Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
Roark forum folder Nasıl karar veriyorsunuz? Merhabalar , hayatımda bazı yolunda gitmeyen seyler var ve  sebebi de benim. Yani insan ne yaparsa , kendi kendine yapar sözü çok dogru. 
Simdi benim bazı kararlar vermem gerekiyor ama bende sanırım kararsızlık hastalıgı var. 
Yani özet olarak söyle söyliyeyim , sevmediginiz bir yerdesiniz , ama gelecegi var memurlugunuz garanti gibi birşey , sizden daha rahat , daha masum yani " bu bile " yapıyorsa dediginiz kisiler yapıyor ve siz yapamıyorsunuz. Duramıyorsunuz. 
Ve size seçenek sunuldu , ya burada devam et , ya da bırak istedigin yere geç. 
Konu üniversite konusu , bazı muridler ile konustum ama simdi iş ciddiye bindi. Ben karar veremiyorum , hayatımda kararsızlık hüküm sürmüş gidiyor. 
Devam etsem , edemem diyorum. Tekrar hazırlanıp baska yere geçsem , özel sektör korkum var. Sevdigim şey ne bilmiyorum , bir bölüm , okul hedefim yok. Yani bosluk anlatabiliyormuyum?
Bu kararsızlıktan nasıl kurtulurum. ? Radikal kararlar nasıl veririm. Bana tavsiyeleriniz nelerdir. Konu gercekten cok ciddi.
NOT: Gizli yapıyorum kisisel bir mesele , ve dısarıdan görülmesini istemiyorum.
konu acmissin yeri derin konular diye oraya tasidik begenmeyip onu kilitleyip aynisini tekrar genele acmissin? 18/Ağu/16 13:33
MhmdAlmz forum folder Elazığ - Van - Hakkari bombalı ve uzun namlulu silahlarla saldırı Elazığ da ilçe emniyet müdürlüğünün hemen yanında bomba patladı yarım saat önce.
Dün gece VAN da bomba patlatıldı PKK'lılar el bombaları ile sivillere bomba atmış ve polis ile çatışmışlar.
Hakkari de karakolların çoğunda uzun namlulu silahlarla saldırılar gerçekleşmiş .
19 Ağustos 20 ağustos söylemlerini FETÖ değil de PKK Yapacak gibi .
 
EDİT : Üniversitenin yakını olduğu için çıkışta bir çok sivil üniversiteli yaralı çok fazla yaralı var . 
http://www.tahribat.com/forum/gundem--guncel-durum-hk-217109 18/Ağu/16 11:43
kulaksiz forum folder hacker news destek lazım arkadaşım'ın projesi Hacker news'de ilk sayfada.
Destek olmak için; aşağıdaki bağlantıya tıklayıp üye olduktan sonra "Show HN: Amazon Search on Steroids (jeviz.com)" un yanındaki upvote (yukarı doğru duran küçük ücgen)'a tıklar mısınız?
 
 
https://news.ycombinator.com/
 
 
 
 
 
1- LOGIN
 
2- create account 
3- üçgene tıkla 

 
 
 
 
destek konuları yasak. 17/Ağu/16 22:59
do_som forum folder 0,02990 Bitcoin Lazım  
Merhaba arkadaşlar yukarda yazdıgım bitcoini kaca verirsiniz bitctürkten felan alınmıyor  eft yapcam
5-10 lira ucuza verinde :D makbule geçsin :D
yasakli konu 17/Ağu/16 21:59
do_som forum folder fibromiyalji ve ağırlık çalışmak selam dostlar askerlikte bir mallık yaptım boyun bölgemde bir sıkıntı oluşturdum. gitmediğim doktor kalmadı fibromiyaji diye birşey dediler
nedeni olmayan agrı gibi birşey  boyun bölgesinde trapezlerde var tek yanda 
bugün gittiğim doktor fizik tedavi önerdi ama calıstıgımdan onu yapamam fakat sporu yapabilirim
uzun süredir ağır noröpatik agrı kesici kullanıyorum  buda mal gibi yapıyor insanı iyileştirmem lazım bu boynumu 
bu rahatsızlıktan olan varmı body iyi gelirmi hafif kg larda calıstırsam sırt ve boyun kısmını sonuç ne olur
 
