folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 0888 İle Başlayan Numaralara Dikkat



0888 İle Başlayan Numaralara Dikkat

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kut
    kut's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Kasım/2010
    Erkek

    Beyler bugün bizim pederi aramışlar. Numaraya bakmadan direk cevaplamış peder bey. Sonrasında milli piyango vs. birşeyler derken karşıdaki bizim peder hiç bir şey demeden telefonu kapatmış. Bana dedi bende Google'da arattım numarayı adamlar cağrıyı cevaplayan herkesin faturasına 20 TL ücret yansıtıyormuş. Müşteri hizmetlerini aradım ama Turkcell dışı bir servis olduğu için iade yapamayız ama tekrar olmaması için mobil ödemeyi kapatalım dediler. Bende fazla bir miktar olmadığı için üstelemedim. Bunlara niye izin veriyorlar anlamıyorum.

    Konuyla ilgili bir şikayet: http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2657631/turkcell-aran-kazan-aboneligi

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2012
    Erkek

    öyle saçmalık mı olur lan

    açsam 20 lira mı giriyor

    sonucta bu para türkcelin kasasına girmiyor mu 

    anlamadım.


    https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Şubat/2009
    Erkek

    Hiçbirşey yapmadan sadece seni arayıpta faturaya 20 tl geçirmeleri mümkün değil hocam.

    Gelen sms'e onay verdiyseniz, farkında olmadan üyelik aldıysanız oradan çıkmıştır o borç.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 28/Mart/2007
    Erkek

    son 1 yıldır 08xx ile başlayan hiç bir numaraya cevap vermiyorum, doğrudan meşgule düşürün gitsin. Şahsen öyle yapıyorum, bazıları inatçı çıkıyor ve ardı ardına 2-3 defa arıyorlar. Siz misiniz kıl ben miyim deyip her defasında gelen aramayı reddediyorum. Keyifli oluyor tavsiye ederim. 

     

    Bir de merak ettiğim olay şu; bu GSM operatörlerine abonelerin numaralarını paylaşma hakkını kim veriyor? Yani hattı alırken imza attığımız sözleşmede böyle bir madde mi var? hiç dikkat etmiyoruz ama böyle bir durum olabilir.. 

    Konuyla alakalı bilgisi olan cevaplarsa memnun olurum..

    elcondor tarafından 28/Eyl/14 20:41 tarihinde düzenlenmiştir

    .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2008
    Erkek

    Onay vermeden bir yere sizi üye yapamazlar.Yapılan üyelikler için basit bir istemle iptalini gerçekleştirmek zorunludur.

    Yeni hat aldık diyelim,bir yere üye olmadan dediğiniz numara bizi aradı,açtık uzun uzun onu dinledik.Benden 1 kuruş dahi alamazlar.(Roaming olmadıkça)

    rapidhacker550 tarafından 28/Eyl/14 20:47 tarihinde düzenlenmiştir

    T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kut
    kut's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Kasım/2010
    Erkek

    Hocalar onay vs. vermemiş peder bey telefonu açtıktan sonra hiçbir şey demeden kapatmış. Sonra da mesaj gelmiş. Ona da hiç bir şekilde cevap vermemiş. Zaten SMS vs. yazamaz. Müşteri hizmetleri ile ben görüştüm olayı aynen anlattım ama Turkcell dışı servis olduğu için birşey yapamayacaklarını söylediler. Bende tekrar olmasın diye mobil ödeme servisini kapattırdım. Verdiğim linkteki şikayet benimle aynı. O yüzden bu konuyu açtım. Adamlar onay olmadan faturaya ücreti yansıtıyorlar, sadece çağrıyı cevaplamanız yeterli. Daha detaylı bilgi için bende şikayetvara yazdım dönerler mutlaka firmadan o zaman buraya yazarım tekrar

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caagroup
    caagroup's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    Turkcell geçen 2 ayda benden "Katma değerli servis " adıaltında 20 şer lira aldı,neymiş efendim ben internette gezerken ücretli bir siteye girip +18 video izlemişim, bu videoda ücretliymiş onaylamışım ve 20 TL bir video için ödemişim hayır işim gücüm yok telden +18 takılacağım bide onay vereceğim.. ve bana 212 ile başlayan bir bumara veriyor diyorki ara burayı sana hangi videoyu izlediğini söylesinler... kesinilikle türkcell tarafından yapılan dolandırıcılık bu iş ve mobil ödemeylede alakası yokmuş olayın çünkü mobil ödemede kapalıydı kısacası ne girdim video izledim nede bir servise üye oldum.... türkcell tarafından dolanırıldım parayıda iade etmediler ki 40 lira normalde önemsiz bir para ancak burunlarından gelsin... sırf sövmek için verdikleri o numarayı aradım ancak operatöre ulaşamadım... türkcell hayatımda abartısız gördüğüm en büyük dolandırıcı firmadır kontratım bittiği an hattımı değiştirip gerekli intikamı kendilerinden alacağım.

    caagroup tarafından 28/Eyl/14 21:46 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kut
    kut's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Kasım/2010
    Erkek

    http://www.arankonuskazan.com/ bu servis herhalde bizi arayan. Bakalım sikayetvar.com'dan döndüklerinde size daha net bilgi veririm.

Toplam Hit: 2146 Toplam Mesaj: 8