folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder 1600 Sene Evvel -Peygamberimiz (Sav)-İn Yaptığı Bilimin Daha Yakın Tarihte Farkettiği Gercekler



1600 Sene Evvel -Peygamberimiz (Sav)-İn Yaptığı Bilimin Daha Yakın Tarihte Farkettiği Gercekler

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    illision
    illision's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ekim/2005
    Erkek
    Hepside doğru şeyler benim fikrimce Ama bunlar toplu ilgilendiren şeyler değil kişileri ilgilendiren sağlıkla ilgili bilgiler. Ha kişi beğenir beğenmez yapar yapmaz günah olacağını yada sünnetle ilgili bişe olduğunu düşünmüyorum.Kişi bunlar için öbür dünyada sorguya çekilmiyecek. O yüzden Peygamber efendimizin (s.a.v.) toplum için yaptıklarını yaparsak daha doğru (olur Sünnet için). Ne yapmıştır efendimiz insanların güvenini kazanmıştır islam dininden olmayanlar bile efendimizden Emin sözüne güvenilir diye bahsetmiştir bizlerde böyle olalım. İnsanlara güler yüzle yaklaşmıştır. İnsanlara yardımı eksik etmemiştir varını yoğunu bu uğurda harcamıştır. Kendisini hiç kimseden üstün görmemiştir daha sayamıyacağım bir çok güzel huyları ve yaptıkları vardır boşverelim tuvalete sağ ayakla girmeyi biz bunları yapalım bunlardan sorguya çekileceğiz..

    birgün olmasada birgün mutlaka
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    illision
    illision's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ekim/2005
    Erkek
    Hepside doğru şeyler benim fikrimce Ama bunlar toplu ilgilendiren şeyler değil kişileri ilgilendiren sağlıkla ilgili bilgiler. Ha kişi beğenir beğenmez yapar yapmaz günah olacağını yada sünnetle ilgili bişe olduğunu düşünmüyorum.Kişi bunlar için öbür dünyada sorguya çekilmiyecek. O yüzden Peygamber efendimizin (s.a.v.) toplum için yaptıklarını yaparsak daha doğru (olur Sünnet için). Ne yapmıştır efendimiz insanların güvenini kazanmıştır islam dininden olmayanlar bile efendimizden Emin sözüne güvenilir diye bahsetmiştir bizlerde böyle olalım. İnsanlara güler yüzle yaklaşmıştır. İnsanlara yardımı eksik etmemiştir varını yoğunu bu uğurda harcamıştır. Kendisini hiç kimseden üstün görmemiştir daha sayamıyacağım bir çok güzel huyları ve yaptıkları vardır boşverelim tuvalete sol ayakla girmeyi biz bunları yapalım bunlardan sorguya çekileceğiz..

    birgün olmasada birgün mutlaka
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    böyle şeyler yazarak neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz , hurafeye inanmadığınızı yani inandığınızın hurafe olmadığını mı? eğer inandığınız gerçekse bundan da eminseniz neden kanıtlamaya çalışıyorsunuz ?

    bilimden kastınızın tuvalete sol ayakla gitmek olduğunu belirtmekle de ayrı bir komikliğinizi deşifre etmiş oldunuz. sıçmaya sol ayakla giden adam peygamber oluyorsa zilyon yıl önce matematik , astronomi teoremlerini çözene de tanrı demeniz gerekiyor.piramitler fln gibi konulara değinmiyorum hiç...

    herneyse bu tartışma baştan sona saçmadır, dininizi haklı çıkarmak için abuk subuk iddialardan vazgeçin artık sizi olduğunuz gibi kabul ediyoruz, sizde kafirleri oldukları gibi kabul edin bitsin bu didişme madem.Ama siz imansız kafir arkadaşlara böyle "hikmetleri"  anlatarak kendinizle dalga geçilmesi için zemin hazırlıyorsunuz ,  ondan sonra yok efendim dinimize saygısızlık yapıldı diye ötmeyin hiç.  sen dersen ki muhammed ayı elleriyle ikiye böldü (!) ölülerle konuştu bizde bundan feyz aldık (!!!)  geçilecek her türlü dalgayı , t.şak geçme mezesi olmayı da haketmişin demektir.  sonra dine saldırılıyormuş ?? hindunun teki gelip sana uçan fil tanrı hakkındaki abuklukları anlatsa g.tünle gülmeyecen sanki ( hakkaten var böyle bişey 1 milyar kadar hindu da ciddiciddi inanıyor hatta bir de maymun tanrı var güneşi ısırmaya kalkmış )  senin ki dinse hindununkide din , seninkinin hak olduğunu 600-700milyon kişi iddia ediyor hindu dinini 1küsür milyar ( iddianın gerçeklik parametresi iddia eden kafa sayısı ise )  , budizmin yada diğer dinlerin hikmet-i harika hikayelerine değinmeyelim hiç. 

    kısaca mü'min arkadaşlar nezaman çıkıp peygamber filleri uzaya göndermiş diye bir mucizeden bahsederlerse birilerinin buna ağzıyla gülmeyeceğini de hesaba katması gerek dimi ?

     


    herşeyin bir şeyi vardır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    Spacheata bunu yazdı:
    -----------------------------

    en sevdiğim ikinci ayet

    Bakara 177

     


    -----------------------------

     

    diyorki köleleri gözetin , demiyor ki köleliği kaldırın - köleliği tasvip eden din mi olur ?


    herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 12179 Toplam Mesaj: 85