rahatsızlıkta şu boyun bölgesinde garip bir ağrı igne batması gibi 2 senedir hergün var  ceyranda kalayım dahada artıyor en ufak zorlamada işgence oluyor herşey 
insanı asabi ve sinirli yapıyo normal ağrı kesici ve kas gevşeticiler bir gram geçirmiyo nöröpatik agrı kesiciler var onların yararı oluyor onlarda asırı ağır insanı uyuşuk ve uykulu yapıyor
 
teşekkürler 
simdi bir sey yap deseler denesen daha kotu olsan hos olmaz degil mi :( "Takdir edersin ki sağlık konularında internette tanımadığın insanlar yerine doktorlara gitmen en mantıklısı.Doktorla bir daha konuş sana yap veya yapmayı ancak o söyleyebilir. " 17/Ağu/16 17:39
JOE forum folder Akıllı Telefon ve İnternete Ek Vergi Geliyor !!! Oh ne güzel memleket
Geçmiş olsun cümlemize zaten bir belediye eksikti!
http://shiftdelete.net/akilli-telefon-ve-internete-ek-vergi-geliyor-74456
eski haber 17/Ağu/16 12:02
hipokondriyak forum folder mit ten olan var mı ? gencolar bır durum var da
birakınım var fakat durum bıraz karısık onunla konusamıyorum . 
 mit te görev yapan varsa direkt olarak pm atsın? 
 
konu geyiğe dönmüş. mit çalışanı kendini forumda ifşa etmez. 17/Ağu/16 10:44
ExpirE forum folder Şu maili çevirebilicek biri var mı?  
Halledildi
 
halledilmis 17/Ağu/16 10:07
wordros forum folder Bu hacerlere ne diyorsunuz ? Merhaba mürid kardeşlerim. Bu aralar biliyorsunuz Atalay Demirci ile başlayıp şimdide Bedirhan Gökçeyi deşifre eden arkadaşlar var Ayyıldız tim sanırım. Ne diyorsunuz bu konular hakkında ? Hacker arkadaşlar saldırmalı mı ? Şüphelendiklerini patlatmalımı ? Yada Facebook, twitter da kendisi ipneligine insanların hesabına mesajlar oluşturup fişlemeyemi başlasın. Kafamda deli sorular...
 
üyelere özel geyik yapak biraz. 
valla deletefolder bi baksan diyoruz. 17/Ağu/16 01:06
ctfrqy forum folder Çok acil mail patlatma beyler selamunaleyküm.
Bi stajyer işyerinden bilgi çalmış. Dökümanları mailine atmış henüz yeni olay, onları kaydetmeden maili kullanılamaz hale getirmemiz lazım. Çok acil yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
2006 uyesinin açacağı konu bu şekilde olmamalı. 16/Ağu/16 21:20
HalfGlaze forum folder Çift wifi kullanımı? İkitane internet erişimim var. Birisi gündelik kullanımım için ötekisi download için kullanmak istiyorum. Download yaparken gündelik kullanmak istediğim interneti ayırabilir miyim? İnternetten araştırdığım kadarıyla ayıramıyorum. Bilgisayarda sanal bir makine kurup, bilgisayarı ethernet ile bağlayıp sanal makineyi alıcı ile diğer internete bağlanıp orada download yaptıktan sonra oradaki dosyaları bilgisayara çekebilir miyim? 
 
 
Halloldu 16/Ağu/16 19:47
selo-g forum folder Sızdırılan Kimlik Bilgileri Merhaba hocalar. Daha önceki konuyu bulamadım muhtemelen silinmiştir. Daha önce sızdırılan kimlik bilgileri vardı. Bir arkadaşım daha önce indirmişti fakat bugün kaybolduğunu fark etti. Arkadaşımın tekrar indirmesi gerekiyor. Bu konuda yardımcı olabilecek mürid varsa çok memnun olurum. Özel mesaj olarak atabilir.
 
Mod'a not: Hocam önemli bir konu benim için en azından biraz dursun sonra silerin. İyi günler
sıkıntılı konu 16/Ağu/16 15:47
scarletbeard forum folder Neden Kendi Aklı Kendine Yetmiyen Adamlar Mod Oluyor? Adamin konusu zirt pirt kapatilinca ben acayim dedim. Herkes derdini icindekini dokme hakkina sahip cidden adam bir soru soruyorsa inatlasmanin isi inada bindirmenin ne anlami var. Karsidaki kisiyide telkin ederek hocam bu konu acildi yada basit bir konu diyip silinse yine anlasilir pat cat die hop kut die konuda silinmez adamda atilmaz. 
 
