Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
DanqerLine forum folder Şirket aracını satıyor. sayın müridler akrabamın şirketi elindeki hundai getz marka 2006 model dizel 1.5 vgt aracı satıyor isteyen müridlere bu aracı çok uygun fiyata alabilirim ihtiyacı olana bir yardımımız dokunmuş olur.
 
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-temiz-sorunsuz-aile-araci-322103354/detay/
yazan rakamın çok çok altına almaya çalışırım emin olabilirisiniz.
alisveris kurallarinin at esek iguana maddesi dolayisiyla silindi. 02/Ağu/16 19:09
whopper forum folder Satılık Sedona 720 Dağ Bisikleti Ankara Merhaba müritler, paraya sıkıştığımdan dolayı 2014 te performans bisiklet Ankara'dan aldığım bisikletimi satıyorum. Fiyat 900 tl. Piyasada bu fiyata bulmanıza imkan mümkünat yok :) Bisikleti çok az sürdüm temiz durumda. Şu anda 2 vukatı var 1.si pedal kısmındaki çember şeklindeki plastik bir kısmı kırılmıştı tamamen söktüm onu. Hiç bir zararı olmaz. 2.si geçen uzun aradan somra süreyim dedim bakıma ihtiyacı olduğunu anladım bi elden geçirilmesi lazım sürerken pedal atıyor. Dediğim gibi cüzi bi ücretle zaten bisikletçi adam eder.
Resimlerini şu anda yurtta olmadığım içim atamıyorum. Fakat kozmetik anlamda bi problemi yok. Teknik özelliklerini aşağıdaki linkten bakabilirsiniz. Kaçırmayon derim al sat yapıp kar bile elde edebilirsiniz.
http://www.sedonabisiklet.com/2014-sedona_bisiklet-720.html
yanında kilit, kask, aydınlatıcıyıda verecem. Zaten bunlardan bile sadece 200 lira girmişti zamanında.
Resim olayına çok takılmayın derim ankarada iseniz gelip bakın.
alisveris kurallarinin at esek iguana maddesi dolayisiyla silindi. 02/Ağu/16 19:09
muaythaist forum folder Satılık Araba & Silah & Bisiklet & Masa Seti silah hariç diğerleri için mesaj atanlar pazarlık edenler döneceğim diyenler falan var, ama burada da ürünlerim bulunsun ihtiyacı olan varsa yabancıya gitmemiş olur.. bisiklet ile masa ilanını yeni girdim zaten.
araba: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-hakim-den-temiz-mazda-3-2010-impressive-otomatik-acil-satilik-323013069/detay/
masa seti: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-dekorasyon-mobilya-ikea-ingatorp-yemek-masasi-ve-sandalye-seti-beyaz-kullanilmadi-325251724/detay/
bisiklet: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-kron-tx250-lady-sehir-bisikleti-full-aksesuar-kullanilmadi-325517841/detay/
silah: http://silahalimsatim.com/silah-ilani/ilk-sahibinden-temiz-2014-walter-ppq-9mm/
alisveris kurallarinin at esek iguana maddesi dolayisiyla silindi. 02/Ağu/16 19:08
sakat-at forum folder Hyundai i20 2014 Model Kazasız Boyasız 44.000KM de #hyundai i20 2014 model, kazasız, boyasız 44.000KM satıyok var mı isteyen?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-kazasiz%2Cdegisensiz-hyundai-i20-324791813/detay
alisveris kurallarinin at esek iguana maddesi dolayisiyla silindi. 02/Ağu/16 19:08
Nvidia forum folder Hocalar şunu bi okusanızda ne diyo söyleseniz (İngilizce) Translatetten çevireyim cümle cümle dedim ömrümü sikti. 
https://epilepsytalk.com/2011/10/23/epilepsy-and-energy-drinks-%E2%80%93-think-before-you-drink/
Tamam zararlı ama tam olarak neden noluyormuş hangi madde etki ediyormuş özellikle öğrenmek istiyorum. Ayrıntılı anlatmış sankim...
 
** Epilepsiyle ilgili tüm konularımı gizliyorum sanki direk kimliğimmiş gibi bi psikolojik etkisi var 
Her konunu genele açıyorsun. Biz modlar olarak senin konularını taşımaktan sıkıldık.. 02/Ağu/16 14:07
Lupin forum folder -Geçmişimi Geride Bıraktım- Matrax! Evet arkadaşlar artık geçmişimi geride bırakıyorum..Yeni bir hayata başlıyorum..Bugün itirbari ile Antalya'yı ve ailemi terkediyorum..İzmir'e sevdiğimin yanına ve ailesinin yanına yerleşiyorum..Belki dönüşüm olmayacaktır.Artık sık sık tbt'a da giremem belki.. Ama sizlerden uzak kalmamaya çalışırım:) Sizleri seviyorum unutur muyum hiç;)İzmir'de bulunan birkaç arkadaşla görüşebiliriz.. Muhattap olduğumuz kişilerle falan..Bakalım bindik bir alamete gidiyoz kıyamete..Ya hayatım olacak ya hayat olacam...Bu akşam biniyorum otobüse yarın İzmir'de olurum..Herkes hakkını helal etsin arkadaşlar..Görüşürüz..Girmeye çalışırım.. Bai bai.. istek 02/Ağu/16 12:21
uzengil forum folder Aranızda ikinci öğretim okuyan var mı bilgi almak için? Başlıktan konu malum.. 1. Konuları yerine açmaya özen gösterelim. 2.Uygun tag girmeye özen gösterelim. 3.Buranın bir forum olduğunu, "konu başlıkta" diye bir içerik olmayacağını, soruların konuda sorulması gerektiğini hatırlayalım. Düzelterek tekrar açabilirsiniz. 01/Ağu/16 16:52
uz-i forum folder Mobilyaci anlayan  arkadaslar burda mum vardirengi sehpaya islemis bundan nasil kurtuluruz siteyle hiç ama hiç alakası olmayan konu. 01/Ağu/16 16:48
saposcol forum folder sybase istek merhabalar
sybase hakkında araştırdığım kadarıyla türkçe ve ingilizce kitap bulamadım.
elinizde döküman yada kitap varsa paylaşabilir misiniz ?
istek uzerine under sildi 01/Ağu/16 15:35
saposcol forum folder Lotus Notes ve Domino Yönetici Kılavuzu İsteği Selamlar
Lotus Notes yönetimi hakkında kitap ararken 'Lotus Notes ve Domino Yönetici Kılavuzu' isimli kitaba denk geldim.
Ben internette bulamadım, satın almadan önce size danışmak istedim. Elinde e kitap olarak olan var mıdır ? Yada bu kitap ayarında türkçe/ingilizce bir kitap e kitabı da olabilir.
 
