folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder ABD Ve İRAN (Savas Tartışması)



ABD Ve İRAN (Savas Tartışması)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    kardeşim kimse kimseye atom bombası atamaz,birisi diğerine atarsa diğeri de ona atar ortalık cehenneme döner,kimsenin götü yemez bu silahlara devletler gözdağı için sahip oluyorlar,amerika şerefsizi de zaten bu silahı kimsenin elinde yokken kullandı hadi şimdi birine karşı kullansın bakalım sikerler amerikayı(rusya,çin,japonya,fransa,almanya gibi devletler)
    yani kimse bu işe bulaşmaz zaten bir ülke nükleer silah kullandımı nükleer savaşlar ardı ardına mısır gibi patlar heryerde savaş çıkar.dünya cehenneme döner...

    Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_deep_darkness
    the_deep_darkness's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Şubat/2006
    Erkek
    Amerika'nın tek gücü teknolojisi...yapabileceği tek şey bombalamak....eğer İran'a ya da Türkiye'ye asker sokarsa hiçbir bok yapamaz...bu yüzden sıkar biraz....

    One Ring To Rule Them All... One Ring To Find Them, One Ring To Bring Them All And In The Darkness Bind Them!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    incelik
    incelik's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    atom bombası falan kolay nı ya dünyanın hicbir gücünün g*tü yemez bence. Cünkü kullanacak olna diger gücler mai olur zaten atomu at sana geri dönsün bu öyle sırdan çatapat silahı değil:)))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_deep_darkness
    the_deep_darkness's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Şubat/2006
    Erkek
    "atom bombası falan kolay nı ya dünyanın hicbir gücünün g*tü yemez bence. Cünkü kullanacak olna diger gücler mai olur zaten atomu at sana geri dönsün bu öyle sırdan çatapat silahı değil:))) "
    demesi kolay ama atom bombası falan dinlemiyo bu olay...amerika bu konuda dersini aldı...örneğin ırak'ı bombaladı bombaladı da ne oldu?ya da vietnam savaşı'nı düşünün.o savaşta 2.dünya savaşında atılan bombaların 4 katı kadar bomba kullanıldı ama adamlar bana mısın demedi ve amerika vietnam savaşı'nda çok kayıp verdi...

    One Ring To Rule Them All... One Ring To Find Them, One Ring To Bring Them All And In The Darkness Bind Them!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 01/Mayıs/2003
    Erkek
    Bugün Türkiye'dede irandada her bi yerdede atom bombası var.Heleki iran gibi amerikaya koyu kafa tutan bi ülkede yok demek hata olur.

    ben ankara kadar bi yer derken yerin küçüklüğünden söz ettim hollandada sik kadar bi yer ama adamların ekonomisi bize basar ben ondan söz etmedim yanlış anlaşıldı.

    Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 5240 Toplam Mesaj: 26