ACİL 2Ci El Modem Alınacakatır!
-
ACİL 2ci el modem alınacakatır!
sayın müridlerim elinde 2ci el modem bulunan varsa ve suan bir isine yaramıyorsa acil modem lazım.
tek protlu palan farketmez sadece bılgısayarı ınternete soktun yeter benım ıcın
modem bulunan müridlerim acilen pm yoluyla lütfen iletişime geçiniz. görüşelim .
-
buldun mu ?
-
hayır suan bı modem bulmus deıllım varsa hocam sende pmden konusalım
-
müridlerim biraz acil bu aksm arkadastan aldım ocunc modemı gerı verıcem bu aksam gorusup halledersek cok guzel olacak
modem olan arakdasların pmlerını beklıyorum
-
emnimax bunu yazdı:
-----------------------------sadece bılgısayarı ınternete soktun yeter benım ıcın
-----------------------------bi modemi başka ne için kullanabilirsinki :D
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------emnimax bunu yazdı:
-----------------------------sadece bılgısayarı ınternete soktun yeter benım ıcın
-----------------------------dandik bişi olsada yeter diyo benim ayaklarımı hacı muratta yerden keser demek sitiyo
:)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------emnimax bunu yazdı:
-----------------------------dandik bişi olsada yeter diyo benim ayaklarımı hacı muratta yerden keser demek sitiyo
:)
-----------------------------saolasın müridim :D
-
hocam ister inan ister inanma dun 4 portlu kablolu modem bugunde 4 portlu kablosuz modem sattım : ) 2 side 2.ci el : )
-
higher bunu yazdı:
-----------------------------
hocam ister inan ister inanma dun 4 portlu kablolu modem bugunde 4 portlu kablosuz modem sattım : ) 2 side 2.ci el : )
-----------------------------varmı baska :D
-
hocam bende bitane var bu tetenetin verdigi mavi bisi tek portlu fiyatı nedir bilmem istersen yollıyayım..
-
pm attım sayın müridim