Abi Benim Yerime Sen Konuş Demelerinden Sıkıldım.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 12/Nisan/2009
    Erkek

    Utangaçsın, kadınlarla konuşmayı bir türlü beceremiyorsun. Onun ilgisini çekmeyi başaramıyorsun ve kendine güvenin gitgide azalıyor.Yusuf yusuf olayları. Ne yapmalısın?Allahım Çok Resmi oldu kızlara da böyle yaklaşmayın samimiyetinizi gösterin ama laçkalaşmayın.

    Abi neyden utanıyosun o Jupiterden geldide sen ezik bi dünyalımısın ? yada o merlin morronun kızı sende ezik bi sokak çocugumusun ? bu kadar büyütmeyin oLayı Hatta olayı böyle düşünüyosanızkı terse döndürmeye çalışın konuşarak. 

    Bir uzman gibi girdim olaya ama her şey o kadar basit ki. :)


    Fazla olmamak koşuluyla Kadına karşı ne çok ilgisiz davranın, ne de onun ağzının içine düşün. Şimdi diyeceksinizki aşığım arkadaş.? bu sorunun cevabı şu ''o sana aşık değilse kesinlikle suratına bile bakmaz''. O yüzden ulaşılmazı oynayacaksın.  

     

    Olduğunuz gibi görünün Kendinizi övmeyin, göklere çıkarmaya falan kalkışmayın. En önemli kural ** Kendinizle dalga geçin, Karsınızdaki kız hayır öyle değilsin diye Cevap verene kadar devam edin Öyle demezse Sende beni öyle görüyorsun diye sonunda serzenişte bulunabilirsiniz :)  .Her türlü çıkış var yani :D 


    Genç kızlar sorunlu erkekleri sever saçma sorunlarınızı onlara açarak size ilgi göstermelerini sağlayın içlerindeki annelik duygusu harekete geçer :D:D. Ama olgun bir kadına takılıyorsanız sorunlarınız hiç bir işe yaramaz , çünkü onu daha önceden şutlamış bir çok erkek vardır daha sorun dinleyecek tahammülü kalmamıştır :D 

     

    Kadının yaşına göre taktik geliştirin 20 yaşındaki bir bayana uzun ilişkilere bayıldığınızı söyleyebilrisiniz, bu sözü 25-30 yaşlarındaki bir kadına söylediğinizde Rezilliğinizin resmidir , çünkü 25 yaşını geçen çoğu kadın, artık erkeklerin kAdınları kandırmak için kullandığı davranışları iyi öğrenmişlerdir :D  

     

    Hayatta tek yeteneğiniz ne ise oNu söylemekten çekinmeyin . Ama sakın kendinizi kaybetmeyin Abartmayın yani .  Eğer kocaman bir eviniz ya da harika bir otomobiliniz varsa bunlardan kesinlikle söz etmeyin söz edildiğinde size daha yakın davranan kadından hayır gelmez zaten. Para için seveceksen hiç sevme hesabı. 


    Macerayı sevin.Gezerken veya bir yerde otururken çeşitli kişilerle Mizahi anlamda dialoga girin. ama yanınızdaki kızın güleceği bi diyalog olsun bu sizin onun gözünde insan ilişkileri bakımndan her ortama uyum sağlayabileceği durumunu etkinleştirir.Kızlarda böyle erkekleri sever :) mizah demişken konuşma kabiliyetiniz yoksa bile bir kızı severseniz başta halledeceğiniz ilk sorun konuşma meselesi olacaktır.Kadınlar fazla konuşan erkekleri biraz severler yanlız konuşma süreci içerisinde kopukluk olmaması için buna mizahıda yetenekli bi şekilde eklemeniz gerekir.

     

    Güncel olaylardan söz edin O sırada gündemde olan şeyler hakkında fikrini sorun. Böylece moron olmadığınızı, çevrenizle ilgilendiğinizi ve onun fikrine değer verdiğinizi göstermiş olursunuz. 

     

    Ona kendisi ile ilgili sorular sorun Kadınlar konuşmanın yanı sıra dinlemeyi de bilen erkeklerden hoşlanır. Araya bi kaç felsefi olguda ekledinmiydi hhhhhhhooooooooooop çantaa oLursun :)

     

    Ne olursa olsun siz her türlü kulağa hoş gelen müzikten hoşlanırım cümlesini kurun.Kıza müzik zevkini sorun hafifte mizahi yoldan dalga geçin . 

    Sinema hakkında konuşun Hatun size ". . filme gitmek istiyordum, bir türlü fırsat olmadı" diyene kadar bekleyin ve sonra atağa kalkın. 

     

    Hayvanlardan söz edin. Ama gerek yok bu konuyu açınca kızlar direk karşı atağa geçecek ve sizinle dalga geçmeye çalışıcaktır. o yüzden bu konuyu açmadan önceki aşamaları uyguladıysanız gerekte kalmayacaktır zaten :D


    Anlattığım davranış fizikteki mıknatıs olayına tekabül eder. Kız ile erkeğin Aynı kutuplarını birbirine yaklaştırırsan birbirlerini iterler.( fazla ilgi gösterme onu umursama  inadına bişey söylerse hep kabul et) Bir gün elbet o ters kutupta olan kız dönecek ve birden yapışıcak sana tıpkı bir mıknatıs gibi. :P biLimsel açıdanda hipotezimize nokta koyduk . 

     

    Not: Forumda aratmadım Sebebi konuyla alakalı bir çok yazı olabilir ama bana ait düşünce bunlar.


    AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mart/2007
    Erkek

    bu anlatılanların hepsini yapıyorum ama sevgilim yok :D duyrulur. :D ama genede yapın siz sevgiliniz olmasından daha güzel oluyo bee ;)


    ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UnutkanKronik
    kronik
    kronik's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ekim/2009
    Erkek

    akışına bırak agaaaaa :) ama cokta bırakma alır götürür :D


    Tanrı bizim yanımızdaysa, onların yanındaki kim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Aralık/2008
    Erkek

    ahh ahhh nerde eski sevdaluklar.şimdi mizaha düştük


    ...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Mart/2005
    Erkek

    bu söylenenler ile çevrende çok kız olur ama hiç sevgilin olmaz yani fiyasko ile karşılaşabilir arkadaşlar eğer ilişkilerde çaylaklarsa :)


    Mesafe her zaman iyidir... Ne haddini aşan olur azizim, Ne de canını sıkan...
Toplam Hit: 1595 Toplam Mesaj: 5