Acaba Rapide Çözüm Mü?
-
s.a. arkadaşlar;
ben liseyi yatılı olarak okudum ve yurtta kalanlara okulun bilgisayar laboratuvarlarını kullanmak serbestti,
fakat şöyle bi sorun vardı; bazı bilgisayarlar internete bağlanmıodu;
buna karşın bizim ekip biraz araştırarak TCP/IP kısmını bulduk (denetim masası/ağ baylantıları/yerel ağ bağlantısına sağ tıklayı özellikler dioruz çıkan ekrandan TCP/IP yi seçip özellikler dioruz)
orda ip no muzun son 2 numarasını deiştirip girebilioduk;
acaba böyle bişi ile halledebilir miyiz rapidi?
yoksa 1 saat modem fişini çıkar felan kim uğraşcak yaw
bi de şöyle bi problem olabilir; otomatik IP adresi al seçeneği işaretli olabilio. bu durumda alttaki kutuda IP no felan yazmıo bunun için adsl bilgileriniz olan bi adres vardı ama unuttum ilgienen arkadaşlar bi baksınlar...
-
piyasada rapid için tonlarca program var ne uğraşıosun öyle
-
hayır çünkü senin degiştirdigin ip intraneteki adresin rapidshare senin internetteki ipne bakar....
-
elma sekeri su rapidin cozumu ne kardes bi anlatta bizde baslıyak tutupta pre al deme
-
siz biraz daha kurcalayın. o kadar bol vaktiniz varken illaki bişey bulursunuz ;)
-
arkadaşım baglantını kes sonra çalıstırı aç cmd yaz çıkan ekranda
ipconfig/flushdns yaz enter de
ipconfig/release yaz enter de
ipconfig/renew yaz enter de
sonra cokiesleri sil baglan nete istediğin gibi sömür rapidi :D hade kolay gelsin.
-
Kardeshlerim Akil vermek gibi olmasin bence rapid -den somurmeyin en iyi yolu proxy ben boyle yapiyorum iyi proxyleriniz varsa o zaman rapidi somure bilirsiniz! deyishken ip niz varsa o zaman proxy siz de somure bilirsiniz!
-
of ulan bende nie olmuo diorum..
tabi yaw! önce bağlantıyı kes...
hay aq kafamın...
-
scaryhim bunu yazdı:
-----------------------------of ulan bende nie olmuo diorum..
tabi yaw! önce bağlantıyı kes...
hay aq kafamın...
-----------------------------
nah bunu da denedim yine olmadı hajı;yine n iyisi modeme reset
-
Kadaaa bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşım baglantını kes sonra çalıstırı aç cmd yaz çıkan ekranda
ipconfig/flushdns yaz enter de
ipconfig/release yaz enter de
ipconfig/renew yaz enter de
sonra cokiesleri sil baglan nete istediğin gibi sömür rapidi :D hade kolay gelsin.
-----------------------------hoca bu konu bi saat modem reslememek için açılmamış mı bunları yapmaya kalksak daha uzun sürer hiç uğraşma
ben kolayını buldum modeme kadar eğilmiyorum fişini yanıma aldım fişiçekip takıyorum
hem belim de ağrımıyo
hiç uğraşmayın
-
modemi kapayıp acın yeter :) hatta bazı modemlerde bu işi modemin kontrol panelindende yapabilyosunuz (reset yazıyo) ama kapayıp açmak daha kolay