istek uzerine under sildi 01/Ağu/16 15:35
saposcol forum folder Terör Saldırısı Mağduriyeti Hk. Arkadaşlar Selam
Umarım içinizde bana yardımcı olabilecek birisi vardır. 
Eşim sancaktepedeki patlamanın olduğu yerden servise biniyordu, çok şükür ki patlamaya denk gelmedi..  Lakin servis ile ev arasında mesafe olduğu için araç ile servis noktasına kadar gidiyor ve aracı ara sokağa çekiyor.
Yine patlamanın olduğu gün aracı biraz daha arkaya bıraktığı için görünürde araçta bir sorun yoktu. Ama araca binince sanki lastiğinin havası inmiş bisiklete binerken yaşadığım hissiyata kapıldım. İnip tekrar kontrol ettim sorun göremedim. Ama dayanamayıp lastikçiye gittim. Kontrol ettiler, havası iyi tel kırılmada göremiyoruz dediler. Oradan da rot balans a gittim, abi bilyede sorun olabilir, ön lastikte hafif yamulmuş gibi duruyor dedi, akşam olduğu için dükkanı kapatıyorlardı detaylı kontrol yapamadılar. Bugün çalıştığım için gidemedim, yarın servise götüreceğim.
Bende 155 i aradım, durumu aktardım. Karakola gelmemi istediler, gittim. Oradaki görevliler görünürde sorun olmadığını, nasıl aksiyon alacaklarını bilmediklerini söylediler. Bende durumu aktardığım şekilde tutanak tutturdum; görünürde sorun yok ama araç hareket ederken yalpalıyor, alt aksamlar yada lastikle ilgili sorun var şeklinde not aldırdım. Süreç için terörü aramamı istediler. Bende akşam terör şubeyi aradım. Önce teknik servise götür, sonra bakarız dediler...
Kaskom var ama terör saldırısı için devlet yardım eder diye düşünüyorum. Araç bildiğin gitmiyor, canım çok sıkkın, bana pahalıya patlayabileceğini düşünüyorum.
Bilgisi olan var mı, devlet ne şekilde yardım ediyor yada etmiyor.
 
istek uzerine under sildi 01/Ağu/16 15:35
saposcol forum folder Laptop Leke Sorunu Laptobumun gri olan üst yüzeyini ıslak bez ile sildim leke yapmış gözüküyor.
Bu lekeyi giderebilir miyim, bilgisi olan var mı ?
istek uzerine under sildi 01/Ağu/16 15:35
exchanger forum folder Kudret Narı Satan - Bilen ( Ülseratif Kolit İçin ) Beyler ülseratif kolit diye lanet bir hastalığım var. ( kalın bağırsakta ülser )
Bu zımbırtı çok çok iyi geliyormuş. İnternetten alacam ama güvenemedim. Sizin bildiğiniz güvendiğiniz bir aktar v.s var mı ?
Bunun macunu, zeytinyağında demlenmişi v.s de varmış. Hangisi daha iyidir ?
Bu hastalığı olup da çözüm önerebilecek var mı ?
 
Sağlık ile alakalı öneri ve yardım konuları yasaklıdır. 01/Ağu/16 14:41
wordros forum folder Hosting Arıyorum MErhaba arkadaşlar aktif kullanıcılı bir haber sitesi için hosting arayışına girdim önerebileceğiniz hızda sorun yaşamayacağım sınırsız paketleri uygun hosting bilen, gören, kullanan yardımcı olursa sevinirim. Araman güzel ama yeri yanlış. Forum aramasını kullanalım, Zilyontane hosting konusu var. 01/Ağu/16 11:12
Hakkinen forum folder Gaziantep öncelikli olmak şartıyla herhangi bi hastaneden hastane fotosu çekip atabilecek olan ? ücretli Önceki konuyla baglantılı bi durum gaziantepte olan varsa Acil olarak hastaneye gidip foto cekebilirse yarın hesabına ücreti yatırılacak şuan acil yeni çekilmiş hastane fotosu lazım..
gaziantepde yoksa baska hastanede olur ama aciiyti var
tuhaf bir konu, aciklamasi yok, yeri yanlis, bir de halledilmis. 01/Ağu/16 10:18
ozdemyr forum folder Boardest - Bilgi Paylaşım Ağı (Yeni Açılan Siteye Destek) Selam arkadaşlar,
Reddit/quora tarzı bir site kodlarım ve kısa bir süre önce yayına aldım. Sizlerle de paylaşmak istiyorum, göz atarsanız sevinirim.

Boardest (http://boardest.com) çok-dilli forum, soru/cevap ve link paylaşım ağı.
Onlarca farklı konudan oluşan bir forum ağı olarak düşünebilirsiniz. Klasik forum sistemlerinden çok daha pratik ve ayrıca çok-dilli bir yapıda (şu an Türkçe ve İngilizce desteklenmekte). İlgilendiğiniz konuları takip ediyorsunuz ve başlıklar anasayfanıza geliyor. Bu sayede her ilgi alanı için farklı farklı forumlara üye olmak yerine hepsini tek bir siteden takip edebiliyor ve paylaşımda bulunabiliyorsunuz.

