folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Access Point Almak İstiyorum Kullandığınız Tavsiye Edebilecekleriniz?

Access Point Almak İstiyorum Kullandığınız Tavsiye Edebilecekleriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsane_212
    efsane_212's avatar
    Erkek

Airties AP-301 ve TP-Link TL-WA901ND modellerini deneme şansım oldu.

Her ikisinde de 30-40 metre mesfeden köprüleme yaptığımda pingden düştüklerini gördüm.
    Doğru düzgün verim alamadım.

Bu ürünlerin dışında denediğiniz ve memnun kaldığınız ürünler varsa tecrübelerinizi paylaşın.

Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasar50
    yasar50's avatar
    Erkek

Ürünü bulamayan arkadaşa

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/asus-wl-520gu-4-port-125-mbps-kablosuz-router-43953057#aciklama

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

efsane_212 bunu yazdı:
    -----------------------------

Airties AP-301 ve TP-Link TL-WA901ND modellerini deneme şansım oldu.

Her ikisinde de 30-40 metre mesfeden köprüleme yaptığımda pingden düştüklerini gördüm.
    Doğru düzgün verim alamadım.

Bu ürünlerin dışında denediğiniz ve memnun kaldığınız ürünler varsa tecrübelerinizi paylaşın.

TL-WA901ND ler gerçektende rezalet ürün. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam elimde zyxel 3205 access point var yaklaşık 1 yıldır yurtta internet mac filtre için kullanıyorum.

Çok güzel bir alet 32 kişilik listeler yapıyorsunuz MAC filtrelerken. 32 kişi girdiğiniz anda yeni bir liste yapıyorsunuz.

Şu anda benim bu alette gördüğüm eksiklik veya yapamadığım nokta oluşturduğum ikinci MAC listesindeki MAC adreslerini görememem. MAC adresini giriyorum adam bağlanıyor ama ben tekrar listeye bakmak istediğimde adres filan gözükmüyor. adresleri silerken bütün listeyi silip tekrar girmek gerekiyor.

Sadece şifre ile kullanacaksan çok ideal bir alet diyebilirim. yaydığı sinyal Açık alanda 100 mt yi geçiyor  Kız yurdundaki kızların dediğine göre...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    onbasi_yamtar bunu yazdı:

fiyat uyarmı bilmem ama tp-link'e de zyxel,miş airties miş fos derim ubiquiti ve ruckus bunlara nazaran fiyat konusunda daha ucuz olan engenius öneririm çünkü elimden bu güne kadar 500 tane access point geçmiştir hadi kolay gele

Peki Engenius un wireless adaptörünü nasıl bulabilim, biliyor musun?

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

xxjokerxx bunu yazdı:

alırken universal repeater özelliği olmasınına dikkat et

bu yazdığını dikkate almamışım ve yanlış ürünü almışım. hepsiburadaya geri gönderdim bakalım geri alacaklarmı. bu arada zyxel i aradığımda kendi cihazlarıyla en uyumlu olarak "zyxel wap3205" modelini tavsiye ettiler hem universal olduğu için bütün cihazlarla da uyumluymuş. ama fiyatı hepsiburada da 195 tl. 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

drytek üzerine yok kardeşim al ve kullan sadece

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

Hacı askeriyede bi tatbikatta 1500 metreye görüntü aktarımı yapmamız gerekiyordu bir tatbikatta muhabare ci başçavuş gitti bi tane aırtıes aldı geldi,Neen onu aldığını sorduğuöda uzak mesefelerde en kullnışlısı aırtıestır ayrıca kolaydır demişti hahettende görüntü aktarımını ben yaptım uğraştırmamış kolaycana olmuştu...

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

bende tp link var sıfır kutusunda hiç kullanmadım, bilmem ne fiyat verilir.

http://kocaer.me
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

o6u2 bunu yazdı:

bende tp link var sıfır kutusunda hiç kullanmadım, bilmem ne fiyat verilir.

hacı denemek isterdim fakat ürünü kendim için almıyorum kuzenim için alıyorum ve yanlış aldığım ürünü hepsiburada dan aldım ve geri gönderdim eğer iade kabul ederlerse hediye çeki olarak geri ödeyecekler o parayı bana. gene mecburen hepsiburada dan almak zorundayım yani

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
Toplam Hit: 4881 Toplam Mesaj: 21