6 Ayda DGS Ve Kitap Önerisi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzengil
    uzengil's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Ağustos/2011
    Erkek

    Selamlar müridler, dgs ye 6 ay kaldı ve şimdi çalışmaya başlayacağım.

    Yazılımcı olarak sektördeyim ve bilg programcılığı mezunuyum ama amacım mühendislik sizce hangi yayınları almalıyım, program vs nasıl olmalı hedefim 40 net matematik ve 10 net Türkçe. 


    İmza nasıl atılıyor ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GuArDiAn55
    GuArDiAn55's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2015
    Erkek

    Boş konuşma mode=on

    Konuyu baya sapmaz umarım. Madem sektördesiniz maaşlı çalışansınız para biriktirip yurt dışında okuyun derim. Türkiyede mühendislik eğitimi diye bişey yok(ben sıradan bir anadolu üniversitesindeyim ama itüde elektronik ve haberleşme dönem birincisi arkadaşım var orada da durum aynı). Elektrik-elektronik okuyorum ben profesör diye karşımıza çıkan adam, direnç kondansatör ve bobinin beraber olduğu RLC devreleri analiz edemiyor. Slayttan geçiyor. Slaytta yazanlar da yanlış bilgi hep. Soru götürüyorsun yanlış çözüyor. Hocaların yanlış öğrettiği şeyleri internetten bulup öğrenmekten sıkıldım artık ben. Adamın yanlışını düzeltsen gün boyu somurtacak, düzeltmesen ayrı dert.

    Bilgisayar dendiği anda göz bebeklerim büyürdü çocukken. Artık bilgisayardan soğudum. Lojik devre dersini veren hocaya soruyoruz kendi klavyemi yapmak istiyorum ascii tablosuna göre usb girişinden 1 ve 0 göndermek istiyorum vs. adam ASCII tablosunu hayatında ilk defa duymuş. dedim boşver bilgisayara 1 ve 0 yollamak istiyorum hangi entegre ile yapabilirim diyor ki uğraşma bilgisayarını yakarsın. vazgeçirmeye çalışıyor. Kafası çalışan donanımlı hocalar da öğrenci ile muhattap olmak istemiyor isteseler de vakitleri olmuyor zaten projelerine verilen bütçelerin maşallahı var.

    Erasmusa gideyim dedim kazandık, Gideceğim italyan üniversitesi türkiyeden öğrenci almak istemiyorum diye iptal etti bişeyler oldu gidemedim. Adamlar haklı tabi ben olsam bende almam. :d

    Eğitimin olmadığının farkındadır zaten herkes. :P Geriye diploma kalıyor.

    Okuyorum ama lisans diploması bi boka yaramayacak gibi görünüyor. Ebeveynlerim öğretmen olduğundan aklımda eğitim sektörü ile alakalı bir kaç yazılım projesi var. Tutarsa ekmeğimi oradan kazanırım tutmazsa yeni mühendis maaşı ile sürünürken ailemin yanında kalıp para biriktirip ticarete atılırım. 

    Boş konuşma mode=off

    Uzun lafın kısası mühendis diplomasını almak istemenizdeki amaç ne? Bi boka yaramıyor kendileri. Seçtiğim güne lanet olsun. Hobi olarak devam etmeliydim elektronik dünyasına.

    Dgs konuları, ygs konuları ile aşağı yukarı aynı. Forumda yanılmıyorsam 2 defa daha yazdım bu kitabı Final temel matematik ygs. konu anlatımlısının pdfini buldum sorulara baktım aynı sorular. http://dosya.co/dzdm06wfdk9o/final_-_ygs_matematik-1_k.a.pdf.html Bu kitaptaki sorular gerçekten çok kaliteli. ygs yazdığına takılmayın önemli olan sorular. konu konu ayrılmış zaten kitap. Dgs için yayınevi önerisini etüt merkezlerinde iyi bilirler kaynak alıp çözersiniz ama şu final kitabındaki soruları ısrar ediyorum çözün.


    HACKEROKAN!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siberturq
    siberturq's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2015
    Erkek

    return Boş konuşma mode;

     


    Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz, istemezseniz de bir bahane bulursunuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Temmuz/2013
    Erkek

    ales matematik kitaplarından çalış. 


    They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gortaburun
    gortaburun's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Haziran/2016
    Erkek

    Bu yıl bende gireceğim. Tasarının yayınlarını öneririm. İhtiyaç kapatılmadan önce oda çok iyiydi.

    Konu Anlatımlı kitabı bitirip (Matematik - Geometri - Sayısal & Sözel mantık- Türkçe) 15'li bir deneme patlatırsan olacağını düşünüyorum.

    Tabi hangi okulu hedeflediğin önemli. 

     

Toplam Hit: 965 Toplam Mesaj: 5
dgs kitaplar dgs