Sonuc bu laftan sonra benide atarsiniz. 
Neden Kendi Aklı Kendine Yetmiyen Adamlar Saçma Konu Açıyorsa Ondan? 16/Ağu/16 12:23
ozgunlu forum folder Tahribatta Konu Nasıl Sikilir ?  
Aşağıdaki yorumlardan görebilirsiniz.
Şimdi almayacaksan niye yazarsın ? Burada gelip ülkenin baş finans müdürüymüşcesine, herşeye fiyat biçip, yav işte o o kadar etmez diye ne diye konuşursun.
İnsanı soğutuyorsunuz amk.
Sanki buradaki konuda ben silah dayadım millete, alacaksınız bunu diye. Siz de gelip kahramanlık yapıyorsunuz. Bi siktirin gidin amk.
Sözüm bazıları hariçtir.
 
del 16/Ağu/16 10:33
slanger forum folder Kurtlar Vadisi Darbe'nin Marka Tescili Mayıs'ta Yapılmış haber sitelerine falan da kamuoyunun ısrarı üzerine diye düşmüş. buraya kadar normal ama>>
http://online.tpe.gov.tr/trademark-search/pub/trademark_search buradan "kurtlar vadisi darbe" diye aratabilirsiniz.24 mayısta başvuru gözüküyor. http://www.whois.com.tr/domain/kurtlarvadisidarbe.com burda da kayıt 18 mayıs gözüküyorbu konuya yorumunuz nedir_?
her sosyal medyada gördüğünüzü buraya konu acmayalim. 17 - 25 Aralık Darbe girişiminden ilham alinarak alinmis domain adresi olarak aciklama yapıldı. 15/Ağu/16 20:38
DevilKingtr forum folder Ayyıldız Tim Bedirhan Gökçe'yi ifşa etti Kral FM’de hafta içi her gece program sunan radyocu ve şair Bedirhan Gökçe’nin FETÖ ile bağlantısı olduğu Ayyıldız Tim tarafından ortaya çıkarıldı.
 
MAİL YOLUYLA DUA İSTEDİ
Mail adresi hacklenen Bedirhan Gökçe'nin, terörist başı Fetullah Gülen'in doktoru Kudret Ünal'dan "Tazyiki artırdılar benimle ilgili sadece dua, sizden ve büyüğümüzden sonra uzun yazarım. Allah mahcup etmesin" diyerek dua istediği mail yayınlandı.
 
"TAZYİKİ ARTIRMIŞLAR DUA BEKLİYORLARMIŞ"
FETÖ'nün doktoru da, "Bedirhan Gökçe Bey'e tazyiki artırmışlar dua bekliyorlarmış. Hizmetlerini arzediyormuşlar efendim" yazılı kağıdı dua kutusuna attığını gösteren bir maille cevap verdi.
 
İşte o mailler;
AYT ile ilgili içerik ve konular tahribat.com u ilgilendirmemektedir. 15/Ağu/16 16:33
33onur forum folder neden kendi aklı kendine yetmiyen adamlar mod oluyor konu:son sınıf işletmeyim mezun olunca idari hakimlik sınavına girebilirmiyim
silinme sebebi: yaniti kolayca bulunan niteliksiz soru ama googlea yazmak zor gelmis.
yani şimdi ben ne yapayım desteğe mesaj atıp cevapmı bekliyim zaten orayada aynı modlar bakıyor
holy rene kim varsa sesleniyorum şu konuyu şu sebepten silicek adamı mod yaparken aklınız nerdeydi
 