Üç farklı formatta gönderi yapılabiliyor:

Soru Sor
Link Paylaş
Yeni Başlık

Ayrıca bunlara yorum yapabilir ve başlıklara/yorumlara oy verebilirsiniz.

Çok-dilli. Şu an için Türkçe ve İngilizce desteği mevcut - fakat oluşacak kullanıcı kitlesine göre diğer diller de eklenecektir.

Kademeli yorum sistemi. Ana konudan sapılmaması için alt alta ve alıntılı yorumlar yerine, alt-yorum sistemi kullanılmıştır.

Konu bazlı. Boardest üzerinde onlarca konu var. Takip ettiğiniz konulara bağlı gönderiler anasayfanızda yer alır.

Oy sistemi. Başlıklara ve yorumlara artı veya eksi oy verebilirsiniz. Her artı oy başlığın daha uzun süre üstte kalmasını sağlamaktadır.

Sitenin kullanımı oldukça kolay, severek kullanacağınızı düşünüyorum. Üye olarak ve siteyi kullanarak bana destek olmanızı umuyorum.
http://boardest.com
sadece reklam amacli siteye giriyorsun ,once tbt nin mantigini kavramani oneririm. 01/Ağu/16 00:22
Nvidia forum folder Yurtdışındaki müritlerden ufak bi istek https://wrapbootstrap.com/theme/mimity-online-shop-template-WB094DPGC
Hocalar şu temayı satın alacabilecek mürit varmı paypal muhabbeti var  ödemede yapamıyorum amk  izin vermiyor ödmee  yapmama bile...  
Önce  parayı göndereyim  hesabına sonra  alsın yardımcı olacak murit
Moda not: Saygıdeğer mod yasaklı muhabbetine lütfen silme konuyu iş güç konusu olarak farzet hatta parayı gönderdiğime  dair dekontuda buraya koyarım. Bi anlaşmazlık olursada şikayetçiyim konusu açmayacam Demem o ki bu temayı almam gerek lisanlı bi şekilde........
 
eski konundan devam 30/Tem/16 21:09
h2run forum folder Genel Sağlık siğortası Zamanında gelir testi felan yaptirmadim devlet otomatik olarak beni sigortalamış ve şuan baya borc gorunuyor.  Bugun haberlerde okudum faizleri silinecek felan yazıyor.
Zamanında tbt de bu konu açılmıştı sanırım ama ilgimi cekmedigi için bakmamıştım ve otomatik sigorta olayından haberım yok.. borcuda bizimkilerin yatırmadıgı normal sigorta borcu sanıyordu, meğerse devletin yaptıgı sigortanın borcuymus.
Sanırım bu borcu komple sildirme şansımız yok demı? Mecbur odenecek en azından gecikme zamından kurtulalım.
 
Genel Sağlık Sigortası Prim Borç Detay Bilgileri



Dönem
Gün
Son Ödeme Tarihi
Aylık Tahakkuk Tutarı(TL)
Tahsil Edilen Borç Aslı(TL)
Tahsil Edilen Gecikme Zammı(TL)
Tahsil Edilen Toplam Borç(TL)
Kalan Borç Aslı(TL)
Kalan Borç Gecikme Zammı(TL)
Kalan Toplam Borç(TL)
Tahsilinden Vazgeçilen Tutar(Geçici 69'uncu Md.) (TL)


