folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder ABD Ve Abden Tırsan Gurursuzlara



ABD Ve Abden Tırsan Gurursuzlara

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ocak/2006
    Erkek
    CaliphKhan bunu yazdı:



    Silahli Kuvvetlerin sayfasi bu sayfayi okuyun Hukumetin sayfasina gerek yok http://www.tsk.mil.tr/uluslararasi/avrupaguv.htm bundan sonra yine askeri kuvvetlerin sitesinden Nato ana sayfasina geciyoruz turkceden baska dil bilmediginizi varsayarak ve turkce konustugumuz icin sizin icin natonun kurallarini turkceye ceviriyorum  http://www.nato.int/docu/other/tr/treaty-tr.htm evet burdakileride okudunuz...


     


    Linkleri geceyim simdide sunu anlayin! Devletler arasi strateji her zaman deisiklik gosterir. Dun turkiyenin topraklarini ele gecirmek isteyen devletlerle muttefigiz.  Devlet olarak AB ile iliskiler var ve gelecekle ilgili AB ye giris hedeftir.


    u.s.a.nin yardimlarini devletin hicbi sitesinden okuyamazsin! Yani yardim yapip yapmadigini kimseye kanitlayamazsin!


    Turkiye neler yaapiyo peki devletler arasinda! rusyaya karsi cecenistana ustu ortulu yardim İrana karsi u.s.a.yla isbirligi u.s.a.ya karsi iranla iliskileri siki tutmak israil'e karsi hamas'i desteklemek 'El fetih'deil bu! ve suriyeyle iliskileri sikilastirmak. 5 yil oncesine kadar hatayi kendi sinirlarinda gosteren Suriye simdi neden turkiyeye yakin cevabi israil. israil neden ankaraya yakin ortadoguda yanliz kalmamak icin istebunlar devlet strateji....


    Ve bir de not  devlet ideolojilerle ugrasmaz. devlet zaten vardir. herseye karsi!!!  (Iste size onemli belgeler okuyun artik sacma sapan konusmayin!)




    solediklerinin hepsi dogru ama sadece burda yazanlar :)

    Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    er3bus
    er3bus's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Şubat/2006
    Erkek
    CaliphKhan:
    Kraldan çok Kralcıdır!!!

    kurumlar elbette hassas dengelerle hassas bir uslupla hareket eder.
    o kurumlarda görev yapanlar, çalışanlar insandir ve hepsinin kendi fikirleri vardır.kimisi buralara yazıyordur bile.dolayısıyla burası insanların kişisel görüşlerini belirli kurallar altında dile getirebileceği bir platformdur, FORUM dur.
    açar siteyi bizde bakarız ama bizler senin gördüğünden başka şeyler anlarız o yazıdan.
    KRALCISIN SEN KARDEŞİM,BİZ İSE HÜR DÜŞÜNEN DEMOKRATIK INSANLARIZ.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuckara
    Fuckara's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Şubat/2006
    Erkek
    abi herşey boş bu baştakilerle biz bişi olamayız admalar amerikaya boyyun eğiyolar onlar bize eğsinler biz onlardan üstünüz 3 kıtaya yayılmış bir ırkız onların topunu.........biz türküz nihayetinde gerekirse 16 yaşındayım bu memleket için s svaaşırım hiç birini de takmam yoq şu bombaymış silahmış...boş bunlar türkler kimseye booyun eğmemeliyiz çünkü biz TÜRKÜZ!!!!!!!!!!! avrupa birliği filan dinlemememiz gerek

    Tedariksiz hacete çıkan domala domala daş Ararmış...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuckara
    Fuckara's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Şubat/2006
    Erkek
    bu amerika filan böle diyoz ama adamalar türkleri içten bölüyorlar o kuş gribi filan kemdiliğnden gelmedi şimdie kadar yoqtu bunlar hep iç karışıklık yapmak için amerikadan çıkıo.bizde saf saf duruoz.bu toprakları bu millet ne zorlukklarlarla aldı kimse alamaz burayı amerikanın zaten bize ihtiyacı war biz hava üstlerini filan kapatsak biyere saldıramaz mesela irana saldırmak için türkiyedeki malatyadaki ve adanadaki hava ütlerine ihtiyaçları war bide neden türkienin ab ye girmesini istiola sizce???çünkü ordakiler kendilerini kullandırmıyo biz onların arasına girince ne yaptıklarını bizden öğrenecekler bir nevi casus gibi olcaz onların gözünde ama kendimizi kullandırmayalım bu şerefsizlere atalarımıza saygısızlık yapmayalım