kaç yıllık siteyi çoluk çocuğun eline bırakıyorsunuz ondan sonra nerde o eski tbt bekleyin gelicek daha öncede aynısı oldu artık kullanmadığım üyeliğimde bana küfür ettiren adamlar abye gitmedi hatta benden daha kısa süre ban yediler neymiş küfür etmişim edicem tabi küfür edilmez diye kural koyacaksan küfür ettiren adamları abye yollıycaksın adalet olmadan tanıdık usulüyle site yönetilmez
sikayerleriniz için konu açmak yerine, destek@tahribat.com mail atınız.. 15/Ağu/16 13:57
33onur forum folder son sınıf işletmeyim mezun olunca idari hakimlik sınavına girebilirmiyim bu yıl 2016-2017 eğitim öğretim yılında mezun olucam sanırım mayıs ayında yapılacak olan kpss a yada giricem şimdi ben idari hakimliğe başvurabilirmiyim eğer başvurabiliyorsam kpss a ilemi yoksa onun sınavı ayrımı ayrıysa nazaman başvuruluyor işler nasıl işliyor felan bilgi veren olursa şimdiden teşekkürler yaniti kolayca bulunan niteliksiz soru ama googlea yazmak zor gelmis. 15/Ağu/16 12:46
AyTurk forum folder Fetullah Gülen'in web sitesi 'hack'lendi FETÖ lideri Fethullah Gülen'in resmi web sitesi fgulen.com Cyber-Warrior, Akıncılar hack grubu tarafından hacklendi.

15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY bağlı kuruluşlar tarafından 14 Ağustos için tehdit mesajları savrulmuştu. Cyber-Warrior Akıncılar Türk hack grubu da bu tehdide karşılık olarak FETÖ/PDY liderinin resmi sitesini ve maillerini hack ederek bir mesaj iletti. Hackerlar fgulen.com’a darbe girişiminin sembollerinden olan halk tarafından ele geçirilmiş tank fotoğrafı ve şu mesajı bıraktı: "14 Ağustos 2016 bekleyin dediniz. İşte biz buradayız, ininize girdik! Uzun Adam’a selam olsun. 15 Temmuz Şehitleri anısına..." Site 30 saniye sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın okuduğu İstiklal Marşı eşliğindeki "Millet Eğilmez" videosuna yönleniyor.
Kaynak:http://www.milliyet.com.tr/fetullah-gulen-in-web-sitesi-gundem-2294913/
bizi ilgilendirmeyen konu. 15/Ağu/16 00:39
murdery forum folder FETO Hacked Fetullah Gülen'in web sitesi 'hack'lendi
FETÖ lideri Fethullah Gülen'in resmi web sitesi fgulen.com Cyber-Warrior, Akıncılar hack grubu tarafından hacklendi.
Cyber-Warrior Akıncılar Türk hack grubu da bu tehdide karşılık olarak FETÖ/PDY liderinin resmi sitesini ve maillerini hack ederek bir mesaj iletti. Hackerlar fgulen.com'a darbe girişiminin sembollerinden olan halk tarafından ele geçirilmiş tank fotoğrafı ve şu mesajı bıraktı: "14 Ağustos 2016 bekleyin dediniz. İşte biz buradayız, ininize girdik! Uzun Adam'a selam olsun. 15 Temmuz Şehitleri anısına..." Site 30 saniye sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın okuduğu İstiklal Marşı eşliğindeki "Millet Eğilmez" videosuna yönleniyor.
 
http://www.memurlar.net/common/news/images/604991/headline.jpg
bizi ilgilendirmeyen içerik. 14/Ağu/16 23:45
ozdemyr forum folder silinebilir mi Sahafa vermeye kıyamadım.
Fiyatlar ikinci el piyasasının en düşük fiyatının yarısı civarı. Baya bi uygun yani. Kitapların kimisi sıfır ayarında kimisi sahaf ayarında, ama hepsinin kondisyonu sağlam, merak ettiğinizi sorunuz.

Kargo: Alıcıya ait
Ödeme: Bitcoin, havale veya aracı bir firma ile (sanalpazar vb.). Ödeme bitcoin veya havale ile olursa ekstra <strong style="font-size: 10.5pt;">10% indirim
En az alım: 10 TL
Hepsi toplam 467 TL yapıyor. Hepsini birden alacak olan çılgına 250 TL + kargo benden.
Satış sonlanma süresi: Yarın (13 ağustos 23:59)

Kitapların tek tek resimleri => http://picsurge.com/g/mrPAR8
Toplu çekim =>


 

English Language Course Book Pre-Intermediate, TEG Publications
English Language Course Book Intermediate, TEG Publications
English Language Course Book Upper-Intermediate, TEG Publications
English Language Course Book Advanced, TEG Publications

