Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
FCN forum folder entity model ile bir sıkıntı mvcforum'un yüklü olduğu 1 adet db vardı.  1 adette kendi yazdığım bölümün bulunduğu db vardı.  ikisi bir projede senkron olarak çalışabiliyorlardı sıkıntısız. Ben bunları tek db üzerinde toplamak istedim. 2. dbden tabloları dışarı aktarıp 1. ye aktardım.   
projede 1 db, 1 mvcforumun kendi dbcontext'i  ve  kendi tablolarımın olduğu entity modeli  bulunuyor fakat queryler patladı.  Tabloyu tanımıyor. herhangi bir errorda gözükmüyor. neden böyle bişi olabilir.
 
Invalid object name 'dbo.BlogPost'.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code. Exception Details: System.Data.SqlClient.SqlException: Invalid object name 'dbo.BlogPost'.
 
çözülmüş 30/Nis/16 06:55
emrensl forum folder Facebook ile Cep harclığı çıkarmak isteyenler. Sürekli olarak kullandığınız facebook hesabınızın varsa sizde katılabilirsiniz.  Hesabınız bizim kriterlerimize uygunsa ödemeniz haftalık olarak yapılır. Her sağlam hesap için 25 lira ödeme yapılacaktır. Daha detaylı bilgi almak isteyenler skype üzerinden ekliyebilirler. 
Skype: faceadd
 
detay yok bilgi yok gizemli olmaya gerek yok açıkça yazarsanır isteyen yazar 30/Nis/16 01:08
paduwan forum folder tayland'da yakalanan uygurlar türkiye'ye gelsin 1 milyon'un üzerinde Suriyeli mülteciyi kabul etmiş ülkemizin Çin'in korkunç zulmünden kaçabilmiş 220 Uygur kardeşimize yardımcı olamaması kabul edilemez. Acilen gereğinin yapılmasını T.C. Dışişleri Bakanlığı'na arz ederiz. Ülkemizin maalesef acı bir şekilde kutuplaştığı bu dönemde her kesimden destek görecek önemli bir jest olacağını belirtmek isteriz.Konu ilk olarak burada dile getirilmiştir. Ayrıntılı bilgi ve yorumları da linkte bulabilirsiniz. 
 
Katilmak icin asagidaki linke bilgileri girmeniz yeterli.
Change.org
del 29/Nis/16 11:32
cache forum folder IspManager Lisansı hakkında Hocalar merhaba,
Daha önce vestacp ile ilgili bir konu açmıştım. Yaklaşık 30 Adet kurumsal web sitesini yayınlayabileceğim bir web paneline ihtiyacım vardı. (hala var)
Yaklaşık 6 saattir piyasadaki kontrol panellerini tek tek kurup deniyorum. Beni mutlu eden bir panelle henüz karşılaşmadım.
Cpanel lisansı alayım dedim aylık 20$'mış.. ISPManager diye bi zımbırtı buldum, güzel gibi. Sınırsız lisansı 60€ imiş. Acaba bu sınırsız lisans bi ip üzerine mi tanımlanıyor ? Daha sonra ip adresini değiştirebiliyor muyuz? 
Birde Cpanel lisansını daha ucuza almanın bir yolu yok mudur ? aylık 10 dolar falan olsa alıp geçicem de 20 dolar vermek hoş değil.
Teşekkürler
0 29/Nis/16 03:55
dead_march forum folder bu iki cümleden hangisi doğrudur yada kullanımları arasında bir fark varmı which home is your home ? sorusuna binayen şu iki cümleden hangisi doğru
 