    Tedariksiz hacete çıkan domala domala daş Ararmış...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek
    muhabbetleriniz guzel de su ana kadar ne konusulduysa ayni hala ayniyiz hatta.vatan mllt sakarya.abicim o zaman kafani elinin arasina alip irk in icin olacaksin atan icin olacaksin eger seni bugun ziqen birisi yada birileri varsa bu senin cehaletindir yada seni beni olusturan halk suruleridir.ondan sonra Amerika ya Rusya ya moq atalim.ok mi arkadaslar NATO nun koyun damina bi zuqe yaramaz bizim agirligimizi koymadigimiz surece kimsede korkmasin Amerika,İngiltere bizi duzecek filan hamaset yalanlari sisirmelerini.uyanin artik 19. yada 20 yuzyilda degiliz.sokayim gecen 80 yilima ustume ne devletcikler bizi sollayip gecmis biz hala ayni kalmisiz.haa o zaman hala terslik devam ediyo.bi kere sen atalarin la gurur duyacaksin gecmisinle tarihinle gurur duyacaksin unutma sen her zaman asil bi turk sun turk soyusun kirik soyu bilmem nesi degilsin.ona buna usak hic degilsin.bunlar vizyonunda varsa no prob!!bireysellikle tavana ulasamazsin hic bi zaman.artik yasadigin dunya bir koy,evet ufak bir koy.sinirlarini bile haritalarda bildigimiz global bir koy.strateji ni en iyi en hizli en degisken zamana uyarlanabilir dusunuyosan bu senisin senin ulusundur.yasadigin zamanin otesinde olaylari tekrar dusun ve bir daha bu sekilde dem vur olumsuz hic bir ulke grup devlet yok eger su anki sistemden sikayetin varsa bunu genele duyur sistemi ekibi hukumeti degistir modelini yarat.ama kimse beni ziqiyo ikilemine dusme.attigin sonraki adim kendin icin gibi olsada paylasima acik bi dunya da hersey bir zincirle birbirine baglidir.bu arada arkadasimin internet ten gosterdigi ornek vs. prosedurlerle aydinlatma geregi en guzeli siz bunlarin uygulamasini gormek istiyosunuz hic bir zaman tuzukler 10/10 calismaz .sadece yazar yonetmelikler o kadar.(ornek:savaslarda katliamlar olur BM,NATO seyreder deriz)

    Bu arada zumsuk turk telekom u 90 li yillarda en degerli telekom sirketi iken satamayan TURKİYE mde su an satmis satmamis konusu olamaz.o zaman dunya nin en degerli telekom sirketlerinden biriydi telekom. ingilizler degil telekom sektorunden anlamayan nefret ettigim araplarin elinde su an telekom sektorumuz.(oger grup)

    demem o ki global anlamda kalkinmaya Japonya dan once baslamamiza ragmen su noktada tartistigimiz konularla mlllt bize kiciyla guler calismaya bilgi ye yatirima devam arkadaslar.

    o arkadasimiz ne guzel yardim etmis NATO sitesinden size kaynak aktarmis guzel veriler.

    hadi saglikla mllt.

    Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    daichi_kobayashi
    daichi_kobayashi's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ekim/2003
    Erkek
    uluslararası ilişkilerden anlamayanlara bir şey anlatılmaz. şu devlette abyi abdyi savunan da varmış. hiç bir şey diyemiyorum valla. dünü unutan bugünü yaşayamaz ki zaten.

    KAZANMAK İÇİN KAYBETMEYİ BİLMEK GEREKİR
Toplam Hit: 3502 Toplam Mesaj: 17