201510
30
30.11.2015
152,82
0,00
0,00
0,00
152,82
20,45
173,27
0,00


201511
30
31.12.2015
152,82
0,00
0,00
0,00
152,82
19,04
171,86
0,00


201512
1
31.01.2016
5,09
0,00
0,00
0,00
5,09
0,59
5,68
0,00


201512
24
31.01.2016
122,26
0,00
0,00
0,00
122,26
14,11
136,37
0,00


Toplam
3.120,75
0,00
0,00
0,00
3.120,75
719,75
3.840,50
0,00



Toplam 25 kayıttan 21-2
http://www.tahribat.com/forum/hayirli-olsun-gss-borclari-silindi-219447 burdan devam 29/Tem/16 20:47
SaviorAngel forum folder rootsuz bedava internet malum tatil zamani ve rootsuz cihaz kullaniyorum ve yavasta olsa 1 2 video yukleyebilecegim bisey varmi puffin ile biri bi ara yapiuodu neler yapabilirim bilgisi olan muritlerden yardim bekliyorum Forum aramasını kullanalım. 29/Tem/16 15:49
JeremYC30 forum folder Fet.gül. şirketler grubu TURK SILAHLI KUVVETLERININ TESPIT ETTIGI SERIATCI DESTEKCISI SIRKETLER=============================================================FETHULLAH GULEN CEMAATINE YAKIN SIRKETLER1) IS HAYATI DAYANISMA DERNEGI UYELERI (ISHAD):Alcil Tekstil, Atilla Ayakkabi, Avsar Mobilya, Akbulut Elektrik, AkcaHastanesi ve Dogumevi, Akdas Tekstil, Akdere Insaat, Akerler Ticaret,Akin Corap, Akik Bebe, Akgoren Tekstil, Aksa Giyim, Aksa Tekstil,Aksam Tekstil, Aksanak Insaat, Aksoyman Mefrusat, Aksu Market,Aktekstil Giyim, Akter Elektronik, Aktif Speed Uluslararasi Nakliyat,Akun Ekmek ve Unlu Mamuller, Akveren Unlu Mamuller, Alka GranitMermer, Alko Tekstil, Alkoc Deri ve Mamulleri, Alper Mefrusat, AlsaTesisat, Altay Konfeksiyon, Altaylar Plastik Sanayi, Altin Bufecilikve Gida Sanayi, Altin Koprulu Tekstil Dis Ticaret, Altun Zuccaciye,Anadolu Kuyumculuk ve Doviz, Anadolu Mermer Sanayi, Akin MensucatPazarlama, Apa Akin Mensucat Pazarlama, Arinc Tekstil Ticaret, AstkesKumascilik, Asas Filtre Sanayi, Asil Ticaret, Asilsoy Insaat, Turizmve Ticaret, Asit Ticaret, Aslan Mobilya Sanayi, Asrin Giyim Sanayi,Atlas Canta Deri Mamulleri, Atlas Tekstil, Ay Sigorta ve Aricilik,Aydin Gida Sanayi, Aydin Orme Sanayi, Aydinli Hazir Giyim Tekstil,Aydogan Tekstil Sanayi, Aypas Saat ve Makine Sanayi.Bahar Taban Sanayi, Bakim Elektronik Sanayi, Baklavaci Gulluoglu,Balkan Kagit Sanayi, Baris Gida, Baris Yag Sanayi, Basaran .Tekstil,Bedir Otomotiv, Begendik Tekstil Sanayi, Benson Tekstil Sanayi,Bereket Gida Maddeleri, Bereket Kimya ve Tip Teknik, Beria TekstilSanayi, Bes Makina, Bezci Tekstil Sanayi, Bilal Kutu Oluklu MukavvaAmbalaj, Bileda Ayakkabi Sanayi, Bilgi Dokum Makina, Bilkim DisTicaret, Biyofarma Ilac Sanayi, Birdem Etek Sanayi, Birlik SigortaAricilik, Bogazici Gida Sanayi, Buluzan Giyim Sanayi, Burak DisTicaret Cansizoglu Yapi Malzemeleri, Ceceli Metal Sanayi, Cemeks YapiElemanlari Sanayi, Cengiz Bebe, Coskun Ticaret, Coskun Triko Gomlek,Cagdas Altin Doviz, Cagin Buro Mobilya Ticaret, Cagrim Konfeksiyon,Cakirlar Insaat Malzemeleri, Cap Sirketler Grubu,Celenli Gida IhtiyacMaddeleri, Celikay Yapi Akaryakit Sanayi, Celikeller Yapi ve Tuketim,Ciftcioglu Kirtasiye, Ciftlik Gida Sanayi, Cigdem Celik MutfakSanayi, Cilteks, Citak Ihracat ve Ithalat, Colakoglu YapiMalzemeleri ...Dalgakiran Kompresor, Damgaciogullari Sen Lokanta, Damla Kumas veKonfeksiyon, Darbaz Hali Sarayi,Daytona Tekstil, Demir KonfeksiyonSanayi, Demirsoy Dokum Ticaret, Denizsan Gemi Makina, Denkon Insaatsanayi, Diksan Ic Giyim Sanayi, Dincerler Tekstil, Dinsel TekstilUrunleri Sanayi, Dizayn Bilgi Islem, Dogu Bati Metal Ticaret, DogusModa Tekstil Sanayi, Dost Dis Ticaret, Doytas Dogalgaz YapiMalzemeleri, Duha Tekstil Sanayi, Durman tekstil, Duru Giyim, DuyarEndustri Malzemeleri ...Ebru tekstil Giyim, Ege Yapi malzemeleri Ticaret, Eksan egzostSanayi, Egridir Tekstil Pazarlama, Eke Kerestecilik, Eker OrmeSanayi, Ekinci Dis Ticaret ve Insaat, Ekmekciler ev Gerecleri Sanayi,Ebru Tekstil Sanayi, Eksiogullari Insaat Endustrisi, Elif Ahsap SicakPres ve Mobilya, Elif Deri ve Spor Giyim, Elif Otomotiv Sanayi,Emirogullari, Emre Mobilya, Er Maden Sanayi, Era Elektronik, ErdoganAyakkabi Yan Sanayi, Erike Mobilya, Erkoc Insaat, Eroglu GiyimSanayi, Ersa Dis Ticaret ve Tekstil, Ersal Asansor makina, Ertac OnerMimarlik ve Insaat, Ertug Konfeksiyon, Es-El Mumessillik Reklamcilik,Evrensel Gida