my home is the black one
the black one is my home
her konuyu genele acmayiniz. 29/Nis/16 01:05
patates forum folder arkdaşlar şu siteye giriş yapabiliyormusunuz? http://lms.bilgeadam.com/
site bu içinde eğitim dökümanları var 2 gündür erşemiyorum 
sadece bendemi sıkıntı acaba diye emrak ettim
http://www.downforeveryoneorjustme.com/ adresinden kontrol edebilirsiniz. 28/Nis/16 17:26
banneduser forum folder Adwords 150 TL lık Kredi - Satlık Hacular adwords böyle bir promosyon kod verdi. 30 haziran 2016 tarihine kadar kullanımı var. Öğrenciyim bir öğünlük yemeğin karşılığında vereyim dedim. 10 TL :)
Bu teklifin hüküm ve koşulları: Aşağıdaki şartlarda "AdWords", hangisinin daha uygun olduğuna göre, AdWords veya AdWords Express anlamına gelebilir.1. Bu teklif sadece faturalandırma adresi [Ülke adı]’de kayıtlı müşteriler için geçerlidir. Her reklam veren yalnızca bir adet promosyon kodu kullanabilir.2. Bu teklifi aktifleştirmek için: Promosyon kodunu hesabınıza 30 Haziran 2016 tarihine kadar girmeniz gerekir. Bu tekliften yararlanmak için, ilk reklam gösteriminizin ilk AdWords hesabınızdan gerçekleştiği andan itibaren 14 gün içerisinde promosyon kodunuzu girmeniz gerekmektedir.3. Promosyon kredisine hak kazanmak için: Reklam vermeye başlayın! Promosyon kuponunun girilmesinden sonraki 31 günler günde gerçekleşen vergiler hariç reklam harcama tutarının 150TL kısmına kadarı hediye kredi olarak kullanılabilecek.4. 2 ve 3. adımların tamamlanmasının ardından krediniz genellikle 5 gün içinde hesabınıza yüklenir ve hesabınızın Fatura Özeti bölümünde gözükür.5. Krediler yalnızca gelecekteki reklam giderleri bakımından uygulanacaktır. Krediler kodun girilmesinden önceki reklam giderleri bakımından uygulanamayacaktır.6. Yüklenen promosyon krediniz tükendiğinde herhangi bir bildirim almazsınız ve ödeme yönteminize göre aldığınız tıklamalar üzerinden ücretlendirilmeye devam edersiniz. Eğer reklam vermeye devam etmek istemiyorsanız dilediğiniz zaman hesabınıza girip kampanyalarınızı duraklatabilir ya da silebilirsiniz.7. Promosyon kredisine hak kazanmak için hesabınız AdWords tarafından başarılı bir şekilde faturalandırılması ve iyi durumda olması gerekmektedir.8. Şartlar ve koşulların tamamına aşağıdaki adresten ulaşılabilecektir:http://www.google.com.tr/intl/tr/adwords/coupons/terms.html.
adsense, adwords vb satışı yasak. 28/Nis/16 00:37
Ekerci forum folder Böyle CV görmüşmüydünüz ? http://www.rleonardi.com/interactive-resume/
 
Çok yaratıcı olmuş
3 ayda 1 kez açılan konu. 28/Nis/16 00:36
Kalaman forum folder Satılık 4 Tb Sıfır Seagate Harddisk Kamera kurulumu için almış olduğum, ama gerek kalmayan paketi açılmamış seagate 4 tb harddiski satıyorum. İhtiyacı olan müritlere satabilirim uygun fiyata. Fiyat ekleyip tekrar açınız.. 27/Nis/16 14:36
dead_march forum folder karsın suyu içilirmi içilmezmi burdaki çoğu kişi içilmez diyor ama nette bir sitede görmüştüm arıtma tesisi neyin yapılmış bu konuda ciddi bilgisi olan varsa yazabilirmi iç ağam iç. 26/Nis/16 10:30
kafkafkaf forum folder İsimden Tc kimlik numarası ve adres bulma thanksgiving.epicm.org kapalı durumda elinde veritabanı olan arkadaş var mı? Bir kişin TC ve adresi lazım ticaret yapacağım kişi tanımam için gerekiyor, yanlış bir durum yok. yasak 25/Nis/16 22:57
Atorgani forum folder Logo konusunda yardım öncelikle hayırlı akşamlar hocalarım benim sizden ricam yeni girdiğim iş yeri için logo yapılması gerekiyor yapılmazsa bu gün ki gibi bir sürü ayak işi yapacağım 
logo fatura da da olacağı için faturalar basılmadı daha yeni bir oluşum içindeler fatura basılınca kendi alanımda işe başlayacağım sizden ricam müsait olan abiler kardeşler 
benim için logo yaparsa çok sevinirim şeffaf olacakmış logo öyle dedi beyfendi lütfen yardım edin  
şirketin adı Plapa Plastik  
ihracat yapacak bir şirken  
ikinci el damacana alım satım ve parçalayıp kırıp konteynırlarla ihraç eden bir şirket  
 
konuları uygun bölümlere açalım 25/Nis/16 21:33
caglar99 forum folder Benzer Müzik Tarzları Selam hocalar.. 
 
https://www.youtube.com/watch?v=97pSR-wrsAk
 
Bu şarkıya benzer, Bass'ların doyurucu , tam olarak vurduğu ve yayıldığı başka şarkılar önerecek olan varsa kıpraştırsınlar...
 
