folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 2X Seagate Backup Plus 3.5" 8TB Satılık - Adet 1500TL



2X Seagate Backup Plus 3.5" 8TB Satılık - Adet 1500TL

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Deleted001
    Deleted001's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Kasım/2020
    Erkek
    PersonalJesus bunu yazdı

    Bence "emir verme" gibi girişimde bulunmayı bi bırak? Hayırdır kim oluyorsun da bunları yap bunları yap diye emir veriyorsun?

    Konuyu açan kişi gayet dediğim gibi ana konuda bu "ufak" detayı belirtmediği için suçlu. Şu an tamamen suçlamak için suçluyorsun. Seninle uğraşmayacağım kim haklı kim değil insanlar görür zaten.

    ok

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h0rtl4kk
    h0rtl4kk's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Şubat/2014
    Erkek
    PersonalJesus bunu yazdı
    h0rtl4kk bunu yazdı
    NoktaliVirgul bunu yazdı

    Chiacoin vb bir coinde mining için kullanıldı mı?

    (Artık klavye bile alırken mining yapıldı mı diye sormak lazım :/  )

    Chia coin için kullanıldı. İlk harddisk full, ikinci harddisk yarısı kadar plotlandı sonradan formatlandı. Sağlıklarının iyi olduğunu düşünüyorum plotlamadan sonra yazma işlemi yapılmadı.

    Alıcıysan yardımcı olurum.

     

     

    Konuya niye yazmadın peki hocam? Sormayana çakarım diye mi?

    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_seagate-8tb-seagate-3-5-usb3-0-stel8000200-backup-plus-desktop-black-1168018.html?rbtc=aka%7Cops%7C%7C%7Cp%7Cstandart%7C&v=1.79.3

    Sıfırı 2099lira olan kullanılmış(bu çok önemli değil de) mining yapılmış köle muamelesi görmüş cihazı önce 1800'den sonra 1700den şimdi de 1500den satmaya çalışmanız yani o kadar yük altında çalışmasının sonucunda kırdığınız fiyat 300-400 ve şimdi de 600 tl mi...

     

    Kesinlikle baltalamak falan olarak görmeyin bence bir sıkıntı var ilananınızda ya da buradakileri sikilecek horoz olarak görüyorsunuz?

    Yazmak aklıma gelmediği için yazmadım. Niyetim milleti kazıklamak olsa yukarıda soran arkadaşada hayır mining yapılmadı derdim. Bu bilgiyide ekleyip güncelleyeceğim konuyu.

    "mining yapılmış köle muamelesi görmüş" Dosyaların oluşturulması tek seferlik bir işlemdi sonrasında hdd normal pcye bağlı şekilde kaldı ekstra yazma işlemi yapılmadı.
    Ekran kartı mining gibi sistemin içinden geçen bir işlem değil. Sağlık durumlarınıda eklerim konuya iyi olduklarını görürsün.

    Fiyat kırma sebebim ise kullanmadığım için hızlıca elden çıkartmak istememden dolayıdır. İlan açıpta 3-5 ay beklemek yerine fiyatı kırıp hızlıca elden çıkarıp bir daha yazan eden oldu mu almak isteyen var mı diye uğraşmak istemiyorum.

    İsteyen sıfırınıda alabilir tabiki. Alacak kişinin tercihi.

Toplam Hit: 1546 Toplam Mesaj: 13
seagate harici hdd satılık hdd