Sanayi...Faktor Tekstil Sanayi, Fahri Kuz Optik, Fayteks Suni Deri ve DisTicaret, Felah Tekstil, Ferhat Mobilya ve Aksesuar, Ferpas PerdeSanayi, Feta Ic ve Dis Ticaret, Fetih Tekstil, Feza Spot DayankliTuketim, Feza Toptan, Firat Elektronik Comp, Filato Giyim Sanayi,Forcecar, Form Insaat Musavirlik...Gaziantepli Habes Seyyidoglu Baklava, Gayretli Tekstil, GecemDinlenme Gerecleri, Gemsatas, Genc Teks Tekstil Giyim Sanayi, GezerAyakkabi Pazarlama, Gdaplast, Gode Giyim, Gonenli Peynirci, GonulGiyim Sanayi, Gozde Konfeksiyon, Guder Sirketler Grubu, Gul Branda,Gul Otomotiv, Gulen Tekstil Sanayi, Guler Anahtar Kilit Pazarlama,Guler Cam Sanayi, Guleryuz Dar Dokuma, Gulsah Cicekcilik, GulumMefrusat, Gunal Kagitcilik, Gunalp Giyim, Gungor Plastik Sanayi,Guntas, Gunteks Tekstil, Gurler Giyim, Gurtas Insaat Sanayi, GuvenElektrikli Ev Aletleri, Guven Makina, Guvenler Giyim Sanayi,Guzelyildiz Tekstil Sanayi, Guzeller ithal KumascilikHalil Tekstil Sanayi, Haluksan Ticaret, hamle Buro MobilyalariSanayi, Has Gida Tuketim Mallari Pazarlama, Hastekstil, HasanYildirim Orman Urunleri, Hasircilar Emprime Sanayi, HasircilarTekstil Konfeksiyon, Hatipoglu Insaat, Haznedar Tekstil, HefaPoliuretan, Helal dekarasyon, Hipak Hidrolik Makina, Hira Tekstil,Hiranur Ticaret Insaat Malzemeleri, Hisar Ticaret,Isik Sigorta, Isin Tekstil, Ilham Elektrik, Ilke Otomotiv, InanAlimunyum, Inan Dayanikli Tuketim, Inan Dokuma Sanayi, Inan MermerSanayi, Ipek Mobilya Dekerasyon, Ipek Toptan, Irem Teks TekstIlKonfeksiyon, Irfan Tekstil Sanayi, Isbella Mobilya Dekarasyon,Iskender Kundura, Iskenderler Mobilya, Islamoglu Madeni Esya Sanayi,Istanbul Mefrusat, Istanbul Ofset Basim Yayin,Kabatas Ticaret, Kader Sanayi, Kadinca Giyim Merkezi Sanayi, KadiogluTriko, Kalafatlar MAkina Yedek Parca, Kale Uluslararasi Ticaret,Kapris, Kar Sirketler Toplulugu, Karahan Tekstil Dis Ticaret,Kardesler Otomotiv Sanayi, Kares Kumascilik Tekstil Sanayi, KarteluksGomlek, Kayacan Insaat, Kayali Tekstil Sanayi, Kehriban Mefrusat,Kehribar Mefrusat, Kirgozler Etek ve Buluz, Kocamanlar InsaatTicaret, Kocaklar Tekstil Sanayi, Kockaya Motorlu Araclar Sanayi,Kolat Ayakkabi Market, Konak Giyim Sanayi, Kopuz Gida Ticaret, KopuzInsaat, Korkmaz Kumascilik Ticaret, Korkmazlar Tekstil, Kopru DisTicaret, Koseler Teknik Kalip, Kulaberoglu Insaat, Kumkaya MakInaSanayi, Kumtel, Kuran Petrol Insaat Ticaret, Kuris Insaat veGerecleri Sanayi, Kurtas Tekstil Sanayi, Kutez Kuyumculuk Tezgahlari,Kuteks Tekstil, Lale Mimarlik ve Muhendislik, Lokman Eczanesi, LolitaTibbi Malzeme, Londra Turizm Seyahat, Main Celik Ticaret, MaltepeMobilya, Manolya Gida, Megun Glass Show, Mega Basim Yayin Sanayi,Mendilli Deri Kurk Imalati, Mentac Giyim Sanayi, Merkez KimyeviMaddeler Sanayi, Mersa Giysi Sanayi, Mert Celik Mutfak Sanayi, MertTicaret, Merter Elektronik, Mesa Tekstil, Meteks Dis Ticaret, MetrajTekstil Sanayi, Mim Restorasyon Sanayi, Mimaks Buro Gerecleri, MineGiyim, Motif Tekstil, Mukoc Tekstil, Nakmen Tekstil, Nasip giyimSanayi, Nazik Konfeksiyon, NE-AD Elektrik Sanayi, Nergis Giyim Imalatve Ihracat, Nema Kimya Dis Ticaret, Nepa Tibbi Malzeme, Nomgisa GiyimSanayi, Nur Giyim, Nur Ticaret Ithalat Ihracat, Nurpak Kumas TekstilSanayi, Nusret Kuyumculuk, Odabasiogullari Insaat, Odakule Shipping,Ogun Tekstil Giyim, Onlar Ic ve Dis Ticaret, Onur Ev Cihazlari, OptikSanayi, Orenko Deri Sanayi, Orhan Kurt Yapi Malzemeleri, Orhantekstil Ticaret, Ortadogu Tekstil Ticaret, Oto hakan Tofas Servisi,Oto Oguz, Oto Uzunlar, Olcu Insaat Boya Sanayi, Omeroglu Mobilya,Omur Tekstil, Onder Mobilya, Orunc Ofset Matbacilik Ambalaj, Oz IsTriko Orme Sanayi, Ozaksa Giyim Sanayi, Ozalp Ayakkabicilik Sanayi,Oz Baris Triko Konfeksiyon, Ozberat Giyim, Ozcan Insaat veMuhendislik, Ozer Makina, Oz Gelisim Konfeksiyon, Oz Karacalar GiyimSanayi, Oz Kardesler Ticaret, Ozlu Tekstil, Ozturhan Gomlekleri,Ozturk Makina Sanayi, Padisah Gida Kimya Sanayi, Pak Gida TarimUrunleri Sanayi, Pamukkale Kablo Sanayi, Percem Giyim Sanayi, PersanTekstil, Petek Giyim, Pitircik Cimariva Tekstil, Polat Celik Sanayi,Polen Menkul Degerler, Prestij Stil Insaat Yatirim,Rabig Giyim Saayi, Reba Kagitcilik, Remtas otomotiv, Renk TekstilUrunleri, Renktem