folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 175 Yaşında Internet Bedava



175 Yaşında Internet Bedava

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2002
    Erkek

    Bilmeyene iyi yedirirler ha... Güzel pazarlama stratejisiymis


    Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Ocak/2010
    Erkek
    Austen bunu yazdı

    http://internet.org/

    Böyle bir proje var bilmem biliyor musunuz.

    Dünyada erişim olmayan yerlere, wikipedia'daki tek bir sayfayı dahi açacak bağlantıya sahip olmayanlara internet ve en azından gerekli olan kaynakları götürmek niyetiyle milyonlarca dolarlık yatırım yapılıyor. Testleri de başarılı şekilde ilerliyor.

    Bu konuyla bu ne alaka diyebilirsiniz. TTNET'in politikalarını beğenirsiniz beğenmezsiniz. Bu beni alakadar etmez. Fakat şu meseleye kendi günlük kullanımınız ve ihtiyacınızın ötesinde yaklaşmanız lazım. Şu proje ile en kötü 100 bin kişiye bağlantı sağlanırsa kötü mü olur? Şehirlerin merkezlerindeki altyapıdan şikayetçiyiz. Hızlar düşük vs. diyoruz. Ama internet bağlantısı hiç olmayan, imkanı yetersiz insanlar da var. O insanlar için 4 gb bile büyük bir rakam.

     

    zaten sorunda orda.netten anlamayan adam internet almıor.şimdi bedava die alacaklar 4gb bi geçecek çat faturayı dayayacaklar.reklamı senin dediğin gibi. internet veriolar olm beleşe.ama arkasındaki amacı görürsen sende anlarsın.

    daha açıklayıcı olması açısından mesela rte dior ki kira yardımı yapıoruz, oooo devlet çok güçlendi artık kira yardımı bile yapıor.sonra bi öğreniorsun kira yardımı 1tl ( örnek tamamen atmasyondur)

    burda da bilinçsiz kullanıcıyı kaktırma politikası var.kota geçilmiş 10 lira ödeyin dese ttnet kasasına 10 tl fazladan girse adam için kardır.

    türkiyeye geldiğimde kota mota bilmiom takılıom internette, bi baktım yavaşladı meğersem kota bitmiş.50gb mı neydi.öle takılıodum.sonra youtube ta video bile izleyemez hale geldim.

    türkiye dünyanın en kötü internetlerinden birine sahip.güçlü ülke ilk başta interneti çözer.neyse ya


    Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Aralık/2010
    Erkek

    Helal olsun ttnet'e ya valla çok sevindim gerçekten güzel iş yapmışlar mı diyelim.burdan ttnetin amk yeri gelmişken.kafam girsin 


    BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2009
    Erkek

    binada ortak modem var telefonda kullanirken sikinti cikiyo 2 sonunda herhangi bisey yoksa baglasinlar telefonda kullanayim 4 gb yeterde artar bile


    Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
Toplam Hit: 5436 Toplam Mesaj: 45