2000-2500 Tl Arası Sistem Toplama
-
Arkadaşlar mühendislik ofisim için yukarıdaki miktar kadar bir sistem toplamayı düşünüyorum. Donanımdan anlamam bu konuda bana yardımcı olur musunuz ? Autodesk programları ile çalışacağım autocad, robot, civil 3d vb. Ekranın byük olmasını istiyorum birde. Yani bunlar oyun oynamayacağım anlamına da gelmez bunuda göz önünde tutalım lütfen :)
Ek: hazır sistemde olabilir önerileriniz
Şimdiden Teşekkürler
Saygılar
Mürit
seadog
-
Ekran kartini evga gtx 780 ti king edition al
-
2500 TL yi şirket icin gider olarak gösterebilirmisin ?
Ona göre tavsiyede bulunacagım. -
Evet, hatta kosgeb destek programinada dahil edebiliyorum
-
Konuyu okudum, Kategoriye baktim. Ne toplamak istedigini anlamadigim icin cnc router geldi aklima. PC'ye baglaniyor filan ekranli gostergeli.
Sakasi bi yana dusundugun bir islemci (amd/intel) Depolama alani ihtiyacin ne kadar ona gore SSD onerilebilir.
-
Amd intel arasinda kararsizim net karar verecek bilgiyede sahip degilim. Depolama alani 750 veya 1 yeterli olur cokta onemli degil harici kullanabilirim gerekirse
-
seadog bunu yazdı
Amd intel arasinda kararsizim net karar verecek bilgiyede sahip degilim. Depolama alani 750 veya 1 yeterli olur cokta onemli degil harici kullanabilirim gerekirse
butcen cok fazla degil bu yuzden bu yuzden soyle bir bak istersen : http://www.vatanbilgisayar.com/masaustu-bilgisayarlar?prcmin=2000&prcmax=2999&sb=20&sk=0
-
rakkoc bunu yazdıseadog bunu yazdı
butcen cok fazla degil bu yuzden bu yuzden soyle bir bak istersen : http://www.vatanbilgisayar.com/masaustu-bilgisayarlar?prcmin=2000&prcmax=2999&sb=20&sk=0
hazır sistem almaktansa bu bütçeye toplamak daha iyi olmaz mı
-
seadog bunu yazdı
Şu an sende pc donanimi olarak neler var ?
DDR3 RAM-POWERSUPPLY-KASA-SSD-HARDDİSK ?
Yukarıdaki yazdıklarım var ise onları listeye dahil etmeyeceğim. -
Jubei bunu yazdıseadog bunu yazdı
Şu an sende pc donanimi olarak neler var ?
DDR3 RAM-POWERSUPPLY-KASA-SSD-HARDDİSK ?
Yukarıdaki yazdıklarım var ise onları listeye dahil etmeyeceğim.birşey yok hocam sadece kendi dizüstüm var o kadar
-
Buyur hocam. Benimde konuma bu tarz bir link atılmıştı. İş görür.