Temizlik ve Ihtiyac, Rita Giyim Sanayi, Rotas OtoTicaret, Roza Peri Esarp, Sama Insaat Turizm, Samanyolu InsaatSanayi, Samanyolu Tekstil Pazarlama, Sancak Boya Emprime Baski, SarTekstil, Saral Buro Makinalari, Sarp Giyim Sanayi, Sedef Kuyumculukve Doviz, Semiplast Plastik Otomotiv Sanayi, Sercan SaatcilikTicaret, Sera Mumessillik Serhat Saat Sanayi, Serpa Tekstil Ticaret,Sevil Orme, Sevimler Petrol Urunleri Sanayi, Sevinc Kuyumculuk,Suleyman Dericilik Sanayi, Seymen Tekstil, Sittik KardeslerHaddecilik, Simen Giyim, Sitas Mensucat Sanayi, Solmazgul Tekstil,Sozer Matina Sanayi, Style Konfeksiyon, Sunkoteks Tekstil, SuteksTriko, Sundus Tekstil, Surat Basim Yayin Sanayi,Sadol Boya Sanayi, Safak Elektrik Sanayi, Sahin Tekstil Urunleri,Sahin Zuccaciye, Sahnur Aydinlatma, Sampiyon Hersekli Turizm, SeydaEtek, Simsek Ithalat ve Ihracat, Sura Yeminli Mali Musavirlik,Tanim Yeminli MAli Musavirlik, Tanriverdi Fermuar Sanayi, TarimsanMotorlu Araclar Sanayi, Tek Tekstil Sanayi, Teknik Asansor MakinaSanayi, Teknik Mensucat Sanayi, Tekno Mekanik Bakalit Plastik, TepasTekstil, Tergan Deri Urunleri Sanayi, Tikir Tekstil, TinarsoyElektrik Ticaret, Toktas Kundura Kaliplari, Topaloglu Insaat Sanayi,Topaz Topkapi Ambalaj Sanayi, Topraklar Yumurta Dahili Ticaret, TorkMAkina Ticaret, Tugcu Konfeksiyon, Tura Halicilik Sanayi, Turkuaz DisTicaret, Tuva Kimya ve Gida Sanayi, Turkeli Elektrik Motorlari,Turkmen Kanepe Yatak Yorgan, Ucar Tekstil, Ugur Hidrolik MakinaSanayi, Ugur Ticaret, Ulubas Dayanikli Tuketim, Ulus Giyim Sanayi,Ulus Kumas Giyim Sanayi, Umar Makina Sanayi, Umran Sinai Mamulleri,Uysal Tekstil Konfeksiyon, Uzka INsaat Taahhut Sanayi, Uzmanlar OzelEgitim Ticaret, Ucyildiz Kagit Masura Rulo Sanayi, Ucler TekstilKirtasiye Insaat, Umitbayoglu Tekstil, Umit Manifatura Ticaret, UmitSerbest Muhasebecilik, Unal Ayakkabicilik, Ustun Celik MutfakVan Halicilik ve Hediyelik Esya, Varak Kirtasiye Gida, Varlik Turizmve Seyahat, Vatan Kablo Metal Endustri, Vatan Mobilya Sanayi, VesCollection, Vural Celik Madeni Mutfak, Yakut Insaat, YalcinlarDayanikli Tuketim, Yaman Sirketler Grubu, Yasar Giyim, Yavuz MutfakEsyalari, Yeni Lider Plastik Ticaret, Yenice Kapi Urunleri Sanayi,Yenigun Elektronik Sanayi, Yildirim Ticaret, Yildiz Avize Sanayi,Yilmaz Insaat, Yilmaz Insaat Sanayi, Yilmaz Tekstil ve Gida Sanayi,Yurt Triko, Zafer Dis Ticaret, Zaim Gida Sanayi, Zaman Tekstil BoyaEmprime, Zarif Mefrusat Tekstil Ticaret, Zemzem Tekstil, ZinetTekstil Sanayi,2) ASYA FINANS :Kuruculari Arasinda yer alan onemli isimler sunlardir:IHSAN KALKAVAN: Asya Finans Yonetim Kurulu Baskani, Armator, BesiktasSpor Kulubu eski yoneticilerinden.MEHMET EMIN HASIRCILAR: Hasircilar Tekstil Konfeksiyon, Varlik Turizmve Seyahat, Tuna Insaat-Turizm ve Zaman Pazarlama sirketleri YonetimKurulu Baskani.MUSTAFA KAVURMACI: Aydinli Giyim Sanayi ve Magazalari Sahibi.SELCUK-FARUK BERKSAN: Her iki kardes de Kar Sirketler TopluluguPatronu.OSMAN GURBUZ OZKARA: Izmirli Isadami, Orta Asya' ya ihracat yapiyor.TAHSIN TEKOGLU: Tekstilci, Turkmenistan' da fabrikasi var.ALI RIZA TANRISEVEN: Sinema yapimcisi.MUSTAFA FIRAT: FEM Dershaneleri kurucusu.TACETTIN NEGIS: Istanbul Merter' de tekstilci.BEYHAN NAKIPOGLU: Beca Holding ortaklarindan.CAHIT SAHIN: Beca Holding ortaklarindan.TURGUT AYDIN: Aydin Orme Sanayi sahibi.HUSEYIN DOGME: Istanbul-Londra Camping ve Uluslararasi TIR Filosusahibi.SADIK PISAN: Plastik Sanayi' nin taninmis simalarindan.NACI ALTINBUKEN: Istanbul-Kapalicarsi' da altin ve doviz sirketlerivar.3) ISIK SIGORTA:Cemaatin izlerini buyuk olcude tasiyan bu sirket, Fethullah Gulen' inifadesiyle, 200 milyar TL sermayeyle kuruldu, 1996' da Yonetim kuruluuyeleri arasinda Ihsan Kalkavan, Mehmet Emin Hasircilar, AhmetKurucan ve Fazil Karaman gibi unlu isadamlari bulunuyor.4) AGIAD (Anadolu Genc Isadamlari Dernegi):Aydin Mustakil genc Isadamlari Dernegi (AYMID), Balikesir Is HayatiDayanisma Dernegi (BIGIAD), Canakkale Esnaf ve Sanayici ve IsadamlariDernegi (CESIAD), Denizli Genc Sanayici ve Isadamlari Dernegi(DEGIAD), Eskisehir Genc Sanayici ve Isadamlari Dernegi (EGSIAD),Icel Genc Sanayici ve Isadamlari Dernegi (IGID), Manisa Genc Sanayicive