folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2 Soru Tek Konu - Kafa Atan D Diskine Ömür Katmak İçin Yapılabilecekler ? İnstagram Kalite Kayıpsız Video Yükleme Tekniği ?



2 Soru Tek Konu - Kafa Atan D Diskine Ömür Katmak İçin Yapılabilecekler ? İnstagram Kalite Kayıpsız Video Yükleme Tekniği ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Kasım/2010
    Erkek

    Ayrı ayrı konu açmayayım dedim, hafta sonu yasağı zibilyon dosyaların bulunduğu ve kafa atan yerel disk dyi biraz temizleyip, c'ye aktarıp, D'yi biçimlendireyim dedim. Ama o kadar çok dosyayı bozmuş ki, copy paste yaparken bilgisayar donuyor. Manuel tek tek atıyorum bazı dosyaları nerede ne bozuk görebilmek için. 

    Şimdi bu D diski boşalınca, onu biçimlendir yapacağım ama başka şeylerde yapabilir miyiz ? Ömrünü biraz daha uzatmak içine tekrar atacağım dosyaları bozmadan bir süre daha idare edebilmesini sağlayacak, sağlıklı bir program var mıdır ? Disk 500gb'lik bir sata harddisk

    + Bir de telefonu yer 6 ayda bir Apple100 klasörleri şeklinde alıp alıp atmışım. İsimlendirmesi aynı, ama içeriği farklı ve içeriğinde de defalarca tekrar etmiş bir sürü video ve fotoğraf var. Ben bunları bir programla nasıl eşleştirip çift olanları silebilirim ? 

    -------

    Soru 2 ;

    Mağazanın tanıtımı için, İphone 6s Plus ile 4k bir video çekimi yaptım. İos programları ile düzenleyip, 158mb ve 60fps değerinde 59 saniyelik bir 1x1 kare formatında video elde ettim. Ama bunu telefondan instagrama uygulama üzerinden wifi veya hücresel 4.5g üzerinden de atsam kayıp söz konusu oluyor. Araştırdım ama bulamadım, bu kaybı önlemenin bir altarnetifi tekniği veya programı söz konusu mudur ? 

    Teşekkürlerrr

    Moda not ; Konu anasayfaya düşmedi şaşırdım bu yüzden genel katagorisine almak zorunda kaldım. 

    EricNorthman tarafından 09/Oca/21 23:17 tarihinde düzenlenmiştir

    Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
Toplam Hit: 853 Toplam Mesaj: 1
instagram yerel disk d harddisk