folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder 2 Tane Windows Kurmak İstiyorum Acil Yardım !

2 Tane Windows Kurmak İstiyorum Acil Yardım !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeseLiTurq
    NeseLiTurq's avatar
    Erkek
    Mrb arkadaslar! benim bilgisayarımda bi Media Center Edition sistem var c de kurulu... Ben buna bi zarar vermeden d ye bi windows kurmak istiyorum o başka bi cd den kurulacak etkinleştirme falan olmayan herhangi bi cd yani... Anlamışsınızdır umarım, acil olarak yapmam gerek... Teşekkürler şimdiden........

İyi bilirdik derler elbet ardımdan, bundan büyük bi yalan yok !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

Media center'dan daha sonra çıkmış bir windows sürümünü d ye kurman yeterli.2 İşletim sistemi de böylece algılacaktır.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeseLiTurq
    NeseLiTurq's avatar
    Erkek
    sanmıyorum eski olduğunu ama kurmam lazım eskisi olsa bile çalışmaz mı ?

İyi bilirdik derler elbet ardımdan, bundan büyük bi yalan yok !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek
    kur gitsin hiç bişey olmaz hatta yanyana 2 xp kursan da olmaz cesur ol

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    İki işletim sistemı kullanacaksan  eski yenı fark etmez. Birini C ye birini de D ye kur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tLG
    tLG's avatar
    Erkek

HolygaN bunu yazdı:
    -----------------------------
    İki işletim sistemı kullanacaksan  eski yenı fark etmez. Birini C ye birini de D ye kur.

Nasıiiiiii diyorum fıkralarla türkiyedeki gibi.. nası farketmes hocam, bi xp kur bi 98 kur bak bakiim kullanabilion mu xp 'yi :D

herzaman eskiden yeniye doğru kurmak lazım. win 9x > me > xp > vista gibi

bende 2 xp var şuan en güzeli 2 xp, biri oyun için minik. deepfreeze'li,

diğeri normal kullanım için açılışta iki seçenek çıkıyor...

C:\boot.ini dosyasını düzenleyerek isimlerinide değiştirebilirsin :D kolay gelsin 

"Geri geri çıkarken, biiip biiip sesi çıkaran araçların seslerini zil sesi yapmayı sevenlerin buluşma noktası" diye bi grup açsam katılır mısın lan feysbuk"ta?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    amq bende xp + ubuntu kuracaktım. ubuntu kurarken diskler birleşti ve 21 gb veri kayboldu:W şimdi tekrar D ye ubuntu kurmaya götüm yemiyo :W
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    sirpence bunu yazdı:
    amq bende xp + ubuntu kuracaktım. ubuntu kurarken diskler birleşti ve 21 gb veri kayboldu:W şimdi tekrar D ye ubuntu kurmaya götüm yemiyo :W

:P ulam vary atembellik diz boyu.. bir o kadar bendede var :P

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

NeseLiTurq bunu yazdı:
    sanmıyorum eski olduğunu ama kurmam lazım eskisi olsa bile çalışmaz mı ?

Yok onu demiyorum media center'ın üzerine kuracağın işletim sistemi media center'dan daha sonra çıkmış bir windows ürünü olmalı.Anlatabildim umarım.

@PlatypuS ve Holygan

Hocam emin olmadığınız şeylerde emin değilim diye belirtirseniz mürid'lerin yanlış bişey yapmasını engellemiş olursunuz.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Ufak 8 ucuuz bir HD al ona kur bişi olmaz

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    hayal gücü geniş arkadaşlarım benim
    ayrı sürücülere kurmaya gerek yok
    yükleme esnasında dosya sistemini olduğu gibi bırak dersen ikinci işletim sisteminide yanına kondurursun
    açılırken sorar hangini açcaksın diye
Toplam Hit: 1959 Toplam Mesaj: 11