısınızda insan var banlıyıcaksan gel konuyu sildigin gibi banla ! ben kimseye burda kötü davranmadım dolandırmadım vs yapmadım 21 yasını geçtikten sonrada kimseyle tartısmamaya başladım burda. 
Bir gün vitamin konusu açarız yasak diye banlarlar aynı konuyu baskası acar  banlanmaz
niye böyle iki türlü davranıyorsunuz ? benim son 2 banımı kim attı bana biri söylesin benim aklımda biri varda
yani ne yaptıkki size bu kin ve nefret niye asosyal mod  tek  yapabildigin şey  kin tutup acık aramakmı ? pm atıp birkere daha hatırlatsan bana yasak hacım acma bir daha diye daha iyi olmazmıydı ? göt muamelesi yapıyorsunuz yok 3 gün ban 4 gün ban   
işin garibi banlandıgım konuların aynılarını baskaları yapınca   hiçbirşey olmuyor yalakamı olalım ?  anlamadımki amk heryerde yozlazmıs bir yönetim var dünyanın heryerinde tbt dede öyle olmus coluga cocuga modluk ermisiniz cocuk derken 15 yasındaki cocuk belkide bunlardan daha iyidir kin tutmayan karsısındakine empati yapıp  korumak yerine  acıgını aramaz yani neyse 
jetonum geç düştü ondan yazıyorum    bu siteye gönül vermis insanları bile bir cırpıda siktir etmiş insanlarsınız amk    aile degil  birbirini sikmeye calısan insanlar kaynıyor burda    
aha kavga var. under sildi 31/Tem/17 13:32
GoldenWorld forum folder Avrupa yakasında dövmeci önerir misiniz Merhaba müritler dövme yaptırmaya karar verdim avrupa yakasında el işi güzel olan bir dövmeci önerebilir misiniz
Bileğin üst tarafına şöyle ingilizce veya türkçe kısa bir yazı yazdırmak istiyorum önerilere de açığım öyle abartı bir dövme yaptırmayacağım iki satır yazı yazdıracağım
coklu acilmis konu 29/Tem/17 20:30
GoldenWorld forum folder Avrupa yakasında dövmeci önerir misiniz Merhaba müritler dövme yaptırmaya karar verdim avrupa yakasında el işi güzel olan bir dövmeci önerebilir misiniz
Bileğin üst tarafına şöyle ingilizce veya türkçe kısa bir yazı yazdırmak istiyorum önerilere de açığım öyle abartı bir dövme yaptırmayacağım iki satır yazı yazdıracağım
ayni konudan üç tane açmış 29/Tem/17 20:02
GoldenWorld forum folder Avrupa yakasında dövmeci önerir misiniz Merhaba müritler dövme yaptırmaya karar verdim avrupa yakasında el işi güzel olan bir dövmeci önerebilir misiniz
Bileğin üst tarafına şöyle ingilizce veya türkçe kısa bir yazı yazdırmak istiyorum önerilere de açığım öyle abartı bir dövme yaptırmayacağım iki satır yazı yazdıracağım
fazla acilan konu under sildi. 29/Tem/17 20:02
GoldenWorld forum folder Avrupa yakasında dövmeci önerir misiniz Merhaba müritler dövme yaptırmaya karar verdim avrupa yakasında el işi güzel olan bir dövmeci önerebilir misiniz
Bileğin üst tarafına şöyle ingilizce veya türkçe kısa bir yazı yazdırmak istiyorum önerilere de açığım öyle abartı bir dövme yaptırmayacağım iki satır yazı yazdıracağım
fazla acilan konu under sildi. 29/Tem/17 20:02
do_som forum folder edit silinsin edit silinsin
 
bak görürsünüz silinsin dedim diye ban atarlar
Konunun içeriği uçmuş 24/Tem/17 22:42
tranceport forum folder davetiye istek ytpara için davetiye bekliyorum uzun zamandır.kefil olabilecek var mı ?tahribatta uzun zamandır üyeyim.kimseye bir yanlışımız olmadı davetiye istemek yasak 24/Tem/17 01:21
YeniHarman forum folder Silerseniz sevinirim. Gerek kalmadı. Silerseniz sevinirim. Kendi isteği 23/Tem/17 23:14
omerfurkan1098 forum folder Tc kimlik sorgulama Bir arkadaşıma tanıdığı dedesinin rahatsız olduğunu söyleyip yüklü para istemiş. Emin olamiyor.sağlık bakanlığından TC ile sorgu varmis. Tckimlik bulmaya yardim edebilecek bir ara paylaşılan listelerden bakabilecek var mi?
Ömer Tufan TC? 
Baba adi: İbrahim
Anne adi: nazife
Kütük: denizli yada fethiye
 1966li olabilir.
bunlar sıkıntılı 23/Tem/17 04:01
Dark_Lord forum folder Askerde İntihara Teşebbüsün Cezası Merhaba arkadaşlar, ben bunu google'da aradım ama hiç anlaşılır bir şey çıkmadı. Hukuki bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim. yasaklı konu 19/Tem/17 20:55
SENAR1ST forum folder Python, İngilizce, Ivır Zıvır, İngiliççe Arkadaş silmiş ana mesajı ama postlar değerli kalsın. Sacma sapan bir hale donmus konu.. 18/Tem/17 19:03
Toplam 4557 kayıt