!! Fareyi Kilitleme !!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mart/2003
    Erkek
    Option Explicit
    Private Type Rect
    left As Long
    top As Long
    right As Long
    bottom As Long
    End Type
    Declare Sub clipcursor Lib "user32" (lprect As Any)
    Private Sub Command1_Click()
    Dim r As Rect
    Form1.ScaleMode = 3
    r.left = left / Screen.TwipsPerPixelX + 5
    r.top = top / Screen.TwipsPerPixelY + 22
    r.bottom = (top + Height) / Screen.TwipsPerPixelY - 5
    r.right = (left + Width) / Screen.TwipsPerPixelX - 5
    clipcursor r
    End Sub

    Private Sub Command2_Click()
    Dim r As Rect
    r.left = 0
    r.top = 0
    r.bottom = Screen.Height / Screen.TwipsPerPixelX
    r.right = Screen.Width / Screen.TwipsPerPixelX
    clipcursor r
    End Sub

    Kurtlar tasma takmaz....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaDeS
    HaDeS's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mayıs/2003
    Erkek
    Bu Kodları Nereye Yazacaiz..?

    Biz Eskiden Eskiden...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JerusaLem
    JerusaLem's avatar
    Savaş Madalyası Developer Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 27/Eylül/2002
    Erkek
    HaDeS bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bu Kodları Nereye Yazacaiz..?
    -----------------------------

    not defterine yaz kaydet. sonra çalıştır bak gör mevzuyu.

    ey ulu TÜRK öğün, eşin yoktur altında göğün..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mart/2003
    Erkek
    Eheh visual basic bölümünde arkadaş bu kodları nereye yazıcaz diyor

    Kurtlar tasma takmaz....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOLGA22
    TOLGA22's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Mart/2003
    Erkek
    ben bunda gülecek bişey bulamıyorum sormasında komık olannne halada anlamış değilim şu fare kilitlemeyi sahi nereye yazıcaz

    tolga
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MartyN
    MartyN's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Aralık/2002
    Erkek
    baq şimdik
    ----Option Explicit
    Private Type Rect
    left As Long
    top As Long
    right As Long
    bottom As Long
    End Type
    Declare Sub clipcursor Lib "user32" (lprect As Any)
    -------

    burayı olduğu gibi fomun general declerations kısmına yapıştır.
    sonra 2 tane command buton ekle ve 1. butonun click olayına aşasını yapıştır.
    ------------------
    Dim r As Rect
    Form1.ScaleMode = 3
    r.left = left / Screen.TwipsPerPixelX + 5
    r.top = top / Screen.TwipsPerPixelY + 22
    r.bottom = (top + Height) / Screen.TwipsPerPixelY - 5
    r.right = (left + Width) / Screen.TwipsPerPixelX - 5
    clipcursor r
    ------------------

    2. butonun click olayınada aşasını yapıştır.
    ------------------
    Dim r As Rect
    r.left = 0
    r.top = 0
    r.bottom = Screen.Height / Screen.TwipsPerPixelX
    r.right = Screen.Width / Screen.TwipsPerPixelX
    clipcursor r
    --------------------
    ok.

    222 gün siteye giriş yapmayı unutan emekli admin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mart/2003
    Erkek
    Ulem adam nereye yazacaz diyo visual basic adlı programa yazıcaksın..

    Kurtlar tasma takmaz....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2003
    Erkek
    Hehehhehehehe hahhehehhahe
    ulen varya

    Düşünüyorum, o halde varım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hingandfing
    hingandfing's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek
    sendkeys komutu ile home ve enter tuşlarını gönderirsen mouse kilitlenir. okadar komuta falan gerek yok.

    HingAndFing
Toplam Hit: 2210 Toplam Mesaj: 9