49.Komando Tugayı Muş
-
Merhaba sevgili arkadaşlar dün itibariyle Burdur da acemi birliğimi bitirdim daha önce Burdur'a gitmeden önce nette araştırdığımda çeşitli bilgiler edinebildim şimdi komando tugayı Muş'a gidiyorum ama hiç yorum vs göremedim gideceğim yerle alakalı bilgisi olan var mı acaba cuma günü teslim oluyorum bu arada
-
Yok mu
-
Verdikleri Sülüste Tugay karargahmı, Taburmu, Dış Karakolmu ne yazdığını belirtseydin ona göre bi fikir cıkardı. Şimdiden hayırlı teskereler
-
Tabur hacım
-
bizim arkdaş jandarma olarak muş kapalı ceza evinde yaptı.
onun hariçinde liseden bir arkdaşım astsubay olarak orda görev yapıyor fakat kendisi ile görüşmüyoruz.
çok çok dikkat et kendine sik gibi bir dönem malesf.
kazasız belasız
-
Her yer bizim toprağımız öl
-
Hocam, ben 2002'de orada astektim. Gayet guzel bir yer. Gezilecek fazla bir yeri yok. Degismediyse izin icin once Elaziga oradan evine gidiyorsun (KTM). Ciger sis ve kunefesi guzel. Kisin anormal soguk olur. Gece yarisindan sabaha kadar yagan kar 1 - 1,5m yukseklige ulasabilir. Teroristlerin gecis guzergahidir. Dagda intikal yapmak eglencelidir. Simdiden hayirli tezkereler...
-
biter mi be :D ahahahaha biter lan :D knk muş güzel ya hevaller felan var işte komando iyidir biraz bıkarsın timindeki başka biri yüzünden ceza almaktan ama arkadaşlığı felan daha iyi olur
yerle ilgili araştırma yapma git gör çünki söylenenler bir birini tutmuyor
-
Bitiyor arkadaşlar son 16 gün kaldı herkese selamlar iyi bayramlar
-
Nasılmış peki?
-
x-files bunu yazdı
Nasılmış peki?
Dostum 45 gün muşta kaldım akabinde oradan 8. kolordu komutanlığı askeri savcılığına görevli olarak gittim 10 numara askerlik yaptım muşu sevmedim , yazın tozu kışın buzu kargadır tek kuşu am..k muşu diye manileri bile var iyisiyle kötüsüyle çok güzel bir askerlik yaşadım gitmeyen herkesin gitmesini tavsiye ederim :)