 
Fiyat: Takım 50 TL
Piyasası:
http://www.elitkitap.com/teg-publications-pb4887.html
https://www.fatihkitap.com/teg-publications
https://www.kitapvekitap.com/kitap/teg-publications.html
http://www.kitapmarketim.com/yayinevi/kitap/listele/teg-publications/5690
http://www.nadirkitap.com/kitapara.php?ara=aramayap&satici=0&tip=kitap&kitap_Adi=&kategori=all&yazar=&yayin_Evi=teg+publications&ceviren=&yayin_Yeri=&saticisec=all&dil=0&isbn=&eskiyeni=0&tarih1=&tarih2=&fiyat1=&fiyat2=&siralama=fiyatartan   

Conan Klasik Maceralar 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7. Ciltler, Lal Kitap
Fiyat: 7 cilt 70 TL
Piyasası (cilt başı ~25 tl, 10 cilt takım 200 tl):
http://www.nadirkitap.com/kitapara.php?ara=aramayap&satici=0&tip=kitap&kitap_Adi=conan+klasik&kategori=all&yazar=&yayin_Evi=lal&ceviren=&yayin_Yeri=&saticisec=all&dil=0&isbn=&eskiyeni=0&tarih1=&tarih2=&fiyat1=&fiyat2=&siralama=fiyatartan

Art Course 13 CD + 2 Kitap Resim Eğitim Seti
Fiyat: 80 TL
Piyasası (~200 TL):
http://www.boyutstore.com/art-course-seti
http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=art+course

Bilgisayar Çağdaş Teknoloji Ansiklopedisi Takım (2. Cilt Eksik), İletişim Yayınları
Bu nadir bir eser pek bulunmuyor.
Fiyat: Takım 30 TL 
Piyasası (ikinci el en düşük 55 TL):
http://www.nadirkitap.com/kitapara_sonuc.php?kelime=Bilgisayar%20%C7a%F0da%FE%20Teknoloji%20Ansiklopedisi%20Tak%FDm&siralama=eseradiaz&bks=4&siralama=fiyatartan  

Dünya Çatışma Bölgeleri, Kemal İnat, Burhanettin Duran, Muhittin Ataman, Nobel Yay.
Fiyat: 45 TL
Piyasası (baskısı yok, ikinci en düşük 70 TL):
http://www.nadirkitap.com/kitapara_sonuc.php?kelime=D%FCnya%20%C7at%FD%FEma%20B%F6lgeleri&siralama=eseradiaz&bks=2&siralama=fiyatartan

Selam Gürbüz "Uzun Gece, Uzak Yolculuklar / Long Night, Far Away Voyages"
Fiyat: 30 TL
Piyasası (ikinci el en düşük 45 TL):
http://www.nadirkitap.com/kitapara_sonuc.php?kelime=Uzun%20Gece%20Uzak%20Yolculuklar&siralama=eseradiaz&bks=4&siralama=fiyatartan 

Gümüşhane, Bünyamin Aygün
Fiyat: 25 TL
Piyasası (ikinci el en düşük 40 TL):
http://www.nadirkitap.com/kitapara_sonuc.php?kelime=G%FCm%FC%FEhane%20B%FCnyamin%20Ayg%FCn&siralama=eseradiaz&bks=11&siralama=fiyatartan 

Modern & Contemporary Turkish Art (Tuesday 5 April 2011 London), Bonhams
Fiyat: 18 TL
Piyasası (ikinci el en düşük 30 TL):
http://www.nadirkitap.com/kitapara_sonuc.php?kelime=Bonhams%20Modern%20Contemporary%20Turkish%20Art&siralama=eseradiaz&bks=3&siralama=fiyatartan 

İngilizce Öğretimi (İngiliz Düşünce Sistemiyle), Tekin Gültekin, Afla Yayınları
Fiyat: 15 TL
Piyasası (en düşük 28 TL):
http://www.nadirkitap.com/kitapara_sonuc.php?kelime=%DDngilizce%20%D6%F0retimi%20tekin%20g%FCltekin&siralama=eseradiaz&bks=4&siralama=fiyatartan

Siyasi Düşünce Tarihi: Filozoflar ve Fikirleri, Donald Tannenbaum, David Schultz, Adres Yayınları
Fiyat: 8 TL
Piyasası (ikinci el en düşük 13 TL): 
http://www.nadirkitap.com/kitapara_sonuc.php?kelime=Siyasi%20D%FC%FE%FCnce%20Tarihi%20tannen&siralama=eseradiaz&bks=16&siralama=fiyatartan