Isadamlari Dernegi (MAGIAD), Mustakil Genc Isadamlari Dernegi(MUGIAD-Adapazari), Yozgat Mustakil Genc Isadamlari Dernegi (MUGIAD),Rize Sanayici ve Isadamlari Dernegi (RISIAD), Siirt Genc Sanayici veIsadamlari Dernegi (SIRGIAD), Sanliurfa Genc Sanayici ve IsadamlariDernegi (SUGIAD), Usak Sanayici ve Isadamlari Dernegi (USIAD), VanSanayici ve Genc Isadamlari Dernegi (VANSIAD) gibi is cevreleri bucemaati destekliyor.5) CEMAAT' I ORTA ASYA' DA DESTEKLEYEN SIRKETLER:AK-NUR Firmasi (Ali Riza Kabasakal: Toptan gida, temizlik ve insaatmalzemeleri satiyor.)ALGIDA (Ozbekistan Turkiye Isadamlari Dernegi [UTID])CALIK GRUBU: 1972' den beri Malatya' da 13 fabrika kuran ve kenttekisanayi kesiminde calisan 8 bin isciden 4 binini bunyesinde barindiranCalik Grubu, sadece 1995 yilinda 125 milyon dolarlik ihracat yapmayibasarmis. 1997' de faaliyete gecen IPAS- Anateks tesislerinde 2 binyeni isci istihdam ederek, yillik ihracat hacmi 100 milyon dolaracikarildi. Tekstil dunyasinin onemli isimlerinden Calik Grubu,Turkmenistan' da Denim Kompleksi kuruyor. 5 milyon adet giyecekuretimi yapacak olan tesiste 1500 isci calistirilacak. Sirket patronuAhmet Calik, Avrupa Yatirim Bankasi (EBRD) ortakligi ile Turkmenistanbaskenti ASKABAT' ta pamugu blujean' a donusturecek iplik, boya vekonfeksiyon tesislerinden Sapar Murat Turkmenbasi Blue jeanKompleksi' ni 1995' te hizmete acmisti.YEGIN HOLDING: Yaklasik sekiz sirketi catisi altina alan Holdingsahibi Senol Yegin, Ordu kentinden. Konfeksiyon mallarina ek olaraktank cadiri ve uniforma da uretebiliyor. Daha cok Avrupa' da,ozellikle Almanya' da faaliyet gosteren Polonya ve Tunus' dafabrikalari bulunan YEGIN Holding, Orta Asya' ya dogru buyukadimlarla ilerliyor. 1997' deki ihracat hedefi 50 milyon Alman marki,ciro hedefi ise 120 milyon DM idi.6) AKYAZILI VAKFI MAL VARLIGI:AFYON: 3 yurt binasi, 4 arsa,3 konutANKARA: okul binasi, 3 yurt binasi, dukkanlar ve konutlar, buro vemagazaAYDIN: bahceli ev, arsalar ve dersaneBALIKESIR: 5 yurt binasiBURDUR: arsaBURSA: okul binasi ve bahceli evDENIZLI: 13 arsa, dersane, 3 yurt binasiERZINCAN: dersane yurt binasi, 3 konut, 4 arsaERZURUM: yurt binasi, bahceli ev, 3 arsa 22 buro, 1 lokantaESKISEHIR: dersane, 2 yurt, 3 arsaGUMUSHANE: yurt binasi,ISTANBUL: dersane, yurt binasi, konut, arsa ve buroISPARTA: yurt, bahceli ev ve arsaIZMIR: 27 arsa, 45 bina, dersane ve 5 yurtIZMIT: yurt binasi, dersane, bahceli ev ve arsalarKONYA: yurt, 4 arsa ve konutKUTAHYA: dersane, yurt binasi, arsaKAHRAMANMARAS: konut, yurt binasiMANISA: 5 konut, 10 arsa, 2 magazaSAMSUN: 4 arsa, dersaneSAKARYA: 2 yurt binasi, bahceli evUSAK: yurt binasi, konut, arsalarVAN: 6 bina, 4 arsa, dersane ve yurt binasiAKYAZILI VAKFI' NIN YURT LISTESIHalil Rifat Pasa Ogr. Yurdu, Isiklar Ogr. Yurdu, Ortakoy Ogr. Yurdu,Kemal Pasa Ogrenci Yurdu, Bergama Ogr. Yurdu(IZMIR); Dinar Ogr.Yurdu, Emirdag Ogr. Yurdu, Suhud Ogr. Yurdu(AFYON); O.Dusungel Ogr.Yurdu, Malazgirt Ogr. Yurdu, Fidan Ogr. Yurdu(ANKARA); Fatih Ogr.Yurdu1 ve 2, Saadet Ogr. Yurdu, (AYDIN); Kayapa Ogr. Yurdu(BALIKESIR); Mehmet Akif Ogr. Yurdu, Ucgen Ogr. Yurdu(BURDUR); SullerOgr. Yurdu, Cevher Pasa Ogr. Yurdu, Tavas Ogr. Yurdu(DENIZLI);Yesilirmak Ogr. Yurdu(ERZINCAN); Zinnuni Ogr. Yurdu(ERZURUM);M.Gungor Ogr. Yurdu, Sivrihisar Ogr. Yurdu(ESKISEHIR); AhmetZiyauddin Ogr. Yurdu (GUMUSHANE); Sehit Osman Ogr. Yurdu (BAYBURT);Sidre Ogr. Yurdu (ISPARTA); Seyyid Burhanettin Ogr. Yurdu, KeykubatOgr. Yurdu, Bunyan Ogr. Yurdu (KAYSERI); Yuvacik Ogr. Yurdu (IZMIT);Seydi Mahmut Hayrani Ogr. Yurdu (KONYA); Hisar Ogr. Yurdu (KUTAHYA);Akhan Ogr. Yurdu, Bilgin Ogr. Yurdu Alasehir Ogr. Yurdu, Yilmaz Ogr.Yurdu (MANISA); Goksu Ogr. Yurdu (K.MARAS); Ahmet Gazi Ogr. Yurdu,Sahidi Ogr. Yurdu (MUGLA); Hafize Hatun (MILAS); Ersoy Ogr. Yurdu,Akyazi Erkek Ogr. Yurdu (SAKARYA); Buruciye Ogr. Yurdu (SIVAS);Gunyaka Ogr. Yurdu, Karahalli Ogr. Yurdu (USAK).Akyazili Orta ve Yuksek Egitim Vakfi, 1972 yilinda vakfa adini verenNef' i Akyazili ve Zehra Akyazili tarafindan Izmir' de kuruldu. 