80 Lerde Çocuk Olmak

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DePrEm
    DePrEm's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    beter böcek diye bir şey vardı oda güzelde be. gerçekten bu bahsedilenlerin çoğunu yaşadık ama tadına varamadık çünkü 80 ile 2000 arası olağan üstü hal ortamlarını gördük full şiddet counter strike bire bir yaşadık yani ; )

    Yuksekten Uçanlardan Uzak... // insanlara güvenmemem konusunda insanlara güveniyorum...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek
    Bi ciklet firması meşhur He-man karakterinin gölgelerinin gücü adına dediği kılıcını veriyordu.o şirket te Adana da filan.abilerimizden rica ettik.geldi sıradan mavi renkli plastik bir kılıc.komikti ama o karakterlere benzemek onlar gibi olabilmek acaip bi olaydı.akşamları eve gelirdim 1985 yılı sanırım.ilkokuldayım.çantayı atardım bi köşeye hemen tv başına Judy about diye güzel bi çizgi film vardı onu izlerdim.heman,atom karınca,tweety-sylvester,karaşimşek susam sokağı onları izlerdik.pazar konserini bile pazar sineması çıkacak diye izlerdik.bi kere bi film izliyorum bi sevişme sahnesi adam kadının üstünde sadece kadının göbeğini görmüştüm etkileyici gelmişti.o zamanlar görsel sansur varmış galiba tv lerde.yılbaşı akşamları rahmetli pederler tombala çektirirlerdi.bizim ev kahvehane gibi olurdu ablamla annem mutfaktan çıkamazlardı.acayipti o yıllar.bir şey var her şey sahte değildi .saf temiz ve orjinaldi her şey.

    Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eexper
    eexper's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Nisan/2007
    Erkek
    of ulan offf efkanlardım şimdi :) susam sokağı izlediğimiz,big babol çiğnediğimiz,misket oynadığımız,leblebi tozu yediğimiz,annemizin örgü ipini yürütüp uçurtma yaptığımız,sakız-su-bisküvi sattığımız,bir defteri tüm dersler için kullandığımız,pttnin jetonlu telefonunu yumruklayıp tüm jetonları cebe indirdiğimiz,kartondan ev-gemi yaptığımız,kardan adam yapıp boynuna atkı sardığımız,siyah önlük giydiğimiz,sokağa çıkma yasaklarına alıştığımız,büyüklerimiz tarafından uzaktan kumanda niyetine kullanıldığımız,babamızın herşeyi bildiğini sandığımız 80 li yıllar nerdeeee? :D zaman nede çabuk geçiyor...harbiden yaşlandık. 80 kuşağından olmak ayrıcalıktır. gurur duyuyorum :D

    Benden korkunç cevaplar duymak istemiyorsan, bana korkunç sorular sormaktan vazgeçmelisin...
Toplam Hit: 6587 Toplam Mesaj: 34