Güzel bir arşiv yapmak istiyorum. birkaç şarkı buldum fakat bu şarkının bassları 02:30'a kadar muazzam. Sonra sı çokta güzel değil şahsen :)
 
Paylaşımlarınızı bekliyorum. Şimdiden tek tek teşekkürler.
Konuları uygun bölümlere açalım. . 25/Nis/16 17:31
hacked75 forum folder Wish sipariş iptali hakkında. Selamlar; 
Biraz önce sipariş verdiğim ürünü iptal ettim. Banka hesabıma bakınca para çekilmemiş. İşlem tarihi 26-28 arası gözüküyor sitede. Bu günler arası mı parayı çekerler hesabımdan ? 7/14 gün arası para iadeleri yapılıyormuş heralde. Benim tam sormak istediğim İşlem yapılmadan iptal ettiğim için parayı yinede çekerler mi ?
Ana konu altında devam edelim. 25/Nis/16 08:40
RimPalace forum folder Host ikram edebilecek Arkadaşlar beni sunucusunda 2-3 ay tutabilecek bir yardımsever arıyorum.Site kişisel olacak.
 
zilyontane konu var. daha 1 hafta önce açılmış konudan devam et. 24/Nis/16 13:49
ozgunlu forum folder Bilgisayar islandi acilmiyor Bi yerden su devirdim, kasanin yan tarafi acikti. Oraya sicramis dogrudan, basta farketmedim. Once hoparlor gitti, usb taninamadi dedi. Oraya kadar su sicrayacagi aklima gelmedigimden restart ettim. Once bi acildi sonra mavi ekran verip kapandi. Baktim icine, kablolar islanmis, anakarta su temas etmemis gibi ama su anda acmaya calisinca. Fan donuyor bi sure sonra duruyor sonra tekrar deniyoe ve duruyor. Simdi kapattim, ne olmus olabilir?  multi konu 24/Nis/16 13:41
zeybekustasi forum folder Türkiye de Yazılım Firmaları - Maaşları - Yan Hakları Merhaba,
Bu konuda şeffaf bir veri göremiyorum.
Aramızda dünya kadar yazılımcı var Rene ve Holy den de özellikle yanıt bekliyorum tavsiye edecekleri yerleri duymak istiyorum.
Güzel bir veri tabanı oluşturabiliriz bunlar ilgili.
 
Mod not,  işin bitti diye konuyu kilitleme hocam.  Baskalarinada faydası olur...
birdaha konu açıp kafana göre kilitlersen banlanirsin. şikayet lerini uyuz oluyorum buttonu ile yetkililere iletebilirsin. dünkü uye değilsin. az kurallari öğren. 24/Nis/16 13:02
StruggleR forum folder En gereksiz kutlama 24 Nisan 2010 tarihi itibari ile tamamlanmış olan ve İnternetin En Gereksiz Sosyal Sorumsuzluk Projesi başlığı adı altında yer alan TBT Plakaları Projesinin tamamlanmasını an itibarıyla tam 6. yılını kutlarım :D
Bu kutlamayı da en gereksiz kutlama olarak görebilirsiniz.. Bu kutlamayı görmenizde psikolojinizi bozabilir, sorumluluk kabul etmiyorum..
 
