1 Laptop + 2 Monitör Daha Bağlamak?
-
Hocalar ben genelde çift monitör çalışıyorum öyle alıştım.
Şuan elimde 1 monitör daha var. Vga çoklayıcı aldım. Bağladım ekranı uzat dedim ama 3. monitörü ayar kısmında göremiyorum.
Monitöre 2. monitöre gelen görüntünün aynısı geliyor. Bunu çoğaltma imkanım var mıdır?
Yoksa tek vga çıkışı olduğu için aynı görüntüyü vermek zorunda mı? -
harici usb ekran kartı işini görür
vga çoklayıcı paralel görüntü verir yani farklı görüntü alamazsın
-
peki laptoptaki hdmi çıkışı boş oraya bağlasam farklı görüntü alır mıyım?
-
-
-
Tengri bunu yazdı
Hocam Biri VGA öbürü HDMI olmuyor nedense aynı problemle bende karşı karşıyayım. HDMI görüntüsü varken VGA bağlanırsa otomatik olarak HDMI kesiliyor. Yani Laptopa 1 tane takılıyor ikinci olmuyor. En azından ben yapamadım.
-
Yigit bunu yazdı
hocam vga to hdmi dönüştürücü al bi tane. Çok tavsiye etmem ama en azından işin görülür.
-
Bunu alıp istediğini yapabilirsin. Yaklaşık 9 aydır kullanıyorum bir kere bile sorun vermedi, hiç elektriğini kesmedim.
-
Matrix display
-
laptop varken 2 ekran bağladım biri vga dan biri hdmi dan laptop ekranını kapatmam gerekiyordu çünkü vga analog hdmi dijital bu sebepden bilgisayar 1 digital 1 analog olarak yayın yabiliyor 3 ekran malesef laptopda çok zor bişey. Ki kaldı ki iyi bir ekran kartı alsan bile masaüstüne çoğu 3 ekran desteği vardır.
-
benim bildiğimde sahip olduğun ürüne göre değişiyor kimisi aynı anda 2 ekrana müsade ediyor laptopun ekranını kapatınca ikinci ekran açılıyor kiminde ise 3 ekran birlikte sorunsuz çalışabiliyor. en kesin çözüm arkadaşın önerdiği dark marka station bizim ofiste birinde var oda çok memnun.