Güneştekin'2010 "Güneşin İzinde Bir Mit / A Myth Following The Traces Of Sun", GSM
Fiyat: 10TL
Piyasası (İkinci el en düşük 15 TL):
http://www.nadirkitap.com/kitapara_sonuc.php?kelime=G%FCne%FEtekin%202010&siralama=eseradiaz&bks=10&siralama=fiyatartan

Modern ve Çağdaş 100 Türk Resmi Müzayedesi
Fiyat: 4 TL
Piyasası (en düşük 8 TL):
http://www.nadirkitap.com/kitapara_sonuc.php?kelime=Modern+ve+%C7a%F0da%FE+100+T%FCrk+Resmi+M%FCzayedesi

Yeni Başlayanlar İçin Forex, Çağatay Aydoğan
Fiyat: 8 TL
Piyasası (en düşük 14 TL):
http://www.nadirkitap.com/kitapara_sonuc.php?kelime=Yeni+Ba%FElayanlar+%DD%E7in+Forex

Avrupa Birliği, Doç. Dr. Mesut Hakkı Caşın, Yard. Doç. Dr. Uğur Özgöker, Dr. Halil Çolak
Fiyat: 10 TL
Piyasası (en düşük 17.50 TL):
http://www.nadirkitap.com/kitapara.php?ara=aramayap&satici=0&tip=kitap&kitap_Adi=Avrupa+Birli%F0i&kategori=all&yazar=ca%FE%FDn&yayin_Evi=nokta&ceviren=&yayin_Yeri=&saticisec=all&dil=0&isbn=&eskiyeni=0&tarih1=&tarih2=&fiyat1=&fiyat2=&siralama=fiyatartan

Crefeld, In Der Wilhelminischen Zeit, Mercator Verlag
Fiyat: 10 TL
Piyasası ($10):
https://www.booklooker.de/B%C3%BCcher/Angebote/titel=Crefeld+in+der+Wilhelminischen+Zeit

Siyaset, Mümtaz'er Türköne, Lotus Yay.
Fiyat: 10 TL
Piyasası (en düşük 17 TL):
http://www.nadirkitap.com/kitapara.php?ara=aramayap&satici=0&tip=kitap&kitap_Adi=siyaset&kategori=all&yazar=m%FCmtaz&yayin_Evi=lotus&ceviren=&yayin_Yeri=&saticisec=all&dil=0&isbn=&eskiyeni=0&tarih1=&tarih2=&fiyat1=&fiyat2=&siralama=fiyatartan

Aya Tırmanmak ve Diğer Öyküler, Ursula K. Le Guin, Metis
Fiyat: 6 TL
Piyasası (ikinci el en düşük 12 TL):
http://www.nadirkitap.com/kitapara_sonuc.php?kelime=Aya%20T%FDrmanmak%20ve%20Di%F0er%20%D6yk%FCler&siralama=eseradiaz&bks=3&siralama=fiyatartan

WordPress Tema Programlama, KODLAB
Fiyat: 10 TL
Piyasası (~22 TL):
http://www.dr.com.tr/Kitap/WordPress-Tema-Programlama/Burak-Gokberk-Ozcicek/Egitim-Basvuru/Bilgisayar/urunno=0000000614680
http://www.nadirkitap.com/kitapara_sonuc.php?kelime=WordPress+Tema+Programlama
http://www.kodlab.com/BookDetail.aspx?ID=23298

Masumiyet, Bilgi ve Merak, Osho
Fiyat: 5 TL
Piyasası (ikinci el en düşük 9.50 TL)
http://www.nadirkitap.com/kitapara_sonuc.php?kelime=Masumiyet%20Bilgi%20ve%20Merak&siralama=eseradiaz&bks=6&siralama=fiyatartan

12 Pazarlama Ustasından Pazarlama Dersleri, MediaCat
Fiyat: 3 TL
Piyasası (en düşük 5 TL):
http://www.nadirkitap.com/kitapara_sonuc.php?kelime=12%20Pazarlama%20Ustas%FDndan%20Pazarlama%20Dersleri&siralama=eseradiaz&bks=8&siralama=fiyatartan

