+35‘E Dikkat
-
arkadaşlar bayağıdır +35 kodlu numaralardan bana çağrı gelior
+359897449603 numardan en son çağrı aldım. dedim bi aryım ana avrat sövy şunlara netten bi araştırym da neresi bu +35 diye baktım ki :
Son aylarda sıkça +35 ile başlayan +359897773087 +359889787902 gibi telefonlardan özellikle cep telefonlarına sık sık çağrı gelmeye başladı. +35 Bulgaristan 'dan gelen aramalardır. Bizim ülkemizdeki gibi bazı uyanıklar oradan çağrı bırakıp aramanızı istiyorlarki kontür kazansınlar. Bu yüzden cep telefonunuza +35 ile başlayan bir çağrı bırakılmışsa sakınha bi ariim bakim ne istiyorlar kimmiş gibisinden boşuna aramayın paranız gitmesin...
yaklaşık 8 ayrı +35 ten çağrı aldım... savcılığa gitsem suçduyrusunda bulunabilirmym bulgaristana? yeter lan diyorum artık...
-
banada geldi tel no oradan bayan konuşuyor evlenmek istiyormuş para gönder yanına gelim dio tam adamına denk geldi ama gelmezki buralara :D
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------
banada geldi tel no oradan bayan konuşuyor evlenmek istiyormuş para gönder yanına gelim dio tam adamına denk geldi ama gelmezki buralara :D
-----------------------------hacı bayağıdır kuracalıorum bu meselyi...bayan çıkıormuş kimileri evlenelim bana para gönder diormuş kimileri para istior kopraıorlar...ne bi,liym bir çeteymiş.... a.q kendi sapıklarımızla başedemioruz bişde bulgar sapıklar....
-
geri arama
-
sende onlari caldir kapat
-
Bulgaristanda cingeneler, aman dikkat et. Nete cagrirlar , sana sahte resim atarlar , para isterler falan. sakin sakin ! cingeleri sevmem, dikkat et. turkce bildikleri icin bizim abazan erkekleri kekliyebiliyorlar.
-
+35 değil +359 olacak :)
-
underzero bunu yazdı:
sende onlari caldir kapat
-----------------------------değişk bir yaklaşım hocam :/
-
Arkadaşlar o numaralr Bulgaristandan aranıyor.Ben bulgaristandayım ve bu bulgar kızları para için nelerini vermiyor ki.
-
Esconda bunu yazdı:
Arkadaşlar o numaralr Bulgaristandan aranıyor.Ben bulgaristandayım ve bu bulgar kızları para için nelerini vermiyor ki.
-----------------------------hoca geliyim bi ara bulgari kızların isteklerini karsılayalım parayı verip düdügü üfletelim :D
-
banada geldi bir ara kıllandım netten araştırdım bulgar karıları :) kimisi kontör neyim kazanmak için kimide para veya sazan bulmak için arıyor açmayın en güzeli.