folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 1463 Çocuğumuz İstiklal Marşını Oluşturdu....[Destek İsteği]



1463 Çocuğumuz İstiklal Marşını Oluşturdu....[Destek İsteği]

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Nisan/2008
    Erkek

    #tebeşirhareketi olarak Türkiyenin farklı illerinden 1463 öğrenci ile istiklal marşını oluşturduk. Her öğrenci bir harfi temsil etti ve altına gelecekte olmak istediği mesleği yazıp fotoğraflandı. Video haline getirdik ve 30 Ağustos Zafer Bayramı için yayımladık... 

    Ekşisözlük, twitter, facebook vb alanlarda destek olursanız seviniriz... 

    Twitter bağlantımız...: https://twitter.com/TebesirHareketi/status/902579516857610240

    Basın Metni:

    Tebeşir hareketinin üçüncü projesi “Gelecek Biziz” hayata geçti. 30 Ağustos Zafer Bayramı için,  Türkiye’nin dört bir tarafından 1463 çocuk İstiklal Marşı’mızın her bir harfini oluşturarak ortaya eşsiz bir video çıkardılar.

    Bilişim rüzgârı ülkemizin dört bir yanında eserken, ihtiyaç -lüks, çocuk-yetişkin demeden neredeyse her bireyin sadece tüketim amaçlı kanalize olduğu teknoloji deryasında, birbirini tanımayan 55 yakın eğitimci gönül bağı kurdu. Ve kendilerine içinde sihirli bir tılsımı barındıran bir isim buldular ve Tebeşir Hareketi adıyla yola çıktılar. Eğitim hayatında tebeşir tozu ile tanışan son neslin dinamik üyeleri, muhteşem bir işbirliğinin kahramanları oldular. Aslında sağlam bağlarla birbirine bağlanan ve gücünü eğitim sevdasından alan Tebeşir Hareketi‘nin kurucusu ve koordinatörü Buğra AYAN’ın öncülüğünde, tüm proje ekibi eğitim dünyasında gönüllülüğün, emeğin ve işbirliğinin gücü ile neler yapılabileceğini geleceğimiz olan çocuklarla birlikte herkese kanıtladı.   İlk proje olan “Hayalimdeki Robot”, ikinci projemiz “Nasaya Soruyorum”dan sonra Tebeşir hareketinin üçüncü projesi “Gelecek Biziz” hayata geçti.

    Proje koordinatörlerinden Nilgün ERGÜVEN yaptığı açıklamada; “ Gelecek Biziz Projesi kapsamında,  Türkiye’nin dört bir tarafından 41 öğretmen ve 1463 çocuk ile 6 aylık bir sürecin sonunda proje görselleri tasarlandı. Her çocuk İstiklal Marşımızın bir harfini temsil etti. Başta koordinatörümüz Buğra AYAN olmak üzere, bu güzle çalışmada emeği geçen çocuklarımıza ve öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ederiz.”

       Proje koordinatörlerinden Aslı SUCU ise; “ İstikbalimiz istiklalimize emanettir. Ülkemiz bağımsız bir ülke ancak bir vatanın bağımsızlığı ilelebet sürecek değişmeyecek bir durum değildir. Bunu koruyup kollayacak ve devam ettirecek olan istikbalimiz; çocuklarımızdır. Onlara güveniyor ;onları eğitiyor ve yarınlara hazırlıyoruz. Bu sebeple bu projede 1463 çocuğumuzun İstiklal Marşımızı oluşturması oldukça önemli. Hep birlikte –GELECEK BİZİZ- diyoruz.”

       Proje tasarımını gerçekleştiren ve çocukların oluşturduğu 1463 harfi birleştirerek o harika İstiklal Marşı videosunun ortaya çıkmasını sağlayan Ercan OK; “30 Ağustos Zafer Bayramımızın 95. yılına atfen geleceğimiz olan çocuklarımızla birlikte böylesine yüreklere dokunan bir projeye imza atılmıştır.” dedi.

     

    Gelecek Biziz Proje linki; https://youtu.be/cUAm8vTUbYk

     

    Proje mail adresi: gelecekbiziz81@gmail.com


    Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ekim/2012
    Erkek

    Çok güzel bir proje emeği geçen herkese teşekkürler.

Toplam Hit: 675 Toplam Mesaj: 2
istiklal marşı tebeşirhareketi gelecekbiziz