TBT Plakaları Projesi
gereksiz ise silelim :) 24/Nis/16 00:59
oziverson forum folder Verimli internet paketi arıyorum. ttnet
uydunet
türksatkablo
 
200gb kotalı en az 25 mbit internet hızı olan 60-90 tl aralığında paket arıyorum. Bu üç sağlayıcıdaa benzer baketler buldum. Deneyimlemiş olan müritler önerdiğiniz bir paket varmıdır?
delete folder 23/Nis/16 18:38
oziverson forum folder Internet sağlayıcısı ve AKN sorunsalı Merhaba müritler. İnternet paketimin süresi bitiyor be türk telekomun verdiği hizmetten hiç memnun değilim. Verdikleri performans hiç iyi değildi. 20 mb 75gb akn li internetin akn si dolmadan bile hızı çok yavaş olabiliyordu. 
Türknetin 150 gb kotalı 16mbit lik 60tl ye paketini gördüm. Kullanan performansı hakkında bilgi sahibi olan varmıdır. Ya da başka bir peket kullanıp memnun olan, tavsiyesi olan varmı? 
zilyontane benzeri konu var. forum aramasini kullanalim. 23/Nis/16 17:56
Kreyzi forum folder yapı kredi hesabı olup 200 lira havale yapabilecek mürid ? " biraz acil" selam müridler. tamamen benim mallığım yüzünden kardeşime para yollayamadım bugün az önce hatırladım ama malum mesai geçti. bulunduğum ilçede atm'de olmayınca iyice boka sardı çocuk zor durumda kaldı. 
yapı kredi hesabı olan biri kardeşimin hesabına 200 lira gönderebilir mi ? bende anında denizbank veya finansbank hesabına havale çıkarım. normalde enpara ile her yere gönderebilirim ama mesai geçtiği için bu şekilde yardımcı olan arkadaşa parasını hemen teslim edebilirim.
 
not: kategori ve gizlilikten emin olamadım mod'un insiyatifine kalsın.
yasakli konu 22/Nis/16 18:42
swordfish forum folder Silinebilir  
Özür dilerim silinebilir
iyi geceler
sildik 22/Nis/16 09:07
TheAvenqer forum folder Steam hesabimi soymaya calismis  Sa hocalar direk mevzuya giriyorum
Her zaman gittigim internet cafe sorunluydu yandakine gittim oyun icin tasarlanmis bi cafe herneyse oynadim kalktim reset at dedim cafesahibine atmamis hesap acik kalmis saat 21 de biri gelmis oturmus hesabi acik gorunce soymaya kalkmis kendini eklemis takas teklifi falan armis kendine itemlerimi (20 tl civari) yollamis ama steam mobil onaya takilmis.
Bende dun arkadastan item istemistim bugun gelecekti gelmismi diye bakayim dedim bide ne goreyim biri itemlerimi baska hesaba aktarmaya calismis hemen baktim 
Mevzuyu direk orda caktim kendinide eklemis kimsin diye mesaj attim falan sohbet dondu senin 20 tl lik itemini napayim 90 tl lik envanterim var lem rutbedeyim tarzi bisiler dedi sonra evet ben yaptim steam guard olmasa aliyordum falan dedi herneyse
Steam adi mehmet emin kaya diye sekilli bisiler yazmis cafe belli oturdugu masa belli saat belli sizce ne yapmaliyim her ihtimale karsi sohbeti videoya aldim duruyor steamde beni engellemis
Hakki nedir bu pezevengin
cafe muhabbeti 21/Nis/16 23:13
darkroques61 forum folder Volvo Dizel Partikül Filtresi Sorunu Beyler bizde 2008 model Volvo S40 var. Araçta sürekli uyarı lambası yanıp sönüyordu bugün servise götürüp cihaza bağlattım esas sorun olarak DPF'nin değişmesi gerek dedler bu meret de öyle ucuz bir şey değil.. Araç 115.000km'de 120.000 ağıt bakımına da bir şey kalmadı..
Volvo yetkili servisi DPF değişimi dahil bu ağır bakım için 6.800 gibi çılgın bir fiyat çıkarttı. Sadece DPF'nin 3-4 bin arasında olduğu söylendi..
İnternetten biraz baktım ama konular genel olarak biraz eski bu sorunu yaşayıp bu filtreyi temizleten var mıdır burada ? Temizletip memnun kalan ya da temizlenirken dikkat edilmesi gereken şeyleri bilen var mıdır ?
Açıkçası bu filtreye o parayı vermek akıl işi değil temizletmeyi düşünüyoruz verim alamazsak iptal ederiz gibi..
http://www.tahribat.com/forum/araba-arizasindan-anlayan---dizel-partikul-filtres-214761 21/Nis/16 09:02
CISSP forum folder Oracle mı döver google mu ? Oracle mı döver google mu ? bi tane orospu evladı yüzünden 21/Nis/16 01:06
Toplam 4558 kayıt