400 Tl Bütçe Ve HTC Almak İstiyorum
-
arkadaşlar 400 tl bütcem var ve HTC telefon almak istiyorum diğer konumda 350 Tl bütçem vardı 50 daha ekledim :) iyi bi telefon almak istiyorum 400 Tl ye HTC nasıl bir model alabilirim (3g li olacak) HTC dışındada android işletim sistemli telefon önerileriniz neler?
-
valla 400 tlye varsa bende düşünürüm htc bulursan paylaş hocam burda...
-
htc tatoo lara bakıcan o zaman
-
şöyle önereyim, vodafone a geçin ayda 30-40 tl civarına wildfire s alın veya daha iyi modelleri daha iyi fiyata
bide şuraya bak
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------
valla 400 tlye varsa bende düşünürüm htc bulursan paylaş hocam burda...
-----------------------------HTC varsa HTC Yoksa Başka Tellerde olabilir android li
-
hocam bittane faturalı vodafone hat bul git missler gibi HTC WİLDFİRE S telefonu çek eline :D kaçırma bende Allah'ın izniyle alıcam
-
enesshn18 bunu yazdı:
hocam bittane faturalı vodafone hat bul git missler gibi HTC WİLDFİRE S telefonu çek eline :D kaçırma bende Allah'ın izniyle alıcam
-----------------------------toplam ne kadara patlar hocam
-
69*24=1656 ediyor bu nasıl bir kampanya.
-
formaldehit bunu yazdı:
69*24=1656 ediyor bu nasıl bir kampanya.
-----------------------------farklı kampanyalar var
misal validenin tr faturalı vardı kamu hattı
götürüp vodafone yaptım zaten o ayda 50'den aşağı turkcellde fatura ödemiyordu
30 liralık bin dk paketi aldık + 10 tl telefon için 40 lira toplam her ay verecek 24 ay
bu şekil çarparsan belki telefonun üzeri bi fiyat elde edersin ama olaya şöyle bakmak lazım zaten bizimki her türlü faturalı kullanacak
türkcelle 50 lira vermektense burada 40 veririz hem daha ucuz hem telefon almış olurum mantığı var
ki aldım telefonu güzel telefon hızlı sevdim ama hala tam çözemedim :F
-
Ben bişey soracam hacılar. Şimdi benim peder trkcll. ben gidip onun hattını göstererek telefon alsam eve gelince ona avea hattımı takıp kullanabiliyor muyum ? yoksa bi kilitliliği falan var mı ?
-
Ephesus bunu yazdı:
Ben bişey soracam hacılar. Şimdi benim peder trkcll. ben gidip onun hattını göstererek telefon alsam eve gelince ona avea hattımı takıp kullanabiliyor muyum ? yoksa bi kilitliliği falan var mı ?
-----------------------------kullanabilirsin
edit: ama yanında peder de olması gerek telefonu alman için