2 Tane Windows Kurmak İstiyorum Acil Yardım !
-
Mrb arkadaslar! benim bilgisayarımda bi Media Center Edition sistem var c de kurulu... Ben buna bi zarar vermeden d ye bi windows kurmak istiyorum o başka bi cd den kurulacak etkinleştirme falan olmayan herhangi bi cd yani... Anlamışsınızdır umarım, acil olarak yapmam gerek... Teşekkürler şimdiden........
-
Media center'dan daha sonra çıkmış bir windows sürümünü d ye kurman yeterli.2 İşletim sistemi de böylece algılacaktır.
-
sanmıyorum eski olduğunu ama kurmam lazım eskisi olsa bile çalışmaz mı ?
-
kur gitsin hiç bişey olmaz hatta yanyana 2 xp kursan da olmaz cesur ol
-
İki işletim sistemı kullanacaksan eski yenı fark etmez. Birini C ye birini de D ye kur.
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------
İki işletim sistemı kullanacaksan eski yenı fark etmez. Birini C ye birini de D ye kur.
-----------------------------Nasıiiiiii diyorum fıkralarla türkiyedeki gibi.. nası farketmes hocam, bi xp kur bi 98 kur bak bakiim kullanabilion mu xp 'yi :D
herzaman eskiden yeniye doğru kurmak lazım. win 9x > me > xp > vista gibi
bende 2 xp var şuan en güzeli 2 xp, biri oyun için minik. deepfreeze'li,
diğeri normal kullanım için açılışta iki seçenek çıkıyor...
C:\boot.ini dosyasını düzenleyerek isimlerinide değiştirebilirsin :D kolay gelsin
-
amq bende xp + ubuntu kuracaktım. ubuntu kurarken diskler birleşti ve 21 gb veri kayboldu:W şimdi tekrar D ye ubuntu kurmaya götüm yemiyo :W
-
sirpence bunu yazdı:
amq bende xp + ubuntu kuracaktım. ubuntu kurarken diskler birleşti ve 21 gb veri kayboldu:W şimdi tekrar D ye ubuntu kurmaya götüm yemiyo :W-----------------------------
:P ulam vary atembellik diz boyu.. bir o kadar bendede var :P
-
NeseLiTurq bunu yazdı:
sanmıyorum eski olduğunu ama kurmam lazım eskisi olsa bile çalışmaz mı ?
-----------------------------Yok onu demiyorum media center'ın üzerine kuracağın işletim sistemi media center'dan daha sonra çıkmış bir windows ürünü olmalı.Anlatabildim umarım.
@PlatypuS ve Holygan
Hocam emin olmadığınız şeylerde emin değilim diye belirtirseniz mürid'lerin yanlış bişey yapmasını engellemiş olursunuz.
-
Ufak 8 ucuuz bir HD al ona kur bişi olmaz
-
hayal gücü geniş arkadaşlarım benim
ayrı sürücülere kurmaya gerek yok
yükleme esnasında dosya sistemini olduğu gibi bırak dersen ikinci işletim sisteminide yanına kondurursun
açılırken sorar hangini açcaksın diye