folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder 2014-2015 Öss Başvuru Tarihi Geçtimi

2014-2015 Öss Başvuru Tarihi Geçtimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

buyıl 2. üniversiteye kaydolmuştum ama bölüm pek iyi değil oyüzden 2. diploma için bidaha giricem ha bide benim örgün bölüm işletme eğer henüz geçmediyse yanına ne gider dersiniz

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Ne yaptın hocam, daha başlamadı :)

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

Ne yaptın hocam, daha başlamadı :)

eyvallah hocam

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

2. üniversite için sınava girmene gerek yok

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    erebos bunu yazdı

sınavla kazanınca daha ucuz oluyor harcı hem bakarsın erzurum sosyal hizmet kazanmışım açıktan bellimi olur

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı
    erebos bunu yazdı

sınavla kazanınca daha ucuz oluyor harcı hem bakarsın erzurum sosyal hizmet kazanmışım açıktan bellimi olur

hocam biraz açsana. ben de açıköğretimden işletme falan okiyim diyorum nasıl olacak şimdi ? şu an hazırlık öğrencisiyim ünide. 

black implies white, self implies other, life implies death.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Benimde aof 4 yıllık  bitcek başka okulda yokta. Ben sınavsız okuyabiliyormuyum tekrar aof den yoksa tekrar mı girmek lazım sınava. Aynı zamanda 2 yıllık ön lisans bitirmiştim öyle aof den devam etmiştim.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı
    dead_march bunu yazdı
    erebos bunu yazdı

hocam biraz açsana. ben de açıköğretimden işletme falan okiyim diyorum nasıl olacak şimdi ? şu an hazırlık öğrencisiyim ünide. 

hocam şimdi şöle sınavsız ikinci üniversite hakkın var senin ama buyıl geçti bende buyılın başında kayıt yaptırdım istersen iki yıllık istersen 4yıllık bölümler var bölümlerin listesi http://ikinciuniversite.anadolu.edu.tr/Programlar.html  bide istersen kontenjanlı bölümlervar onları kazanmakta kolay ve hemen hemen aynı bölümler pek bifarkyok ama sınavla girersen bildiğim kadarıyla 4yıllık bölümler daha ucuz oluyor erzurum daki atatürk üniversitesininde açık fakültesi var onun hakkında pek bi bilgim yok ama şunu iyi biliyorum açık fakülteler içinde okuyabileceğin en baba bölüm atatürk üniversitesindeki 4yıllık sosyal hizmet bölümüdür onun ikiyıllığı felanda var ama ataması yok

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    archair23 bunu yazdı

Benimde aof 4 yıllık  bitcek başka okulda yokta. Ben sınavsız okuyabiliyormuyum tekrar aof den yoksa tekrar mı girmek lazım sınava. Aynı zamanda 2 yıllık ön lisans bitirmiştim öyle aof den devam etmiştim.

hocam örgün olarak okuduğun bi okul yoksa sanmıyorum onu herhangibir aöf bürosundan örene bilirsin

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı
    archair23 bunu yazdı

hocam örgün olarak okuduğun bi okul yoksa sanmıyorum onu herhangibir aöf bürosundan örene bilirsin

Teşekkürlerhocam yarın bi aof bürosunu arıyım

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı
    nurulmac11 bunu yazdı
    dead_march bunu yazdı
    erebos bunu yazdı

hocam şimdi şöle sınavsız ikinci üniversite hakkın var senin ama buyıl geçti bende buyılın başında kayıt yaptırdım istersen iki yıllık istersen 4yıllık bölümler var bölümlerin listesi http://ikinciuniversite.anadolu.edu.tr/Programlar.html  bide istersen kontenjanlı bölümlervar onları kazanmakta kolay ve hemen hemen aynı bölümler pek bifarkyok ama sınavla girersen bildiğim kadarıyla 4yıllık bölümler daha ucuz oluyor erzurum daki atatürk üniversitesininde açık fakültesi var onun hakkında pek bi bilgim yok ama şunu iyi biliyorum açık fakülteler içinde okuyabileceğin en baba bölüm atatürk üniversitesindeki 4yıllık sosyal hizmet bölümüdür onun ikiyıllığı felanda var ama ataması yok

hocam bilg müh okuyorum zaten bu işi yapıcam da işe yarar illa diye okumak istedim. ücret farkını öğrenirsen bana da haber verebilir misin ?

black implies white, self implies other, life implies death.
Toplam Hit: 978 Toplam Mesaj: 11