+35‘E Dikkat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aryan
    Aryan's avatar
    Erkek

arkadaşlar bayağıdır +35 kodlu numaralardan bana çağrı gelior

+359897449603 numardan en son çağrı aldım. dedim bi aryım ana avrat sövy şunlara netten bi araştırym da neresi bu +35 diye baktım ki :

Son aylarda sıkça +35 ile başlayan +359897773087  +359889787902 gibi telefonlardan özellikle cep telefonlarına sık sık çağrı gelmeye başladı. +35 Bulgaristan 'dan gelen aramalardır. Bizim ülkemizdeki gibi bazı uyanıklar oradan çağrı bırakıp aramanızı istiyorlarki kontür kazansınlar. Bu yüzden cep telefonunuza +35 ile başlayan bir çağrı bırakılmışsa sakınha bi ariim bakim ne istiyorlar kimmiş gibisinden boşuna aramayın paranız gitmesin...

yaklaşık 8 ayrı +35 ten çağrı aldım... savcılığa gitsem suçduyrusunda bulunabilirmym bulgaristana? yeter lan diyorum artık...

Sigarayı bıraksam diyorum; tamamen sana başlasam... Sen daha çabuk bitirirsin işimi, böyle çok yavaş ölüyorum... // üzüldüm ben; üzdü
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

banada geldi tel no oradan bayan konuşuyor evlenmek istiyormuş para gönder yanına gelim dio tam adamına denk geldi ama gelmezki buralara :D

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aryan
    Aryan's avatar
    Erkek

DevilKingtr bunu yazdı:
    -----------------------------

banada geldi tel no oradan bayan konuşuyor evlenmek istiyormuş para gönder yanına gelim dio tam adamına denk geldi ama gelmezki buralara :D

hacı bayağıdır kuracalıorum bu meselyi...bayan çıkıormuş kimileri evlenelim bana para gönder diormuş kimileri para istior kopraıorlar...ne bi,liym bir çeteymiş.... a.q kendi sapıklarımızla başedemioruz bişde bulgar sapıklar....

Sigarayı bıraksam diyorum; tamamen sana başlasam... Sen daha çabuk bitirirsin işimi, böyle çok yavaş ölüyorum... // üzüldüm ben; üzdü
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

geri arama

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

sende onlari caldir kapat

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

Bulgaristanda  cingeneler, aman dikkat et. Nete cagrirlar , sana sahte resim atarlar , para isterler falan. sakin sakin ! cingeleri sevmem, dikkat et. turkce bildikleri icin bizim abazan erkekleri kekliyebiliyorlar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

+35 değil +359 olacak :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

sende onlari caldir kapat

değişk bir yaklaşım hocam :/

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar o numaralr Bulgaristandan aranıyor.Ben bulgaristandayım ve bu bulgar kızları para için nelerini vermiyor ki.

https://t.me/pump_upp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:

Arkadaşlar o numaralr Bulgaristandan aranıyor.Ben bulgaristandayım ve bu bulgar kızları para için nelerini vermiyor ki.

hoca geliyim bi ara bulgari kızların isteklerini karsılayalım parayı verip düdügü üfletelim :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

banada geldi bir ara kıllandım netten araştırdım bulgar karıları :) kimisi kontör neyim kazanmak için kimide para veya sazan bulmak için arıyor açmayın en güzeli.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 1761 Toplam Mesaj: 11