Eskibatı Tarihi 1 - Giriş, Kaynaklar, Bibliyografya, Bülent İplikçioğlu, Türk Tarih Kurumu
Fiyatı: 10 TL
Piyasası (yeni baskısı yok, en düşük 25 tl):
http://www.nadirkitap.com/kitapara_sonuc.php?kelime=Eskibat%FD%20Tarihi&siralama=eseradiaz&bks=20&siralama=fiyatartan

Hangi Avrupa?, Banu Avar, Remzi Kitabevi
Fiyat: 4 TL
Piyasası (ikinci el en düşük 8 TL)
http://www.nadirkitap.com/kitapara_sonuc.php?kelime=Hangi%20Avrupa%20banu%20avar&siralama=eseradiaz&bks=20&siralama=fiyatartan

Zaytung 2009 - 2011, April Yay.
Fiyat: 6 TL
Piyasası (ikinci el en düşük 10 TL):
http://www.nadirkitap.com/kitapara_sonuc.php?kelime=zaytung%202009%202011&siralama=eseradiaz&bks=12&siralama=fiyatartan

Bunlar 100 TL'den fazla alım yapacak olan çıkarsa hediye
English Language Learning, Quartet 7, The Group
English Language Learning, Quartet 8, The Group
English Language Learning, Quartet 9, The Group
İspanyolca-Türkçe/Türkçe-İspanyolca Sözlük, Engin Yay.
Mavi Ay Sirki, Michael Raleigh
Yeni İşim Dış Ticaret, Hakan Akın, Elma
Gelecek Korkusu Şok, Alvin Toffler
Satranç Okulu 1a Satranç Kombinezonları Kılavuzu, Analiz Yay.
Aşk, Elif Şafak, Doğan Kitap
FONO Arapça-Türkçe, Türkçe-Arapça Sözlük
Yeni Eğlimler Sergisi
Zeki Şahin, Galeri G
sildik 14/Ağu/16 23:31
xylgn_ forum folder Satilik Dekang Elektronik Sigara Likiti elimde 300 adet mevcut. fiyati 5 tl dir. 20 ml dir. 5 tane alirsaniz kargo ucretsiz. ptt kargo ile gonderilir. kapida odeme maalesef yok. isteyen adresime gelip alabilir. istanbul maltepedeyim.
 

 
sahte ürünlerini başka yerde sat. 14/Ağu/16 23:30
inception2 forum folder selam gençler ben geldim uzun bi aradan sonra çok özlendiğimi duyunca geri döndüm, bugün tahribat için tarihi bi gün diyebiliriz yani. 14 ağustosun en büyük sürprizi ben oldum sizler için ve özlemi bitirmeye geldim
aranızda belki beni tanımayan yeni kişiler olabilir, pek ihtimal vermesem de, onun için ben kim miyim? 
http://www.tahribat.com/Members?search=inceptio&searchtype=1
 
2008-09 yıllarından 2012ye kadar tbt'nin en sevilen üyelerinden, ve tbt'de bazı bölümlerin yöneticiliğini yapmış asil kişilik; inception!
yeni kullanıcıdan farkin yok. eski olsaydın böyle boş bir konu açmazdin. 14/Ağu/16 20:30
noname forum folder 14 ağustos? Epey yazıldı çizildi 14 ağustosa dair büyük ihbarlar komplolar ve tehditler vardı denk gelmişsinizdir, haberlerde ekstra bişeye rastlamadım, balkondan bakınca da hayat normal akıyor gibi görünüyor şimdilik.
Bilginiz fikriniz var mı durum nedir, sizin oralar nasıl, yollarda sokaklarda güvenlik güçleri milleti çevirip üstünü başını arıyor mu kimlik kontrolleri vs artırılmış mı?
***> siyaset yapmayalım, güvenliğimizden emin olalım diye açtım konuyu. 
troll 14/Ağu/16 16:06
patates forum folder champix kullanan vamrı? ustalar nette araştırdım yılların içicilerini bıraktırmış bir ilaçmış. kullanan güncel fiat bilgisi olan vamrı
birde bilmem kaç aylı filan şeklinde bir kaç paketi var sanırım fiat bilgisi olan tavsiye eden yan etkileri vs taktik veren olursa sevinirim.
herşey iradede bitiyo filan demeyin iradem yok belliki:)
ılaç konuları yasakli listesindedir. Eski sigara birakma vb. konu üzerinden devam edebilirsiniz 14/Ağu/16 11:52
Toplam 4558 kayıt