" Current Account Password "

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeseLiTurq
    NeseLiTurq's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar bizim okuldaki bilgisayar odasında bilgisayarlara aynı anda yönetmek için imesh mi ne bi program kurdular ve öğrenciler kitli olan bilgisayara naptılarsa bilgisayar açılırken bios a dahi girmeden, kasa 2 kere dıt diyor ve siyah ekranda Current Account Password yazıyor. ve hiç bi şekilde acılmıyor.

bios düğmesini çıkardım vs. olmadı kesinlikle. çözüm nedir ?

İyi bilirdik derler elbet ardımdan, bundan büyük bi yalan yok !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bilinen bir cozumu yok.

biosa sifre koymuslar

bios pilini cikart gunlerce bekle

veya ana kart uzerinde bios sifresini sifirlamak icin kisa devre dugmesi varsa ona bakman gerek

birde imesh degildir o program :)

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeseLiTurq
    NeseLiTurq's avatar
    Erkek
    yok abi hoca imesh yüklediklerini söylediler hani akinsoft falan gibi cafelerde uzaktan kapatma sanırım o... bilgisayarlar açılmıodu şifresiz :) o da akıllının teki gelip f8 ile safe mode ile girmeye calisti o ara bisiler oldu sanırım.. biz bios düğmesini çıkardık bekledik falan yine aynı şekilde öyle oluo. biosa girmiyo ki şifre koysunlar. ? hem biosa şifre koysalar biz biosa girerken ister o şifreyi :) biz power düğmesine basar basmaz 2 dıt sonra o şifre :).

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeseLiTurq
    NeseLiTurq's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bi yardım gözünüzü seviyim bu aralar hiç bi soruma cevap alamıyorum tbt de ? !

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

o bios düğmesi değilde pili olmasın :D

underın dediği gibi pili çıkarmakla olmaz o iş, yatar :)

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek
    edit: müzk şeysiymiş

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeseLiTurq
    NeseLiTurq's avatar
    Erkek
    imesh die bi müzik programı var ama hoca öle bişi dedi " imeş " okunusu böle :) ama neyse artık bilmem bios düğmesini çıkardım evet bios düğmesi nerde arkadaslar ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Bak şimdi canım kardeşim...

imesh dediğin program biosa şifre koyan bişey değil dosya indirmek için kullanılan bir paylaşım programı...

Seninki bios şifresi..

bios şifresinin 3 şekli vardır

• şifre sorma
    • admin password - sadece biosa girilmek istendiğinde sor
    • user password - bilgisayar acıldığı anda şifre sor

Şimdi biosa şifre koymuşlar, sonrada onu pc acıldığında sorulacak şekilde ayarlamışlar siz pcyi acamıyorsunuz

biosu sıfırlayarak şifreden kurtulabilirsiniz...

biosu 2 şekilde sıfırlayabilirsiniz...

1. pili cıkarmak : öncelikle pili cıkardığınızda aletin biosu sıfırlaması için güc kablosununda cıkartılması gerekir, aksi taktirde güc alır...

daha sonra pili cıkartın, acma kapama düğmesine bi kac kez basın, muthemelen sıfırlamıştır...

Fakat, kondansatörlerdeki depolanmış gücten dolayı bu her zaman mümkün olmamaktadır, pili cıkarttıktan sonra bi süre bekleyiniz...

2. jumperla sıfırlama :

biosun yada pilin yakınlarında genellikle anakartın alt yada sağ tarafına doğru bir jumper vardır, altında cmos, ccmos, jbat, jbat1 gibi isimler yazar,

3 pinlidir, 2 pininde jumper vardır, bi taraftan cıakrtıp öteki tarafa takacaksınız üstündeki kücük plastiği, sonra on off düğmesine basın 1-2 kez sonra tekrar eski yerine alın, basın calıştırın sıfırlar...

2. yöntem garanti yöntemdir...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

imesh dediğin program biosa şifre koyan bişey değil dosya indirmek için kullanılan bir paylaşım programı...

ihi :)

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeseLiTurq
    NeseLiTurq's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Seninki bios şifresi..

bios şifresinin 3 şekli vardır

• şifre sorma
    • admin password - sadece biosa girilmek istendiğinde sor
    • user password - bilgisayar acıldığı anda şifre sor

Şimdi biosa şifre koymuşlar, sonrada onu pc acıldığında sorulacak şekilde ayarlamışlar siz pcyi acamıyorsunuz

biosu sıfırlayarak şifreden kurtulabilirsiniz...

biosu 2 şekilde sıfırlayabilirsiniz...

1. pili cıkarmak : öncelikle pili cıkardığınızda aletin biosu sıfırlaması için güc kablosununda cıkartılması gerekir, aksi taktirde güc alır...

daha sonra pili cıkartın, acma kapama düğmesine bi kac kez basın, muthemelen sıfırlamıştır...

Fakat, kondansatörlerdeki depolanmış gücten dolayı bu her zaman mümkün olmamaktadır, pili cıkarttıktan sonra bi süre bekleyiniz...

2. jumperla sıfırlama :

biosun yada pilin yakınlarında genellikle anakartın alt yada sağ tarafına doğru bir jumper vardır, altında cmos, ccmos, jbat, jbat1 gibi isimler yazar,

3 pinlidir, 2 pininde jumper vardır, bi taraftan cıakrtıp öteki tarafa takacaksınız üstündeki kücük plastiği, sonra on off düğmesine basın 1-2 kez sonra tekrar eski yerine alın, basın calıştırın sıfırlar...

2. yöntem garanti yöntemdir...

evet rene abi ben bios un böyle bir fonksiyona sahip olacagını düşünmemiştim peki ben düğmeyi çıkarıp belli bi süre beklicem öyle mi ? ya da

bu garanti dediniz anlamadım pek ben ? biraz daha detaylı olabilirse resimli anlatırmısınız çok lazım bu bana...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Bak arkadaşım renenin bahsettiği jumper buna benzer değil bunun ta kendisi olacak :) sarı olan parça plastik siyah da olabilir.

ok...

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
Toplam Hit: 1732 Toplam Mesaj: 11