3 Boyutlu Tablo Satıyorum
-
S.a. hocalar ;
başlıktan anlaşılacağı üzere tablo satıyorum . Fiyatı 80 TL almak isteyenler pm atabilir. İstanbuldaki arkadaşlara elden ulaştıracağım . Onun dışında
herhangi bi hesap kartım falan yok ptt üzerinden hesaplaşabiliriz. Resimler :
-
up olsun
-
içindeki zımbırtı 5 tl
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------içindeki zımbırtı 5 tl
-----------------------------hocam tablo 115 tl ye alınmış banada öle sölendi . hatta sölenmeyi bırak bizzat faturasını gördüm . benim değil tablo ama satıyorum ilgilenen arkadaşlara indirim
bile yaparım gerektiği kadar
-
Fiyat bir çok kişiye fazla gelebilir ama geçenlerde Hisar Camisinin olduğu yerde tam Kemeraltı girişinde benzer resimler görmüş ve merakımdan sormuştum. Adam direk 100 TL'den kapı açmıştı.
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Fiyat bir çok kişiye fazla gelebilir ama geçenlerde Hisar Camisinin olduğu yerde tam Kemeraltı girişinde benzer resimler görmüş ve merakımdan sormuştum. Adam direk 100 TL'den kapı açmıştı.
-----------------------------bende anlamadım neden bu kdr pahalı satıyorlar ki acaba alt tarafı 3 boyutlu bişe ben gayet cüzzi bi fiyata veriyorum üstelik 0 yani alınalı 2 ay falan olmuş bi kere
alınan kartonundan çıkartılıp bakılmış sadece o kdr onun dısında herhangı bı kullanım yok ve 80 tl gayet cüzzi bi rakam üstelik indirim de yaparım diyorum
-
Jigsaw bunu yazdı:
-----------------------------HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Fiyat bir çok kişiye fazla gelebilir ama geçenlerde Hisar Camisinin olduğu yerde tam Kemeraltı girişinde benzer resimler görmüş ve merakımdan sormuştum. Adam direk 100 TL'den kapı açmıştı.
-----------------------------bende anlamadım neden bu kdr pahalı satıyorlar ki acaba alt tarafı 3 boyutlu bişe ben gayet cüzzi bi fiyata veriyorum üstelik 0 yani alınalı 2 ay falan olmuş bi kere
alınan kartonundan çıkartılıp bakılmış sadece o kdr onun dısında herhangı bı kullanım yok ve 80 tl gayet cüzzi bi rakam üstelik indirim de yaparım diyorum
-----------------------------Konuda ki ilk iğrenç espriyi ben yapayım.
Kaç defa bakılmış bu resime hocam?
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Jigsaw bunu yazdı:
-----------------------------HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Konuda ki ilk iğrenç espriyi ben yapayım.
Kaç defa bakılmış bu resime hocam?
-----------------------------adsjbadsşjkbdsnşkjsbndsş haha :D bikaç espri daha yapabilirsin up olsun :F
-
walla bilmiyorum hocam ama
içindeki 3 boyutlu zımbırtılar 5 tl den başlıyo bi kaç ay önce aslanlısını arkadaşım aldı oradan biliyorum
geriye bi çerçeve kalıyo demekki çerçevede bi hikmet var
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------walla bilmiyorum hocam ama
içindeki 3 boyutlu zımbırtılar 5 tl den başlıyo bi kaç ay önce aslanlısını arkadaşım aldı oradan biliyorum
geriye bi çerçeve kalıyo demekki çerçevede bi hikmet var
-----------------------------bilemem :D
-
Bu aralar böyle tabloları benzincilerde görüyorum üstüne çerceve koy gitsin. Sorup yazıcam buraya ne kadar oldugunu