9kisilik Mutevelli Heyeti' nin adlari soyle: Nef' i Akyazili, ZehraAkyazili, Naci Sencekicer, Zeki Sakman, Mehmet Fidan, Yusuf Pekmezci,ekrem Ugur, Osman Sarioglu ve Mehmet Sevimlican.1996 yilinda Akyazili Vakfi' nin cogunlugu Bati' da olmak uzereTurkiye' nin 48 yerlesim bolgesine yayilmis toplam 78 kisiden olusanMutevelli Heyeti Baskan ve Baskan Yardimcisi bulunuyordu.1974 yilinda vakfin malvarligi 229 bin 747 lira olarak belirlendi.Bugun ise gayrimenkullerle birlikte, malvarliginin degeri yuzlercetrilyonla ifade ediliyor.Akyazili Vakfi' na Gelir Getiren Kuruluslar:Samsun Sakarya Dersanesi,Adana Ozel Isik Dersanesi,Denizli ozer Server Gazi Lisesi,Eskisehir Ozel Ertugrul Gazi Lisesi,Nazilli Ozel Fatih Sultan Lisesi,Kutahya Ozel Yavuz Selim Lisesi,Erzincan Ozel Otlukbeli LisesiVan Ozel Serhat Erkek Lisesi.Akyazili Vakfi, her yil yasaya aykiri bicimde topladigi kurbanderileri yuzunden resmi makamlar, ozellikle de THK ile buyuk bircekisme icine girer. Kimi zaman Mehmetcik Vakfi' na bagistabulunurken, zaman zaman da sehit ailelerine cuzi miktarda sembolikyardimlar sunar.7) CEMAAT' IN BIRINCI DERECEDEN KURULUSLARI:Asya Finans, Samanyolu TV, Zaman gazetesi, Aksiyon Dergisi, ZaferDergisi, Sizinti Dergisi, Yeni Umut Dergisi, Cihan Haber Ajansi, burcFM, FEM Dershaneleri, Anafen Dersanesi, Izmir Korfez Dersanesi,Ankara Maltepe Dersanesi, Adana Isik Dersanesi, Ic Anadolu NilDersanesi, Kars Nilufer Dersanesi, Nil Egitim ve Kultur Vakfi,Diyarbakir Sur Dersanesi, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfi, TurkiyeOgretmenler Vakfi, Kirgizistan Mescit ve Kalkinma Vakfi, Yakutistan,Tuva, Hakas Cag Ogretim Isletmeleri, Baskurdistan Serhat Egitim veOgretim Hizmetleri AS, Cuvasistan Ertugrul Gazi Ltd. Sti, TatristanErtugrul Gazi Ltd. Sti, Romanya Fetih AS, Molduva Fetih AS,Arnavutluk Gulistan Egitim ve Yayin Tic, Ltd. Sti, Ukrayna SemaEgitim Hizmetleri AS, Pakistan Cag Ogretim Isletmeleri AS, FasSamanyolu AS, Kuzey Irak (Nilufer Koleji) Fezalar Egitim Ltd. Sti,Azerbaycan Cag Ogretim Isletmeleri AS, Kirgizistan Sebat AS,Ozbekistan Silim AS, Turmenistan Baskent Egitim ve Yayincilik ve Tic.Ltd. Sti, Tacikistan Selale AS, Kazakistan Selale AS, Mogolistan veBuryat Cag Ogretim Isletmeleri AS, Izmir Yamanlar Fen Lisesi,Istanbul Fatih Koleji, Istanbul Isik Universitesi, Ankara SamanyoluLisesi, Fatih Universitesi, Bursa Nilufer Lisesi, Eskisehir ErtugrulGazi Lisesi, Erzurum Aziziye Lisesi, Izmit Dilovasi SanayicileriVakfi (DISAV), Turk Kulturune Hizmet Vakfi, Urfa SURKAV Vakfi,Erzurumlular Egitim ve Kultur Vakfi, Halidiye Vakfi, Erzincan OzelFevziye Lisesi, Konya Koyunoglu Vakfi, Istanbul Semah Egitim Vakfi,Urfa' nin 9 ilcesinde ogrenci yurdu ve Feza dersaneleri, Urfa ilmerkezinde 5 ogrenci yurdu ve Feza dersaneleri, ayni ilde Ozel MuratLisesi, Caglayan Kiz Lisesi ve ilkokullari, Usak Gokkusagi EgitimVakfi. Avukattan İhtar Geldi. 27/Tem/16 22:59
mkyb forum folder Belediyenin dükkan metrekare ölçmesi hakkında Ben yokken gelip dükkanı lazerle kafalarına göre ölçüp gitmişler. Dükkan gerçek halinden büyük yazılmış ondan dolayı vergisi de yüksek geldi.
Bunu nasıl düzeltebilrim ?
Düzenleme :
Belediyeye gittim ilgili memura yönlendirdiler randevu verdiler yarına. Yarın arkadaşlar sizi ziyaret edecek belgelerinizi hazırlayın dendi.
Kendi isteği. 27/Tem/16 16:55
cybermole forum folder Açtığım konuyu kim siliyor? merhaba nasıl bir zihniyetde sorgu suhalsiz küfür olmayan ticaret kısmına acılan konuyu siliyorsunuz ?? destek@tahribat.com 27/Tem/16 14:07
cybermole forum folder Çağrı Merkezi işi yapanlar Merhaba cagri merkezi isi yapan arkadaslar donus yapabilirmi? tesekkurler Sözlük tarzı bir sitemiz yok. Açılan konu içeriği yetersiz olduğundan dolayı silinmiştir. 27/Tem/16 13:21
ozgunlu forum folder Sahibindene ilan verebilecek sahibindene yerime ilan verebilecek birini arıyorum,
kredi kartı onayı istiyor ilan vermek için. ben de kullanmayınca saçma bişi oldu
ürünler satılır da pay da veririm ama aman aman bişey veremem :D
gerek kalmadı 26/Tem/16 17:08
hellhound forum folder [Ankara][Satılık] Samsung Galaxy Tab 4 T230 Merhabalar,
Ürün kozmetik olarak 9.9/10 alır. kasasında ekranında en ufak bir çizik yoktur. Resimleri yükleyeceğim.
Fiyat olarak 260 tl düşünüyorum. Pazarlık sünnettir.
Tek konu altında devam ediniz. Burası Forumdonanim değil. 26/Tem/16 10:36
Toplam 4560 kayıt