folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder 18 Wheels Of Steel Haulin...

18 Wheels Of Steel Haulin...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    arkdaslar bu oyunu oynayan varmı? bide bu herıfın sureklı uykusu gelıo nerden uyutacagım bu adamı. son bır soru bu oyunun yaması elınde olan varmı otobusler falan cıkıomus..

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Manyagiyim ben oyunun :) simdi hoca haritada(M) ile Hotel -Motel yazna yerler var ,genelde benzin istasyonlarinda oluyor oraya gidecen ZzZ seklinde yuvarlaklar var gorunuyor zaten oraya gidecen kamyonu durduracan ,sonra secenekler geliyor ya orada sleep-motel i sececen sleep butonuna basacan ekran kararacak tekrar aydinlacak uyuyup uyanmis olacan :) ...oyunun yamasi var dur link varsa vereyim sana :) reklam panolari falan Akbank,Yurtici kargo falan oluyor :))

http://www.hardtrucktr.tr.cx/ hoca ben bu adresten indirdydim yamalari incele bi

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    bende manyak oluyorum bu oyuna bu versıyonu yenı aldım eskısını oynuyordum bu daha guzel olmus..eyw hoca cok sağol.

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yeni konu açacaktım ama hortlatmayı tercih ettim arkadaşlar bu oyun hakkında bi sorum olacak;

bu oyunda şoför kolunu tırın camından dışarı çıkarıyormuş diye duydum...öle bişey varmı varsada yolu yöntemi nedir bi yardım ederseniz sevinirim...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    -----------------------------

yeni konu açacaktım ama hortlatmayı tercih ettim arkadaşlar bu oyun hakkında bi sorum olacak;

bu oyunda şoför kolunu tırın camından dışarı çıkarıyormuş diye duydum...öle bişey varmı varsada yolu yöntemi nedir bi yardım ederseniz sevinirim...

Abi nie elini camdan cikarionki ne gerek var :D elin kolun duz dursun :D hem arkadakiler yanlis anlar sonra :D

walla bu oyunu bende oynadim ama hic bilmiorum hocam :s bak burda hileler (bari bunu veriyim :D) var hoca bi bak ingilizcn varsa biras cakarsin hemen:

http://www.gamewinners.com/DOSWIN/bl18heelssteelhaulin.htm

I find your lack of faith disturbing.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    LordVader bunu yazdı:
    lordvader89 bunu yazdı:

Abi nie elini camdan cikarionki ne gerek var :D elin kolun duz dursun :D hem arkadakiler yanlis anlar sonra :D

walla bu oyunu bende oynadim ama hic bilmiorum hocam :s bak burda hileler (bari bunu veriyim :D) var hoca bi bak ingilizcn varsa biras cakarsin hemen:

hacı biz kuzenle bu oyunu direksiyon aldık direksiyonla oynuyoz gaz fren falan acayip sarıyo :D bide atlet giyip gözede gözlük takıyoruz :D tabi ağızda sigara arkadanda müslüm babayla yol sohbetrleri çalıyo :D valla sevmezdim bu oyunu birden oynayınca direksiyonla acayip sardı bide şu kol çıkarmayı bulsam :D :D: D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    lan bi de para mı vercen çek köşeye uyu + mı uyutuodu ne

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    LordVader bunu yazdı:
    lordvader89 bunu yazdı:

hacı biz kuzenle bu oyunu direksiyon aldık direksiyonla oynuyoz gaz fren falan acayip sarıyo :D bide atlet giyip gözede gözlük takıyoruz :D tabi ağızda sigara arkadanda müslüm babayla yol sohbetrleri çalıyo :D valla sevmezdim bu oyunu birden oynayınca direksiyonla acayip sardı bide şu kol çıkarmayı bulsam :D :D: D

Haci ole guzel anlattinki beim bile oynama hevesim geldi yine :D dur sunu bidaha yukliim ben :D  

I find your lack of faith disturbing.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek
    arkadaşlar yav oyunu şöle tel TIK'la (teklink) indirebilecegimiz bi adres verin da jnm çekti bende oynucammm :))

..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

http://rapidshare.com/files/35127109/18_Wheels_Of_Steel_Haulin_PL_by_graph1990_for_www.darkwarez.pl.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/35127373/18_Wheels_Of_Steel_Haulin_PL_by_graph1990_for_www.darkwarez.pl.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/35127473/18_Wheels_Of_Steel_Haulin_PL_by_graph1990_for_www.darkwarez.pl.part3.rar

Password:
    www.darkwarez.pl

indiriyorum ben bakalım nası bişey olmuş :D

edit: biri şu oyunun ingilizce dil paketini yollayabilirmi :D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TitanGolem
    TitanGolem's avatar
    Erkek
    kurdum ama hiç bişey anlamadım. ingilizce dil paketi varmı acaba???
Toplam Hit: 2063 Toplam Mesaj: 11