8 Megabit
-
arkadaşlar 8 megabit'lik hıza geçmek istiyorum,ttnet'ten.
bunu online olarak yapabileceğim bir yer var mı ?
sorup öğrendim, maksimum 4 megabt alabiliyormuşum,santrale uzaklığım 1200 mt.
-
üstte online işlemler yazıyor ona tıkla
giriş yap ordan yapılıyor , yanlış hatırlamıyorsam =)
-
Neti net gibi kullanıyorsan tavsiye etmem
-
Kardeş sana 8mbit hakkında bi kaç bilgilendirme sunayım santrale yakın ise 6-7 mbit arası kullanabilirsin.
Uzak isende 2.5 , 4 arası kullanabilirsin ben geçdim 2 mbit e yükseldi bidahaki ay iptal ettirdim iyi hesaplada gir bu işe
-
8 Megabit e geçmeden önce bulunduğun şehirde o uygulama varmı diye sorman lazım çünkü her şehire kurulmadı daha. (şehir,bölge) - Bunu diyorum çünkü 8 megabit internet olduğunda 15 gb indirme alanın oluyor.- o yüzden sor diyorum varsa geç yoksa boşa indirme yüksekliğini düşürme.
Eğer var ise telefon üzerindende yapabiliyorsunuz.
TTNeti arayıp.
-
Bu sizin dediğiniz 8mbit değil, dandik olan 8mbite kadar la.
-
8 mb e geçişler de tlekomun birde şöyle sahtekarlığını yakaladım. elimizdeki modemlerin bir çoğu 8 mb hızı desteklemiyor. 2-3 müşterimden biliyorum ki, 8 mb e geçtikten sonra makinaları exploreri açınca sapıtma yaptı. format attırdılar. sonra baktırmışlarki, internetten kaynaklanan bir sorun var. telekomla görüşmüşler. onlarde teknik servis yollamış. gelenler "sizin modeminiz 8 mb hızı desteklemiyor. modemi değiştircez" demişler. fiyat sormadan normal modem fiyatı yada herzamanki gibi bedava veriliyo sanan şahıslar okeyi verdikten sonra, faturalarında 185 liralık modem parasını görünce sapıttı. geçiş yapmadan önce bunlarıda araştırın. ben geçmedim gerekte yok bence. 5 gb lık video dosyası zaten indirmiyorum :)
-
apost bunu yazdı:
-----------------------------
Kardeş sana 8mbit hakkında bi kaç bilgilendirme sunayım santrale yakın ise 6-7 mbit arası kullanabilirsin.
Uzak isende 2.5 , 4 arası kullanabilirsin ben geçdim 2 mbit e yükseldi bidahaki ay iptal ettirdim iyi hesaplada gir bu işe
-----------------------------editttt
-
bende 8 mbit var allahtan santrala yakınım 800,850kb arasında
santrale yakınsan gec
-
bu arada 15gb olayı düzmece den başka birşey değil anca 2 3 ayda bir 50 60 gb da yada 100gb da hızınız düşüyor
ben santral a 1km uzaklıktayım rapidshare yada youtube den herşeyi 800 900 bazen 950 ile indiriyorum =)
15gb kotalı diyor 200den aşa inmedim sadece 1 kere düştü hızım onda da 100gb oldu =)
-
dial-up rulz....