folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 122 Ülkenin Vize Ugkudağı İtibarlı Ülkeyiz(Herkes Görsün)



122 Ülkenin Vize Ugkudağı İtibarlı Ülkeyiz(Herkes Görsün)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek
    Öncelikle ilk defa yurt disina cikan biri olarak sunu soylemeliyimki yurt disina seyahat etmek o kadarda abartilacak zorluklarla dolu brsey değil bence.He diceksinizki nereye gittin Malta'ya gittim. Evet vize istiyor ve avrupa birligine uye bir ulke ulke değil adacik ama neyse ulke demisler :D .. Onu bunu bilmem ben parami biriktirdim gittim bir tur sirketine dedim kardesim ben maltaya gidicem ne yapmam gerekiyor.Su su evraklar ve pasaport getirin buyrun hazirda. Vize is lerinizi siz halledecekseniz vizeyi babayi alirsiniz. 100m fazla verdim vizemi zart diye 2 gunde cikardilar konsolosluga bile gitmedim. Ama gelin gorunki is ulkeye giriste basliyor. Kapida bekletilen biri japn digeri esmer kara adam ve bir turk 3 kisi kapida butun islemlerimiz halledilmesine karsin en son iceri girebildik.Cunki giriste avrupa birligi ulkeleri ve diğer ulkeler diye 2 kisim bulunuyordu:D  Nyse gittikmi gittik bi sekilde. Ortamda on numaraydı hanı değdi walla nufusu baya bi genislettim oralarda:D hade kalın saglıcakla

    Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TRTC34
    TRTC34's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Nisan/2007
    Erkek

    Gormedigin seyin hayalini kuramazsin sen orada otur milletin a...k ne oldu degisen birsey yok .

    Once ben buyum suyum diyeceksin evvele EZIK olmayacaksin toplam 4 kita 20 kusur memleket gezdim vize sorunum olmadi olmayacak .

    Nedenmi yazayim Turkiyede vergi mukellefiydim vergimi odedim emlak vergisi subu ne varsa temizim faturasiz mal satmadim senin anlayacagin kacak kocek degildim ..

    orada ne vatandaslik sorumlulugu aliyorsun nede yasadigin yere bir katkin var hic aldirmiyorsun sonrada ben oaraya gideyim buraya gideyim sen sen olup ulkene memleketine burada sunu soylemek istiyorum vergisi maasini almadan kidemi kesilen ssk si kesilen isci insanlarin odedigi vergilerle yapilan yollarda yuruyor koprulerden geciyorsun amma sana kdv ode vergi ver dedilermi kivir kivir kiviriyorsun sen orada kal dunyayi kirletme ama bana maas bordronu goxume sok kdv beyannameni goster canimi ye .

    yani kohne duvarli tas altinda yasayip ahkam kesme su an yurt disinda yasayan 'resmi rakamlara gore7'5 milyon' insan var biraz akilli olalim ekmegi karpuzu rakiyi ayni kefede tartmiyalim ...

    SOZUMUZ TAA MECLISTEN ICERIDIR BILINE..

    sayin muritler sevgi saygi...... 


    Chicagoan TRTC34
Toplam Hit: 3986 Toplam Mesaj: 33